apansikte du är ful...

HEJJ :. nu ska jag ta min första öl........ nu ska ja o julia städa syster lägenhet.. är där nu o väntar på att hon ska komma hem fem.. färgar håre ocksåå....................... nu ska jag lyssna på kung musik kungen är ju så jävla bra... kan allt.

I got nothing for you to ....

HOPIS! fick låna farmor bil idag tills imorgon så det har verkligen underlättat min dag. Efter praktiken så har jag umgåts med Julia och syster.. Fixat massa saker inför imorgon.


Imorgon blir det först städning hos farfar, Jullan ska med.. Sen ska vi hem till mig och packa och sådant. Sen då åker vi till syster före och städat åt henne. Sen kommer hon vid fem så då ska vi ordna allt.. Tror att det kommer bli kung kul imorron, jag o julia med "stor" tjejorna haha.. Men vi ligger väl ungefär på samma nivå.... Sibel, lotta, pernilla och tessan.. Detta kommer bli intressant. Först blire förkrök hos syster sedan blire jobs...SEN svenne tror jag... efter det kanske det blir oskar om de går i vägen eller gamla olle... Ska bli kanon roligt=) Pusså kram ses inte på stan.....

Saknar älskling.. Bara 2 månader kvar snart.. Bara säger jag. HAha in MY ASSSSSSSSS!

Trötthet

Nu har jag läst om trötthet på internet.. Har börjat blivit så jävla trött dom senaste veckorna.. Haha hypo som jag är så måste jag läsa.. Men mer än hälften av allt som står på internet är ju FEJKI. Men tror min trötthet beror på depression.. De kunde trötthet leda till.. Eller så järnbrist....Eller infektion i kroppen.... Har ju haft feber o så när jag haft urinvägsinfektionen ett bra tag så jag har väl inte hämtat mig efter det.. Sen kanske antibiotikan gör mig trött som ja äter nu mot urinet...Eller så är det den där jävla fitt svinsprutan för den kunde ju man också bli trött av....Känner mig jävligt less

Jaja nu ska jag sluta spekulera i detta annars blir jag bara mer hypo. De stod några mer sjukdomar där som också kan bero på trötthet... då fick jag panikångest.


Nu ska jag sova.

Haha var tvungen å sno

Haha var tvungen å sno den här av ronja för den är så jävla sjuk... Haha så nu får ni se den emelie och pernilla!!:





Haha på jobbet idag.... Fan vad jag skrattade åt pernilla hon är så sjuk ibland... Hahha "emma kolla nu när jag går förbi" hahahhaha sen gul....och bränd... Hahah jävla dårar. Å ems.... kommer sakna er!!!

Fan skulle inte ha varit så kaxig mot sten

Haha satt o gnällde på sten när han sa att armen gjorde ont efter sprutan.. En annan har dödsont också... Smärtan att ens röra armen är inte ok. Praktiken gick bra idag. Nu ska jag äta pölsa!


Vill ha lördag nu!!!

Du är så jävla jobbig människa så jag skulle vilja spy på dig

hahahha din jävla nolla..............................dö?



Nu ska jag till praktiken o därefter åka på kalas hos syrran!

Shopping!!



Detta köpte jag idag.. Plus en grå tröja på Cubus. Ville egentligen ha satinleggings men storlekarna var over and out.. Sen så tror jag att jag ska lämna tillbaka linnet.. Vet inte riktigt om de e min stil. Fårse.. Nej nu ska jag forska vidare med livet.

IM SO HAPPY!!!!

Ja idag ringde chefen och berättade att de finns mer tider i december :) Roligt... Längtar fan till julrean haha men de kommer vara helt  galet. Nu ska jag invänta svenskan sedan hoppas jag på att mamma följer med mig till birsta.

Inte alls morgonmänniska

Å jag trodde  att jag skulle kunna orka kliva upp klockan halv sju för å fixa sig så man kunde åka till birsta efter skolan o inte se ut som jag vet inte vad...men i helvete eller.. somnade ju fan 2 inatt.. jag säger bara inatt ska jag somna sju!

Fan alltså

Fick någon enorm längtan till studentresan!!!!!!!!!!!!!! Ååååååhåhåhåå FAN va roligt de kommer att bli.. Men jag säger en sak.. Linn...:du vet vad du måste utföra.

Musik från twilight

The black Ghosts - Full moon
Blue fonudation-Eyes on fire


en av många kunglåtar ur filmen twilight!!! den sista är kungen

Lönebesked idag

Fick lönebeskedet idag... bra men mättande..

Igår var ja med jullan hela dagen, mysigt o roligt. Vaknade två idag hos dem. Har fan inte sovit så länge på flera år. Haha nä men iallafall 1 år.

Ihelgen blire utgång på lördag med syster, jullan lotta o kanske therese!! Jag ska äntligen få dricka mina älskade öl som jag har hållit mig borta ifrån ett tag nu...

Tiden går så jävla segt när man längtar efter något...Kommer fan dö innan dagen är kommen. 2 månader och 2 veckor.. Less. December brukar väl flyga fram hoppas jag på..

Nu ska jag jazza runt hemma och städa mitt rum.

HEY HEY!!!

Jag måste besöka läkare för min hypokondri säger mamma.........Detta tar knäcken på mig och hela min familj...ja är städigt orolig för olika saker...NEJ ETT litet blåmärke...varför får jag de??? gjorde jag illa mig???? eller kom det bara?????? nej de klias på olika ställen...vad fan äre nurå... fan också....MEN ViLKEN JÄVLA HYPOOO ja är..:HElt sjukt

Hypokondri eller inbillningssjuka, ibland nosomani, är ett tillstånd som innebär att den sjuka är övertygad om att han/hon har en eller flera fysiska sjukdomar trots att denne är fysiskt frisk. Hypokondrin i sig är ett ångestutlöst psykiskt problem, som fokuseras bort från själens tillstånd till en obefogad oro över kroppens fel och brister. Kroppens normala signaler och utseende tolkas som sjukdom eller hot om sjukdom. Sjukrollen är central för den som är drabbad av hypokondri. Genom sitt innehav av en fysisk sjukdom äger den drabbade rätt att stänga av livet och livets alla krav och orkar leva med sin existentiella ångest. En person som lider av hypokondri kallas hypokondriker.

MMMMM precis...STÄMMER EXAKT..nej satan i gatan

Whatcha say(8)

Otroligt..  är tillbaka för några inlägg ibland.. Skönt att skriva av sig...

För det första igår då, så gick jag o syster förbi 7 kryddor i stan..DÄR ENDAST TURKISK MAT görs.... fan de bara stank turkiet.. trodde jag var där för en stund så la av en tår.. Måste dit å äta adana någon dag. Sen på tal om turkiet så har jag glömt ännu mer kläder som ja kommit på eftersom.. Min nyaste tröja---Fan glömde halva gardroben där för stressen när vi skulle packa för vi hade försenat bussen 1 h... Mår skit dåligt över de för nu har jag fan inga kläder kvar. Satan


De var något mer jag också ville skriva om.. Men minnet sviker.. Idag blir det kebab house.. Igår kebab city.. kebaben är mitt liv.

NEWMOON!

KAN SÄGA ATT NEW MOON var kungen dubbelt bättre en den första... fyfan vilken jävla film.. ni som inte sett twilight borde se den..... helt jävla underbart bra.............................fan nu vill ja att 3an ska komma ut..... men tydligen är den värst o bäst......men synd var alla jävla småtjejer som skrek så fort edward kom upp i bild....ÅÅÅHHHH edward.....ÅÅÅÅÅÅÅÅ men vafan också.... fyfan nu är jag hos syster iaf.. Jobbade idag.. 3 timmar bara så de gick bra=)


sen har man varit hos vårdcentralen... nu har man haft urinet 3 ggr är måttligt irriterad nu.... fan har inte haft det sen jag var barn , sen nu får man det varanan vecka...... vårdcentralen som ger en fel medicin som inte kan odla pisset.... ne nu ska jag lalla runt  bye

Länge sedan elle

Nu har jag varit nykter i tre veckor.. Detta var fan förra julen sen sist när jag o matilda var nykter i en månad... de är fan helt sjukt vad jag har druckit detta år...Inte acceptabelt. Nee men inte så mkt... ändå.. elle? Nja vet faktiskt inte..... Jobbat tors fred och imorron lördag.. Sett julschemat.. hoppas några fler tider dyker upp...... Nu har jag sagt det jag vill... kanske hör inom en kort framtid eller senare....i livet..


Idol är sämst nu för den enda som kunde sjunga var ju reza.. nu äre fjorskkk människor..... inte alls bra. erik tål jag inte... Camilla, eddie rabhibibi eller vad fan han heter var på ikea idag.. Kan ju säga en sak dom låter helt annorlunda i tv mot för iverkligheten.. dom var helt otroligt bra.. o dessa tre har jag tyckt varit sämst.... king var dom alla tre. då kan man ju ba tänka sig dom andra hur dom låter typ reza å hon som åkte ut först... vilka jävla röster...


Hahhaha en skit rolig sak hända idag..... Jag sa till (minnos) att sluta slicka sig i puppan.. Syster kommer och sätter sig i soffan, minnos börjar slicka henne på munnen och sibel säger: Men vad du luktar fisk i munnen gumman(hon har ingen aning vad minns har slickat sig) hhahah å ja sa till henne efter några sekunder när detjag förstår var lukten kom ifrån: de är för att hon nyss slickade sig mellan benen..... hahhahahahha fyfan vad vi garvade o sibban höll på å spy,,


:'(

Pratade nyss med veli.. De är så jävla jobbigt så jag vet fan inte vad jag ska göra längre....Förut kunde jag iaf prata med någon om detta men nu vet jag inte?... Det är så himla jobbigt och tiden går för segt

Mitt nya liv:
Äta sundare
Vara nykter varje helg utom en fram till nyår
Jobba så mycket som de finns möjlighet till
Skolan ska vara ett faktum.....
Turkiet i Feb.. om jag inte klarar av å vänta tills dess får jag ta turkish airlines i Januari men vågar mig inte på istanbuls flygplats.

Hejdå bloggen......De blir inte av nå mer inlägg på ett bra tag

Memories

Satan, har magknip nästan hela tiden och huvudvärk.. Glasögon på G! Ska fixa synundersökning snarast. Imorgon blir det tandläkaren, beställde en extra koll eftersom om 2 månader får jag betala alla undersökningar själv.. Inte acceptabelt. Den där grejen vi var på var mest dryg... Klarar aldrig av o sitta still i mer än 30 min tror jag..

Nu ska jag iallafall börja städa mitt rum, började lite lätt imorse. Måste packa upp resväskan som ännu inte är riktigt upppackad.. ska börja strax.. När jag finner orken.

Yeyey!

Igår gick jag o la mig sent..1.. Har inte börjat på svenska boken än. Ångesten flyger lite. ska snart in på sjukhuset med Psykologin! ska först fixa mitt hår lite lätt... Nää nu har jag inte tid.. bye.. idag börjar allvaret.. men blev en dålig frukost. men börjar lite lätt.. ska få en våg av syster så jag kan väga maten.

Igår blev jag jätte glad:D

"nä men du kanske vill vara med dina kompisar så jag kan lägga på om du vill"  "NOOOO.. you are always first.. you are my number one"

Då blev jag lite glad..

Igår vare film o godis o kebab.. För jag börjar på måndag, syster å jag ska tävla.. Men hon kör ju pulver så visst kommer hon gå ner mer,... mer ja ska äta vanligmat men inge supning.. inge älsklingsöl.... inte kebabtallrik... SAD.. vi ska se hur långtid detta kommer att pågå...ingen cola.. vi ska köra fram till julen iaf. Men de blir ett undantag när syrran o cet blir 18 o 23, självskrivet.. nu ska jag snart äta min sista kebabtallrik på 7 veckor... ska njuta.. kanske beställer in två

YEAH!

Gjorde klart religionen på 30 min.. De är bara sitter man ner o engagerar sig riktigt så går det ju fort.. Nu ska jag bara läsa ut svenska boken.. Det får jag göra imorgon under hela dagen.. Jobbigt men mättande.. Skönt som attan o vara klar med religonen.. Känns underbart. Kanske man ska ta sig en öl.

Idag!!

Idag måste jag göra klart religionen så den är ute ur världen. Svenskan däremot skiter jag fullständigt i... Måste ta ett snack med Sten på tisdag.. Fattar inte alls vad jag ska söka efter, var dessutom på biblo o lånade en ny bok men den var ju helt otroligt lång.. Hon sa dessutom såhär " det är som vanligt, lärarna bara skriver staker men inte förklarar hur man ska utföra dem" Helt rätt.. Känner mig jävlig irriterad över det. Sen att man inte kan få tillbaka vissa saker som man bett om också.. 

Jobbade igår, det gick bra, 15-20.15... Nej idag när jag åker hem från syster ska jag göra klart religionen.. Kommer inte överdriva som fan, har inte tid med det.. Det blir några rader bara.. Vill åka hem nu så jag har det ur världen för då kommer jag må mycket bättre, hatar å ha saker hängandes över axlarna.. Sen känner jag en till irritation också!!! jävligt less nu

Merhaba

Igår gick jag å la mig klockan sex på kvällen.. Vaknade 2 inatt, aldrig varit med om värre huvudvärk än den.. Somnade efter några alvedon iallafall. Vaknade idag klockan halv 11 så det var faktiskt skönt, nu känner jag mig utvilad. Pernilla frågade om jag ville stänga åt henne idag och det ska jag eftersom de verkar inte bli nå jobb ihelgen och jag måste tjäna pengar så man kan boka den andra resan.... Nu ska jag ut med hundarna sen duscha o fixa mig, hoppas jag hinner prata med baby också.. Kan säga att ja har nog aldrig varit så deppig i mitt liv som jag är nu.. tårarna faller hela tiden.

Liten fin bit av en sång som jag hittade på...youet

HEY! Den är bra från början tycker jga.. Nu ska jag dra o jobba... orkar inte med bloggen längre.. funderarp å å ta bort fula bilddagboken också är aldrig inne där nästan för de e semst.


Du är så fejk så det är helt sjukt..

Jaha du! Idag har jag umgåts med Jullan. Länge sedan nu, sen träffade jag niklas också å de var ju roligt. åkt runt o lallat på har vi gjort. Kom hem för en timme sedan...

Ska umgås med dom ihelgen uppe i kovland med mat och gotta....ska göra en god vitlöksrätt. Pratade med velvet också.. Lite irri men det la sig till slut när lillgubben sa : Dont forget me.... Älskling.. Fan 3 månader tills nästa gång, känns hur lång tid som helst. Men då ska jag stanna två veckor. Sedan om de håller i sig så blir jag där längre efter sommarn.. Tänk att en turk kunde få mig på fall..........Hatar skolan för de är det som förstör allt annars hade jag åkt dit på engång.

Imorron ska jag jobba:) Ska ta bort idrotten också.. Orkar fan inte gå 1 timme längre för idrott. Lika bra. Nu ska ja dricka oboy o äta kex.. Mums.

Men gud

Nu fick jag se vem Joel viklund är ... Karln har ju gått uppe i liden på den skolan.. fan vad hemskt. nu känner jag fan vad hemskt... vettu ändå om man inte kände han så vet man ju vem personen är .. fan snart försvinner väl någon nära en,.

SAKNAR DIG ASKIM

Nu är man hemma från resan.. Tror aldrig jag haft så mysigt.....men roligt var de å.. Saknar veli som satan redan hur ska jag kunna klara mig tills i slutet av Januari? Detta kommer inte att fungera. Önskar att man var rik.

Iallafall så ska jag berätta mer utförligt sedan men kan ju nämna lite saker: Antalya 3 dagar, äckliga toaletter,fick inte klä sig lite som man ville för turki, bajsade på mig, kissade på mig av skratt för cet drog av en fjärt.. när vi byter tåg i gävle tappar cet plånboken så hon har inga pengar inför resan... haha när vi skulle åka hem igår tror jag att vi har tappat bort hembiljetterna, letar i all panik men då visar det sig att man behöver bara pass. Sist men inte minst............Ja vad gör vi? igår kväll så gick vi ju såklart ut å åt och så på picasso, nya norden...elle? hade kikat tiden innan när dom skulle hämta oss på hotellet.. De stod 00.15.. Vi åker hem från resturangen runt kvar i 12 kliver ur bilen med karln vi fick skjuts av då möts vi av ett skrikade: NORDIN SJÖGREN???? SKYNDA ER VI HAR VÄNTAT PÅ ER I EN TIMMES TID.

Jaha då hade ja sopan själv tagit fel på tiden... Ganska så pinsamt var det att kliva in i BUSSEN! Men tur att man var på the lyset.. Fick inte ens ett riktigt adjö av veli för de blev ju som en chock... Minns fan inte ens vad jag sa.. Men hade ju pussas hela kvällen så det får väl duga.. Grinade hela hemresan gjorde vi båda men cet  grinade för en helt annan anledning. Nu sitter jag o grinar för jag saknar karln så mycke....


RSS 2.0