The curious case of benjamin button

Såg the curious case of benjamin button. Började väl se den klocakan åtta och nu är klockan 12.
 Lång film, men bra som in i helvete.....Tårar rann... Grymt bra film!

Don't know why I'm still......

Här är en gammal outfit bild från i måndags:


Jacka: Broders inte allt för snygga från Jc.... Men skön som fasiken var den
Väska: Hm.. Kanske Wedins? Ligger bredvid Vero Moda i Birsta iaf.
Leggings: GinaT
Skor: Conversa.
Plats: Hallen Hemma! inte bra.

Hade knäppt kort på min nya hårfärg men ansiktet var med å det såg förjävligt ut.

Alla ändå...

Kom nyss hem från jobbet. Blev ganska så ändrade planer igår. Fick sms av jonte och hängde med han och hans arbetskamrater ut. Åkte först hem till skönsmon runt 12.. Ganska sent haha. Drack lite och sedan åkte vi ner till stan. Åkte väl hem runt 3 haha. sprang ner för trodde de skulle gå en buss men inte då.......Så fick betala taxin själv.. Kunde stannat kvar i stan om ja ville men det....var ett måste att åka hem för att jag skulle till farfar idag och städa. Vaknade ganska så sliten runt 11. Åkte till faffa, får ett samtal av sibell att jag måste jobba så fick åka dit. Slutade nu sex. Helt slut är jag i både kropp och själ.. Nu ska jag äta...räcker&soltorkade tomater..Med pasta.. och kung sallad...rödlök<3

Älska



FAN det här hade jag glömt bort :D:D:D: MY little pony........song!!!!!!!!!! ÄLSKA!!! MIN LILLA PONYHÄST!

Ändrade planer....NUE

Nu blev det ändrade planer.........  härlig härligt... så e livet ring imoron snart link... då är du på stritszonEn

Och just nu sitter pappa och sjunger med musiken som jag lyssnar på i mitt rum...Inte bra röst... Haha ibland är han bra rolig.... Haha Tomas LEDIN<3

helt jäkla slutkörd.

Kom nyss hem. Ska snart över till mormor där jag ska äta middag... lite sent men blev så eftersom jag tog en sovmorgon imorse till 11 och fick sluta 6 då istället. Fick beröm för hårfärgen idag så sånt är alltid roligt att höra=) Bara färgen i ansiktet försvinner haha. Inte så snyggt med röda fläckar... Köpte en liten present jag o linn till Jonna idag med... Så den hoppas jag att vi kanske ger na imorgon då eftersom ikväll blire lugnt. Nej nu tror jag att jag ska traska över till momma. Puss och ha en trevlig helg alla nära och inte kära.

Resultat

Håret blev vinrött......Utväxten blev SOLklar röd.....

Staden i havet

Har varit lite off från datorn nu och det beror bland annat på jobb,körlektion,praktik....helt fullt upp häär då. Känner mig faktiskt helt jäkla slutkörd. Shoppat har jag också gjort bland annat. Har varit i stan hos syster nu i två dagar. Blir kvar tills imorgon. Det kom in en kund med jätte fint rött hår och sibban sa att de var skit snyggt och att jag skulle passa i det och rätt som det är så köpte jag färg....så ska färga ikväll...återstår och se hur detta blir................. Imorgon är det helg. Så det blir att beställa Beyonce biljetter om de finns några kvar..hoppas...Sen var ja sugen att vi alla skulle gå o käka någonstarns=) men fårse hure blir vad tjejerna säger.... Nu ska jag  äta lax och spenat....älska

GRATTIS JONNIS

Detta inlägg är till Jonnis som fyller år idag :D Grattis Gummsan!

Tisdag

Kom nyss hem från jobbet. Är lite hungrig eftersom jag åt senast klockan tre så tog mig en liten hårdmacka vilket jag får ångest över eftersom jag har faktiskt inte ätit efter sex på många dagar nu ;) haha. Imorgon blir det skola och därefter ska jag jobba igen. Skönt att tjäna pengar. Men dagarna blir korta när man kommer hem halv tio varje dag. Ska läsa lite teori nu som jag har blivit tillsagd.. Har inte kollat i körkortsboken än och känns som om körkortet är lång bort.

Jaha.

Trodde man skulle få sova ut idag men så blev det inte. Ska börja jobba 12 istället, hinner inte ens ta en promenad som jag ville idag också. Jaja.. Nu ska jag duscha.


Jaha sen var det normalt att statiskiska centralbyrån(FEL STAVNING SÄKERT) ringde klockan åtta imorse. Dom har säkert ringt i två månaders tid och ja har sagt dom dummaste sakerna, typ att jag inte kan nu dom f år ringa upp å då svarar jag inte. Eller så svarar jag inte i huvudet taget. När tänkte dom ge upp då? Jävla idioter...Känner mig jävligt förbannad på dom.

Bolt

Nyss sett filmen som vias på varenda busshållsplats.. Boooolt! Syster som tipsade mig om den. Verkligen kung film.. Fällde till och med en tår. Är helt kär i hamstern haha. fan vilken sjuk jävel...Och Bolt är så guuullig. Verkligen en film som borde ses. Också har jag laddat hem Mumindalen! Love it.



Happy!

Blev ganska så ändrade planer idag..........Skulle ju egentligen träna efter min körlektion men blev erbjuden att jobba så då gjorde jag det istället. Kom nyss hem därifrån. Gick på stan lite före min körlektion, köpte äntligen ett par converse skor :D Happy........... Dom är så otroligt snygga. Hade fått in en skit snygg "skinn"jacka på gina idag också. Så den ska jag köpa när ekonomin finns. Sedan måste vi ju beställa Beyonce biljetter men ingen verkar förstå de:S Less. Ska även jobba imorgon. Och ingen skola blir det. Tänkte kliva upp så jag hinner ta en promenad imorgon, ska duscha också. Men börjar inte förrens fem. Så det är nog lugnt. Nej nu ska jag se Lipstick jungle... De som är kvar....... Missat ju halva. Less igen.



Synd synd... att de blivit såhär..............


Måndag

Igår åkte jag till syster och sov över där... Haha var så sugen på mat så jag köpte en kebabrulle och en kebabsallad.............Haha men fick inte i mig rullen. Jävligt jävligt trött imorse. Fick kliva upp sex för att bussen gick sju. Kom nyss hem ska sova en timme nu sedan ska jag in till körskolan,.............Ont i magen som fan.Antecka.

En outfit bild.


Jeanstights: Gina                                                               
Oversize tröja: Gina                                                            
Väst : Gina                                                                             
Halsduk:Gina                                                                       
     
Dessa skor som är mina nyaste måste jag lämna tillbaka för att klacken är sne på ena skon. Kände det från början men då gick jag på sannas
råd som sa att det var för att andra skon var provad. Men då testade sibban som imorse och sa att klacken verkligen var sne.
Känns som om man går på en sko med halvklack. Så idag ska det bytas. Hoppas det finns kvar storleken. annars får de
bli ett par nya.                                                                                                                                                         

The drama

Slut som en gris.. Funderar på att sova en timme. Efter det ska jag åka o hämta mina saker hos johanna sedan ska jag iväg till syster där vi ska färga lite hår och kanske man kör lite klippning. Är så sugen på att förändra min lugg har ju fan inte en någon frisyr å de har jag inte haft på 100 år-

Söndag

Gårkvällen var faktiskt roligt tills den spårade ur för mig. Johanna hämtade mig runt halv två tror jag klockan var. Åkte hem till henne där hon fick diska hons och Eriks långa diskhög.. haha, ringde linn också gick vi tre och åt lite gott kebabsallad........Fast dom andra åt något annat... Haha gott var det iallafall. Spelade därefter gh, sedan kom nadja in också. Och vi började dricka o surrade på. Vid halv 12 skulle vi åka in till stan där jag fick stanna kvar hos syster för att ja var väl för onykter för att gå på krogen. Haha somnade 12....Snurrade som fan i huvudet.. inte bra.


Här började det dra emot stadshållet.

Hejdär.

haha

=D

Lördagkväll

Ska berätta mer utförligt om kvällen lite senare idag...Hahha är vaken nu. Har nämligen sovit i stan och tagit bussen hem nu och gått bakfull eller fortarande full skulle jag kalla det hem i detta oplogade backar... Aldrig mer i helvete, Fy fan, har varit vaken sen sju imorse dessutom. Kvällen slutade klockan 12 i för fullhet.........Ja som så gärna ville ut och nu sitter jag här med ångesten

Why????

Har försökt att hitta låtar som spelas i Ginabutiken men har inte hittat en enda...Dom är ju kunnnng..Hur ska jag kunna få tag på dom?

Walk this way

Fan vad less jag är nu.............Tror jag har tappat bort min hemnyckel(U)(U)..Hoppas den är på skolan för det var där jag använde den sist..Om inte jag tappade ut den mitt i centrum där vi letade småbmynt till thaimaten...........

Dream on

Snart ska jag iväg på praktik... Efter praktiken blir det träning.

Glööömmmsk...

Hade ju glömt bort min älsklingslåt CARLY SIMON - YOU'RE SO VAIN!
slog på trean som visade filmen little black book som man har sett 100 ggr men killen som spelar en av huvudrollerna som är tillsammans med brittan blir bara snyggare å snyggare...Ja nog om det. Låten var med i filmen och det var den som fick mig att minnas......Nu ligger ja o vänta på att inside ska börja..King tkr ja, när man få se livsfarliga fångar i fängelser i usa osv=)



Och nästa vecka ska jag in till stan och äta sushi för första gången....Kan bli en upplevelse. Tror dock att det kommer vara super gott!! Haha annars kommer det bli lite pinsamt om man lämnar hela tallriken....OCH slöseri med money..Men gillar allt nästan..Förutom Blodpöödding o lite annat. Beror på vilken dag det är. Ibland kan jag faktiskt tycka om blodpudding..Men som sagt..Det beror på dagen!!!!!!!!!!!!!

The väst.


Här är västen...Snyggare IN real life..........
Fanns ingen bild på den andra på hemsidan......synd......hade ju velat... visa her.

Praktik.

Nyss käkat. Dagen har bestått av praktik. Fick med mig t-shirten jag ville ha plus två västar. En stickad och en nitväst.. Skit fina faktiskt. Så nu är man pank. Men lönen kommer imorgon men det mesta ska sparas till Beyonce i mars också till löshår. Skulle egentligen köpa ett par skit snygga jeans med trasiga ben men fanns ingen storlek så jag gav upp men som sagt så kommer det in ännu snyggare ;) Skulle egentligen jobba imorgon från fem till stängning men då skulle sibban jobba ändå så jag slapp. Men var verkligen inställd på att jobba:) Roligt tkr ba ja. Så jag skulle ju träna imorgon så då blev det av ändå ;D  Nej nu ska jag kika och kolla vad som visas på tven,.


Tränning.......

Kom nyss hem från ett träningspass från etic. Kämpigt somfan för armarna så dom bara hänger ner nu. Helt slut i dom. Fan vad otränad man är. Haha sen de där aerobicsstegen..........SÄMST var jag på det. Men får man prova de några gånger så kan jag tänka mig att det blir roligt:) Före träningen åkte jag linn o carrå och köpte lite THAI godaste jag ätit på länge iallafall,starkt var det och de e kung. Jonna kom trippandes in lite senare efter vi ätit och vi ringde sommarjobb..Hoppas på det bästa och ja tror det kommer gå bra:) Sedan gick vi ner till etic o tränade ett 70minuters pass så de känns kanon. Hoppas att man kan fortsätta med den här inställningen och fortsätta träna. Imorgon blir det ingen träning för ska in till stan och köra lite. Men på fredag efter praktiken ska jag köra lite träning. NAJS. Nej nu ska jag faktiskt snart gå och sova och försöka sova mig pigg tills imorgon... Då är det praktik och ska käka ceasarsalladen på mcdondals......FAN VAD GOD DEN ÄR. Ska också försöka hinna gå ut och gå när jag kommer hem.

Top of the World


C o ja.. Inte perfekt. men bra

Jaha. Nu satt Link och skrev blogg bredvid mig. Ska snart hem till mig, hon o c ska med mig och därefter kommer Jonka. Ska ringa lite sommarjobb och sedan avgå till träning. Funnishhh shit. Skolan idag har inte varit bra.. På grund av många anledningar. MEn detta tas inte upp här...

Och du stick,..............HAhha fjantttish

Lite trött i FACET.

Nejdå...Nu ljög jag. Var faktiskt otroligt pigg idag när jag vaknade men kan bero på att....Jag hann aldrig få den rätta känslan av att sova eftersom jag kunde inte soma inatt.. Klev upp lite tidigare så jag hinner köpa snus på ica, fixa mig det blir det efter gympa passet. Pusssssssssssssss på dig, nu ska jag gå!

Första avsnittet...

Tillägnat till Linnky...Så hon också kan ta del av denna kung serie..........
http://www.mtv.com/videos/the-city-ep-1-if-she-can-make-it-here/1601505/playlist.jhtml

The city


The city Soundtrack!!!!!!!!!!!!!!! king.... fast det är bättre i serien för då är det klippt o så.

Tisdag

Jaha, vad var det jag såg idag när jag gick en runda på stan? Joooo, stentvättade leggingsarna kom ju in på gina ändå....... Oväntat.......Less som satan i gatan. Men de fanns bara XL var i stan och det lär ju inte finns så mycke mer storlekar på birsta. Köpte iallafall med mig en mössa hem. För nu får det fan vara nog, säkert över 500lappen som jag har tappat bort mösser lr inte får tillbaka dom eller något.. Känner mig jävligt less för det är fan pengar som försvinner. Fan hatar det. Jaja nu har jag fått ut lite av min irritation. Men tänker fan ha tillbaka dom mössorna som finns på plats... Annars. Helvete. Hur fan kan den bara försvinna den på nyår? de är ju fan sjukt och det skulle vairt ännu sjukare om någon snott den för då äre fan sanslöst. LESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


En rolig sak idag var att jag fick en födelsedagspresent av carrå=) glad blev jag..

Är sjukt sugen

Ärrrrr så sugen på att äta någoting så jag håller på å död... Inte nog med det sitter syrran och äter dom bästa godisarna... S:EN som smakar melon och jordgubb!!!!!!!!!! LESSS..... Men nu äre faktiskt slut på småätandet.

Jag är inte den som tycker om att plugga.

Hatar pluggning...............SÅ jävulskt tråkigt. Har suttit nu och försökt få in de fula engelska glosorna men det är så jävla konstiga förklaringar till orden så jag idds inte. Överdådig???? sjukt vafan ska de va bra och lära sig?Utmärglad??? va ihelvete äre för skämt??? känner en jävligt irri  nu,.


My hands are cold.

Kom nyss in från promenad.. Insåg förut att jag skulle inte hinna träna på etic eftersom glosorna............I engelska dök upp så tog men en promenad runt industriområder.. Helvete vad slut jag är nu. Det är backen tillbaka som tar knäcken på en. Är hungrig eftersom jag bara ätit mackor idag.....Less. Imorgon funderar jag på att gå till skolan men tror inte att de blir så eftersom jag är beroende av varenda minut extra jag få sova så.... Nu ska jag gå å duscha sedan ska jag plugga fula fula engelska. LESS

Chocken

Haha. Fan va hemskt. Vaknade upp nu och insåg att klockan var 1 och jag har missat en hel skoldag!!!!!! lite smått ångest nudå.

Känner suget!

Är också sugen att se Coldplay och Oasis i Sverige.. Men känns som om pengarna inte finns där. Men älskar de banden också. Bittersweet symphony är kung i filmen en Djävulsk romans eller Cruel Intentions som den heter på engelska. Vill se den filmen men har ingen vhs hemma här. Synnnd....För den filmen är grym och haha grinar som en idiot i den. Sebastian som han heter i filmen är så snygg!!

Oasis - Champagne Supernova är också en bra låt som är med i O.C kööng 
Och Coldplays låt " The Scientist" går inte att beskriva vilken fin låt. Samma med Yellow som de också sjunger. Fix you älskar jag också.


Konstig framsida inte samma som på filmframsidan som jag har men alla
andra bilder va så småa. Ryan Phillippe..Snögg.

Sjukt

De är fan sjukt...Finns ett fåtal om inte bara en som man verkligen kan lita på........  Vilken irretation de blev nu. HMMMM... Skön söndag. Har pratat ganska mycke i telefon idag haha. Men man måste fan prata av sig lite. Imorgon är det skolan. Och jag hade ingen körlektion imorgon utan på tisdag så imorgon ska jag träna :D Nu börjas det... Hoppas att några kilon kan försvinna.. Men fårse hur länge träningen håller i men hoppas mina vänner peppar mig!=)  

SOLtorkade tomater

Sitter och äter mina soltorkade tomater... I LOVE THEM! Jag skulle kunna leva och bara äta dom...elle?? Nja, man brukar ju oftast bli less efter ett tag. Kan knappt äta nudlar längre för de har jag ätit sönder... MEN colaN!!! Den har jag alltid gillat och kommer alltid att göra. På måndag äre slut med de också.. Loka blir ersättningen. Nog om detta.

Kvällen slutade hemma hos mormor med syster o mahmut. Såg en bra film och kom nyss hem därifrån. Nu ska jag slå på filmen duplex.. Jag tror den hette så. Sedan blir boken som jag har skrivit om i x antal inlägg.....Men jag älskar den också!

Soltomater+boken= Är mitt liv idag!

Sedan är jag jätte ledsen för ett av våra marsvin går inte.. Han bara ligger still. Han har blivit så rund och go för mormor matar dom med allt. Hoppas han blir frisk inom några dagar..Annars måste vi...Begrava honom.....

Gina Tricot

 
Här är den liknade
 vouge t-shirten jag skrev om     Den andra bilden är också en
i tidigare inlägg.Ska köpas till    skit snygg t-shirt dock snyggare
veckan! Från Gina                          i butik. Från Gina


Den här västen är skit gullig. Syrran fick    Kavajen är skit snygg. Ska köpa en liknade till veckan också
hem den idag. Fin. Från Ginis också.          men den är svart också har den längre armar. Kavajen är också från Gina.



Känner ett litet sug efter öl eller cider... Men man måste ju fan kunna klara sig en helg.  För nu snart är ju Link 18 och då lär bli måna utgångar hoppas jag ;)

Fasik**

fan vilken jävulsk tandvärk jag har nu..........Håller på å bryta ihop!

Äntligen är det någon som sätter blondinbella på plats! Bra gynning och Zytomierska!

Lördag

Gårdagen var en skön kväll...Det blir det idag också. Lugnt som attans. Ska se hockey snart och hoppas att Timrå tar hem vinsten. Var nyss och hälsade på farfar och bjöd på lite smörgårdstårta som blev kvar sen begravningen. Så sjuk god smörgårdstårta... Muuums! Nu tänkte jag lägga mig och läsa boken lite=)


Härnösand festival.             Förfirre hos C också

Förfest hos C

Vettegreven när detta var. Snygg link är en sak iaf!


Mina vänner hos S


Hos Sandra

Sanna the P

Bästa farfar!

Fest hos Carrå

Avslutningskort i nian

Mahmut o ja haha

Skälsjön

The girl next door

När jag läste om filmen Aurore så läste jag om en film som skulle vara lika hemsk... Ååååå fyfan "the girl next door" som också vad baserad på en verklig händelse.. Och tror aldrig jag har sett en sjukare film ... Så vill ni se nå jävulsk tortyr film så ska ni se denna.. Värre än vad Hitler vad mot judarna nästan..Fy fan vilken sjuk jävla film och att den är verklighets baserad, hur fan kan man göra något sådant???????Kan fan nästan inte ens se klart den för den är så sjuk.....Efter en halvtimme av filmen blir den helt jävla sjuk.. fyfan vettu är helt jävla chockad


Finns ju en film som heter samma sak som är typ en komedi.. Men såhär ser framsidan ut på filmen! Sinnesjuk film.

TJABBA TJENA HALLÅ,VI SÄGER SÅÅÅÅ!

Haha justja. Som jag skrev igår så skulle jag se filmen Aurore men upptäckte genast att det var franskt tal och hatar när det inte är engelskt tal. Samma en annan film som alla säger ska va bra, barnhemmet tror jag den heter på svenska, den var det spanskt tal. Så både de filmerna såg jag aldrig. Och igår blev jag jäkligt förbannad när jag fick veta att det var franskt tal, tyskt tal går faktiskt ganska så bra men inte något annat för då skare vara engelska! Men funderar på att se den ikväll ändå men vet faktiskt inte, är helt besatt av boken jag läser så jag vet inte. Sen funderar jag på att se "The love guru" med men kanske överväger och läser min nya älsklingsbok istället. Just nu sitter jag och invänta Lets dance, det är ju nyheter nu...Skit att dom ska ha de mitt upp i allt. Niclas som har tagit över Mojjes plats är ganska så snygg faktiskt.



Niclas Wahlgren!

Till minne av Jan-Erik Sjödin

Idag kom det in en "Till minne av Jan-Erik Sjödin" Som hans chef på folketspark hade skrivit... Försökte hitta det på dagbladet på internet men fanns inte:S sjukt.. Borde ju finnas eftersom det var med i tidningen. Jätte fint skrivit iallafall.. Begravning var så fin men det gick ju som de gick, bröt väl ihop i början... Fyfan....(L)


Ville egentligen med Jonna o dom till Härnösand idag men hann inte med mig så blir hemma med syrster och mormor. Ska över dit och äta nu.


I can see your halo

Idag blir det den värsta dagen i mitt liv hittils.. Att säga adjö till någon man älskar. Varje gång jag är hos mormor så kollar jag mot soffan där du brukade sitta jämt... Fyfan vad jobbigt de kommer va idag.............. Janne(L) Hoppas du får det bra var du än är. Älskar dig! Och mormor, älskar dig!!


Hm.

Laddar hem filmen Aurore som alla skriver om, jag som har lätt att gråta kommer väl gråta en hel flod nudå. Elle? Justja, ska tipsa om en king bok som jag läser nu. Skräckens hus. Om den galne&psykade människan Josef Fritzl, följde de som attans på tidningarna. Kanske kommer låta sjuk nu men tycker det är "intressant" ( vet inte om det är det rätta orden men....) att läsa om sånt. Visst är det sjukt som in i helvete men det blir intressant för det är så sjukt. För er som inte vet vem han är så är det den människa som låste in sin dotter i 24 års tid i en liten, liten källare eller vad det var. Minns inte riktigt vad de skrevs i boken hur många kvadrat rummerna var i källaren men det var något minimalt utan fönster......Polismännen som intervjuats i boken beskrev lukten när de kom in i rummet " Man kände en instängd lukt, svett lukt, mögel...You name it.. Ni kan ju tänka er. Fyfan. Och pricken över i:et var väl att han gjorde sin dotter gravid med sju barn varav tre bodde i källaren med henne och en brände han till döds för den dog några dagar efter födelsen. Hon födde sju barn utan någon alls fakta på hur en förlossning ska gå till.



Fanns ingen bild på boken på internet men här är en bild på rummet i källaren.. Fy fan vad sinnesjukt.

Här är han, Blir fan skräckslagen av att bara kolla på mannen.


Sweet dreams

Kom nyss hem från birsta.. Varit där i flera timmar, blev avslut på donken MUMS!=) Egentligen skulle vi ätit hos mommo men det blev för sent. Fick iallafall med mig den där grejen med märket Nouba 145 kr :S dyrt......Ganska iallafall för mig som brukar köpa hm's egna smink. Sedan köpte jag en sån där som gör läpparna fylligare för 190 spänn...too faced tro ja märket var :S haha Fan de var skämtet sedan var det en skit liten sån där grej med de i också.. Om man tänker sig en hel sån där isadora läppglas så var det här en halv....12 ml :S så jävla lite...sjukt men tycker verkligen det var värt de eftersom det är inte ofta jag lägger ut så här mycke pengar på smink, skulle kunna ha fått en maskara,brunkräm,rouge för alla pengar:S haha Om inte mer. Men sånt är livet... Man lever bara en gång ;)  Köpte ett par skor på disko också, ville egentligen ha ett par skit snygga på Euro skor men då hittade jag dom här som var lite högre.. Men känner en liten ånger nu....Kanske man ska byta? Njaa... Vettefan! Sedan hade dom fått in så äckligt snygga t-shirtar på gina så ja höll på o dö!!!!!!!!!!! Liknar exakt Vouge t-shirtarna!!!!!!!! Så en sådan blir det till veckan.....Så himla snygga. Sedan en som de typ var americans flagga på ... också själva t-shirten var grå, hur snygg som helst.

Nu ska jag över till mormor och umgås.. hejdå=)))))


Här är dom..Inte lika snygg på bild

Skit i samma


Skon är från Dinsko
Klicka för att se större bild dårårå.

Snygga skor som attans tycker jag. När min lön kommer ska jag köpa ett par snygga skor med hög klack... Skiter fullständigt nu om jag blir 2 meter haha. Nä, men det är så ursnyggt med höga skor!!!


Dessa skor är från Asos.com.. Grymt snygga, speciellt bild nummer 2 och 4.....


Dessa skor är från Vagabond.com! Älskar verkligen Vagabond skor.... Hade ett par förut men som försvann som jag verkligen tyckte om.. Sedan Ett par vagabond vinter skor ockå. Så sköna skit. Den första bilden är verkligen min favorit!

I've got the brains

Bläää..Vill åka in på stan och köpa sminket på makeupstore som jag blev tipsat om idag........Skulle egentligen in med matilda men fick veta av syrran att det fanns på kicks i birsta nova eller varen hette som också va bra;D sedan ska ja köpa de där som gör att läpparna ser lite större ut haha... Så jag sket i stan:P vi får åka in när studiebidraget har kommit. Men ska in på bista sedan..................Med mommo o köpa hårfärg som jag ska färga ikväll då också får ja köpa de andra då också.

Lets make lots of money!

Pet Shop Boys - Lets make lots of money (8)


Börjar inlägget med att säga till Link: Han är snygg............ grevesnygg..............
Haha var skit nära o va hemma från trippelbollen men så blev det inte utan jag är en kämpe och går :D

Hell's kitchen


Snyggingen!

Bilder är fina!


NO STRESS

NO STRESS;DUDUDUUUDUUD....Dagens enda mening som har gått för fullt ur min mun idag!

Haha man kan väl säga att jag och link har varit lite galna idag på skolan. Drog även upp Linns lilla incident i skönviksbacken i sjuan..Åkte lite in i Lina.. Haha roligt som attans var det!! Ett minne blott!!! Har fått sett nya schemat idag, äntligen börjar det lika nått i alla fall!!!!!!!!!!!!!!! Sov morgon!!!! Första på ett halvt år !! Jävligt välförtjänat! Och slutar äntligen inte fyra varje dag utan bara två!=) Och det är dom dagar vi har praktik........Sen så vet jag faktiskt inte hur måndagen slutar för jag o link = A KURSARNA e beest!! Vi har lagt till matte b så vi ska bli klar med det detta i år.......Sköönt kommer det bli när man gjort de sista provet iaf.... Äntligen blir det då.

Historia A och Svenska C ska läggas till i trean plus lite handels ämnen.... Så man har behörighet att komma in på högskola om man vill det någon gång i livet! Känns som om jag vill utbilda mig till sån som jobbar med personer som har "psykiska" fel om man får säga så. Skulle vara ganska roligt att jobba med sånt tycker jag! Men får väl se... Först blir det handel några år för det är roligt tycker jag ;D 

Längtar

Nu börjar jag längta till våren... Tycker om våren så mycket! Kul när snön försvinner och värmen börjat att komma och man kan klä sig i tunnare kläder..... Solen börjar bli varm, sitter ute på rasten och solar lite på skolan!!!! Längtar veerkligen efter värme!

Oj vad dagen har gått åt.

Känns verkligen inte som om klockan redan är halv sex. Nu väntar jag faktiskt på middag, men det kommer väl bli om en timme eftersom pappa inte ens har kommit hem från jobbet än. Har hunnit med massor idag, diskat, städat gardroben,duschat,tvättat mm.. Välidgt bra gjort. Nu sitter jag och funderar vad jag ska ha på mig på begravningen på fredag... Har ingen aning alls vad man ska ha på sig, skulle vilja ha min "basker" mössa på huvudet om Matilda har hittat den så isf hör av dig mat..........Men har ingen aning alls vad jag ska ha på kroppen. Jaja..

Börjar längta tills nästa vecka också då ska jag ska börja träna=) Roligt. Ska försöka klämma in så man kan träna varje söndag också eftersom det är under helgerna man äter så mycket. Vill typ träna måndag,onsdag,fredag och söndag.... Eller jag ska träna dom dagarna!!!!.. Bara ja inte behöver träna själv så :P Men det ska nog kunna ordnas eftersom de är ganska så många som vill träna nu inför beacheN. Då kan man äta hur mycket man vill nästan och inte behöva känna dåligt samvete.. Fast visst ska man väl inte gå o käka max efter träningen men det tänker ja inte gö heller för ska sluta med äckel fetmat tkr fan kebabsallad går lika bra som max eller kebabtallrik så.. Det är great! Nej nu ska jag se lipstick jungle som jag missade igår.

Tisdag

Skönt att sova ut idag, vaknade halv 2. Nu har jag städat lite överallt och funderar på att gå ner till timrå och köpa snus. Men är så äckligt lat så de är fan synd om mig.. Orkar inte ens gå ner till timrå.. Snacka om ......................lat


Nu är klockan halv två, inte bra.....

Nu tänkte jag gå och sova.. Blir ingen skola imorgon eftersom det känns för onödigt med bara en lektion som börjar klockan 12. Känns inte som om jag orkar åka buss dit för att gå på den så istället tar jag en lång,lång,lång sovmorgon...............Längtar efter att sova nu eftersom despite the fact thats the best thing in the world....BRA!

Fredag är det begravning för janne också..Känns som det jobbigaste i hela mitt liv.

Hur ska jag kunna släppa taget om en människa som jag inte ens insett att han inte lever längre? För mig känns det som om Janne är 1 port bort från min lägenhet. Där han alltid har varit de senaste 6 åren..Före det sågs vi alltid på helgerna och högtiderna på Alnö. Men när vi bodde på samma ställe och allt så kunde vi ses minst två gånger dagligen... Hur ska man kunna gå vidare från att förlora en sådan underbar människa som alltid fanns där, alltid ställde upp, alltid brydde sig, alltid bara fanns där.

Beyonce

Som det ser ut nu så blir det nog kanske Beyonce i Maj=) Är så peppad för det isf...:Skulle vara en upplevelse utöver det vanliga.

Remember those walls i built??

Kom nyss hem från birsta city. Fick min födelsedagspressent av Link. Skit fin tröja då. Sedan köpte jag ett par stentvättade "byxor"? tights? vettefan från vila.. Snygga tyckker jag.. Här kommer en liten bild


Där är byxorna också tröjan från linn.. vettefan hur jag står men handen den gör så att fet höfterna försvinner iaf (Y)!!!!!!!! perfect....Ganska kär i dessa två klädesplagg... Så fina.  Man ser skit dålig som Sanna just påpekade...Men har inte tiden att ta kort med en riktig kamera så de får bli lallmobbeN


Med denna bild säger jag...Hejdå

?

Fan vad nära det var att det skulle bli en hemma dag idag från skolan......................................

Uttråkad

Är så jäkla uttråkad nu så de finns inte. Haha förut idag ville jag bara ligga hemma för bakfyllan fanns ju där men nu börjar ja känna mig pigg... Klockan är bara nio och inte fan kommer jag kunna somna än på ett tag iallafall.. Ska nog lägga mig och spiderman 3.. Har inte sett den än så. Imorgon är det skola igen.. Kan inte säga att jag är glad för det men men... Längtar tills jag ska köpa mitt träningskort så har man något som fördriver några timmar om dagen förutom skolan då. Nej nu ska jag lägga mig o se filmen.

Halo



En liten bild från förfesten igår!

OJDÅ

Lägg ner förfan i helvete!

Igår så for jag iväg till Jonna och Nadja. Kom väl dit runt sex troja :S  hah. Började dricka lite lätt och fixade oss lite. Sedan kom Niina, Tom och salt.. Satt kvar där tills 11 och bara surrade på. Sedan skjutsade Vicky in oss till ok i stan.. Haha och i bilen small det verkligen till..... Inte roligt så fick gå in o köpa en korv på ok för då brukar det lägga sig. Sedan gick vi ner till Liqvid.. Hahah kan inte alls stava namnet. Skit mycke folk var det där iaf så det var skit skojj=) Sedan gick ja o jennifer ner till Bk till niina o tom för dom gick dit dom, men tappade bort jennifer på vägen haha. Eftersom så kom nadja och dom också dit=) Var på bk resten av kvällen var väl hemma runt 3-4 .. Riktigt rolig kväll faktiskt :)

On and on

Lördag är det idag. Gårdagen så var det praktik på gina. Köpte en ny möss/halsduk och en slapp t-shirt med den där nya färgen som är så snygg nu i vår. Ljusorange eller vad man ska kalla den, aprikos? Stavning säkert fel. Ikväll ser det ut som det blir en krogrunda kanske. Vill ju kika runt på resten av ställerna eftersom vi var endast på Bk förra lördagen. Men får se. Ska ringa vännerna sedan och se hur kvällen blir:) För först ska jag se hockey matchen!!! Viktig match som jag verkligen hopppas timrå tar hem. Det är ju hemmamatch trotsallt så jag tycker ju att det vore gräsligt omd de inte blir en vinst.  Hejdå

Praktiken

Idag har det varit praktik på gina. Ont i fötterna har jag. Fått in så sjukt mycket fint så det finns inte på kartan. På lunchen gick jag å köpte en parfym. Köper inte de så ofta men när man väl köper det så lägger jag ut för mycke pengar på det.. Men sånt e livet. Haha blev även smålurad när ja köpte den. Trodde att det skulle vara en skit stor eftersom de stod en sådan som man fick spruta och lukta på..Öppnar också är det en mini mini med en kräm...SÅåå jag blev ganska förbanannd men orkade ej gå tillbaka.. Så fick nöja mig med 30ml som tar slut efter en vecka. Jaja. Imorgon är det praktik igen och hoppas verkligen att dröm leggingsarna kommer in!!! Säger bara en sak : STENTVÄTTAT.

Looking for the answar...

Första skoldagen avklarad efter lovet. Faktiskt roligt att få träffa alla vänner:) Mycke snack å ta igen:P Näråå.. Men de var roligt. Handelsbetygen var iallafall bra.. Två VG också ett G haha. Men det visste jag för inköp och varuhantering fattade man inte allt för mycket av. Så det gjorde mig faktiskt inte så mycket. Men praktiken ska ju läggas in i de så kanske man kan få ett Vg där ändå.

Är jäkligt trött, men det kan bero på att man inte somnade förren klockan fem inatt. Gick fan inte och sova. Så ikväll ska jag försöka lägga mig en någorlunda tid men det lär ju inte gå eftersom jag såg att det var ganska bra filmer ikväll klockan nio. Är så jäkla sugen och börja träna nu på engång.. Men ska vänta tills 19 januari.. Sen är det verkligen allvar. Ska börja med månadskort sedan kanske det blir en vana att träna så då får man väl köpa nytt kort.

Imorgon är det praktik också. Ska väl kika runt lite och kolla om man hittar något fint också. Nej nu ska jag lägga mig ner och kika lite på tv=)

Ha en bra onsdag!

The city

Nu när säsong fyra är slut av the hills har Whitneys nya serie "The city" börjat. Whitney var ju med i dom sista säsongerna av the hills. The city är grymt det också... Det tredje avsnittet släpptes igår eller idag. Kommer ett nytt avsnitt en gång i veckan. Måndag eller tisdag på Mtv.com... Så himla bra så om någon är sugen att börja se en ny serie borde ni se det=) Det bästa av allt är att allt är REAL life.. All the drama is real!!!

Bra c..

Du visste att m:et var inne o stog en läs.....Hahah

Nu skiter jag fullständigt i skit jävla uppgiften.. Hahah har missat och tagit med hälften av det som skulle va med.... Bajs i prupp. Skit i den där jäkla femman också :S för den fattade jag noll av. Haha ingen som förstår vad ja menar utan san o link.... Nu blire slut... Nu ska jag ta en dusch, fårse om det blir en snabbis på birsta eller inte.. Känner suget.. Vill ju ha dom där kläderna eller om jag åker in imorgon.... Nu blire duscha långhåret.

Justja.. En sak till som det ska bli ändring på nu när det nya året har kommit..... Ska börja spara pengar så man kan åka utomlands och vara bort i över en månad och bara leva och uppleva nya upplevelser...Hoppas jag kan spara............

Känner en jävulskt irretation.

Fan... Nu skulle jag börja med små företagandet. HAAAAAAAAAAAAAAA. Fattar inte ett jävla skit, försökte ring link men hon var som död när ja talade med henne. Sanna svarar inte heller, hon har väl sett junior vm som jag inte sett någt alls av. Ångrar mig faktiskt nu men har inte haft tiden faktiskt. Så Sanna är också helt slut. Nä men skriver en rad eller två sedan får det var slut. Önskar att jag hade lämnat allt skit från förra året istället för att sitta med de nu...Man vill ju börja med allt nytt det nya året. Men förra året blev ju inte precis så bra på slutet. Men men. Ska bara skriva om marknadsplaner sen skiter jag fan i allt:S Så jävla komplicerat är det ju så det är synd. Lessssssssssssssssssssss............................Matteprovet kan hon ju glömma att jag gör den här veckan. NEVEER. Hoppas du läser detta.........Gunilla? Hette hon så? Minns fasiken inte.

Inte en sömn

Kunde inte sova så datorn slogs på igen och ska försöka se någon gammal film som man har på datan. Goosh, haha satt och funderade lite vart mina kläder var.........Måste hämta lite sådant imorgon innan skolan börjar. Ja är så fjantig men hatar att inte ha allt hemma..Tror det är L:et som har smittat av sig. Måste även in på birsta imorgon och inhandla koftan och en jätte fin tunika på gina.. Skit snygga jeans fanns det också men känns inte som om ekonomin finns där än. Snygga vårkläder is coming in!



Det här är iallafall koftan. Tycker om färgen så mycket.

Du följer aldrig med mig....

Jobbat klart...Eller kom hem för en timme sedan. Tur att snälla farmor hämtade mig. Fick skjuts in av pappa också för annars hade jag inte hunnit eftersom jag fick veta klockan 11 att jag skulle jobba. Fan man blev verkligen trött och jobba såhär länge... Kassan gick bra.. Tur att Sandra var så bra att lära ut! :) Haha. Nä men jag tyckte faktiskt det var roligt att stå men lite komplicerat bara. Nu ska jag snart lägga mig ner och se tv. Imorgon blir det en plugg dag. Inlämning i små företagandet och matteprov.......Dum som jag är så gör jag det sista dagen fast jag haft två veckor på mig:S Men har ju jobbat sedan har det varit så himla mycket skit om allt i mitt liv så har inte haft orken till det. Kommer säkert va skit jobbigt små företagandet...Fan tar livet av mig nu. *Skämt å sido*

Nästa vecka: Börja verkligen seriöst med körkortet så jag kan vara klar i slutet av Januari (HOPPPAS VERKLIGEN) Sluta äta all dessa skit jävla maträtter...Jävla skit chips också. Ska börja träna i slutet av januari också. Nu ska jag verkligen köpa månadskort på etic...PROMISE!

Jaha

Nu ska jag iväg och jobba.. Fick hoppa in för emelie var sjuk. Ska jobba från 12 till halv 9 ikväll...Lång dag. Ska lära mig kassan också vilket jag tro inte ja kommer fatta något av men vi får väl allt se nej nu måste jag faktiskt stressa.

Hey

Jag vill köpa en vogue t-shirt... vart kan man få tag på en sådan???

sliten

Idag är ja jäkligt sliten.......Hade köng rolig igår ute fast lite lite folk.....Nadja du skulle stannat kvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!din smygare.. haha ringde din mobil som var avstängt ..... Hoppas du läser detta.

Nu har jag fått nog av dig


Hej.....Tackar för alla grattis sms..inte peng på mobilen. Ikväll blir det feist.

18

Jaha nu var man 18 år........Klockan är nu två på natten. Ska gå och sova så att det blir morgon. Ska gå in i butik och känna hur det känns att kunna köpa snus och sedan ska jag ha liten förfest här med lite singstar och så då med tjejerna....

Gone

Jaha... Mössan är spårlöst borta. Det är den jag har på mig i tidigare inlägg på bilderna. Blir så jäkla less på allt. Hur fan kan den bara försvinna sådär helt plötsligt??? Normalt.....


Vilket jävla skämt

Jaha... Nu är man ännu mer sjuk... men vad roligt dååååååååååååå om man ska ut imorgon lessssssssss

WHAT???

Fan, allt känns så jäkla sjukt just nu. Om endast två dagar är man 18, tyckte nyss att jag fyllde 14 ja.. Nu ska man liksom bli vuxen och sådär då.. Flytta hemifrån när man gått ut skolan, ta körkort... Körkortet måste jag verkligen sätta igång med nu när skolan börjar igen. För vill verkligen försöka ha det innan slutet på januari.. Helt galen är jag,Körkort...Fan vad roligt!!!!!!! Nu ska det börjas på allvar. Haha. kan inte beskriva med ord vad skönt det kommer kännas.


Nyss sett filmen "Stockholm boogie" King film,....Jäkligt bra. Nu ska jag se en till å sedan sova. Har ont i halsen.. Lite små förkyld. Inget tecken på syn av mössan heller. Är så jävla less.

JÄVLIGT FÖRBANNAD

Jaha... Min mössa försvann igår... Björnpuppa som kalle kallade den......sad face... Antigen ska den vara hos Billmans eller Mawe... Känner en jävulsk irreeitati... SÅ om någon vet något hör av er snarst!!!! Hoppas det inte är någon tjuv....

Nytt år

Jaha... Missade hela tolvslaget. För då satt jag och Matilda i en bil. Haha. Det är väl det man har längtat efter under hela kvällen och se alla raketer och hälsa alla gott nytt år? Jaha. Det var det man missade. Nu får det fan vara nog. Två dagar kvar tills 18... Hur fan ska jag orka supa????Är så less på det .... Men man måste ju! Fyller ju bara 18 en gång i livet och det ska bli ett minne blott.

RSS 2.0