SHopping sjukaaa...a.a.a..a..a

Jag känner för de där med HallowennNN ja.. Men inte  Matilda. .Men nu ska jag faktiskt planera in så de blir perfekt, tackar så mkt... Måste ut igen o dra igång med ångestfyllerna;(




Allt från kära GINIS;)

Köpt en kung hårinpackning!!

Köpt en kung hårinpackning, brukar oftast använda keratase hårprodukter till plattång men nu köpte jag även en hårinpackning, kändes behövligt efter alla slinger ja blekt på katthåret..

Köpte denna!! Använde den nyss, första gången.. Helt fantastiskt.. frisörprodukter is the SHIT



Beställde även lite kläder idag... :

Jeansen är perfekta.. Känns fantastiskt att kunna ha jeans igen, förut när köttet fanns vare bara leggings men äntligen jeans o älskarett... Dessa är skit fina med dragkedja längst ner också lite ankellängd.. Sen köpte ja bh o trosor men de känns lite privat för att visa sedan åker ja på söndag också till min lilla älskling!

Haha

Livet är lite konstigt just nu.. Roliga saker händer, chockande saker.... .Fantastk....

Happy end som sado skulle ha sagt.. pratade med dåren idag, saknar han lillgubben!!! Jobbet rullar på vidare å haft en mysig helg med Matilda i helgen.. Inte hänt mkt men de ha varit bra.. jätte bra...


Velis kvälls sms "Askim you are the just one i want to be with i love you my best" Sötis hjärtat mitt!!!! Aldrig älskat någon så himla mycket i hela mittl iv..


Men vissa saker är dålig också, önskar att jag kunde dra en stick.. De är min högsta dröm.. hade man fått ut mer på fattiga försäkringen så hade jag stuckit.. men ska överklaga..

Parkennn

Var på parken igår med Matilda, de va bra och roligt!!



När ska det vända?? Jag orkar snart inge mer....

Malin här har nu en liten bild på mitt nya hår!

<- nya håret.......vill ha långt=(((
<- saknar denna frippan!!!

Denna resa blev helt fant..


Som jag trodde så var den  här resan lika bra som den i februari!! Konstigt dedär.. hahha elle???


Ne men de var skit mysigt och jag umgicks med tjejerna hela kvällarna, fick också se malins och jengis lägenhet!! Vilken dröm lägenhet i alanya.. Sado var lika sjuk som vanligt om inte sjukare... always happy end for him hahaha, han är så jävla sjuk i huvudet. Jag och yunus kom varandra jätte nära ett tag o de var roligt, men som han också sa ja tror fan vi är mkt bättre kompisar när inte..... exakt för det!! Så de var roligt de å. Veli och jag förlovade oss men dum som vi va så gjorde vi de så sent så vi fick ringarna 30 min innan vi skulle till antalya så de var ju jätte r oligt... intee

Fick träffa velis familj också( utan SLÖJA!!) hahaha. Hade faktiskt på mig jeansshorts och linne så de var helt okej o de sprang hans familj ocskå runt i, de var ju bayramlar?? så de var ju fest där så hela tjocka släkten va där.. skit nervös var jag och sado gjorde de inte bättre heller idioten. Men det var mysigt och gud vad turkmaten är god!

Veli och jag åkte också på summergarden!! vafan har jag aldrig varit där förut???? kung ställe... sedan blev de borgen några kvällar och andra berget haha. Öl kväll hos Åsa hann vi också med..

Fick iaf ligga vid poolen hos sado nästan varje dag, det var helt fantastiskt.. Emma och jag gick ut en kväll själva tillsammans, ghahahahhah har aldrig faktiskt dansat som jag gjorde då, först i skum på bellman och gratis shot, sedan dansade vi vidare till james dean där de blev på baren och inuti.. haha vad sjukt, sedan gick vi vidare till roommmee night på robin hood!!!haha där var de fan sjukaste jag varit med om... Emma ställde sig brevid två ryssar, strippor och dansade, jag fick inte gå upp för yunus tyckte inte de var ett bra läge....haha så då drog vi vidare till teyfik längre in och där körde jag catwalken på taket.. hahahha alltså fyfan vilken idiot ja var, drog upp tröjan o grejer.. kort togs även hahha . Sen ringde min kära pojkvän och jag o emma tog taxin och höjde musiken som aldrig förr sedan vare krig på emmas sida när vi kom till mona lisa med händerna utanför taxin hahahahha o skrikandes haha .

Alla videos och filmer kommer ut snart eller om nån vecka kameran är hos mamma.. Appo blev min bästis där nere, go gubben men ibland blev jag bra besviken.. haha akif var den vanliga.. men han kom sista veckan och stackars hansans mamma dog:( hahah träffade även hur många sundsvallsbor som helst på mona lisa, jag körde den här en kväll " NEEE GUBBAR, nu tar vi en raki""" hahaha minen från baren var inte bra då .-. hahah då blev ja full.

Skulle ju egentligen åka hem med emma men fick åka hem själv för hon skulle stanna men det gick faktiskt bra.. Veli körde mig helt själv till antalya sedan skulle han klippa sig med ersen.. Men tyckte så synd om något skulel hända, han som inte ha körkort och jag största idioten hade lyckas dragit med mig hans telefon hem, så när jag ska kliva på gaten så har jag hans tele i min väska.. typiskt mig.. bara jag som kan lyckas..

Också sado hahah när han kom till mona lisa varanan kväll.. haha lillgo gubben också ringer han jämt mig nu hemma när problemen finns haha

Det som också var roligt var när matilda å matilda var där=) umgicks med dem några dagar och en dag hade vi förfest hos oss, sedan mona lisa o sedan hamnen, men vi åkte dit alldeles för tidigt kanske 11.. så de var inge folk så jag vände tillbaka till mona lisa sedan kom matilda också=) en kväll var vi hos sado också, dock jag nykter då för att ja hade druckit så mkt o tänkte kanske att roligare för veli att komma hem med en nykter tjej någon gång, han ville de å.. som sado säger;);) man borde ha en tjej som emma, perfekt .. haha fick ja höra nu när jag kom hem!! de var roligt!!

Träffade också emmas föräldrar som var så himla roliga och mysiga människor... haha de roligaste var när appo, idioten.. mitt upp i allt börjar fixa emmas låsas pappas hår... hgahahah har video på de "braahhh,, brahh" haha också peter som är så blyg..

Tror inte att de hände nå skandaler denna resa, iaf inte vad jag minns.. bara min catwalk på robin hood... ahhaha.. Jag skippade båtresan denna gången också, yunus ville ta med mig men då vill ja ha med mig veli också och de kan han inte, vill ju spendera varje sekund med honom.. Frukosten på mona lisa var kung god också..

Hah en kväll vare drama på mona lisa för killarna var sur för att vi tjejer pratar så mkt så då drog ja hem o söp mig full på min vodka och sedan ut.. haha de var en bra kväll..

Men de värsta av allt var när vi hade övervikt på arlanda, jag o emma.... vi fick packa om 1000 gånger.. hur jävla normalt är de med 15 kilo endast??? de var ju ba å slänga allt onödigt.. roligt..Sen kom vi fram till antalya.. vilken jävla värme.. alltså helt sjukt, veli sa att de har aldrig varit så här varmt förut i aug och sep.. de var otroligt...En kväll regnade det, men på kvällen gör  de inget ..men jag kan säga såhär... har aldrig i mitt liv svettas så jävla mkt... de rann hela jävla tiden från pannan.. de var nå stort fel på mig där..

Resan var helt underbar... Och jag längtar tills jag får se han igen.. kanske i sverige nästa gång;));) Vill att malin gumman ska komma hem också så vi kan ses!

De bästa drinkarna var såklart strawberryyyy också en skit god mjölkdrink drack jag,, men min mage tog knäcken på de.. cosmo varo ckså god.. t yvärr så blev de inga drinkar hos sado=(( de var tråkigt för hans e kung... hahah också bossen på aladdin beach, jag skulle tydligen bli deras logga för hed kandi, sånna där ritade tjejer som man har på affisher.. haha de va roligt, han tyckte mitt långa hår och solglasögon skulle vara pefekt som bild för deras beach party.. de var roligt!

Veli var så söt igår.. iam so happy...i found my wife.. sötis gubben!! älskar han enoormt!! snart blire barn å ;) haha

Nu ska jag såsa.. är så jävla sjuk så de finns inte. har också klippt page.. fick klippa av halva håret,  jag som hade fååttt långt... men dev ar lika bra, annars hade det gått av nu när jag ska bli ljusare... .såååsss

RSS 2.0