Planet lyfter 20.15

Kolla ut för timrås fönster så ser ni planet påväg till vaarmmmaaa turkiet:D NU SKA JAG ÅKA till midlanda:D

Idag är det dags

:D Om nio timmar lyfter vi upp i luften så vi ses om en vecka:D Lär vara total sliten när jag kommer hem men vad gör det om 100 år? Ha en trevlig vecka här hemma i sug sundsvall:)

Nerverna

Dricker nå bira nu hos mormor för att lugna ner nerverna inför resan.... Och för att kunna somna gott ikväll.. Mormor jag och syrran sitter här och dricker lite lätt:) Åker ju snart så... Mindre än 24 timmar kvar! Känns så skönt att sibbans kille är från alanya så han har fixat med sina kompisar att dom ska ta väl hand om oss :) TREVLIGT ... SNART åker jag WIEEEEEEEEEEE SES OM EN VECKA DÅ om jag inte hinner skriva något imorgon.

IMORGON ÅKER VI IVÄG UTOMLANDS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Turkiet imorgon :D  Nu börjar man verkligen att längta... Försöker få tag i farmor så jag kan åka in på Ikea och köpa batterier till min kamera.. Batterierna är ju billigast där satt.. Ikväll ska jag nog med mormor in till stan och hämta upp sibell! Funnyyyyy... Sen måste jag börja packa också.. Haha finner fan aldrig riktigt orken.. men nu måste jag nog börja ändå! SÅÅ hejdå

I'm so happy!

WIIIE! Jag är ledig imorgon från skolan.. Fan vad skönt, då kan jag ordna med allt som behövs. Läraren hade andra lektioner imorgon så hon hade ingen tid till oss. Visst så får vi möjlighet att plugga på skolan men vem orkar gö det när det inte behövs? :D  GLAD! Och imorgon är det bara en dag kvar sen är jag i varma Turiket. Vid fyra blir det växla pengar och sedan max skulle jag tro, hem o tvätta efter det. Måste fixa batterier till min kamera också. AA bra hejdå-

Torsdag

Satt nyss och läste sundsvalls tidning och läste igenom mitt horoskåp. Då stod det följande " Va försiktig i trafiken idag, en olycka kan hända" Typ... ROLIGT att höra det eftersom jag ska ta min moped till skolan sedan ska vi åka bil till stan också.... Ska man sitta och vara skit skrajj hela dagen eller? Jävla skit horoskåp. Ska snart dra till skolan tänkte jag eftersom jag ser inge nöje att sitta här hemma. Pussochhej!


2 dagar kvar:D och är så stressad har ingen resväska än, inte hämtat mina ipod i tynderö o måste tvätta alla kläder som jag ska ha med mig också.. så less på allt


Städningen är äntligen klar.

Gjorde inte precis en grovstädning men det får faktiskt duga. Det var länge  sedan jag såg det såhär fint hemma=) Allt blir fan mycket mysigare så det är fint så tycker nästan att det är härligt att bara sitta och kolla ut i regn och rusk... Skolan....MMMM. Första dagen man börjat plugga då. Som tur så har jag en sån snäll handelslärare så jag får faktiskt sovmorgon imorgon tills klockan tjugo i ett:) Behöver jag verkligen kan jag säga. Skulle börja åtta egentligen så det är ju kanon :D Kanske jag ska göra några nudlar snart? Hm....... Har inte ätit någon middag så.. Men när man väl är i gång och gör saker glömmer man bort att man är hungrig. Funderar på att åka in och köpa ett par converse skor någon dag denna vecka eller får det bli när jag kommer hem. Har aldrig riktigt haft råd att köpa några men nu har jag ju det så det ska bli roligt eftersom jag tycker dom är verkligen snygg!:D Nej nu ska jag se tv. Pussohejsålänge!

Onsdag

Fan veckan har gått så himla segt. Vill ha lördag nu..... Ganska så jobbigt var det att kliva upp kvart i sju imorse, hur ska jag klara av hela läseåret? Får inte bli som ettan i alla fall, då var man fan hemma hela jäkla tiden. Klarade inte ens av att gå en vecka i skolan :S Men det får det bli ändring på. Men nu ska jag faktiskt fara till skolan=)  Ha en kanon bra dag läsare!


Jag fick mig en tankeställare av mina kompisar

Idag har jag inte åstakommit mycket. Umgåts med Matilda och Tom. Såg lite tv och lirade lite gh.. Gh har jag blivit otroligt less på även fast jag nästan aldrig spelar det. Både Tom och Matilda tycker att det var jätte stökigt hemma hos mig... Och visst det är det.. Men det beror ju på att det är en karl(pappa) som bor här och karlar är ju inte så behändiga... Sååå.. Det är inte snyggt här hemma så dom tyckte att jag för en gångs skull hjälpa till och röja upp lägenheten tills han kommer hem. Visst han har ju fullt upp jobbar hela dagarna sedan blir det skjuts till träningar till mina syskon mm... Så jag tänkte faktiskt vara snäll och städa, måste ju också hjälpa till här hemma eftersom jag bor ju också här. Såååå.. Det ska jag göra hela imorgon dagen efter jag har slutat skolan. De kommer bli skinande rent å han kommer få sig en chock.


Imorgon börjar jag klockan åtta med gympa... Jobbigt. Fast vi skulle tydligen inte behöva ha med oss gympasäcken, så det var väl skönt. Slutar fyra imorgon och då ska vi väl kanske in på forex och växla pengar. Längtar så mycket till resan nu. Nej nu ska jag se sex and the city och äta mina varmamackor som jag har gjort. Mums och godnatt.

Helvetet har brakat loss

SKOLAN!!!!!!!!!!!! Är inne på andra dagen nu o håller redan på att bryta ihop. Tidiga jäkla morgonar. Vill sova ut.

Give it 2 me

Dagen har väl varit bra då. Började halv 12. Fick nytt schema också. IKEA två dagar i veckan... Gud snälla hjälp mig. Torsdagar och Fredagar.. Tårarna kom. Tycker verkligen inte om detta. Fick i alla fall sluta efter 15 minuter drygt. Blev lite lunch sedan drog jag och Carrå hem till mig. Sett tv typ hela dagen. Var ner på Timrå också å köpte lite Thaimat. Har inte ätit upp det än så tänkte äta nu snart till Outsiders. Skulle egentligen börja röra på mig men känns så onödigt att börja nu eftersom utlandsresan kommer man nog gå upp ett antal kilo så väntar tills jag kommer hem istället. Nej nu ska jag faktiskt ta bort sminket och krypa ner i sängen och se tv hela kvällen... Fan vad skönt det är att vara ensam hemma=)

SKOLAN!

Idag börjar man i tvåan också. Känns så sjukt, tycker man nyss började i nian. 4 månader kvar typ tills man blir 18 också. Fan vad tiden går fort.


Helgen har väl varit bra... Härefestivalen var kung kul. Matilda och jag drog upp till Indal och åt hos mamma och började förfesta med mamma och håkan. Sedan kom Marcus, håkans arbetskamrat som övertalade dom och följa med oss ner. Dom bor så nära så det är ju jätte bra så man hörde Markoolio ändå där vi satt:P Stackars mamma och håkan, dom tog sina tapetpengar till nya huset till inträde... Men men. Roligt för man träffade alla man kände när man bodde där:) Men slutade i kaos i slutet. Och bakfyllan i Söndags var den värsta jag varit med om. Bakis enda tills kanske 1-2 på natten. Kunde dessutom inte sova pga den. Fortfarande uppsvullen i magen menmen.. Nu ska jag duscha. Pappa har åkt bort också så man är ensam nu i fyra dagar. Kanske man ska köpa thaimat idag då :D Gott...


5 DAGAR kvar sen drar vi till turkiet:D OHH!


Städning

Nu ska jag iväg och städa hos min farfar=) Gör det en gång varje månad också får jag en slant av gubben! Roligt att kunna ställa upp för han eftersom han börjar bli gammal nu. Som tur följer farmor med mig varje gång å hon gör hård jobbet :P haha. Efter det ska vi alla till farmor och käka surströmming. Nu har våra burkar som vi har plockat kommit ut i butikerna. Vettefan om jag kommer va så sugen att äta det eftersom man blev ganska så less av att jobba med det en hel sommar. Men vi får allt se. Åker väl till farmor efter farfar och bara tar det lugnt... Kommer väl hem någon gång ikväll så tills dess!!!!!  : HARE KUNG.

Turkiet nästa!

Den 30/8 åker jag och mina nära kompisar till Alanya! Ska bli mycket roligt att åka eftersom jag inte varit i Turkiet sen är det så varmt där så man får ju hoppas att man kommer hem som en pepparkaka! Blir sol och fest hela veckan lång! Fan vad roligt! Det är bara 8 dagar kvar dessutom! Håller redan på att längta ihjäl! Jajaj... Måste fan börja packa nu lika bra att vara i tid:S Dåren Matilda började redan igår.. HAHA.  Nej nu ska jag sluta surra om detta.


Igår så åkte vi först in til ikea då.. för att beställa resan.. MASSA problem blev det men det löste sig till slut. Kom hem och surrade med pappa som köpte någon jävla försäkring åt mig för  590 kr :S fan också vettu blir less... Men det är väl bra att ha om något skulle hända. Sen såg jag massa tv.. runt 12 slog jag på No country for old men. Riktigt bra film så det är ett bra filmtips=) AA bra nu ska jag duscha!

Fullspäckad dag.

Idag blir det fullt upp. Måste först till skolan o fixa ledig sedan till banken för att ta ut pengar... Sen dras det in på Ikea för att beställa resan=) 30 Augusti dvs. en vecka kvar drygt:) Fan vad skönt det ska bli att komma här ifrån:) Helt utan föräldrar bara med nära vänner, fan va roligt vi kommer att ha det:D




Turkiet - Alanya... Vem vet man kanske stannar kvar o inte kommer hem?;)

Paniken är på ingång..

En vecka bara kvar innan skolan börjar......Fan,fan,fan.


2 dagar kvar sen ska man beställa resan till turkland=)

Walk the line

Nyss sett filmen "Walk the line" för första gången. Riktigt bra film faktiskt.. Jävligt bra rent ut sagt. Johnny Cash.... Vad kan man säga om gubben? Kung musik gjorde han. Nu är klockan två.. Orkar inte slå på filmen "Wanted" eftersom klockan är redan två. Men vi hörs väl imorgon.


Puss&Kramis.




Han spelade Johnny i filmen... Såååå snygg är han. Han är även med i Gladiator som också är en king film. Skit bra skådis e han.  Sjukt hur man kan bli så kär i en skådespelare sisådär direkt. 

Johnny Cash - Hurt


Familjen Nordin

Haha.. Ingen skulle klara av det som jag gör... Min familj.. Fiskningen slutade i katastrof.. Men det gör det  alltid när familjen är ute på äventyr. Tror inte jag har varit med om en lugn kväll någon gång med min familj! Haha..

Bakisdag=Ångestdag

Ångesten flöder idag efter en hård kväll.. Man överdriver till 100 när man är onykter och säger massa skit som man egentligen inte menar... SÅ... Idag har jag ångest som aldrig förr.. Men vad gör det om 100 år? Syster klippte mitt hår idag så nu är de mycket kortare än det har varit..Visst har ja allt haft kort som sista två-tre åren men nu ska jag sluta bleka o platta de så ofta så kanske jag får tillbaka mitt långa hår som jag hade i sjuan! Nej nu ska jag iväg o fiska med sibban mamma håkan o ida.. Ha en bra lördag!

All slit lönar sig till slut!

=)))))) Har fått min lön nu... Vad ska man göra med såhär mycket pengar? Har aldrig haft så mkt. Ska nog in på Ikea idag ;) AAA bra...

Bra

du lägger ner så mkt tid på att störa dig på andras problem så du inte ser dina egna...  aaa bra ring imorgon dåå venner!


Jävla skit då.

Hade nyss gjort nudlar också när jag skulle hälla över vatten så tappade jag ner hela skålen med nudlar i disken... MEN VA ROLIGT... Så nu gör jag ett nytt paket. Hade nog blivit lessnare om det inte hade funnits nå mer nudlar. Kom hem från Indal runt 1 idag och har duschat och gjort om lite på rummet tills nurå. Ser förjävligt ut men orkar inte bry mig om de här rummet längtar mer tills jag får det i b-forsen!! Måste iväg någon dag och köpa ny säng mm till det källarrummet=) Vi flyttar ju 15 september och det är ju inte långt alls kvar:D Och hoppas min lön kommer denna vecka också.. Tydligen ska dom flesta ha fått den redan så den borde ju komma snart. Nej nu ska jag kolla till mina nudlar...

LESS

Sitter här med slingor i håret och det kommer bli katastrof... Mamma har gjort helt fel... Sitter med gråten i halsen just nu... Om jag ska vara ärlig så har jag redan släppt en tår... Blir så less när hon inte gör rätt.... Nu ska jag invänta o se hur detta hår kommer se ut sedan ska jag se Beck - I Guds Namn.. Vet inte om jag har sett den faktiskt det återstår och ser. Imorgon ska jag hem. Åker ganska tidigt skulle jag tippa...

Längtar mer och mer

Fan vad jag är sugen på att åka utomlands nu...... Väntas bara på lönen så blir det att beställa resan då! Turkland blir det istället för Bulgarien.. Det är ju varmare där berättade syrran, lika bra så man får någon färg på sig! Fan kommer bli en resa jag sent kommer att glömma;) Nej nu har jag annat att göra:) Hejdå

50-års flarra

Hade jätte roligt igår ute i tynderö:) Storsläkten dårå. Blev singstaar mm... Lite guitarhero också. Åt god mat och drack men på slutet efter Matildas mammas goda drinkar blev det för mycket:P Haha. Kom väl hem runt halv fem tror jag klockan var? Kanske fyra? Blev verkligen en sen kväll... Helgen har faktiskt varit bra i stort sätt.. Nu är jag uppe i Indal med mamma. Ska åka iväg senare till Ånge för att hämta hem hunden! Fan de är så konstigt att man äter så mycket när man är bakis... Skulle kunna äta 15 maxmål känns det som men tyvärr så finns det inte max i Indal men en pizzeria har dom iallafall;)

Lördag

Vilken kväll det blev igår... Haha roligaste var när Henke ramlade på Matilda.. Nej nu ska jag snart ut till Tynderö på 50-års fest sen får man se hur kvällen slutar.

It felt so wrong

Ångesten flöder just nu.. Men man får ju alltid ångest när man har druckit, eller? Jaja..



Idag blire staden på kvällen.. Just nu måste jag faktiskt vila min kropp.


Fan vilken dålig storasyrra jag är

Hade glömt bort att simon fyller år idag.. Alltså torsdag. Inte har jag köpt någon pressent heller...Men i alla dessa år har jag aldrig fått något av mina snåla bror! Detta är skamligt!=P


Grattis BROR 16 år!

The Script - We cry



Ohh I like this song!

I don't love you but I want you

Dagen? Vad har dagen tagit vägen? Va med Matilda och åt max...Inte ovanligt? Sedan umgicks vi lite med Niina och Tom, åkte lite bil. Kom nyss hem eftersom jag ska sova tidigt idag för imorgon under dagen ska det bli skojj;) Hoppas på sol också. Nej nu ska jag se Sex and the city.


Haré

When I grow up

Tur att jag har världens snällaste mamma och hennes man som lånar ut pengar till en fattiglapp som mig... Nu har jag lite i bössan så jag klarar mig tills jag får lön:) Mycket tacksam för det.


Vafan äre för jävla tråkigt liv? Matilda och jag hade Goldminer lan igår haha så roligt hade vi. Hon kommer väl snart till mig och vi ska väl försöka hitta något att sysselsätta oss med. I helgen blir det drakbåtsfestivalen på fredag och lördag 50-års fest i Tynderö. Nej nu ska jag äta mina mjuka nudlar. Ses och hörs!



Fan vad roligt detta var=) 

Himlens hjärta

Det är inte lätt när det är svårt.

Trackback

Jag ska flytta.. ses på lördag! Aaa bra... Matilda och jag drar till Stockholm Kommer hem på lördag hej

AA bra

Nu är klockan åtta. Ska nu iväg och umgås hos lungan!  Ha en trevlig kväll alla läsare.


Helgen är över

Nu är det måndag igen. Tre måndagar kvar sen börjar skolan igen? Eller kanske bara är två? Äh.. Vem bryr sig. Helgen har varit jadu.. Roligt både till och från. Men nu vet jag iaf hur det ligger till.. Fyfan hur kan man göra en sådan sak. Aaa bra ring imorgon! Fredagen satt jag o matilda hemma hos mig och drack lite å surrade på med pappa och spelade gh. Gick sedan ner till timråland. Haha hände mycket på vägen ner.  Men kom ner tillslut iallalfall.. Var där någon timme sedan gick jag hem. Vaknade ganska tidigt på lördagmorgon. Ringde Matilda runt 10 och drog ner till henne. Sedan så blev det att vi åkte in på max med hennes mamma. Sedan åkte vi och kollade på molles (matildas hund) barn. Så himla söta så det fanns inte. Efter det åkte vi hem till mig. Sedan gick vi ner till timråland och åt med matildas familj. Hem till henne då henke och fridde kom. Haha tror aldrig jag har skrattat så mycket i hela mitt liv. AA bra.. Sen blev det en tidig kväll hem pga. regnet. Söndagen umgicks vi med henke hela dagen.




Är ute i Tynderö nu i Matildas stuga. Åkte ut hit igår. Sett lite tv å så. Såg ett spöke inatt också. Fyfan vad hemskt det var. Men nu ska jag göra något annat. Ha en bra måndag!

RSS 2.0