haha dampen igår.

Jag kom tillbaka ganska snabbt hit igen, men de är så jävla skönt å skriva av sig... Iallafall så ska jag iväg o jobba snart, gårdagen spenderades med Johanna och hennes kille o kompisar. trevligt, men åkte hem ganska tidigt. man får ingen ro när man ska jobba dagen efter, sen har jag jobbat en hel vecka nu å så är ganska så slut.. endast imorgon kvar sedan är jag ledig i hela två dagar..

Syster ringde nyss , dom hade bett veli fixa en lägenhet åt dom nu nere i alanya för de ska dit på semester, snackars mahmut, han lär ju får höra en hel del, skämigt:/ Haha de roligaste är att bror min också är där nere, skulle ha åkt nu så hade hela familjen varit där, nee nu svettas jag ihjäl... måste åka på jobbet nu kriss


Får se när jag skriver igen...det är en gåta.


Man får höra något nytt varje dag så det är lika bra att jag skriver av mig

Du påstår att jag har varit sur hela resan, att jag skitit i dig.. Detta kanske beror på vissa saker...

Det började på Arlanda, då du började grina över turken du skulle ha träffa, han var ett svin och då blev hela resan förstörd redan från början.. Vi kommer fram till Alanya. Veli som knappt tjänar några pengar har betalat en lägenhet för oss i en månads tid.. Du tackar inte ens för de utan istället blir less för att den är som den är, vi erbjuder dig att sova i sovrummet men BÄDDSOFFAN DÖG FÖR DIG...alltså inte soffan som du påstår att du har sovit i. Jag börjar snabbt inse att din resa går ut på att vara full 24/7 och att du måste dricka vatten varje kväll för att du är för full. Veli slog aldrig Carrå utan det var en bitchklapppph.... lite skillnad på det där tycker jag, alltså ett slag de är ett slag, ett fet slag alltså, en lätt liten bitchklapp är ingeting och jag hörde och såg de hela. Det kanske var bra att han gav dig den där lilla smällen för att annars hade någon annat gjort det, det är lite skillnad på kulturer och man kan faktiskt inte bete sig som man gör i sverige i turkiet. Det var inte så överdrivet som du sa, visst kan det vara onödigt men du  vet att det är skillnad och man kan inte supa sig full och vara med dom man tycker är ok i det landet, det är veli som är kvar där och inte vi, det är han som får leva med surret efter dig. JAg orkade helst inte vara med någon som super hela tiden, jag kan inte ta ansvar över detta och att du blev utlåst en kväll var för att DU själv valde att gå ut och supa, ska jag då vänta uppe på att du ska komma hem då hela natten, kanske du inte ens kommer hem? varför ska jag göra det, det är väl inte jag sm går ut? du valde det själv och du visste att det bara fanns en nyckel. Är man 18 år så tar man väl lite egna ansvar.

Jag insåg ganska snabbt att detta var ett misstag att åka dit tillsammans med någon och därför tog jag avstånd och var med emma istälelt som var en normal person, som inte behövde supa hela jävla tiden. detta var inte vad min resa gick ut för utan jag åkte dit för att träffa min pojkvän och spendera tid med honom, jag ville inte gå ut och supa huvudet av mig och röka på och träffa nya killar. tyvärr .... Varför du var så besviken på denna resa är för att jag inte var ute och söp med dig varje dag, varför inte jag brydde mig om dina misstag du gjorde där nere, ´varför inte jag brydde mig när du tappade din plånbok, eller om killen du skulle träffa där nere... detta var för att jag insåg att inte du är alls mogen för det här, du har inget ansvar, jag har varenda gång måste tagit tag i allt när det kommer till allt, flygresa, jag fick städa, tvätta dina kläder(du hängde upp dom själv , de va bra)tågresa, vi måste gå dit., vi måste vara där... Jag blev sur och less för jag är inte någon mamma som ska måsta ta ansvar för någon som är 18 år... därför blev du besviken och snackade massa skit... men vad tänkte du egentligen?? jag åkte faktiskt ner för att träffa min kille, inte för att leva något jävla liv som man till och med bli hatad för som turist i ett land, det är sjukt....Folk började fråga mig vad det var för fel...De känns inte ok, men ja har lärt mig av detta... måttligt mycket.. tack så mycket.

Och du L:::.du ska sluta säga massa saker, du känner intem ig längre. vi har inte umgåts på 5 år.. du har inte en aning om vem jag är nu!!


Var tvungen att skriva av mig, hur denna resa egentligen gick till......tänk att man ska ha en pojkvän i turkiet och ändå ska folk här hemma snacka, helt otroligt.


hörss vänner.. jaa de kan vi jonna=) hör av dig imorron!

Precis

Tyvärr så tar jag avstånd från sådana människor som röker på, dricker hela tiden, är med varje kille man ser....Kan inte alls ta något eget ansvar och ljuger ihop historier om att det är så synd om en... Detta var några av anledningar varför jag tar avstånd och blir grinig, för det är inte normalt. 

God natt bloggen för ett tag, hörs kanske av mig efter resan till turkiet i augusti, ska bokas nästa vecka.. hoppas erica o matilda också åker!

Efter ett samtal så blev bilden av det hela lite bättre.

Är så otroligt glad över min nya vän Emma:) Hon skulle egentligen kommit upp hit nästa helg och umgåts o festat med mig men jobbar hela helgen. Antagligen åker jag ner till henne i göteborg lr så kommer hon upp någon annan helg=)

Iallafall så efter ett samtal så känns allt mycket bättre, väldigt mkt bättre=) är tokig i denna karl och turisterna nere i turkiet, framför allt tjej är de mest patetiska jävlarna jag sett, även om dom vet att turken har flickvän så försöker de in i de sista, vart fan är respekten? Hahah är bra jävla sugen o visa upp ett mail som jag fick av en brud som var efter veli i 2 veckors tid, varenda minut iakttog hon honom och försökte få med honom hem, smällde han på röven mm... blev toooooooooookig. Men som sibel sa efter hon läst mailet*: den där bruden har ju en psykisk störning, man beter sig inte så där om man är normal... Fy fan vilket skämt... " jag är allt du önskat vara, jag är bitchen du borde hålla dig borta från... när min kille dumpar mig så komme rjag ta din..... " hahhahha å ännu mera saker skrev na...idioten

Ska iallafall ner i augusti o fixa visum o allt, ska bli rriktigt skönt o åka själv o kunna bara leva o va med veli o hänga med sado, ville ha med mig syster men dom kommer hem i mitten av augusti så dom var inte så sugen på å åka... lär komma hem med en ring på handen då haha..SPelar ingen roll för jag älskar verkligen den här karln, jag får inte nog av han...................mamma ba: men flyttan er dit då för fan... Haha ne men jag är helt tokig i han! Aldrig känt såhär förut för någon.

Nej nog pratat, nu ska jag cykla till ica med mamma!

vad ska jag göra..

jag vill verkligen inte, men det är för mitt eget bästa... men det är så otroligt jobbigt men jag orkar inte ha det såhär längre..

ensamt

klockan är 1 snart, måste sova.. så jag är utvilad imorgon men de är så ensamt.... har inte ätit någon mat idag heller, bara det vi fick på planet.. börjar bli hungrig nu... hoppas på sol imorgon, annars blire en morgon prommis...nee ska försöka sova nu iaf :(

tillbaka till verkligheten

Nu är man hemma efter en månad i turkiet, känns som 2 veckor...skulle kunnat stanna var där hur länge som helst med veli, sado o emma och allihopa... så underbara!!! saknar älsklingen otroligt, lika jobbigt varje gång men som tur nu så blir det endast en månad sen åker jag ner så ska vi fixa pass o saker till han så han kan komma hem nån gång till mig!! sen ska jag emma feyzi o veli öppna resturang om nå år;) haha.. drömma kan man. Nej imorgon blire jobb... sen ska man tillbaka till promenaderna.. en månad sen jag rörde på mig men de ska nog gå bra.. brun är man inte heller, dåligt väder sista dagarna och några fler dagar, vaknade 1 varenda dag typ:S haha också var man på stranden i två timmar sedan kom älsklingen hem så ville ju spendera så mkt tid som möjligt med honom! helt underbart o va med han en hel månad trots allt skit, sista veckan var bäst=) men de kommer bli kanon i augusti.. sen hände de en sak med min mobil så har inga nummer kvar alls.. måste fixa en ny telefon också haha.. nej nu ska jag kanske lägga mig, jobb imorgon eftermiddag, ska sola på förmiddag om vädret tillåter.. hejdå:=


hahah justja, sen så har pappa köpt en raggarbil(Y)!!! Den ska jag ta en tur med någon dag!!
haha vilken ful

RSS 2.0