14

Idag är den dagen för några år sedan då man hade sin roligaste fylla någonsin på fagga fältet.. Idag får man vara 14 igen och supa sig full som en idiot och bete sig onormalt.. Hade det inte varit så att jag fick jobba längre idag och inte jobbat imorgon så hade jag nog gått all in idag...  Det hade varit underbart roligt, men å andra sidan.. Måste tänka ekonomiskt.. Lägenhet och utlandsresa.. Det är mycket pengar det. Så jag blir nykter tills jag åker.. Hade jävligt gärna velat haft en inflyttningsfest .. Det hade varit jävligt roligt, men man får väl ta någon förfest om man är ledig under gatufesten känner jag ;). I alla fall så... fick jobba 12-18.15 idag istället för 12-15.. de var ju helt underbart, hela 700 kr mer..!!! de tackar man inte nej till .


Sedan efter jobbet åkte jag till pappsen och packade ihop lite saker.. Lite kvar nu bara, hittade massa gamla kläder som jag kanske tänkte att dessa kan jag få användig av??? elle??? jo men något av det duger nog... Min söta mamma har packat ihop alla mina saker hemma hos henne, helt underbart snällt så då slipper jag de, imorgon ska jag måla sänggaveln vit och sedan så ska jag åka till mormor och packa, för på måndag blir det tidig uppstigning.... Har inte ens sett lägenheten än.. Får panik, är så jäkla nyfiken.. Helt ny renoverad.. Tror den kommer vara king.

Jag o Veli bestämde igår att om han nu får visum så ska vi skaffa katt.. Jag hade velat skaffat redan nu men han ville vara med och bestämma hur denna lilla sak ska se ut.. Jag vill ha långhårig iallafall, findus... hahah när veli skulle uttala det igår..... jätte bra utalande.. elle???

Fan va mycket jag har skrivit, nej nu måste ja lägga mig i soffan, har så jävla ont i ryggen.. Blir nog några dagars uppehåll nu när jag ska flytta å greja... Och nu kommer jag äntligen kunna se älskligen i webcamen!!! tror de är nästan tre veckor sedan sist, har bara setts 1 gång sen han åkte hem och de är 1 månad sen:((:(:( sad face..

HEJDÅ!


Fullt upp med livet!!

Har verkligen fullt upp nu med allt, flytt osv osv.. jobb hela långa dagar igen.. Det känns underbart... Jobbar 6/7 dagar denna vecka.. det känns ju som gamla vanliga tider igen.. De är så jävla kung roligt att jobba å! För de kryllar av folk.. Kanon roligt!

Och de där med flytten å allt.. stress stress stres.. Men kommr nog ha fullt upp ändå tills jag åker å de känns skit bra, för då kommer dagarna gå fort å sedan får jag äntligen träffa gubben igen..

Nej nu ska jag göra mig i ordning för 13-19.30 pass!  Underbart

Underbaraste mormor!"

Idag har vi stor handlat, eller har fått av mormor!! allt mellan himmel och jord kan man säga.. Så himla fina viollila mattor som är håriga, kastruller, köks saker... tavlor, hyllor.. allt!!! är så himla lycklig nu och kan knappt bärga mig tills jag ska flytta in!!! jätte fin dammsugare fick jag också! helt otroligt vilken underbar familj man har... nej nu ska ja knoppa! jobb hela dagen imorgon!

Det fick bli ett inlägg ändårå.

Här är jag igen.. Sov till halv 12 idag, så himla skönt.. Första gången på några dagar då jag vaknar upp utan huvudvärk. Underbart! Har hunnit med mycket idag faktiskt, promenad, städat mormors lägenhet och nu ska jag sitta i solen en stund innan jobbet. Såg att mer bikinis har anlänt på ginas hemsida.. Jag som ville så gärna ha en rosa och de har vi fått in:D helt underbart. Kommer en bild på den här nedan.. Har iallafall beställt från hm i förrgår.. Första gången jag beställer från deras hemsida.. haha vågar aldrig för jag är så rädd att jag ska bli missnöjd.. Men beställde i alla fall ett par svarta badtrosor, skor och ett litet vitt mönstrat linne som endast kostade 40 kr.. helt underbart att det var nersatt.. Nej nu ska jag rusa ut i solen en halvtimme innan duschen!


Men ska nog byta till ljusbruna skor.

Känner lite den va???

Har fullt upp med livet vettu... Blir jobb tis, tors, fre, och lördag.. Sedan tror jag söndag också!! helt underbart liv känner jag??? Skrattade som fan idag åt ett litet motorstopp.. hahahah .. gasa lite mer... bara lite.

Och nästa vecka blir det inflyttning på tisdag!!! Finally ska man kunna bli lite vuxen känner jag??elle+?? Jaha.. Vad ville jag berätta mer?? Allt är bokat och klart iallafall, de hade sänkt min resa med 400 kr.. helt underbart de å. Nej nu ska jag se en film och sedan BBB:.. och sedan operera brösten sen.. blir de sängen!!!!!!!!!!!!!! imorgon ska de bli skit väder, underbart känner jag.. Skulle ju ut till maht stuga imorgon men då kom jobbet. Kanske drar ut på kvällskvisten.. Och imorgon ska jag börja med promenader också.. inte varit ut å gått på en vecka.. men nu i maj blir det hårdhandskarna................MÅSTE ta bort hakan. HEJDSÅÅÅ .. Skriver nog nästa gång när jag sitter i min lägga.. hörs o hey

Ne du..

Idag ska alla mina kompisar på parken.. men jag känner att jag vill gå så himla mycket men jag kan inte.. Får ju lägenheten snart o då behövs pengar dit också sedan ska jag ju utomlands hela juni på det... blir nog inga utgångar innan jag åker.. Nu är det full fokus på lägenheten istället.. Tråkigt nog...

Nu ska jag blåsa mitt hår, var så himla skönt...... har ju varit sjuk så har inte duschat håret på några dagar.. kände mig som en äcklig gammal åsna men nu äre äntligen klart..

Ne så idag åker jag till mormor och drar ut på en långprommis och sedan mysa med henne hela kvällen.. de låter ganska bra ändå de.

Det går bra nu!


Inflyttning i lägenhet andra maj, utlandsresa ska bokas imorgon.. Fick dock veta att sado ska till armen... vem ska jag då hänga med på dagtid vid standen:/ de var tråkiga nyheter.. Jag som älskade att vara på aladdin beach.. Äh, får ta med mig velis lillebror och lillasyster till stranden istället dock måste jag bättre på min turkiska.. Har en månad på mig!! haha. Skickat iväg papper till veli också så nu är det klart.. Känns som om jag håller på att börja mitt nya liv nu.. Känns helt underbart, och snart förhoppningsvis kommer gubben också.. men ska inte  hoppas för mycket för då får man väl ett nej..

Men iallafall, maj månad blir en snål månad eftersom man bor själv nu.. de går inte att hålla på att dricka osv, pga mina mobilräkningar är ganska såå höga.. 100 kr om dagen.. Helt slut, de måste jag också dra in på om min resa i juni ska kunna bli lyckad..

Ska  ge tillbaka mormor bilen också så jag kan börja åka buss, de är mkt billigare.. Så de är lika bra de å. Jaha skulle berätta något mer också men det glömde jag totalt bort.  Kan inte vänta snart längre, saknar alanya så mycket.. fan har inte varit där sen i dec.. det är väldigt lång tid.. har aldrig haft sådant långt uppehåll förut.. Men men.. Nej nu ska jag se min bästa favorit serie som de börjat visa på tven igen. OC!!!!!!



gud..

Har inte ont i magen något mer iaf, men det rinner ur mig... jätte roligt de där... ja måste ha fått i mig något skit på krogen eller så.. något som min mage inte tål.. kanske mjölkdrinken blev för mycket för min mage... nu känns det lite bättre iallafall. vart fan är solen??? ne men man får väl sola solarium idag då om de ska vara såhär...

!

Har nog fått magsjuka, sket på mig förut.. ahhaha fyfan alltså. Men har mått skit hela dagen idag!!! varit ute i tynderö me njag mådde så jävla dåligt så de blev inte mycke sol sedan blåste det så mkt också...


Åhh.. jag vill ha hit veli nu.. så vi kan börja planera vårt framtida liv.. Med lägenhet och allt, och att emma o feyzi ska komma hit och spendera helg men oss eftersom de inte blev av i vintras.. Jag vill nu nu nu !!! Men först sommar och min semester där med gubben, så de blir endast sol och lugna puckar på aladdin beach! Känner att jag inte behöver något annat. Hälsa på lite folk o så också då kanske. Nu måste jag sova. är helt slut i kroppen..

3 glassar twister tack.

Idag...igår... Igår var det en rolig födelsedagsfest hos Matilda, synd att man alltid ska glömma kameran.. Utgång på det.....Fick en drink av söt bulent.. snällare människa finns inte... Sen ..... har vi hittat en.. mini av någon... en likadan person så att säga. Upprörd. Idag har vi ätit.. 3 glassar.. Ni borde prova glass, det är jätte bra mot bakfyllan.. JAG LOVAR!!.. Nu på torsdag ska jag boka resa. roligt.. Nu ska jag vänta på att älskling ska ringa mig så de blir en liten pratstund.. Men är fortfarande irriterad som fan på honom..... Man ska måste vara mamma snart. Säga till om allt som ska göras, annars händer inte ett skit... Fan också..

Ne men .. ne.. faktiskt så hade jag inte så mycket mer att säga. Imorgon om solen finns, så ska vi sola!!!och bli bruna... Också blir det en god lunch. Nu ska jag lägga mig i sängen.. Magen mår så oerhört dåligt dagen efter... alkoholen... Också nu känner jag såhär, jag kan inte dricka sprit, blir för full ... Jag kan inte dricka cider, (förutom bright) för att magen blir uppsvullen, drack öl igår... höll fan på att spy.. Jag kan verkligen inte dricka vin för att jag har kräks för mycket.. Vad fan ska jag kunna dricka för att bli full???? Ska man måsta utbilda sig till bartender så man kan göra några drinkar istället.. Men de känns ju de å, lite överdriver... Fläka upp fullt med ingredienser på förfesten så att halva förfesten går åt att göra drinkar.. Ne du tack så mycket.. vad fan ska jag göra?????

Det är sådan jävla storm här i b-forsen så nu flög badtunnan över till grannen.. Orkar inte hämta den nu, får ta det imorgon.. Den är ju lite tung.


Så jäkla less

Jag hade så himla fint och jämt hår förra sommaren.. Luggen gick långt ner, men nu har jag varit så jävla dum i huviudet så jag har blekt sönder det så allt har gått av.... Lesssamammt. Tur att jag fick klippa av de nu en liten bit så kanske det växer ut innan sommarn. Idag har jag varit uppe med tuppen för att ja o mah skulle klippa oss, sedan runt ett drog jag till lidin och gick ut på en promenad. Kom hem för en stund sedan.. helt jävla slut i ögonen känner jag nu!!! men måste kämpa mig uppe... Fårse om matilda ringer sen å, annars ligger jag o jäser hela kvällen.

igår ... idag

igår var jag med erica , johanna och matilda ..... idag ska jag klippa mig med matilda... bra, är dö trött.. ska skriva av mig ltie senare för vilka jävla idioter det finns i denna värld..

Birsta

Blev lite förändrigar i dagen, Johanna frågade om jag vill hänka på birsta... så klart, då kan jag dessutom äntligen köpa ut min mjukisdress för hela 100 kr.... på rea!! Underbart att ha när man ska ut och gå. Efter det blir det däckbyte på bilen och sedan promenad med avslut av solning... Bra dag idag igen känner jag. Hörs på!

Jag ljög..

Drog i mig ett winebröd imorse... Det är så svårt när mormor ska köpa hem godsaker hela dagarna.. Får panik!!!!!!!!!!!!!!1 nEJ NU måste jag fixa, ikväll blir det promenad och sol.. Hoppas du inte bangar pga vädret johanna för du minns väl när vi gick i spöregn???? då kan vi fan gå i detta också.

Vilken dag!

Har varit lite så där off på bloggen nu i nån dag... Har ju jobbat hela helgen och idag har jag solat hela dagen med syster och mahmut. Dom åkte runt sex o då tog jag mig en promenad och sedan tränat lite fett armar och städat hela mormors lägenhet.. SÅ nu ska jag verkligen bara sitta ner och jäsa resten av kvällen. Imorgon hoppas vi på jobb och sol! Dessutom så ska jag ta i med hårdhandskarna imorgon, shake... frukost lunch.. Inge jävla små ätning på sötsaker... Nu får de vara slut tills min semester i maj! Ha inte tid!!!! Nej nu ska jag bänka mig framför tven, ikväll äre massor av godbitar att se.

Panik

Gick en promenad med Linn till timrå och solade idag.. Skönt, bränd som fan.. Nu blir de jobb hela helgen.. Kanon bra för har varit ledig i två dagar och det kryper i benen på mig. Skönt ska de bli. Ikväll blir det en lugn kväll för att imorgon på kvällen äre jobb fest, funderar dock på att skippa alkoholen pga de är inte brahh för mig... Tycker de är dö tråkigt att dricka. Nej nu ska jag hitta på något, ska ta en shake först till lunch.
 Mina favoriter.. Veli och appo!! Älskar appo, världens snällaste kille! Kommer aldrig glömma när vi skulle ta kortet, "vänta..... ja måste ha ciggen med....." "vänta, jag måste ta bort ciggen" hahaha...


Röd

Fan, nu är jag röd i ansiktet..Drog på extra i ansiktet idag när jag solade... Inte bra, men äntligen börjar färgen att anlända. Det ska tydligen bli sol imorgon så då ska jag ut o sola. Vill ha sommar, men en kall bärs i handen och gå ut på stan å festa.. I fina sommarskor och klänningar... Underbart.. Nej nu ska jag se klart lyxffällan och sedan bb... Sova efter det blir det nog ... 

Måste...

Måste röra¨på min feta röv och gå ut och gå...
Jag vill vara brun!!!!!!!!!11

herreminje

Nu har jag suttit lite i solen, brände som fan idag alltså.....Men ozonlagret börjar ju säga sitt kall.. Nej nu måste jag fixa mig, iväg till jobbet snart.. När jag kommer hem blir det en lång promenad.. Härligt härligt, men vanligt vanligt.. Ska börja dra igång med shake till frukost och lunch nu å. Lika bra så man ser lite snabba resultat... Nå väl... På återseende.. Kikade iallafall på biljetter till turkiet.. Åker nog den 30/5-20/6.. Vilken skön semester..

Helt slut

Har varit på en lång två timmars promenad runt hela stan... Gick förbi lägenheten också, längtar så himla mycket nu.... åhh.. vill ha den nu... Snart ska vi äta lite mat och ikväll hoppas jag att jag får se gubben i bild=) Nej nu ska jag kika runt lite på nätet.

Sol idag

Fan va irriterade, skrev ett inlägg också försvann det.. Måttligt irriterade. Idag äre lite sol så då ska jag sätta mig ute i skolan och fika frukost. Hoppas på att inte min ägg blir löskokta som igår.. Det var inte en vacker syn.. Senare blir det en liten promenad... Och träna fläskryggen och armarna för den delen också. Förstörde mina naglar igår när jag skulle måla dem så nu ser du ut som skit.. Typ som att en femåring skulle ha målat dem, helt underbart.  Klev upp runt kvart i tio imorse för att jag trodde syster skulle ringa och be mig komma in till stan men de gjorde hon inte som vanligt.. aja, frukost var det.


Full fart..

Dagen har bestått av kalas, birsta solning, promenad...... mycccket.. helt slut.. ne, där ljög jag.. är inte helt slut.. iallafall så...snart börjar big brother... Sen fick jag också veta att frida som är med i bacholor är min morbrors ex... så de var lite intressant, även fast kontakten med han nere i skåne är inte allt för stor.. De hade varit tsm 2-3 år.. Han är ju nån så kallad fotbollsspelare där nere... inte så intresand.. nej nu ska jag bänka mig fram för mitt favoritprogram.. utan vet:(

Big brother

Big brother är 1 och en halv timme på söndag varav 1 timmes paus... Helt otroligt, äntligen åkte vanessa ut iaf.. tål inte människan!!!.... Inte sonia heller för den delen, älskar katharina och gurkish!

Fan, jag vill ha nästa lön(U) länge kvar, men fan vad jag ska shoppa sommarkläder till turkiet då, shorts och kjolar och klänningar.. Sola solarium innan jag åker ska också göra så man slipper bränna sig, sedan ska jag ligga dagarna långa på beachen.. Tur att Sado är beachboy iår så då kan han ta hand om mig... Hoppas för i helevte på gratis solstol då.. JÄMT... De ska jag fan ha, har varit där så mycket på aladdin beach så de räcker å blir över.

Helt slut i kroppen, imorron ska jag sova ut!! nu ska jag fortsätta se skiten på tv.

Skönt

Idag har jag jobbat 9-18... Kom hem, bytte om och gick ut å gick.. Så himla skönt, ska aldrig ta uppehåll från att gå ut och gå för de är så jävla skönt!!!

Nu väntar jag på potatisbullarna, måste äta middag!!!  hejdåå


Älskar dig hjärtat, go fisen min.,. Gud vad jag saknar dig.. räknar varenda dag tills jag kommer till dig och din familj!!

Vill ha min lägenhet nu!

Ååh.. jag vill ha min lägenhet nu, kunna fixa och dona tills veli kommer. Packa upp både hans och mina vinterkläder i riktiga gardrober istället för resväskor och plastpåsar.. Adressen där jag ska bo är fridhemsgatan 2a.. Underbart.. Måste ringa per någon dag så jag kan få komma dit och kika en gång till så man kan planera lite, hoppas verkligen den är klar renoverad tills 1 maj....... annars blir jag tokig.. fan april kommer gå fort känner jag.. redan 2 idag??? kändes nyss som om de var mars.. VILL till min älskling snart.. hoppas tiden flyger iväg


Nu är jag brunett iaf, äntligen känner jag mig normal igen.. ALDRIG mer blond igen.. LOVAR!!!! det enda som känns tråkigt nu är att typ 1500 kr är kastade i sjön... inklusive löshåret, varför köpte jag inte brunt istället, då hade de varit mycket bättre kvalite nu istället för så slitet de är nu pga blonderingar.

haha

Sitter och pratar med idioten.. Sadullah.. " bring ****** or bring *****" to me this summer... bäst att inte skriva namn.. ahha


Fortfarande dö sjuk... less. men får panik av att bara vara hemma, mår alldeles för dåligt då...  SKulle behöva att någon färgade mitt hår idag... hör av dig om du är sugen!! nu ska jag äta frukost.

troo att ja gö de vaaa??

Fan man kan aldrig få en perfekt blondfärg, har förstört hela håret dessutom... jag som hade fått så fräsht och bra hår när jag klippte på sist, då måste jag kapa av allt de som har nu växt ut??? tror jag färgar tillbbaka till brunt imorgon, de är fan min färg de sen 2 år tillbaka... trivs inte i blond3.

Kör i gång!!!

Nu kör vi samma veva som förra året.. fast nu kanske man inte behöver gå ner så mycket som jag gjorde då..  Morgonpromenader och nu ska ja även träna hemma lite mage och rygg.. Måste få tillbaka den rytm som jag hade förut då jag gick ut och gick två gånger om dagen, å då fick jag sådan ångest om jag inte gick ut o gick .... Back to basics.. 


Ska över till Linn om ett tag, klarar inte av att vara själv.. ensamt äre... Förkyld som fan har jag också blivit och drar en funderare om de är ÅLDEMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fan åååå!! blir alltid smittad på jobbet less.

....

Nu ska jag ut å gå

RSS 2.0