Helt jävla chockad..

Är det fan sant dehär???  att jackson är död? fan det är helt sinnessjuk.. Har lyssnat hela dagen om honom på radion på jobbet o alla hans kung låtar.. Fällde några tårar för det är fan inte sant...O alla jävla 2000 talare som ska försöka vara lika bra på dans o sång som denna karl kan ju bara ta sig i röven... Hela världen är verkligen i chock.. I Stockholm har dom ett stor pådrag om han på torget... Fyfan... helt sjukt.. O syrran som hade han som största idol de bara hänger tshirtar mm som hon har...  Vill fan bara bryta ut i gråt.... Och han som skulle köra en sista debut nu 40 uppträdanden runt om i london..... Så hemskt..... LESS!!!! Sen alla jävla rykten som gick om han... fan de är ju skämtet.. linn minns du när vi sa för några månader sen? "skiter i dom där fjantrykterna om Michael jackson han är kungen ändå"  Och det ´sjukaste igår ja ba till carrå byt kanal de är jackson på mixmega pol också dör karln idag.,,, poeten jag ´själv men denna kille har påverkar världens musik o dans!!! Sen får man höra på alla jävla radiostationer att hans live framträdanden var dom bästa ever och dansen!!!


Något roligt idag var iallafall cet o min fiskdans till jacksons låtar... Nu ska jag gå och sörja.... helt sinnesjukt.

Helt jävla sjukt.

Micheal Jackson är död... Fick en känsla av att det här är fan skit hemskt :S .. Mår skit jag ... Vet inte varför var ju inte så att jag kände karln... Men de sjukaste är att jag lyssnade bara på en låt av han redan igår... Nu ska jag sörja.. Snart är vi alla död.

Bra dag!

Tänk att igår somnade jag som en stock tjugo över sju på kvällen... Helt sjukt... Dagen var som alla andra dagar.. Sen fixade jag mitt löshår.. Älska.. Åkte sedan o umgicks med julia=) Skojj att komma ut ur sitt ide...Skämde ut oss som vanligt blir så jävla less. Hon ska ju till kovland i helgen men det gör ju inget för ja jobbar ju ändå. Såå det blev ändrade planer men ska nog sova hos mamma ihelgen o ta de lugnt där.. Spelar ändå ingen roll eftersom ja jobbar från morgon till kväll hela helgen. Veckan efter gatufesten ska vi åka upp till julias stuga o sova där över helgen i hennes stuga.. Sola o bada... Skit mysigt ska de bli.. Bra att man lugnat ner sig med supandet nu.. Man orkar fan inte i längden.. 2 veckorna i turkiet till höst kommer ändå ta knäcken på sig så lika bra att hålla sig lugn i sommar... Men jag ska aldrig lova om ni känner mig men ska försöka iallafall.. Men gatufesten då blir fart o fröjd.. Johanni? ska vi köpa biljetter imorra?? Call me!! SLutar 3. Ska sova nu klockan är alldeles för mycket ska ju upp om sju timmar.

Fattar inte

Har sovit 11 timmar inatt men ändå vaknar jag upp med huvudvärk.. Har gjort det nu sen jag började jobba.. Fattar inte vad det beror på-- Nej nu måste jag stressa iväg.

Har du en famn för mig?

BUUU.. Ska ju bli kanon väder ihelgen.. Tråkigt å va blek.. Men på lördag bestämde jag o jullan att det blir bada hemma hos henne och lite öl... Imorron ska jag iväg till henne också efter jobbet... Skönt o slippa va hemma som en idiot men så är jag jämt.. Ska jag upp tidigt så är jag bara hemma för jag känner att ja måste sova minst nio timmar.. Så ska gå och lägga mig nu...Sen när pappa åker till kreta har jag bjudit in jullan o niklas o hålla mig sällskap veckan ut... .

HELP ME

Måste hitta en tatuering som jag ska göra efter sommaren....Bakom örat,nacken eller rakt över ryggen???? Frågan är vart av dessa ställen den ska sitta.. Är pepp som fan!! LÄngtar ... Måste bara hitta någon bra mening... Eller kanske en av familjens födelsedatum??? Vet ej..

DETTA VAR DET BÄSTA..

FICK 12 OOO KR I LÖN..............ÄLSKAR LIVET JUST NURÅ..men jag måste nog spara en del...............Funderar på och köpa ett gymkort men har ju ingen å träna med. Kanske .... vettefan vad jag ska göra.. Men lägger nog undan 3000 iaf....Spara till en riktig hårförlägning tror jag

Sinnes

Värkte i både nacke och rygg och ben igår... Är detta möjligt? Ett tag trodde jag fan att jag var sjuk... Men känns lite bättre idag och nu ska ja klä på mig för att åka på jobbet... Väldigt skönt att lägga sig 8 igår... UNDERBART

Allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

DÖTRÖTT:.... Första dagen avklarad och maskien gick sönder så nu vet vi inte om vi får jobba imorgon....Det återstår och se ikväll..Kom hem duschade och städat klart nu.... Mitt rum var inte så snyggt igår efter ett litet dampbrott av mig... Känner surrlukten..Kan de lukta mer iår? Nee det får vi inte hoppas på, duschade nog för dåligt tror jag.... Äh. Ska ändå bara va hemma idag är helt slut... Jobbar hela helgen på gina också:) Fet passet på lördag 9-18.15 :D kul ändå... Tog ju ut håret igår.. De bara flög hår av mitt eget.. Tur att man har tjockt så de blir lite kvar iallafall.. Mår skit å vara utan men måste låta de vila nu hela sommarn. MEn till hösten blir det inte lim utan tejp eftersom det är 100 ggr bättre. Hah har även två slingor kvar i bakhuvve, fick ej ut det igår själv så jag kapade av dom till mitt page.... Nu ska jag surfa runt o inväta mat som inte blir förrens halv sju,sju... är skit hungrig.

Nu börjar det

Vakna klockan kvart i sex på sommarlovet är inte roligt....Men man jobbar ju så det är bara att kliva upp... Nu blir det surrrr...cet

Löshåret hänger

Fan vettu. Det värsta som finns är fan att ta ut löshår själv....Tagit ut ungefär hälften idag och insåg att jag vill inte ha så långt som jag hade plus att inte lika tjockt. Nu ska jag försöka få ut lite mer slinger sen de som blir kvar får jag ha i imorgon sen får de slängas eftersom jag har ju nytt.

helvete också

Varför ska jag alltid äta på plast??? Fan nu mår jag skit illa.. Kommer väl dö nuja..Kanon... Fan känns som om jag ska spy upp mitt hjärta.

Hur har man mage?

Ångesten bara flyger runt i.... Att man alltid ska överdriva,gråta, göra saker man aldrig skulle göra nykter... Fan man är alltså värst.. Men har haft den roligaste helgen på länge..... Supit sen i torsdags.............Skit skojj midsommar... Varit hemma hos jullan o niklas tills nu för nu e jag hemma.. Igår kom eddie fia o gänget bort o vi drack då.. .härt. Det värsta var igår iallafall... När idioten julia gör djävulenstecken mot en polisbil när vi åker med pappa hennes... Fan dom kan ju ta på med de där o säga att man har gjort något helt annnat--Haha hon ba :S tänkte inte på vad ja gjorde :S Helt jävla sjuk..... Sen nu på slutet blev de massa drama så åkte hem nuja Julia ringer väl om ett tag så ska vi ner och umgås med eddan. Nu ska jag sätta upp alla saker jag köpte på ikea... Har shoppat massa skit men de är ju kung å ha tills man flyttar hemifrån sen ha rmamma lovat med hennes fina skinnsoffor:D dom är ju skit fina.. Också håkan lovade mig mikron :D hahNej nu ska jag springa runt med ångest. mår skit muf....

hahha fyfan

fyfan vad roligt de var igår....ångesten.....men julia o ja var bara lite på lyset medans nikke o linnky var aspackad och det hela slutade i spyor.... de ska bli intressant kväll ikväll.. bakis är jag alltid..


ÄLSKAR JOHNNY CASH

tooo late

.o9super idag med gänget... alltså imorgon... komme ha så jäkla kul skit mkt folk som ska komma hem itll jullan  känner mig litre... fulish,.. men de e bra... livet e verkligen bra nu.... såsen flyter i pappas sås.... minnerna flyter upp med gänget.... när ja trodde de var tysklands flagga också var de hash flagish...

A monkey needs to dance sooo do you

Jobbat idag... Var helt slut.. Trodde ja linn o julia skulle va med varnadra ikväll men jullan hade fått magsjuka lillstackarn... Så jag o linn åkte hem till henne efter jag slutat jobba o ska se sagan om ringen ikväll :D eller natt.. ska sova hos henne också.. De ska bli intressant för linn vaknar alltid så tidigt... Hoppas förslag för midsommar kommer också annars får jag linn o julia hänga runt.. bli kul de å.. Men leddan ska ju bort hon å.. Stackarn jobbar också.. Perrka vad sker hos dig????


Johnossi-man must dance


King låt för alla som e king...

Fyfan min rygg

Har jobbat 8 tim idag också kommer man hem o de var bara å sätta igång o städa allt...... Fyfan är inte klar än....... LEssast... ryggen är fan av.. Gardinerna blev skit bra iaf jullan ;) Men nu inser jag att jag måste också ha mer ljus:O Imorgon ska jag jobba 12-20.15 också :) roligt med tjejsen! Nej nu åter till städ.

Get the rhythm - Johnnyyy cash

Åååh är dödstrött..... Hur ska jag orka städa ikväll när jag kommer hem? Nu ska jag iaf börja fixa mig för att åka till jobbet. Ha en bra dag i skit vädret.

Hate it-----

Hatar när man inte kan sova om natten.... Då gör jag som en vana och sätter på datorn o försöker kika tills ögorna vill slå igen... Snart ere midsommar..... Rolig? HM:

Dagen har varit kanon

Haft lika skojj idag som igår... Roligt. Nu ska jag sova för ska jobba 10-18 imorgon efter det ska jag städa och tvätta som en gris o fixa alla nya saker som jag köpte till rummet idag:)ROLIGT: ELLE?

TACK FIA: SKIT FINT

Fia har fixa lite på min blogg.. de e bra.. Helgen har varit skit kul... Haha skrattat som aldrig förr.. Men ni alla vet ju jullans sjuka skämt. Körde iaf julias mammas bil i lördags.. Roligt... Skönt som fan o köra passat. Var hemma runt tre den kvällen o då däckade jag o linket hemma hos henne.. Söndagen blev de vaknade sedan åkte ja julia o hon ut på birran där jag köpte två kofter på rea....Helt otroligt.. Och inte gina ens utan HM: Skulle egentligen dricka igår men de blev inge av..Vi bestämde oss för att gö mat istället hemma hos linn för niklas hade ju magsjuka. Kommer hem till linn har lagt upp stripsen på en blåt o hett smör i stekpanann...ja vad fan händer då????? SPISEN ÄR SÖNDER. Kaosen bryter loss.. Jag får ringa sosalarm... De kom en snubbe men den gick inte å laga så de är bara o knäcka på varanat trapphus o leta en spis att låna.. Vi fick låna någons kille till slut... KINGEN!! Maten blev king god men jag spydde nästan för jag var så mätt.... Sedan åkte vi lite runt o hem till julia o så hela kvällen... var hemma strax runt halv två... Skit rädd när jag skulle åka hem själv från linn att pedofilen som springer naken med en luva över huvudet skulle komma ut springandes eftersom några hade sett han i tallnäs för någon dag sen...... Idag så har jag blivit väckt hela morgonen av massa folk....Ne ska nog börja stänga av mobilen under nattetid å morgontid.... Fan jag har sovit så dåligt så var helt slut imorse även om jag vaknade 12... Nej nu ska jag äta nåt sen ska jag va med Julia.

gästinlägg av fia

Tjenamors! nu har jag fixat med emmas design här.. vad tycker ni??
/http://fialii.blogg.se

Kan säga att idag äre inte bra...

Gårdagen var skit skojj faktiskt:D Lidin johanna ja o sanna blev bjuden till jonna o robin... Skit kul där de bara hängde folk överallt..Sedan hade ju sabina förfest ovanför så folk sprang upp o ner. Skit kul förfest... Sedan bar de in mot stan.... Sanna den idioten ja ba vart är lidin..gå o leta så väntar vi här.. hittar johanna hon ska hem går tillbaka nee då visar de sig att dom har gått in på statshuset redan....Ne tänkte fyfan men ja tänker inte åka hem å orkade inte ställa mig i kön på stadshuset då de spöregnade. Ringde nadji......Gick ner på bk där alla king folk var :) Hade faktiskt skit skojj där... Jonte??? Du måste ju ha ångest över allt du köpte..... FYfan vetttu de bara flög 14  öl hit o dit o shottar hit o dit. Dåren.... Blev kvar i stan enda tills kanske fyra då blev de taxi hem med killarna... Kvällen slutade sju imorse o är helt slut kom hem 12 idag. Är helt förstörd idag.. Skulle egentligen till oscars o äta med gina tjejerna... Men kände att jag mår inte bra för något sådant idag... Är jätte ledsen över de faktiskt...


Alltid lika kul o träffa pet på krogen o dra några kommentarer om Sannna ;)

ååh vad det hänger

Vaknade nyss..... Åt kebaben med mamma förut... de vare bästa... KOm hem drog en john blund tills nu... tänkte duscha o lite så för att sedan dra vidare......Nu måste jag slå till i huvdet mitt för ansiktet bara hänger hit o dit.. ögorna hänger ner till knänen osv..... Sjukt.

Nuså

Nu ska jag gå o fixa frippan o sätta på ansiktet för att sedan åka till fuulskolan.. ska hem o sova efter.. ölen får vänta någon timme.

Lite lamt va

De var lite lamt på studtish!! Längtar så mkt till nästa år..........................................................................................Åkte iaf med charllan o mati o yvan på studenten o kikade.. tom lillgubben fick en liten nalle av mig för han är så sötis!!! Solat nyss...... Ska färga håre på syrran o sedan mig.. Har hunnit med ganska mkt sen ja kommit hem... både tvätta kläder o städa min toa o rummet mitt... Fan börjar städa hela tin ja.. jobbigt... men får panik när jag kliver på mina kläder sen mamma sa fyfan va ofräsch o ha kläder vikna i väskan o liggandes på golvet... mamam som är värta jävla städtanten o allt ska va snyggt överallt ... då menar jag allt... dåren min......... Nej........ ska upp tidigt imorgon så ska försöka lägga mig tidigt sen när jag kommer hem runt halv tio snåret så tänkte jag faktiskt knäppa fööörsta ölen FÖR DET ÄR SOMMARLOV

Bryta..

Höll på å bryta ihop när man såg studenterna idag på gulkotten.............L Ä N G T A R!! Nästa år är det våran tur..... Och jag ha den roligaste dagen i mitt liv.. Man har ju fan sutttit o små planerat sen 1an... Var med matilda nyss.. Träffade lillhunden.... Haha det var förfan som en kattunge.. Så jäkla gullig så de är sjukt.. Ska ner till henne runt tre sen... Måste fixa på mig lite...Sedan bär de ut till grytan o se studenterna verkligen ta studenten... Tom ska få en liten gåva för han var fan bäst full på hela skiten o roligast:D jävla dåre.. Imorgon har man fjantskolavlslutningen.. Min klass är ju så lam så vi ska gå dit klockan halv nio.. trodde man kunde få sova ut en stund.. men då blire ba hem o sova igen sen för att sedan supa på kvällen.

Vad fan vare inte vinter nyss???

De är helt jävla sinnessjukt... Fan nyss var det vinter och på fredag är det sommarlov.. Tiden går för fort.. snart ligger man ju på dödsbädden....De vill jag inte.. Ett år från nu står man där lycklig student...Jag var ju förfan nyss bara 13 år och åkte runt på moppe med "moppegrabbarna" å hängde på Ib.. Nu går man runt och strosar på krogen och kör bil....Helt sjukt..Vad fan ska man göra nästa år då? Man har inte skolan längre att förlita sig på o få 1000 kr i månaden... Inge jobb så får de bli sosbidrag... Kommer inte kunna ta ett år av heller för livet är ju pengar tragiskt nog..Mest av allt vill jag utomlands i en månad.. Men hur ska jag kunna spara pengar? Beror på om man kanske får ett jobb under sommaren efter studenten o kunna åka utomlands för dom pengarna... Tror ja kommer vara utbränd vid 25 år iallafall.. Kommer grina sönder nästa år när man ska säga hejdå till skolan... Man har trots allt gått där nästan hela livet... Syrran tyckte de bästa som funnits var att lämna skolan...... Men då betyder det ju att man verkligen är på egen hand.... SENTIMENTAL EMMA??? POET BORDE MAN BLI:: NEJ BACK TO OSERIÖSA EMMAIS:H Dö stick i puppan där håll käften där bort... du ville ha glassssstrut... men du fick en bägare.

Let me sign

Jaha nu skulle lillasyrran få en dator för sex tusen av pappa.. de kokar i mig................blir så jävla less nu kom dom innanför dörren nu ska jag slå nån nee nu sa hon att  hon fick ett spel för fem hundra också.. hon är fan elva år... vad får en annan inte ett jävla skit
nu ska jag ta livet av mig. man kan inte ens få hjälp o fixa nytt avgassystem till bilen nee man ska låta över hela timrå när man körr.... nu grinar jahejdå


såg nyss twilight.. älska...........nu ska jag duscha-

Sick of all my...

FIa din idiot.. Har du inte hört talas om mitt ökända namn??????????? Som pappa kom på.... [email protected].........


Lika roligt varje morgon att vakna av att några svin här utanför håller på å klippa gräs.. Fan lite mage måste man ju kunna ha.. Börja runt 3... Dom måste ju fatta att vissa ligger faktiskt och sover till klockan 1-2... Visa lite respekt.. Fan alla vet att folk sover så länge när dom har sommarlov..... Irriterad.... Jag är skit glad idag!!!!!! Ändå fast jag ska jobba hela sommarn så äre såååå jävla skönt med summmerferien!!!!! Inge inlämmningar elle prov eller något liknade... Jag ska bara ligga o jäsa i fisktunnerna... Dricka öl på helgen o såsa i solen.... Undrar hur denna sommar kommer att sluta... Hoppas man inte ser likadan ut i slutet av sommarn som man gjorde förrra året... Inte en vacker syn... Ansiktet var ju ungefär som en stor jävla pumpa!!!! De var fan inte roligt:'( Ingen fattar de heller.... Men nu ska jag sluta med mitt sadiness... Finns säkert inget som heter sadiness...Men seth i OC lärde mig att man kan faktiskt lägga till lite bokstäver i slutet... Sen kan du sluta logga in o ut på msn tack....Goodbye my lover goodbye my friend... vi ses aldrig igen.

Tage unterwegs mit dem Bike - alles Gepäck dabei - Mit dem Zug nach Andermatt - Ziel ?????? - übernachten wo wir ein Plätzchen finden wir .


hittade någon mening på tysta på google..Tyckte den lät underbar.. Någon kan gärna få översätta den eftersom det enda ordet som finns kvar sedan man hade tyska i tre år är: SUMMERFERIEN!



Let me sign

Hur fan kan man ha så underbar röst.. blir aldrig less på let me sign..Sen såg jag att låten från twilight "supermassive black hole" att de är Muse som sjuger den.. Fan dom e ju king! Knights of cydonia(L) från GH älska.

Sam's town

Söndagen blev det max som vanligt med Matilda.. Hände en skit hemsk sak senare runt kvällen aldrig mått så dåligt.. Paniken spred sig och jag gjorde det dummaste man kan göra.. Fyfan men idag har det lagt sig och verkar vara lugnt.. Annars ligger man risigt till.. Senare på kvällen åkte vi runt jag matilda erica o fia.. Bestämde oss för att besöka knacktanten i Indal men fick inge knack.. Hon kanske har slutat knacka.. Men var fortfarande lika rädd som jag var när jag var 6 år... Besökte kor också.. Fan vad söta dom är.. Ville bara pussa dom men deras andedräkt var inte så rolig.. IDag blev de ingen skola eftersom man var  hemma 2 ungefär.. Eller gick o la mig.. Orkar inte bry mig.. Hade egentligen muntligt skit på svenskan men tror de inte kommer påverka så mkt eftersom vi läser svenska b i trean också... Nu har jag tagit sommarlov redan.. Lika bra.. Hejdårå!

The killers!!!


 fia..gö om min blogg??? skriv på msn eller dra en add som jag inte har dig dåårå

Have you ever seeenn

Fyfan blir helt spelt ser om new moon trailern hela tiden!!!!!!!!!!!! Kan tiden gå fort så jag kan se den på bio,,,Är helt förstörd vill sova men de tär nåt som oroar mig :S fattar inte varför...

Carros king låtar!! Inte cet alltså.

The killers Sam's town (abbey road version)
Ray J - Sexy Can I (feat Yung berg)
Metro Station-Kelsey
Metro station - Shake it

Vafan känner jag igen Metro station så mycke de är någon låt med dom som jag har gillat.......Känner ingen bilden på spotify som dyker upp när ja lyssnar på dem!

Still

Är fan fortfarande full.. VIlken sjuk kväll igår.. Carrå kom till mig runt sju o vi började dricka sedan ringde Elin så vi åkte in till henne och började förfesta o sedan begav vi oss på Olearys där mina minnesluckor kommer inl.. Minns lite grejer hit o dit o att carrå tappade bort lappen så hon ej fick ut sin jacka.. sen så försvinner cet o ja träffar mamhut mitt upp i allt o vi går på kebabcity.. (Vitlöken är fortfarande kvar i käften) Sen hade jagtydligen tappat bankomatkoret så går runt mår skit dåligt inga pengar alls kan inte komma eller nåt.. full jävla panik... sen träffar jag en taxi.. tror de va svart.. o då följde han med mig upp så han kunde få pengar av mina sparpengar(U) ångesten.. Tur att jag pratade med matilda o fick stöttning. Ja också kommer jag hem.. ja så rasar ju bankomatkoret ur min klädeR:S hur fan kan de vara möjligrt.. vart fan hade jag lagt de:s fattar noll..

vela hit å dit

Kom nyss hem.. sitter o velar nu om jag ska orka dricka imorgon.. Idag känns det som om man ej orkar.. O imorgon efter jag har jobbat.. då blir man ju ännu tröttare.. Lördagar är så stressiga dessutom. Får se men en sak är klar nu iallafall: OC SÄSONG TVÅ! Såg sista avsnittet igår på ettan, var bestämd att inte fälla en tår men ändå kom det flera tårar... Sad girl... NU blire OC godis o cola.. M U MS!


JUliaa! SOLA O BADA ÅT MIG:... Fan förstår att du inte ville va längst i staden!!! Men i höst är vi två... Fan skulle ha följt med er.........

Nu vare

Nu vare någon jävla indian som hade satt upp tvätttid men tvättar inte på den tiden... Fan sånt kan göra mig tokig.. Fan vet ni att ni inte är 100 på att ni ska tvätta sätt inte upp en tid då-

Lite bilder

Lite bilder på dagens köp.. Suddiga som attans men har ej råd med en bättre kamera..TOooo BAD FOR ME!

sibell tjuv tog ett kort när jag o minnos sov....
Lite outfits... inte bra

Sen lite underkläder men kände att det behövdes inte visas på bild... Mycket nöjd... mycket pank! De är det jag blir så förbannad på fan pappa köper kläder på gant för 5000 sen när man kommer hem ja då har han köpt en till dataskräm så nu sitter han med två :S fyfan vad onödigt.... vafan ska man med två skärmar till ??? sitter han där o spelar wow eller vafan de är för jävla nytt jävla rymdspel.. en annan får leva på vatten o bröd efter detta.... ....men ja är lite glad iaf.. nästan lite bidrag borde man kunna få ibland.

Hej där

Nu är 1000 spänn borta men fick mycke kläder ode där jag sa om klänning ljög jag bara om!!! De blev en svart klänning o en blåkavaj till dååå jaha jag skulle va svart på skolavlutning ähh de är säkert monligt o mörkt ändå :D Studenten då blire annat de här är ju bara nå fjantirier... NU ska jag fortsätta fixa gardroben så jag får in allt i den.. Håller på å tvätta o städa också stressad... BYE

tyst mira o tes

Kunde inte sova alls inatt o nu värker bara benen... Kan väl inte fortfarande vara växtvärk?? Kan väl inte bli längre vid det här laget? Igår avslutade jag säsong 1 på O.C, skulle inte grina men gjorde de ändå.... Har gått oo blivit beroende av varmchoklad också-- Inte bra för min mage märker jag-. Nu ska jag snart iväg till praktiken å efter de blir de shoppping.. Hårinpackning är ett måste även om jag har 100 sen om jag får pengar över blir de en mascara... alla snor ju allt.

Jävligt less

fyfan vad förbannad jag blir att pappa inte ens gör mat hemma längre nu har man jobbat en hel dag... Jävla idiot.. ne lika bra o svälta...

Iallafall på lunchen så gick jag och johanna och åt=) Bestämde oss för crusing ihelgen ändå.. De blir king.... Ska bara jobba från 12-16 först sen så=) Nu ska jag springa ner i tvättstugan o fixa tvätttid tills imorgon..
Imorgon ska jag shoppa loss för 1000 kr tänkte jag... Blir underkläder o massa sommarkläder så äre slut sen.. Skolavslutninskvällen blir det ingen klänning orkar fan inte längre med klänningar.. Tror jag iallafall. funderar på o ha mina stentvättade också ska jag köpa en tunika över bara.. LIka bra... om jag inte hittar någon godbit imorgon. skor har jag redan nya så de behövs ej... Sen sååå kom julia ohälsade på mig... Surrade på om utlandsresan som en idiot.. Hon ska också haka på linn o cet sen hoppas jag att lidin också är sugen... skulle va grymt kul o göra om turkiet o festa dagarna långa.... åka båt  oooo ta en öl i pip.- nu ska jag gå hörs eller ej. trodde du

Angel

Jaha det var crusing i helgen.. Men en annan ska nog vara nykter o bara softa... Men ska aldrig lova.. Var jäkligt kul där förra året om det är samma som jag tror.. Fårse hur man gör med allt.. Nu ska jag skjuta in ansiktet i mitt och dra o jobba sedan! Hare kung inte idag

Gud vad gott

Det bästa hade varit om det varit lite varmare idag att tagit sitt pick och pack in till stan och sätta sig o ta en iskall öl och snacka skit med sina vänner..De hade varit kanon.. Men i sommar hoppas jag på en sån dag!! Eller hur linket? När kalle är utomlands ska jag underhålla dig med detta.. Så dagarna går fort.. de blir en upplevelse... de blir bra... Nu ser jag OC och imorgon ska jag jobba efter praktiken.. Blir också jobb på nationallllldagen.. Stockholm blev inte av.. Får hitta någon trasa här hemma...Sad but its truee.. Life is life.. Nu blire åter till OC där psyket Oliver tar öven scenen. Kanske blir en tur sedan att umgås med julia.. fårse om krafterna finns kvar sov alldels för dåligt inatt.. Inte bra.

Jaha

Var ytterst nära på å va hemma idag men tänker fan gå o få handelsprovet avklarat.. Annars ligger jag bara med ångest.. NU måste jag stressa iväg.


NE.. JAG SKULLE VARIT HEMMA IDAG.. DÅ HADE MAN SLUPPIT BÖTERN PÅ 500 KR... JA NI SKA LIKSON STÅ Å SPIONERA PÅ EN O TA TID..fan man ska inte ens kunna ha gympa i skolan utan o måsta betala ut pengar... fan fixa större skyltar som man ser dom.. fan o du sanna.... tur på dig.. skulle åkt samtidigt somd ig... jävligt less

MÅR SKIT

NU RINGDE JULIA O BERÄTTADE ATT HON HADE KÖPT EN RESA TILL TURKIET PÅ LÖRDAG... hon o niklas ska åka dit.. mår skit fan ja vill ju följa med har ju 4000 tusen sen moppen... Men får vänta tills höst.. O då blire inge cheap charlie då blire ett hotell alldeles vid vattnet o grejer också blir de mer än sju dagar!! är helt galen nuja!! Kan nog bero på att jag ser bästa serien i mitt liv också!! OC!!! Nu ska jag ringa lite runt ...Börjar jobba den 23 juni också.. Kul!:)

Fy fan vad ögorna hänger

Nu har jag sovit alldeles för länge eller för mycket.. Huvudet hänger och ögorna lika så... Gäspar hela tiden.. Ska se sista avsnittet nu.. The hills alltså.. Säsongsavslutning och Lauren kommer ej att vara med i nästa säsong.-. Jäkla skit.-. Nej.. Sen blir det en Jonblund.. O fan Cet om de var du som ringde å väckte mig  med Dolt nummer klockan tio imorse.. ARG

Fundersam

Igår på stekhuset så erbjöd sig pappa och betala halva hyran om jag flyttar hemifrån snarast....Isf blir det en liten etta i tallnäs eller något för att nöja sig.. Skulle vara jävligt skönt, hittade en men vet inte vart den ligger.. Men alla mina vänner bor ju inte hemmä å jag som får så bra lön varje månad äre ju inga próblem alls egentligen.... Jävlig´t sugen.. Sen när man får råd o har riktigt jobb blir det in till stan men till nu i sista året i trean skulle vara kanon o få en liten etta själv!! Haaha också mamma carrå.. men ska inte du och carrå bo i en tillsammans ni som är singlar.... De gjorde man på min tid,... haha ... Nää men skulle va så roligt men mindre kläder(U)!!! Sen har jag nära till kära mormor isf´som behöver en!

Fick ett par skor av mamma som jag kikat på länge:)Sen ´köpte vi dampblomman på rusta!!! Så jäkla frän vattenspridare.... Julias familj hade ju en sådan!!

JÄVLA UNGE SOM KOM UNDAN MED BYTET....

Haha.. hha här kommer livets bilder på mammas dator.. Också alla gamla låtar från mammas lägenhet på örnen som tex dessa:


Eric levi/guy protheroe - Ameno
Baracuda- Ladida
fatboy slim-brimful of asha
kelly rowland feat eve - like this
celine dion - when the wrong one loves you right
fronda - rírritationsmoment
fredde på grand - håll upp händerna (för stureplan) fick denna av cet!!!
hello goodbye - here in your arms
pandora - trust me
AFL - miss murder
ALX feat. jade marie - baby baby
arvingarna bo diddley .. fick sop sången av sandra haha
blusarvideo hahaha kom du ihåg den linnkan===??
bloodhound gang - bad touch
britt-erik - äta farfars bajs
brooklyn bounce - crazy (megara vs dj lee remix) (CET kanon låt)
Dilba - Im sorry
East rockerz - sound of my dream (ÄLSKA!!!) jeppes king låt!!
eurythmics - must be talking to an angel
gangstah
Ismen - Dr majk is back in town
highlights - oral romantik
melody club - fever fever
ricard jensen -dont follow the stream
secondtunez -sommaren är här
Will. I AM - I got it from my mama

Kingen i djungenln


Här var livet en fest utan dess like!!! Haha fyfan...
Synd att jag inte kunde lägga upp videon på mig linn o jonna... för då hade den åkt upp här å på facebook.. för den är så jävla ful haha.




RSS 2.0