New beginning

It did take me one year to forget and move on


Nu har jag äntligen förstått, eller börjat förstå livet.. Nu ska jag leva vidare och lägga bloggen bakom mig, minnerna finns kvar här så om jag vill minnas så ska jag kika! Nu ska jag blicka framåt, och snart har jag ett underbart liv med min gubbe, det är det enda som spelar roll i slutändan, allt annat är bara trams och skit som blir till överdrift och sen så var det ingeting som egentligen stämde från början.. Jag tror aldrig jag har varit med om sådana jobbiga år, att folk vill förstöra så mycket... Men så är det väl i allas förhållanden, alltid någon eller några som vill förstöra..Sånt är livet, men nu har jag insett att jag kan inte hålla på såhär.. Jag måste tro på han och mig själv mer.. SÅåååå the past is the past.. it's the further who matters... Still iam not stupid, i know everything... More then you ever can imagine...The truth is always come right back at you, but most of the times it has just been stupid thought from me or lies from people who love to destory.


Hejdå, tack för att ni ha följt med mig! BYE




2009.... Under mina två veckor, då jag mötte dig första gången... De va inte bra!!!!!!!!!!!!! hahah hejdå.. Min talförmåga när de kommer till engelska har blivit kung iaf, hade jag haft min turkiska lärare nu i engelska hade hon inte kunna gett mig annat är MVG GUUUULLER ZIIIPPER!!

-

seni seviyorum

Need some help!

När denna jacka kommer in i strl 34 eller 36 så ska jag ha den...Frågan är bara färgen, give me some help....Svart eller beige???


Tromsø

Du som har kommenterat anonymt från Tromsø kan väl skriva sitt namn också tänker jag :)

Feels like forever

Kom hem i torsdags, känns som man varit hemma i en evighet redan... Men snart ses vi igen bubbas.. Snart snart <333





RSS 2.0