Dricker theeh

Nu sitter jag med den största idioten... Veli......   Iallafall så gick han ut igår och en annan var hemma.. Men skulle ju upp å jobba tidigt idag.

Var å kikade på en lägenhet idag också så jag hoppas att de går vägen, till veckan ska vi dessutom söka om uppehållstillstånd.. Så vi både kan jobba och ha en inkomst för att senare kunna leva.... ett bra liv.

Just nu pratar han i telefon med sin syster. Stackars syster.. Hennes man hade varit med om en olycka.. Tragiskt hur de kör i turkiet. Imorgon jobbar jag sedan är jag ledig i två dagar.. Ska börja ta lite kort också nu när han är här i norrland o allt;) de kan väl va roligt att visa upp på bloggen..


Later.... Kisses!


Tänker bara på min vän!

Har haft jätte svårt att sova de senaste nätterna.. Tänker så mycket på dig gumman Linn...Och din familj.. Kan inte tänka den smärta ni går igenom nu och jag önskar att jag kunde finnas vid din sida just nu. Jag förstår att du inte orkar det men du ska veta gumman att när du väl känner dig redo så är det bara att ringa mig.. Det är bara att ringa mig när som helst på dygnet.. Jag är tom på ord.. Vet inte vad jag ska säga för jag tycker allt är så himla orättvist. Jag har växt upp mig dig gumman och jag vill verkligen finns där för dig nu. Jag låg och tänkte igår om man kunde göra något för dig för att kunna få dig att tänka på annat.... Tycker det är så himla hemskt... Älskar dig gumman!!!! Massor med kramar till dig hjärtat!!!!!




För övrigt är livet i sin ordning.. magen är dålig som vanligt...




Vila i frid Jill Söderberg!

FIRework

Såg att jag hade fått en kommentar... Har varit borta ganska länge. Har haft fullt upp med mitt liv.. Iallafall så löd kommentaren såhär: Du borde piffa upp bloggen med lite bilder.. Ja, om någon kan hjälpa mig och göra om min design så skulle jag vara oerhört tacksam.. Har ingen koll på de där, om jag får den omgjord så kommer jag tycka att det är mycket roligare att blogga och lägga upp bilder..Ska börja knäppa mer kort nu när veli är här och allt.. Nu på tisdag har han varit här i två veckor??? eller är det en?? ne det måste vara två..


Mysigt o mys äre iaf.. Imorgon ska vi söka uppehålltillstånd och han ska jobba som pizzabagare.. Hahaha

Mahmuts syster kom också, igår rättare sagt.. Ska över dit nu där alla turkar och jag kommer befinna oss. Vi ska äta lite turkiska godsaker.. Eller hoppas att de gjort de annars blir jag tokig:@@@@@@@@@@@@@@ Åt tacos också, men köpte skiten på öob.. Fan priset är verkligen skillnaden.. Så jävla mycket äckligare när  man köper där... Billigt är skit... iaf när de kom till tacos....  Nej , nu måste jag sluta lalla här och gå över gatan..



tog den fulaste bilden på veli som fanns...  OBS!!!! så där stor näsa han han inte!! men däremot ögonbrynen...

RSS 2.0