Born to make you happy

Haha kikade på den dyraste biljetten till Britney spears .... 4500 kr hahaha... Fyfan men man behöver ju inte köpa den men förstår att de kommer kosta några kronor extra.. För hon e ju kingen!!  Är så laddad för detta!!!!!!

Sjukt

Har fan fortfarande ont i huvudet, förökte sova men kunde inte somna om.. Ska snart ner å sola.. Fan kikade på allas status på facebook... Sista är fan överskattat å överdrivet som fan.. Men jag tycker de är king ja, för de finns en andledning o dricka till ;) Oc h jag älskar dricka.

helt slut

fyfan vad slut ja är nu... inte nog med att man jobbat o gått i skola idag så blev ja tvugen o springa ner å tvätta kläder tills imorgon.. ska upp åtta imorgon o göra lite saker.. hade behövt sovit ut... sen så ville ja gå på birsta med johanna nää men då har jag glömt hela sminkväskan o plattis o allt på jobbet. Är så jävla less. Så då måste jag åka in dit imorgon bitti o hämta de, vill helst inte gå på ikea som en idiot utan smink.. Känns inte som om man ser ok ut då. efter de blire solning sen måste jag färga håre å. less hade de inte varit så så hade jag varit klar med färgningen idag iallafall å om de inte hade strulat på jobbet så hade jag kunnat sola två gånger.. funderar starkt på å sola två gånger imorgon lika bra.
nu ska jag vänta på tvätten sen ska jag sova. BYE.


en king sak är iaf att sabina berättade idag att britney spears kommer till sverige D:D:D::D äntligen!! som jag har väntat.. sen äre bara Justin kvar.. mina idoler sen man var ett litet barn!!!

Festen har börjat.

Nu ska jag gå å köpa mig en triss också ska jag vinna en stor summa pengar så jag kan sitta ute sådana dagar som denna å sola o leva livet... O inte ha något press alls på en baral eva!! de e king ´life. Känns inte som om ja ska gö som pappa o spara pengar o försöka bli miljonär när man är öveer 50 för vafan då är man ju perniss snart.

Lovin' it

Gud vad jag älskar the hills and all the drama!!!!!!!!!!!!!!!!

Burning ring of fire

Jaha igår blev verkligen inte som jag trodde.. Såg en misshandel och fick ringa dit polisen... Samhället är sjukt.

Idag har jag jobbat från tre tíll nu.. Imorgon blire jobb tills åtta sen ska jag ner till the m också blire färga håre o diskutera sista.. Stressad.. Kommer nog inom kort dö i stress. Är stressad nu till och med fast jag ska gå o sova en john blund.

Men coolt

Jaha det funkade med mobilen nu ska jag jobba men före blir det ikea med linn och jet

king

minns ej riktigt vad jag skrev i förra inlägget men kan väl säga såhär .. King helg... Bränd av solen utbränd av krogen.. Snart blire ölning igen, då de blir karate eller hur maat... å linn har inte svikit the team heller.. sedan en bar hälsning från karl.... en hund blir de inget jävla kattenissa som man kan nissa runt med.


Bakfylla med ångest

Har lite ångest idag men vet inte varför.. Men ångest är fan de värsta jag vet.. Dagens bästa igår var iallafall när mattias sköt iväg dippen på killen!!!!!!!!!!!!! Haha fyfan va snygg de va.

Nu ska jag ivög till mormor å sola för man vet aldrig när matildao  sabina vaknar så de är lika bra å steka nu,.... fan har sovit skit dåligt inatt kom fan hem fyra :S ja som måste sova 9 timmar minst.

Skuggan_91

Haha såg erkans namn nu på msn.. Haha kul

Nu sitter jao dricker röd vin.. går skit bra faktiskt.... Skit gott med vitlöken o oxfilen som hänger kvar i käften. pappa  gjorde en kanon middag idag... De var perfekt. Ska börja fixa mig snart så man kan dra ner til brud.se.n


Sen ska jag berätta det sjukaste.. hade shorts på mig hela dagen jaha sedan när jag ska duscha ja då ser jag fet jävla märket från shortens.. Fan solen tar ju som en idiot.

Lördag

Å i hela helvete vad fint väder det är idag... Klev upp tio för att åka till skroten men de öppnade klockan 12 så ja o bror tog en sväng o handla lite saker på biltema, luftfilter,rotor, tändstift och gud vet vad.. Hade inte en aning ändå var jag iaf bäst på å hitta sakerna ;D ..Men kanon... Sedan åkte vi tillbaka till skroten, jaha vad står det då? Där vi trodde att det stod lördag där stod det LUNCH!!!!!!!!!!!! O vi satt där kanske till halv ett o väntade på att dom skulle öppna grindarna. Sedan går vi förbi då säger simon: vänta emma, de står lunch öppet!!!!!!!!!!! JAHA så de var inte ens öppet på lördagar..............


Ikväll blir det utgång med sabina o matilda.. Ska sola nu tills tre-fyra sedan blir de hem å fixa sig o sedan gå ner till set!!!! fan va varmt de är ute, de är fan ett skämt....

On the monday......

Fredag today!!!!!!!! Happy face. Lite trött som vanligt men vad gör de om 10 år?????? Fjantigt sagt. Nu ska jag börja fixa mig för måste hinna tanka bilen innan praktiken!! Pusssssssssssss o hej.. lever

SOL

Blir de sol ute ihelgen blir de fart till mamma å sola hela helgen.. Satt ute idag o man är röd som fasiken på kinderna... King!!!!

Bilder


Vårt påskägg. Bästa king
godisarna.. För jag valde dem.

Jag tjuvkikade lite in o mammas sovrum å var fan tvungen o kolla två gånger, kolla va sött våra katter ligger. Haha

Sanna var modell för en dag på handelslektionerna.. Ser ni vad hon lyckas!!

Oj vad länge

Fick oväntat besked denna månad också angående lönen:D Jag blliiir så lycklig!! Så nu blir det nog en stockholmsresa med syrran. Bara ner å kika läget, handlar ju på Gina det mesta så de behövs inge kläder men kanske man hittar nå snygga skor där nere..

Dessutom så fick jag veta en skit hemsk grej igår så jag har städat rummet å toan ända sen 3 tiden idag... Så nu kan man säga att jag är helt slut å blir ingen promenad idag pga städningen har tagit bra den i både rygg o hela skiten. Nu ska jag faktiskt äta min middag, kommer kanske slänga upp världens gulligaste bild på mina katter sedan.. Hahah fyfan vad ful dom är.

Walk the line



Trailer på walk the line!!! Älska filmen!!

Dead.

Fy fasiken vad trött jag är idag, kan nog bero på att man har sin första skoldag idag sen lovet... Har inte varit vaken såhär tidigt på över en vecka... I HATE schoool!!!

I GOT STRIPES

Johnnnyy cashh the man!


Idag har jag jobbat. Från fem till stängning...Fan va fina kläder man har fått in! Är helt galen nu, tror man har hittat de man ska bära på sista april...... Sen köpte man ju en klänning förra veckan som aldrig nog kommer att användas.. Lite ångest för den gick ju på en liten lapp.. Men man får väl se.. kanske kommer den till användning någon gång i mitt liv. Ska in imorgon o prova ååå kanske handla. Men köpte också en tröja i söndags som jag inte är så förtjust i heller längre man lessnar ju direkt när de kommer in nya grejer fan detta är inte bra.... NU måste jag packa gympasäck.

Ingen mattant.

Nu sitter jag här å käkar min omelett med äggskal i... Fan jag är sämst på å laga mat.....Nu ska jag gå o kasta omeletten för varanan tugga jag tar innehåller äggskal.. VIll spy, det är nog fan det äckligaste som finns. Nu ska jag snart ut på en vårpromenad i solen. Ska försöka nu en sista gång annars om de inte går då blire till att försöka åt andra hållet, gå ut kilon!!! Bli lite mer fetare.... Men kollade på bilder sen julafton, då man var nykter i en månad.. Visst hade man gått ner nåt kilo då.. Men nykterhet kommer inte på tal, de får bli promenader.

För snygg

Har sett Walk the line en gång till o är helt jävla besatt i denna karl som spelar johnny cash i filmen.. Hur i helvete kan man vara så jävla snygg????



HOO

Joo de är klart de jonna !!! vill somfan ja..



Lovet har faktiskt varit helt ok... Inte suttit hemma en enda dag å dega... Skönt. Kom nyss hem från jobbet, duschade lång håret också tappade jag en slinga. Fick full panik, tänkte ne nu kommer alla ramla av.. Sprang fram åtillbaka men nu sitter den där den ska sitta.. Tur är väl de.. Hur fan ska jag kunna klara mig utan löshår? Det går fan inte nu när man väl har börjat med de.. Hade varit annat om ens egen hår hade vuxit men mitt har tydligen slutat.. Fast det beror ju på varje gång jag försöker spara så klipps det av av plattången....DUmma plattt... Nu ska jag städa rummet, engelska boken som ska vara färdigläst imorgon kan ju slänga sig åt pip svängen för har inte ens börjat.. Dessutom tänker jag inte prata engelska inför hela klassen för de är jag sämst på-

Legenden!

Johnny Cash! Vilken jävla karl!!! Han är bäst.. Filmen är ett måste dessutom.. "Hello, im Johnny cash"
Han hade inte varit helt fel å sett live.


Jag vill jag vill jag vill!!!!!!!!!!!!

Jagggg vill åka till USA!!!!!!!

Min kropp skriker efter mat

Fan vad hungrig jag är nu......... Pappa ska börja med tacosen så sent. Och jag som trodde jag skulle orka dricka två dagar, haha aldrig.. Man är slut som artist.

fyfan

det var länge sen ja mådde såhär dåligt... vill fan spy bara... nu ska jag sova

igår

igår blev jag för full å åkte hem plus att det var inte så roligt på stadshuset som de brukar va, ante skrev på msn, att ja trodde jag var cool för jag var 18... Jaha jag visste inte att det var coolt, men lite äre iaf.. Man får ju ta körkort o gå ut på krogen.. Något man ha velat gjort sen man var 14. Så visst äre lite coolt men inte som han överdrev.Sen började han kommentera min bil, ska man ens öppa käften om det när man sitter där både utan körkort och bil? Haha. Skiter väl för i helevte vad jag åker runt i huvudsaken den går. Fan hur i helevte trodde han att jag skulle ha råd o skaffa bil som går i skolan? Är mycket glad att mamma betalar försäkringen åt mig. Annars hade jag suttit inne med mitt körkort.Tror att man ska bli vän med en sådan människa, skulle inte tro de va.

 Nu ska jag snart städa hos farfar, bakis som en idiot är jag.. Jävligt less på livet.

I dont wanna lose control... But then again..... I think i wanna lose control...

Jag vill bli radar ikväll.. Skulle varit roligt. Men det blir man bara på hemmaplan, lite dumt å bli de på krogen. Alltid fullt på toan så man skulle aldrig hinna dit å spy... Så de e inte bra. Nyss fixat ansiktet, har tvättat lite med, sedan ska jag ner å hämta matilda o sabina. Matilda ska sminka sig på FACE inför ikväll ganska så roligt ska de bli å se............ !!! troubleee(8)


YOU taking tooo long,tooo long (8)!!!

Innan jag dör..

Innan jag dör ska jag äta på en av gordon ramsays resturanger.............Lär va king gott. De bästa hade varit om han varit där.... Men de lär inte slå in.. Johannas kille erik hade ju gått förbi en av hans resturanger  I Usa, runt 2000 kr skulle de gå på å käka en matbit. men billigt skit???????

SKIT STRESSAD men ingen bryr sig.

Är skit stressad inför morgondagen... så mycket som ska göras innan man kommer komma igång...................... Fan ingen som stöttar en.. inte ens kan met svara på msn.. fan va jag hatar sånt. Behöver hjälp hur man ska kunna planera allt. Kung kul ska de bli iallafall..

Idag jobbade jag från 1 tills klockan halv nio ... Ganska så himla långt pass. Håller på å leta grejer inför imorgon men man kommer väl glömma halva livet. På söndag ska jag också jobba,börjar då 12:) Roligt att man får jobba lite nu igen!!

Nu vill jag haaa helg

Vill ha helg nu med tjejerna så de blir utgång :D haha lockade mitt hår idag så vi skulle se hur de blev inför fredagen.. Kanon!!!! Locktbröödarna kommer de bli haha. Blir nog tvådagars ihelgen som de ser ut... Hur ska man orka de?? De var länge sen de.... Imorgon ska jag jobba från 14 tills stängning.. Nu till boken twilight.


Den dagen jag får en kosing över, då blire till att fixa naglarna å gö dom snygga som as!!!!!

Clear your heart

Justja.. Glömde å berätta en sak haha. Igår så fick jag jobba på Gina i stan. Var roligt. Men före det så hade jag ett tandläkarbesök.. Jaha, 4 hål......Även att hon sa till mig innan jaha, jag ser att du inte haft nästan några hål alls. Det är ju kanon bra. Också sedan när hon ska kika.......Jaha då kommer 4 hål :S  vafan har jag gjort. fan tycker att jag varit skit duktig o borsta tänderna.. O inte fan äter ja så mycke godis.. De måsta vara drickan... Nu äre slut på de.. Annars är man ju tandlös innan 20.


Ska snart iväg på birsta.. Själv, inte så roligt.

Ont i hövve

Dessa senaste dagar då jag har varit frånvarande har jag umgåts med sabina linn o matilda.. Kom nyss hem från max med met o set.. Vill bara passa på å grattis min vän!!! Hon blir 18 idag!!! KINGEN!



Kasta dom i huvudet

Igår blev det förfest hos ledin med massa också avslut på kvällen på Stadshuset å lite svensson, de är ju nära så man kan ju bara springa upp å ner. pratade nyss med matilda, ska umgås med na efter min påskmiddag. Jaha man hade inte fått något påskägg iår..... Man var alltså inte värd det...Och kan inte sova längre pga av att man fick gå till max igår och hade ju inte så bra skor på mig fyfan i helevte vad ont jag har i mina fötter bryter fan ihop nu..hej.

Morgonklädseln

Detta lilla mästerverk har jag på mig nu när jag ska ner på ica.. Bilderna blev inte så bra eftersom mina händer skakar alltid så då blir ju bilderna suddiga.


Inte dagens knäppta bild, denna knäppte jag för någon vecka sedan.. Men inte fotogeniskt..
Finaste minnosHan har blivit sååå jäkla stor...
men dagens...inte så städat rum

James blunt

FAN också nu kom jag på hur jag skulle kunnat förklara James blunt igår till Linn.... Jag skulle ha sagt såhär: Du vet han som sjunger Goodbye my lover? Samma namn fast du byter ut tet i efternamnet!!! Fan också Link, då hade vi kanske vunnit....

Hemskt mycke behöver jag en snus nu men orkar inte åka ner än till ica men börjar fan få panik så snart måste jag.. Måste köpa strumpbyxor till kvällen :D Vilket gäng o vilka bravader de kommer bli,.... elle?

Fint

Detta sa Hedi till Lauren(The hills om ni inte vet personnamnen) i första avsnittet : my favorite memories are my memories with you.


Väldigt fint sagt, det låter dessutom mycket bättre på engelska.. Tårarna fall iallafall när hon sa detta till Lauren.



Ikväll blev det spel kväll hemma hos Nikan med kalle tom Linn tanja sedan kom timmy o någon till förbi.. Men det blev ett jävla trassel innan jag kom dit.... Åkte runt o veva innan jag kom dit. Kung kul spel, sen om man inte var så bra är ju en annan femma. Kom nyss hem och ska nog sova lite.LITE?? vafan tänkte jag när ja skrev de... Ska sova länge de är ju fan natt, ingen jäkla eftermiddagssömn elle....... Önskar att jag hade animal planet eller tv400 på min tv för de är fan bland dom bästa kanalerna.. Älskar dem. Men innan jag gör en james blund.... SÅååå blire twilight boken NU kommer jag in i galenskapet också å är helt besatt.

 Äckligt jäkla hemskt att åka i fet dimman....Tur att ja inte körde hem Linnk o kalle som jag sa för då hade jag nog inte kommit hem,.....Inge illa mot er lilla link o kalk.... Imorgon vankas det utgång!!! SOm jag har längtat!!! Sprit e livet.. Nästan så i alla fall.

Fasiken vad coolt.

Ser nu på talang.. Hur i helvete kan man härma Ozzy Osbourne så jävla bra??? HELT jävla sjukt. De där är fan talang, vafan gick inte han vidare? Sen när han härmade de där i robin hood också... Sjukt fränt... Å äre någon jag vill slå så är det fula jävla bert carlsson.... När han sa att marie picasso skulle banta ner sig de var fan droppen.

NO FOOD

Jaha .. man fick inge mat hemma idag... pappa hade ätit hos farmor också tror han på fullaste allvar att jag ska steka fläskfile inte fan i helvete orkar jag de iaf... Man har dessutom inte ätit nått idag... Roligt, hoppas Linn o Johanna ringer snart så ska jag höra om dom vill följa med mig å mina tårar o skaffa lite mat...

Hoj

haha såg igår på tv4 "hjälp jag är med i en japansk tvshow" fyfan i helevete vad jag garavde.. roligaste var när dom hoppade upp på väggen och skulle fösöka fastna så som på bilden.. Kung kul. Nu målar ja naglarna snorgröna.. Fult som in i helvete.. roligt.

Jävligt bra..

Måste säga att dom har gjort det jävligt bra å inte fångat en enda bild på varken Elisabeth fritzl eller hennes barn ännnu. Har följt denna som en tok, läst varenda jävla artikel om detta på internet tom läst boken om denna insident som pågick i så jävla många år.. Boken borde ni läsa den är verkligen bra å gripande.. Tycker sånt här är skit intressant, men tragiskt som fan också.. Kanske det är något sådant som ajg vill jobba med när jag blir stor? Sugen på å jobba inom rättpsyket. Men tydligen så tror inte mamma att jag är för stark nog, man måste tydligen vara stark för att jobba med det.. Men om jag ska utbilda mig till något så blir det något sådant intressant...

Aldrig mer

Fan, jag har sagt till mig själv att jag ska fan inte sova på eftermiddan.. Nu har jag så jävla ont i huvudet som jag alltid får när jag sover bort dagen dessutom blir man fan dubbelt så mycke tröttare.. Fan känns som en betongsten som sitter fast ovanför pannan..

102 spänn

102 kr fick jag av panten :D inte illa pinkat!!!!! Skönt å få pengar sådär gratis.. Fast pap vet inte om att panten är borta än.... Sorry dad!! Köpte chips,dip,cola,snus o choklad... SEDAN VAR pengarna slut..

Summer JAm

Idag blir det isterbandskorv till middag med rödbettor och potatis...... Funderar starkt på å ta bilen ner till Timrå o panta å köpa lite godis eller chipsi.. Gott som ett as.. Måste fan ha de ikväll.

Min drömhund

Vi hade världens underbaraste collie Pax.. Hittade denna bild på collievalpar på blocket.. Denna hund ska jag ha om några år, det blir en collie.


GRATTISIS:D

Elin fick guldbiljett till globen i idol :D Glad fötr dig!!!!



nu har jag fått varningar angående mitt shoppade från familejen.. börjar smått bli beronde.. har gjort av med minst 4000 kr på kläder denna månad.... nu kommer ångesten, det måste ta stopp. Lönen som  jag fick denna månad hade ja kunnat tagit en sista minuten till turkiet nu i vår.. Mår skit när ja tänkte på de idag.. DUm huvudet är ja... Vem fan åker inte hellre utomlands istället för kläder? '



Blir hundvakt på påsklovet... Kul:D:D Ska bli skit mysigt å va hundvakt till lillvalpen... ska hämta hon på måndag.. då blir de långpromenader ute. Snart ska jag se de två nya avsnitten av säsong fem av THE HILLLLSSSDDD:D:D:D::D På mtv.com...älskakakaka.. love it

Lycka till!!!

Nu vill jag önska min vän elin lycka till som ska sjunga imorgon... Lycka till gummsan. Emelie håll mig uppdaterad... har varit på birran o färgat håret idag med linakn o johannis.. Blev ett avslut på mas.. king gott.. nu ska jag se RUNWAY...Helgas vankas det utgång...Påååsklovet måste infrias,

Jag ska kasta...

Jag ska kasta boken flugornas herre i någons huvud. Jävla skit bok, fullproppade rader, inge andningsrum alls i boken..... Dom har smockat upp sidorna till 100.. Dessutom är det 300 sidor och den är sämst... Nasse o kören o den där jäkla ön..sjuk jävla fjantig bok.

FYFAN

Såg dokumentären nyss på tv2... fyfan vad jag grina.. fyfan vad tragiskt.

Tell me what to dooo...

Kom hem för ett tag sen, haha massa strul när jag å emelie skulle stänga..  men det ordnade väl sig si så där då :D haha. Återstår o se vart den där lappen kom flygande ifrån. Skönt å ha gjort nå vettig idag å jobbat annars hade jag bara legat hemma å degat.. Skön nykter helg också.. Länge sedan det var en vit helg... "vit" Sannas ord ;) Hha. Nu ska jag lägga mig ner å käka å kika på tv,. Byee


tyvvääärr så måste jag svika filmen ikväll på tv4plus.....Starsky and hutch!!! köng filmerna, den å white chicks... Vilka skratt man har lagt av när man sett dom filmerna.

god morgon.

Ska iväg o jobba vid ett. måste skynda mig för ska hinna duscha innan. Sedan tänkte jag försöka hinna in på hm innan jag börjar för pernilla sa att dom hade fått in gladiatorsandalerna där. Hellre köper jag ett par där en slänga ut några hundra extra. Potatisgratäng= frukost= I love!!!IT

So what???? Im still a rockstar.. I got minnos!!

Dö slut efter dagens arbete.. Skulle egentligen sluta klockan fem men blev tvungen å va kvar tills klockan sex. Så himla mycke folk men roligt ändå! Men var ingen bra dag alls för mig. Gjorde illa mig å kände mig alldeles less. Ska jobba imorron också, fast börjar ett. Behöver de för måste göras massa saker innan. Nu ska jag kika om det är något bra på tven annars blire bedtime... Vill ha min Jumpis nu :D Har även sett filmen 3000 miles to graceland ... Nåt.. kanske fel namn på slutet. king film, andra gången jag sett den nu. såg den förut för nå år sen.. Men den är skit bra med elvis o grejer.. Och älskar när dom rånar banker o de är pistolskjutning med:D haha de å krigsfilmer såg troja igår... ganska bra.. men inte värstbäst.  I have seen better., de e najs!

Sex drive

Såg nyss filmen sex drive... haha sjuk film men inte skit bra.. Men den dög i kriget.. Snart kommer Gordon Ramsay på TV! KANON!

Nu får det fan vara nog

Har nog köpt kläder för mycket över 2000 tusen denna månad.. nu äre fan nog... Men bara jumpsuiten kvar också ett par skor imorgon :D dom har fått in ett par gamm/nya på disko igen.. Dom har funnits där förut. Å nu hade dom fått in dom igen, så ska in å köpa dom imorgon. Perfekt. Lite lång bara men vafan gör det ...Rang imorrron!

Trött

Haha ne det var du inte julia......


Fan vad trött jag var nu när jag vaknade.. även att jag somnade 11 igår så har ju nästan sovit 10 timmar... Men sjukt nog är jag däckad som aldrig förr... Käkar lite godis, det är det bästa som finns på morgonen. Speciellt lys melk. Men dom åt lilla syrran upp igår... less.

Jumpsuit

Nu har jag faktiskt hittat en fin sak.. Ville ju ha en jumpsuit men dom flesta var så fula men gina hade faktiskt fått in en :D hoppas den kommer till butik annars fåre bli o beställa .. men vet inte om jag vill ha den svarta eller den ljusbruna... här är en bild på den svarta iallafall --->



ÅÅåå nu såg jag att ginas bikini kollektion också har börjat kommit upp på hemsidan :D dom har jämt fina binkisar å baddräker.. så kanon :D

Ont i ryggen

Inte nog med att man svettades som en gris idag på gympan så har jag faktiskt städat och tvättat sedan klockan fyra när jag kom hem idag... Inte illa pinkat!!! Tvättade conversen men glömde klorin!!! Nästa gång när ja tvättar så ska jag fixa nå tröjor också som ser lite halvdassiga ut... Men ska inte försöka göra som när julia skulle fixa mitt linne......Då råkade hon hälla för mycke klorin så det blev hål överallt.... Inte perfekt..

Cry face

Såg filmen marley and me färdigt för en stund sedan, fan vad jag grinar när det kommer till djur.. Speciellt hundar. Det bara rann ner... Också är Nate å Blair tillsammans också. Fan jag som ville att Blair och Chuck skulle vara ett par... Less.

Just nu sitter jag å kikar ut på halvmånen.. Vacker skapelse det där... Filosof? Poet? Nja.. Lite å göra kanske.

RSS 2.0