Nyår imorgon

Imorgon blir det nytt år.......Efter tolvslaget. Nu snart ska jag in på birsta/stan med Met. Knäppte en dagens outfit.... Ganska roligt faktiskt. Körde ju med det någon gång för ett bra tag sedan...Inte bra... Nu kommer en bild.


My face......Lite trött...


En liten bild på Antes för söta hundar..Love them!


Jacka: Gina tricot
T-shirt: Gina tricot
T-shirt under: Gina tricot
Svarta ormskins mönstrade leggings: Gina tricot


Mössa : Monki
Örhängen : Gina tricot

Lite bättre bild på mössan........


Allt för mig. Hej


Klart...

Nu har jag jobbat klart..Sen om det blir några mer dagar innan lovet är slut får återstå och se. Igår hade jag faktiskt kul. Var äntligen på en fest och inte gick hem halv 12 pga för full. Var på Puttes födelsedagsparty! Sedan hur det blev där har jag inte ett ord att skriva om.............M Nu ska jag lägga mig ner och se SAW 5...Hört att inte den ska vara så bra men man får väl se den och avgöra själv......

Igår var det en vecka tills 18! 6 dagar idag......Ganska roligt ändå.. För detta längtar ju alla efter... Att fylla 18 och bli myndig.

Vilken jäkla dag!

Fyfan vilken stress det har varit idag på arbetet. Kön gick runt hela jäkla butiken och full fart av massa kryll av people! Men roligt som attans. Kul när det är fart sådär! Mådde väl lite dåligt just därför ska jag gå och lägga mig i tid idag. Är faktiskt väldigt noga med att sova mina timmar annars blir jag alldeles för trött. Haha. Och imorgon kommer Kevin till birsta. Tur att man kan se rakt ner utanför våran butik men det lär väl vara propp fullt där. Upp till bevis! Kul ska det bli iallafall. Börjar 11 imorgon och slutar fem!=) Kommer säker vara fullt med folk imorgon på bussen, jobbigt. But!!! Its life!!! Nej nu ska jag lägga mig ner i sängen och sova. Blev i alla fall mycke shopping idag..... Ska försöka hitta en skit snygg väska imorgon och ett par fina klackskor. Hejdå!

Klockan är nu....

Snart ska jag iväg och jobba. Drack lite lätt igår med bästisarna mina och visst känner jag av det idag. Var kanske inte så bra att dricka igår ändå. Men tog det hyffsat lugnt så detta ska nog gå bra:) Sedan när jag slutar runt fem dåå blire shopping.

Jaha, det var julafton idag.

Känns inte alls som Julafton idag och speciellt inte utan Janne. Tråkigt kommer det bli och just därför ska jag supa! Blir nog ganska många glöggglas för min del men det är ju så gott så. Har jobbat i två dagar på Gina nu.. Väldigt roligt men stressig kan man lugnt säga. Igår jobbade jag sju timmar. Ganska så slut var jag efter det så åkte på ica i b-forsen och köpte chips&godis. Därefter slog jag mig ner och såg filmen Elf och Deja vu! Nu har jag nyss duschat och ska börja locka håret och lite så..Man vill ju trots allt vara stilig på julafton.

Tack för alla Godjul sms.... Tyvärr har jag inge pengar att svara så skriver här i bloggen för att jag vet att vissa brukar läsa!
HA EN BÄST JUL!

Men gud

Fan kan du lägga av och försöka vara lika... fan börjar bli jävligt less nu!!!!!!!

Har i alla fall jobbat första dagen idag=) Skönt med jobb under lovet så man får in lite extra pengar.. Sen tycker jag man känner sig lite mognare när man har ett jobb såhär=) haha. Men det är det nog många som tycker. Roligt var det förutom en händesle......Gud vettu. Imorgon börjar jag 11-18.... Jobbar sedan helgen också. Kan hända att det blir mer också, men det tycker jag bara är roligt=) Träffade även Cassandra också! Länge sen som attan... Pratade lite om gamla minnen haha:PNej nu tänkte jag faktiskt sova snart. Ganska slut!


Skämtet

Jaha det var nu man fick veta att mormor hade cancer i ett födelsemärke i pannan....Kan livet bli mer sämre? :'(

JAHA???

Nehe.. det blev inte som man trodde idag men supas ska det i alla falll....................=)

Bion igår haha. Skit bra film. Sabina och carrå och deras pojkar var också där. Men det största av allt var killen som satt bredvid mig...Går fan inte och beskriva. Skrattade över hela bion,satt och antecknade i mörkret, hade någon jävla irretation i halsen så han lät hela jäkla tiden..Aldrig varit med om något värre i hela mitt liv. Han var själv på bion också. Kanske runt 30... Fyfan vilken jäkla skämt.. Så man kunde fan inte ens koncentrera sig på filmen...Fan inte första gången jag är med om något när jag är på bio, sist vare när jag fyllde år också kom det en människa och jag ba fan om hon sätter sig bredvid mig....O självklart gör hon de och tar upp hela mitt säte.... FUNNTYYYY??? Njaa det var roligt första gången han skrattade men sen när han höll på varanan minut så kändes det jävligt irreterade. Fan är detta normalt????? NEJJEJJE


Nu måste jag duscha och börja fixa mig och sedan gå ner till Erica...:SOm ställer upp

YES man

Ikväll blir det bio med Matilda och Erica.. Vi ska se YES man, filmen verkar vara en riktig höjdare......Det ska faktiskt bli en mysig fredag. Imorgon ska vi på "fest" om man kan kalla det det, i alla fall förfest hemma hos Fia..Ska bli roligt eftersom nu har man ju varit nykter i 1 månad..WHOOOOOO.. Coolt... Nee men verkligen bra gjort av både mig och Matilda. Snart ska man väl börja fixa sig då.... Ja det var nog allt för mig. Have a nice frajjtagis.

Jullov

Nu är det jullov...Fan vad skönt det är.............Sen så brukar det vara normalt att svara när man erbjuder sig en snäll sak.. men tydligen inte.

Rockstar

Nyss kommit hem till Matilda. Varit å äte lite INEZ.... Länge sedan nu så det var gott men såklart kom det ångest efter... Why why why...Jajaj. Lelle kom också så gick vi och hälsade på Eddie lite på bylla. Gick sedan iväg till sporthallen för att se julsoaren... Jadu.... efter det blev det  mycket dividering om skjuts hem men snälla Tom kom och hämtade oss=) Hämtade lite sovprylar och sedan for vi hem hit. Nu blire lite hells kitchenN.


Justja... Matilda köpte en snusdosa åt mig...Snällaste!!!!!!(L)


Det är nu som livet är mitt

Vaknade nyss. Ska snart iväg till Farmor Åsa. Sedan ska vi försöka komma ut och handla lite julklappar, jag farmor och pappa..Radarparet....... Haha. Imorgon ska jag gå på julavslutningen i alla fall. Igår så hade jag körlektion sedan gjorde jag inte ett piss.. Fick veta en till sak som gjorde att jag mådde ännu sämre... Skitbajs. Men.. Nu måste man tänka framåt. Snart är det Julafton&Nyår... Sedan födelsedag! Nej nu ska jag snart börja fixa mig lite.

Ännu....

Just nyss blev livet ännu mer pissigare......I hate it.. Livet...................................Varför skulle de bli såhär just nu mitt upp i allt annat???????skithål i röven

Så som i himmelen


Så som i himmelen var Jannes älskling film... Denna låt ska spelas på begravningen....Fyfan så himla fin låt. Älskar den här låten och filmen.. Han har tjatat så mycke om denna film,...Hade varit en prefekt julklapp... Kollade på massa bilder igår från när Janne blev året bästa folketsparkchef.. Allt känns så hemskt.. Också fanns det massa "flygblad" eller vad man ska kalla det när han la ner några saker under backen mitt i stan vid statyn..

I don't wanna try now...

17 dagar kvar till 18-års dagen! Något roligt iallafall...


Vaknade nyss ungefär. Var inte på skolan idag heller.. Känner att jag inte orkar för grinar fan stup i kvarten plus att känns som om jag måste vara med mormor och stötta henne. Körlektion tio över 3.. Så ska börja och fixa lite och duscha huvudet. Kanske skriver mer sedan eller inte. Funderar på att gå på praktiken imorgon men är inte helt 100 än.

I, I don't wanna lose control but then again I, I think I wanna lose control...

Britney Spears - Trouble (8)

Denna dag har varit kort eftersom jag vaknade halv 1... Massor med samtal från sibban och mahmu imorse... Fan jobbigaste. Är slutkörd.. är man så otränat så man får så jävla träningsvärk av lite trippelboll?????? Sjukt. Nu på fredag tror jag dödsannonserna kommer in i Sundsvall tidning. Sedan funderar vi på att fråga tidningen om de ska göra ett repotage för Janne.. Eftersom han var ju chef ett bra tag på folketspark i Sundsvall mm...Hoppas. Han skulle uppskatta det så mycket..

Åkte i alla fall ner på timrå med syrran för att köpa lite mat till mormor. Kände att jag verkligen är helt jäkla slut i kroppen. Helt tom. Avbockade körlektionen idag, hade verkligen inte orkat. Men imorgon ska jag ha dubbel. Fått veta hur jag ska jobba nästa vecka också. Börjar på måndag 12-18..Roligt ska det bli=) Dessutom att tjäna pengar som man kan lägga undan till en utlandsresa kanske i vår eller något liknade.

När jag klev upp i morse så kollade jag posten och såg att det fanns ett brev till mig :D Fick två biobiljetter från surströmmingen som önskade god jul:D Blev jätte glad.. Så snällt gjort. Nu ska jag duscha=)

Men vad roligt... Ikväll äre Titanic på tv... Fick höra igår att sibban,mormor och janne såg den på bio tillsammans... Det är så sjukt allting just nu...

Janne(L)


Gossip girl


Såg det senaste avsnittet med Gossip Girl som kom ut förra veckan...I'm so in love with Chuck bASS!!!
Snyggast. Hans beteende ;) Hoppas de nya kommer imorgon!!! Eller nyaste Grey's

SUBBA???

Haha..Trippenbollen var otroligt rolig idag även fast inte matcherna gick allt för bra. Bäst var sista matchen...Råkade, om man kan säga så...kanske inte var råk...men ändå.. fälla en spelare så hon ramlade och då får man höra subba!!! Haha.. Vilken nivå!! Bra för en tredjeårare!!! Så sista matcher var en köttig.... Nu är jag hemma hos mormor. Blir nog hemma resten av veckan.. Men det var väldigt skönt att va ut idag och träffa vännerna.... Men blev lite tår..... Det värsta är att vi sitter och skriver till dödsannonsen i tidningen nu...Har inte fattat än, när jag pratar så blir det "har Janne den tv:kanalen?" ...:'(


Janne(L)


RIka bARN--- BRA kämpat..... riktigt bra!!!!! rika barn e best.

00.30

the tears come streaming down your face when you lose something you can't replace
Jan Erik Sjödin"Janne"

Allt bara snurrar.....Kan inte somna, men vill...Vill ju vara hur taggat som helst imorgon på trippenbollen. Kommer säkert brista ut i gråt men vill verkligen vara med för att har längtat länge efter trippelbollen...Det är roligt.

Hur ska man kunna gå vidare?

Fyfan......Det här var det värsta jag varit med om. Har aldrig i hela mitt liv varit med om att någon släktning eller riktigt nära har dött... Och jag som har så bra relation med alla mina släktingar....Speciellt farmor,mormor,farfar och janne..... Också händer något sådant... Är så förstörd inuti nu så... Här i veckan fick vi liksom besked att jannes syster har blivit jätte dålig och är på sjukhuset för att "dö" då... också dör janne helt plötsligt :S Fullt frisk man, han hade så himla mycke planer nu till sommarn efter han skulle fått sin operation så han kunde gå bättre... fyfan... Det är så jävla hemskt. Har grinat sen halv 11 imorse... Värst var det när begravningsbyrån skulle hämta han och man fick se han för sista gången...  Fyfan.... Hur ska man kunna gå vidare???????? Helt rakt upp och ner dör en av den närmaste man har......

Helt slut...Ska snart lägga mig tänkte jag. Ska iväg på trippenbollen imorgon iaf.. För att de är något ja verkligen vill göra och har längtat till men resten av veckan blir jag nog hemma iaf......


Hur fan :'(

Jag är så himla ledsen nu......Aldrig varit med om att någon inom familjen dör....Janne.... Mormors man, min "morfar" eftersom den som jag har aldrig brytt sig utan det är Janne som alltid funnits däär.... "Dog" imorse... Känns så hemskt att säga dog eftersom jag har fortfarande inte fattat det är i chocktillstånd ... Och mormor? Som har levt med janne hela sitt liv.. Jag med .... Fyfan... Jag har gått och gruvat mig eftersom jag aldrig har vetat hur det känts att förlora en nära men jag kunde aldrig förstå att det skulle vara såhär jobbgt.... Fyfan.... Fick iallafall ge han en sista kram och säga "hejdå världens bästa janne" Sitter med tårarna nu...Fyfan... Inte hann man träffa han vid liv heller men hoppas attt han hörde när jag sa det iaf till han.

Janne<3333333333333 fyfan.. är så ledsen nu så det finns inte att beskriva med ord. Hur kan en så ung och frisk människa helt plötsligt bara försvinna ur livet? 67 år... Det är så himla hemskt. Att se han där ligga alldeles stilla... Janne var den roligaste människan jag träffat. Kommer aldrig glömma när han doppade slipsen i såsen under en måltid.. Brydde sig om allt och alla utom han själv... Finns ingen underbarare människa.. Han skulle operera sig nu i benen så han kunde gå riktigt och allt skulle bli så bra... Nyss köpt ny tv och dataskärm som han var så lycklig över....Hur fan kan något sådant hända??? :'(:'(

Queen of pop - Britney Spears

Härlig fredag, köng lördag. Fick sova ut idag...=D Vaknade runt 12. Undra vad man ska hitta på denna soliga, kalla vinter dag. Matilda skulle väl komma sedan så jag ska gå och möta henne. Jag blir så otroligt less, fan att Håkan sålde sin skoter annars hade man för i helvete varit ute och åkt denna dag, snacka om roligt. Åkte ju inge alls förra vintern men det berodde nog också på att det inte var så mycke snö. Men idag hade det varit kanon kul......


Nu sitter jag och sniffar bensinlukt som kommer utifrån från snösluggan. Ganska god lukt.


Dagens jävla skämt

Fan i helvete. Skulle se idol...Vad tror ni händer? Jo, det snöar så jäkla mycke ute så det blir störningar och ingen signal i tven.. Men vad trevligt... Hela fredagen förstörd då. Men hann se de grymaste iaf!! När alla "gamla" idoler kom och sjöng från början. King bra var det iaf!!!! Grymt gjort idol 2008. Fan.....Hoppas det fungerar snart, men det har ju gått över en halvtimme utan funktion så jag börjar smått fundera på om det inte kommer att fungera något mer. CRY FaCE

Bästa

Haha.. Bästa Lucia firandet jag har varit på, skolan!!! Fan vad jag skrattade men tur var väl de så man inte blev uttråkad!!!! Väldigt rolig lucia!!!!


Kom nyss hem från praktiken i alla fall.. Känner en enorm huvudvärk i huvudet. Ikväll äre idolFINAL! Vet inte riktigt vilken jag håller på men känner på mig att Kevin blir den som vinner.

Kuken i arslet

Fannn i helvetes helvete vad förbannad jag är nu.... Brände sönder hela jävla ansiktet kuk ........Ursäkta språker men helvete vad ont de gör o svider

Please tell me about something else!!!

Lets goo!!!!! Nu har jag väl varit hemma i ungefär en timme. Praktiken var rolig som vanligt. Fixade alla smycken hela dagen idag.. Fun,fun! Ikväll tänkte jag testa locka håret, har aldrig lockat löshåre.....Men först!!! Duscha. Har faktiskt inte så mycket mer att berätta om. Skönt ska det bli med helg imorgon i alla fall. Blir 3:e helgen nyktert. Fan vad skönt det känns!!! Var verkligen länge sedan man hade ett sådant uppehåll! Nej... Nu ska jag slänga mig in i duschen.

Feber is not the shit!

Fasiken... Nu har jag tagit tempen och hade feber.... Sad face... Nu såhär innan juletider och så vill man ju verkligen inte bli sjuk. O jag som aldrig är sjuk heller... Och om jag blir, ddåååå blir det länge och jobbigt. Men kan inte missa praktiken eftersom jag gick knappt något förra veckan för då hade jag också feber i fredags så fick gå hem 12. Men tänkte gå och sussa nu så får vi hoppas på att den har lagt sig tills imorgon.

There's only two types of people in the world,the ones that entertain and the ones that observe

Faaan vad skönt det är att sova ut efter skolan. Kom hem runt tre, gick ut och gick med morre sedan sov jag tills nu ungefär=) Sen om jag somnar ikväll det blir en aning svårare kanske. Skolan idag var lugn, gympan var rolig. Spelade fotboll! Fan vad ångest jag fick, skulle bara dra på en boll också råkade jag träffa Sara rätt i ansiktet.. Fan, hatar sånt. Ändå fast det inte var meningen så äre ju skämigt......Runt halv 1 åkte hp2 in på mässan vid västermalm skola. Var inte där allt för länge så det kändes väl lite onödigt att vara där men vad ska man göra åt saken?

Snar börjar Bonde söker fru som jag tänkte kika på. Tänkte faktiskt lägga mig och sova efter det programet. Är så less att vara trött när man ska upp på skolan för att man lägger sig alldeles för sent. Såå...Så får det bli! Nu sitter Morre här och vill bli klappad....Också sitter han och gör ljud så man ska tycka synd om han.... Det blir väl dags att klappa han då. Hejdå!

The great new song!

Britney Spears - Blur (8)
Väldigt bra låt!





Handels"läxförhöret" finns inte på kartan längre=) Orkar inte...
En och en halv vecka kvar tills lovet? Får bli nya tag efter det!

Everything is just a blur

Jaha... Nu fanns det folk som gick in på ens blogg också. Nu kan ni ju verkligen förstå vad hon hitt på!


Dagen börjar nå mot sitt slut......Har inte pluggat alls och har läxförhör imorgon. Fan man tror handel ska vara lätt men inte fan är det de elle..Massa jävla index, uträkning med tull och frakt mm.. Fan detta är inte en dans på roser de elle..... Lovar att ekonomi,samhälle ämnerna är mycket roligare...Kanske man skulle blivit en samhällare???? NEE....Älskar ju handeln.. Synd att det är så mycket mer än bara räkna kassa..................Jaja.. Ska väl lägga mig ner och plugga nu tills desperate housewives börjar. Skiter i allt... Hahha får väl bli ett G - - - - - - - - - - - - -... Löjligt.

Körlektionen idag gick faktiskt galant.. Hade backning..... Funny, fast nu känns det som om man har lite nackspärr då. Men tur att man får beröm, det är ju skit roligt att höra eftersom självförtroendet är inte på topp... =) Nej nu ska ja lägga mig och jäsa.


jag är skojfrisk idag, i'm lovin it!!!!!!

roligt inlägg om matilda förut vaa?? ........ hehehehhe, skämtar lite, funnyy........  matilda ha börjat uppdaterat sin blogg..... läs den matildarehn.blogg.se...... ne nu måste jag äta sen sova ska in på sjukhuset imorgon ;);););););); gehehehehehe



HAHAH fan du är ju riktigt :S:S:S:S idiot :S jaha det var Matilda som loggat in på min blogg.. Jaha det var en jävla fejken här och snodde..... JÄKLA SKITHÖG!!!


We be alone

Ja, åter till saken som var ganska så äcklig. Den tog plats i biblioteket på skolan. Matilda och jag satt vid varsin dator. Jag kände för att snegla lite på henne och kika vilka intressanta bloggar hon läste. ser jag att hon petar med sina lång fingrarna i hennes långa näsa. Hon får ut en stor jävla äcklig grön snorgubbe och lägger den i jackfickan:S Hur i helvete kan man få för sig att göra något liknande? Sen her hon in fingret igen i den gigantiska näsan och får ut en ännu äckligare snorgubbe, inte nog med jackfickan, denna gång gör hon något värre.......HON ÄTER UPP DEN!!!! Trodde allvarligt att jag skulle spy så fick genast springa ut ur biblioteket och sticka på toan, fick verkligen uppsköljningar. Usch, mår bara illa av att tänka på det.


Nog om denna upplevelse, vill verkligen inte bli påmind men kände verkligen att berätta vilka vidriga och konstiga människor det kan finnas. Har sovit ungefär hela jäkla dagen. Helt slut i huvud, känner en enorm huvudvärk. Nu har jag ett svårt beslut att fatta.....Om jag orkar gå ut och gå idag? Tror inte det.. Känner verkligen att orken finns inte idag. HURTS in my heart att inte gå ut men.... Fårse.. Men vid detta läge känner jag för att göra ett varmt bad och bara leva tills livet tar slut. Nej nu ska jag faktiskt duscha. Eller bada? Bad blir det.

Fy Fan

Ska berätta en jävligt äcklig sak............................Åååh fyfan.... Ni får vänta tills jag kommer hem........

Måndag

Nu äre ny vecka.... Två veckor kvar av skolan tills jullovet.... Helt sjukt! Skönt ska de bli med julafton,nyår,födeseledag också hoppas jag att det blir en stockholmsresa innan lovet är slut för lite shopping.


Igår åkte vi in till syrran runt sex. Blev klar med Matildas hår halv nio så då åkte vi in till navet för att ta bussen hem. Matildas hår vart skit snyggt! Skit snygg färg!!!!!Vill också ha lite mörkare men vågar inte färga löshåret... I alla fall inte än... Nej nu ska jag bege mig till bussen.....Tröttögat.

Are you happy to see me????(8)!!!!

Nu är jag  Forsmon... Väntar på middag.... Roligt inlägg va????

Beyonce - Radio

 
Ganska kung!!!





Gårdagen var trevlig faktiskt. Matilda kom till mig. Hahha satt och lyssnade på låten jag,carrå och linn spelade in på min mobil... Hahha fyfan vad rolig den var... Sen så kom ante och lelle.. Kolla i gamla skolkartaloger också gamla foton som ja skrivit ut från lunarstrom då... Fan vilken skillnad.. Måste minns ha varit 10 kilo smalare.. Ångest.. haha avslutningskortet haha. Men vi fick ju inte hålla i den där grejer som de stod "jonna vi saknar dig" haha ja o matilda för dom trodde det var kränkning.. haha men fyfan hur man såg ut i plastpåsarna. Hahah också kortet man knäppte med pappas webcam o baksnusen i största hugg!!! haaha fyfan. jajaj.. Efter vi kollat klart så såg vi Britney Speras for the record.. King!! Fortsätt kämpa gumman!!! Stackars människa. Att hon ens har klarar av det som har hänt na. Starkt gjort.

Var kvar hos mig till halv 1 sedan gick vi över till lelle en stund men gick hem runt halv 2 för orkade inte gå ner till erikas kompis.. Slog på filmen "Wild child", den var väl bra=). Somnade runt tre......och vaknade nu......

Snart är det dags att åka ut och övningsköra! PÖSS

If U seek amy!

Haha... Också kom pappa nu: Justja fan, du har ju en chokladkalender i skåpet!!! Sitter och äter fem chokladbitar nu eftersom det är 5:e idag ;) Älskar chokladen i chokladkalenderna!!!

Haha var inne på affrohörnan idag... NAJS LOKAL (Y)


Kill the lights

You don't like me, I don't like you, it don't matter
Only difference, you still listen, I don't have to
In one ear and out the other, I don't need you
Your words don't stick, I ain't perfect, but you ain't either

HAha.. där ljög du igen va?

Vaknade nyss av samtal på mobilen... Att det ska vara så jäkla svårt att få sova ut en gång på en helg men inte då. NEJ nu ska jag lyssna på lite musik. Hörs


MEN DIN FJOLLA = ALTUNTAS!!!

Jaa... jag är still sick...Men jag kan väl ändå sitta inne med en kompis din lilla jävul samma som du gjorde i torsdag?  ;) Passa dig din råtta Ägnat till SIBEL ALTUNTAS BATUS NORDIN Sundsvalls RAGATA

Nu laddar man hem lite musik dårå...Lite beyonce- radio, den e king... Också Single ladies med henne. Sedan Britneys nya album. OOO lite Pussydolls! JAg har hittat dessa låtar det är inte du syrran!!!! Så sluta upp med ljuget!
Känns skönt nu,kroppen känns kanon efter två helgers nyktert.. Eller kommer bli de på Söndag... Imorgon blire Britney spears for the record!!!!


Justin Timberlake&Britney!!!! IDOLER sen jag vet inte när!!!!man var väl sisådär 5-6 när man började lyssna på gudarna! Innan jag dör ska jag ha sett båda live... Annars kommer jag besöka dom personligen och be dom ta en sång för mig.
Nu
börjar klockan nära mig fem över tre och det är dags för en blund. Good night! Ska upp på stan tidigt imorron för att hänga med Matilda å köpa lim till hennes löshår som syrran ska sätta i på söndag! Sleep tight!

IDOL!!!

Nu äre idol som gäller... Sitter hemma hos Matildas syrra.....Vill att alice ska vinna men 100 på att kevin kommer ´vinna.......... Han är ju bara totalgrYMM!!!!!!

The pussycatdolls nya låt e king "I HATE THIS PART" tror ja den heter.... kingen iaf!!!!!

Man trodde man hade vissa kompisar men tydligen inte!!!!!

Åkte hem från praktiken.. Kände mig lite hängig då... Ska lägga mig ner och se mamma mia nu. är hos farmor , hon hämtade mig också släppte hon av mig på örnen men då visade det sig att jag inte hade någran nycklar så då fick hon hämta mig igen.....


HEJ

Haha måste bara skriva en sak till LInn hahah otippat att vi alltid är hemma på samma dag:P haha


Är hemma hos syrran nu.. Sitter och funderar lite på vad jag ska bju på för mat och så när ja ska ha ett litet 18års kalas hemma tillsammans med brudsen=) Blir helgen efter jag fyllt år så sabina nilla o carrå har kommit hem=) Vet inte riktigt vilka som vill komma heller..Skulle ju vara trevligt att bju lite folk som man inte träffat på länge men de vettefan hur de blir med det osv....... Hmss.. eller en totaländrig...... nONE!!1 Men perka du får ju komma så klart ;)(L)(L) Nej nu ska vi fortsätta och se lite tv... Imorgon blire praktik på gina =)

Och jag vet ju att jenkan läser min blogg så hare trevligt i thailand... lyckoost.......

No money no funny........

Åhh... fanns en jätte fin tubtopp klänning på Ginas hemsida men nu är den slut!!!! Skit bajs..Den hade man kanske velat ha på nyår & julafton.Fan att det går så bra för hemsidans shopping=) Funny...



Helgen blir nykter.... Bio blir det någon dag med matilda.... have money, have funny!!!! Hockey imorris också kanske....ELLE????



kanske du är en liten härmapa va?=)


1 månad!!!!!

Kan inte riktigt förstå att det bara är en månad kvar tills jag fyller arton idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gud vad sköönt det ska bli att bli vuxen då

XO XO GOSSIP GIRL

Har nyss sett det senaste avsnittit av Gossip girl och The hills! Kööng bra program... Idag är det en sådan dag som går så segt och man väntar bara på att Husfruarna ska börja och efter det Bröder och systrar. En sån här tråkig dag som man vill ha något att sysselsätta sig med men man har inget att sysselsätta sig med. Bläää för det. Men imorgon åker jag in till Syster och sleepa over där så då ska jag umgås med dom. Skulle egentligen in idag med men så jobbigt att åka buss själv imorgon bitti för syrran började kl 10. Egentligen så finns det ju alltid något att göra, man har ju alltid saker i skolan som ska vara färdiga och verkligen nu innan julen också. Men sånt har man inte orken till. Så ska lägga mig och se Cops nu tänkte jag, fördriva den underbara tiden med. MEN det är hela 2 timmar kvar till husfru.... Har redan varit ute och gått idag så de behövs inte heller... HMMM! Nej nu ska jag dra mig vidare.

Remind me

Gjorde pulvermos idag.... MEN DET BLEV VATTENMOS istället....... SÅ dålig är jag på att laga mat. Klarar inte ens av att göra det lättaste av allt.. Tänkte såhär "Ähhh lika bra att ta lite extra vatten istället för för lite"..... MEn dååå visar det ju sig att det är bättre att ta för lite än för mycket istället. Attans!! Fick äta blötmos och korv! MEN då har jag ju lärt mig en liten läxa tills nästa gång=)

En julklapp till mamma....

Nu har jag äntligen hittat den perfekta julklappen till mammma=)
Hon har sagt att hon ville ha en höna så detta blir perfekt=) 300 kr var inte så dyrt heller.

Love lockdown

Nu hänger ögonpåsarna neranför ögonen. Trött men inte sliten som man brukar vara efter helgen för att man har supit o fått dålig sömn. Var just pricken över i:et att jag skulle vara hemma idag MEN!!! Frånvaro timmarna har stidigt enormt efter höstlovet så det gick inte hela vägen. Idag tänkte jag gå hem från skolan och vara lite hurtig... Bara inte vägen består av is!!! Nu ska jag röra till lite här hemma sedan bär det av till kära skolan.

Ha en väldigt fin dag.

RSS 2.0