Den heter bulleri,bulleri,bulleribock

Hej! Veckan har passerat fort iväg och jag är glad som aldrig förr för att det är helg. Skolveckan har varit tråkigt och idag sket jag i å gå på svenskan eftersom jag tycker inte om den nya läraren. Engelskaprovet gick väl si så där. Men bättre än vad jag hade förväntat mig. Men inte vad jag ville att de skulle bli.... Sånt e livet! Idag? Hm. Har faktiskt inga planer alls. Ska väl vara med ful Matilda. Och ful Johanna är i Stockholm. Hoppas du får roligt gummsiissi! Lördag däremot händer det "krejjer", de blir först ut till Matildas stuga imorgon runt 12 snåret sedan ska vi sola hela dagen(Hoppas för gudsskull att vädret är med oss) o börja små dricka lite där ute. Sedan ska vi iväg på tjejfest hos jennifer och det ska bli skit,skit KUL! Jaja. Och jag som tänkte tvätta nu men hittar inte tvättnyckeln så kliver upp tidigt imorgon istället så jag kan tvätta det som behövs! Det var nog allt för mig.

Puss och hej!

Den var hemsk...Som ett litet..

Drömmen jag drömde under natten till torsdag...Fan rent ut sagt!
Den var hemsk, som om en orm slingrat sig in under täcket.

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter att ha spenderat två dagar i Indal med Mammis. Är lite ledsen för har fått veta lite saker... Men men. Sånt e livet. Även fast det inte borde vara så. Iallafall så börjar jag åtta idag. Har muntligt prov i handeln vilket kommer gå kiss bajs för har inte pluggat något alls. Senare idag skulle jag slinga håret på ful LIN... O ful matilda. Trevligt de där. Och vädret håller i sig ser jag. Solen bara skiner! Gud vad bra, älskar sol och vämre! Nej nu ska jag packa "skolväskan" Hejdå

Vilken skön och varm dag

Gud vilken underbar dag det har varit!

Idag har jag varit ute hela dagen. Började med att jag satt o fikade lite på morgonkvisten runt halv 11, 11. Men fick inte så mycke frukost eftersom hunden morre var också hungrig. Men det visade sig under dagen att det kanske inte var så smart o ge han mat eftersom han fes jätte äckligt sedan. Gick ut och gick runt 12. Gick runt hela indal kan man säga. Var nog borta i över en timme. Skönt, gick runt o strosa på och kollade på husen man minns än idag. Saknar vårat gamla varje gång jag går förbi. DÅ man kunde sitta i bikini hela dagen på gården och göra vad man villl. Går ju inte nu när man bor i lägenhet, är aldrig sol på balkongen heller. Haha. Även att knacktanten knackade och skrek. Blev lite små skrajj så ringde ett samtal så blev det lite bättre. Kom hem gjorde jätte god lunch, lite stekta svampar o lite paj o lite grönsaker. Satt ute i solen tills tre. Då gick jag ner till dumburken och har nyss varit ute och gått en till runda med morre. Lite kortare. Ska nog gå ut och gå med han på en långis ikväll också. Ikväll är det desperate housewives också plus gossip girl men har redan sett det avsnittet... Skulle aldrig laddat hem de. Då blir det tråkigt att se det igen.
 
Imorgon börjar jag klockan åtta. PÖÖH! Jobbigt. Snart helg igen, kan bero på att jag har varit så lite i skolan denna vecka och tiden går fort. Vill faktiskt ha lördag nu. Gud vad roligt det ska bli, fem kamp mm. Nej nu ska jag gå upp och umgås med familjen. Blir kycklingfile till middag.. Jag som var lite sugen PÅ sallad. Hmm.. Jaja. Man kan inte få allt.

Puss och hej så länge.


John Henry(8)

Hej! Inatt kunde jag inte somna alls. Gick först och la mig klockan halv 1. Låg och vred och vände mig tills klockan 1 då jag beslöt mig för att kliva upp och sitta lite vid datorn och spela lite betapet. Försökte sedan somna på nytt strax över 2. Gick åt helvete det med, tankarna bara snurrade runt i huvudet. Så somnade väl runt halv fyra. Imorse åkte håkan och mamma till deras jobb vid sju och efter det hade jag 2 katter och en hund i sängen. Snacka om sällskapsjuka djur:P Men det var mysigt. Hade ställt klockan på 12 så jag fick sova några timmar men morre(hunden) väckte såklart mig klockan tio. Gosade lite med han sedan klev jag upp och gjorde frukost och satt mig ut på altanen. Ska strax göra mig i ordning för att gå ut och gå med Morris. Och är jävligt less vid detta tillfälle......För mamma och håkan har en typ stållist som står rakt upp framför kackelungen och det andra andra gången jag går in  den, igår så rev jag upp en av mina söta tår och nu under foten en hel jävla bit av skinn är borta och har så jävla ont så vette tusan hur det ska gå att gå ut och gå. MEN det får gå som det går. Nu sitter jag o lyssnar på Bruce Springsteen på skit högtalarna. Ska nog gå upp och lyssna på rix fm istället! Pusssis..

Sunes Jul

Haha.. Har nyss sett Sunes jul. Hahha vilken jävla dåre pappan är där. Skrattar som en idiot åt han. Sitter nu här i Indal och funderar på att sova eftersom det finns inget annat att göra. Imorgon ska jag ut med lång promenad med hunden, ska nog gå bort och kolla på gamla huset osv. Är fortfarande lite rädd för "knacktanten" men hon kanske inte knackar lite mycket nu förtiden. Hoppas på fin väder också så man kan sitta ute och sola. Sen hoppas jag att mamma köper hem någon sallad från pizzan också. Nej nu ska jag spela betapet sedan sova. Puss

SEXY?

Nu är jag klar... Har suttit i kanske 4 timmar med samhälle.. Kommer ändå inte ens uppnå G. Har varit det sämsta jag har gjort genom tiderna. Fy!!! Är så besviken och less på mig själv att jag skiter i skolan fullständigt nu för tiden. Ska åka upp till Indal ikväll och kommer nog hem på onsdag. Då har jag handel prov. Muntligt tydligen:S Förstår noll. Sen när det är avklarat har ja typ inget kvar i skolan som jag måste göra vilket jag är hur glad som helst över. Nej nu ska jag sitta vid datorn och bara slappa vilket jag har gjort mig förtjänt av. Puss o Puss


Och jag längtar tills lördag=) Då vi blir ett helt gäng tjejer som ska på födelsedagskalas i Tynderö för Jennifer har fyllt år! Ska bli himla kul, tror vi är en flock på 15 pers:P Längtar!!

Forever young

Hej. Har ingeting att göra nu och just för tillfället känns det som om min blogg anda har kommit tillbaka. Så jag tänkte berätta lite om min helg för er.


Fredag:
Gick
inte på skolan, åkte in runt halv 12 til farfar för att städa hans lägenhet. Gick snabbt och var klar runt 1-2 kanske. Farmor bjöd på max som jag köpte med mig hem.  Tvättade och åt samtidigt. Sen så var det massa strul och min mobil är ju cp så fick ju ha en jätte ful som jag blev mobbad över under kvällens gång. Linn kom till mig, sedan gick vi över till carrå. Fick efter 10 min åka ner och hämta matilda. Började fixa oss runt  fem tror jag klockan var. Var väl klar med all fixning klockan sju då Johanna hade kommit för hon hade jobbat. Alla började dricka och surrade på. Vid 10 kom Patte o hämtade oss och skjutsade oss till billmanns. Inte allt för roligt så vi begav oss med anchon&tobbe hem till danne. Satt där spelade gh osv. Åkte hem runt 2-3. somnade fort men vaknade skit tidigt på lördagen.
 
Försökte väcka både johanna o matilda men som sov som stockar...... Sen så åkte ja till kalle med johanna å åt lite tacos. Sen blev det ikea en snabbis med ccarrå johanna matilda oli nn. Sen sprang carrå bort så ja matilda o johanna blev tvungen o sticka fort eftersom johanna skulle jobba så carrå fick bli kvar på ikea. Matilda o ja hoppade av oss mig där vi hämtade lite saker för att sen äta på ful inez... Ganska så gott!!!! Åkte sen hem o stressade lite överallt men sedan till Johanna. Nu känner jag att orken inte finns att berätta nå mer. Utan vi var hemma hos billmanns igen o max blev de å. Har inte haft direkt jätte roligt ihelgen så... Men hahah. Igår vare väl lite små roligt som vanligt när man får för sig sjuka saker..

Är inte på praktiken idag för jag har feber men måste ändå försöka göra klart samhälle.

Det händer mycket under dagarna

Har hänt ganska så mycket sen jag skrev sist. Men orkar faktiskt inte berätta om det.. Har faktiskt tappat intresset å skriva i bloggen. Hm.. Ska försöka få tillbaka det. Nu ska jag sova. Pussen

Sliten

Vaknade nyss av ett litet roligt sms=) Mår inte fullbordat idag faktiskt och måste nog ta bort det förra inlägget. Ska väl åka o sola sen så vi hörs väl lite senare bloggis

HAhah

Min cp mobil slår av och på hela tiden så fick låna jannes mobil (mormors man) hahaha så jävla snygg mobil... Söt antennen på den!

här är en bild på den men syns ikket så bra..
image80

Ganska så snygg ändå... Nej nu ska det fixas för lite fest. Hutsh!

Det satt bra de..

Blev max efter städningen FAN VAD BRA DET SATT! PUSS nu ska jag fixa inför the party night.

This is my life and I don't care

Blev väckt halv 11 av farmor som ringde och berättade att vi skulle åka halv tolv in till farfar för att städa. Jag är så snäll som hjälper mina farföräldrar med sånt=) Men det är alltid lika roligt att träffa farfar också eftersom jag träffar han så sällan pga hans dåliga ben...Han är den bästa å snällaste å roligaste.. Nog om det. Blev väckt ett antal imorse av en jävla idiot jävel som jag vill bara döda vid detta tillfälle......40 sms om inte mer............................... Är så förbannad nu! Ikväll? Inte en aning. Hoppas på något roligt i alla fall. Men nu ska jag börja fixa mig så vi kan åka iväg sedan! Inatt då när jag såg film och gossip girl... Har aldrig haft så ont som jag hade då bak på ryggen. De kändes som ett ben hade åkt ur led. FIck panik, var nära på o be pappa ringa till akuten:S Va skit hemskt o konstigt och ont gjorde det också. Hm.. Konstigt. Nu har jag ont i nyckelbenet istället. Hmm..... Hejdå.


The notebook

Första gången jag såg den idag.. Och jag har grinat och grinat och grinat.... Alldeles blöt i ögonen nu. Nu väntas gossip girl.



<3 är ganska så kär i han nu............

Birsta

Hejsan! Kom hem från birsta för en timme sedan, sen så fungerade inte hissen så det var ju jätte roligt att springa upp för alla trappor. Handlade en liten linne? Vet inte vad man ska kalla det var en tubtopp som är en body typ från Monki. Blev inget mer eftersom jag har inte råd och gö av med mer pengar. Var där med Linn och Matilda i alla fall.. Åkte in med farmor för att käka lite max innan det satt gyllen! Sen gick vi därifrån ner till birsta, gick in på stor ikea också. Ååååhh är så kär i karl!!!!!! O matilda du kan dö för att du tkr han är ful för det är han icke. Sen åkte vi hem och nu skriver jag några rader för jag håller på o laddar hem lite filmer som jag ska se. Imorgon ska jag kliva upp tidigt för att tvätta sedan ska jag iväg och städa hos farfar. Blir ingen skola, känns ganska onödigt för dom flesta ska spela skolfotboll så vi lär ju inte vara så många på dom vanliga lektionerna. Nej nu ska jag skjuta datorn nära sängen så jag slipper sitta upp och se! HeJ!

Gossip girl

Har nyss sett massa avsnitt av Gossip girl men det var nå fel på programen så det laggade lite hit o dit vilket inte var så trevligt men vill fan fortsätta se men det blir alldels för sent för jag måste sova nu! Har sovmorgon till tjugo i ett! SKÖNT! Godnatt.

Love is gone

Nu är jag jävligt förbannad på allt..... Så jävla särbehandling.


Snart bara två år kvar tills Studenten!
Give me the strength to get through this......

Tänk att det ska vara så svårt....

Har skitit fullständigt i handelsprovet. Men vet inte vad det har blivit med mig, orkar varken gå i skolan eller plugga längre. Fan måste bli skärpning nästa år annars vettefan vad som händer med mina betyg. Kom bli skit glad om jag får ett G på detta handels prov på kanske 9 kapitel, tycker inte att det är normalt att ha på så många kaptiel. Fan vi kunde väl ha delat upp det... Ska åka upp till Indal runt nio för då slutar mamma, ska ba "softa" där. Börjar åtta imorgon puss å hejdå!

Ain't No Sunshine

Hej!!!

Har nyss fixat klart mig och väntar på att klockan ska ticka iväg så ja kan åka till skolan för att ha bild. Sedan ska vi in till stan för att se en teater, ganska så slapp dag idag faktiskt. Sen MÅSTE jag plugga till mitt handelsprov...... Har inte pluggat någoting alls vilket gör att jag sitter här med stor ångesten nu. Nej nu måste jag faktiskt fara. Puss!!!


15.38
Kom nyss hem från skolan. Såg inte så mkt av teater gick på stan istället med matilda carrå och sabina. Hittade min klänning som jag vill ha på skolavslutningskvällen på Zara.. Jätte fin, 400 kanske lite dyrt men hoppas att den finns kvar när jag får mitt studiebidrag.. Men tror inte den kommer finns kvar:'( ... Nu måste jag faktiskt plugga så jag kan se alla bra program som är ikväll på tven! Hejdå!

Hemma hos kalle

Nu sitter jag och väntar på att linn och kalle ska förlova sig.. Jag och matilda var å köpte ringar på rusta förut.  Jätte fina.. kostade faktiskt 1000 kr styck med en liten pärla från havet på.. Kalle håller på att sätta på sig kostymen nu och linn står här i bröllopsklänningen.. Ska snart fixa  hennes hår och naglar. Klockan 12 i kväll är den stora händelsen och jag å matilda får vara med... här kommer en bild på paret .->>>



image77image78

Ååhh vad världen är liten ändå

Haha.. Just när jag och pappa skulle kliva på hissen fick jag mig ett gott skratt för dagen. Haha. Jag trodde att det var en död kråkas svans som låg i hissen, då berättar han att Ida(lillasyster) hade klivit sönder hans byxor så det var en tyg bit från dom som låg på hissgolvet. Kanske inte låter så roligt men det var det, fick tårar i ögonen av skratt.


Om idag så har praktiken gått väldigt bra, mycket jobb hit och dit men visst var det roligt. Hade fel skor på mig däremot så har så jävla ont i fötter att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Ikväll måste jag plugga som en idiot till handels provet.. USCH och blä. Men vad gör man åt saken? Vill inte få ig eller G! SÅ...

Och för er som inte vet så kan man köpa Gatufest biljett på Ikea för 100 kronor billigare. FAN VAD NAJS!

Du, har stått vid horisonten

Vaknade för tjugo minuter sedan. Har nyss duschat klart och känner verkligen inte orken för praktiken idag pga av dålig sömn i helgen. Blä vill verkligen inte idag. Igår var jag först med Linn och Kalle sen stack vi till Johanna för att umgås med henne. Blev lite solning och utemat igen som vanligt. Nej nu ska jag blåsa mitt hår!

Söndagar är grymt tråkiga

Klev nyss upp men fortfarande trött som aldrig förr. Nu ska jag berätta lite om min helg för er:

I fredags så haha har inte så mycket minne så måste tänka efter en stund............... Nu så.. Åkte ner till Matilda runt 2 kanske. Vi gick och uträttade några ärender här och var. Sedan gick vi tillbaka till henne för att färga håret. Matildas blev skit snyggt. Mitt däremot tycker jag inte det blev så mycket skillnad på. Sen så rusade klockan bara iväg faktiskt. Klockan fem typ åkte vi iväg till Inez för att ta sig en matbit. Det satt bra i kistan. Sen hem till matildas syrra för att börja göra oss ordning. Linn, Johanna & Carrå kom också dit. Satt där o surrade på om allt och inget sen så ville alla typ åka på olika ställen och jag ville inte sitta still längre så jag åkte till jonko lillgubben..... Hade väl trevligt hela natten faktiskt men sjuk han o thomasson är... mmm verkligen fick inte en blund heller. Och henke var inte så nykter han helle;) Sen så fick jag sova i kanske en kvart sen blev man väckt igen så då gick vi och åt på sibylla. Sen tillbaka till henk. Började dricka öl då vilket jag inte skulle ha gjort. Sen runt kankse fyra gick jag hem till johanna där tjejerna var.

Åkte iväg och solade med dom. var nog lite smååå på lyset och tydligen skulle ja ha luktat skit mkt. haha sen så mådde jag faktiskt dåligt hela jävla dagen tills inatt när jag kom hem. vi gjorde nog inget igår förutom max då också var vi hos johanna o åt lite chips o godis... Kom hem runt 2 och då somnade jag direkt och vaknade nyss. Idag så vet jag inte vad som händer. Kanske ska städa rummet lite men måste verkligen hinna med och plugga tills mitt prov på onsdag. HEjdå.

Helt jävla slutkörd

I fredags kväll/natt har jag inte sovit något alls.Drack akohol mitt på morgonen/dagen idag kändes ganska så surt eftersom har aldrig mått så dåligt som jag har gjort hela denna dag. Vill bara sova nu vilket jag ska om någon minut bara. Får skriva mer om min helg imorgon. Godnatt!



Såg att syster min "sibban,sibel" hade kommenterat min blogg.. Saknar dig gumman!

SPACEMAN

Skolan idag var jäkligt slapp. Hade lite svenska imorse sedan drog vi in till stan för att se esteternas dans. Ganska så bra faktiskt. Åkte tillbaka till skolan för att få i sig lite mat och sedan var det gympa. Åkte faktiskt hem för ja hade lite små ont i magen men efter ett toabesök var det borta. Haha! Ikväll så ska vi äta lite mat hemma hos Matilda tror jag, blir nog inte grillning pga det dåliga vädret. Är ganska sugen på att ta en öl nu men som vanligt har man inte någon när man är sugen.... Har nyss städat rummet också, inte så fint men blev tvungen att göra en snabbstädning eftersom jag inte kunde gå på golvet för det var fullt med kläder.. Som min familj brukar säga : " Jaha, så du har ett golv också?" Hah men jag är inte personen som bryr mig om städning har inte orken faktiskt till att vika alla mina kläder och he in dom i gardroben så istället ligger dom över hela golvet och sängen. Nära och bra! Nej vad dett inlägg blev långt... Nu ska jag spela en betapet match. Aufwidersehn! (Har faktiskt läst tyska i tre år så lite kan jag;) )


Ge mig en öl så ska du se att jag vaknar till!!!!!!!!!!!!(8)!

Jaha...Det var du som hade snott idag

Har nyss sett klart filmen Georgia rule.. Ganska bra faktiskt.Handlar om en mamma hennes barn och mormor. Lindsey lohan var med där.  Ska nog gå och sova så jag orkar med morgon dagen för tror den dagen/natten kommer att vara en lång händelserik.... God Natt alla blogg läsare.


image76


Lessnat

Har lessnat att skriva blogg faktiskt. Det är ganska jobbigt. Men min dag har i alla fall varit great! Har solat och umgåts med mina sjuka vänner. Nu ska jag slänga mig i duschen.
 

Imorgon= FREDAG= FEST&GRILLNING... Hoppas på det perfekta vädret

Deer dance

Hej hopp.. Snart börjar jag skolan! Tänkte visa lite dagens outfit........lite roligt faktiskt.. kanske får mer besökare ¨då :S har bara kanske 5-10 st :S 



Klänning : Ginatricot 
Jacka: Carlings
Kofta: Vero moda 
Skor: Wedins
Strumpsbyxor: H&M

Sex and the City

Nu sitter jag och ser på sex and the city.. Förut var det GREY'S ANATOMY<3 LOVE! Skiftade lite mellan kanalerna. Sämst som vann på top model iaf. så jävla dum tjej så det finns inte. Mådde skit illa förut också så fick dra en liten kräka. Imorgon har jag sovmorgon tills tjugo i ett. PUSS PÅ DEN! Så...s Nej nu ska jag lägga mig i sängen igen och fortsätta se tv, somnar väl så småning om.


And they all say things you don't wanna hear!

SAY YEAH!

HO! .. Idag har jag varit med johanna o matilda otippat? haha. nej men vi har roligt! Snart är det helg också ska vara hemma hos matildas syrra o grilla lite sådär så med lite öl då. Kan bli trevligt. Nej nu har jag annat som kallar på återseende.



Me and MATs.             sandra me and johannishhshshh

Du hjälpte mig att skriva hela min värld.

Skoldagen är över. Onsdagen gick väldigt fort kanske pga att vi inte hade några handels lektioner imorse för det hade vi igår istället. Har ganska mycket saker som jag egentligen skulle behöva jobba med men har inte orken. Det är fan så jävla dåligt att ettan har varit så slapp. Har tappat all motivation till att ens öppna boken hemma och plugga. Kanske pluggat enstaka 2-3 ggr under hela år 1.. Fan, förut satt man nästan varje dag. Får bli ändring på detta i tvåan för annars kommer det gå ut för.

Idag så ska jag faktiskt inte göra ett skit. Har haft fullt upp senaste veckorna när jag har umgåts mycket med Johanna och Matilda. Inget negativt men man måste vila upp sig ibland också. Skulle egentligen behövt träna eller ut och gå men det är för fullt väder ute och har inte nya gymnyckeln heller. Nej nu ska jag faktiskt sova en stund. Hejdå


Någon som vill göra om min blogg design??? Kommentera I så fall.


I am still around..I'll always be around

Nyss sett klart en film. Förut idag åkte vi till birsta. Fick bli en tröja,skor och en klänning. Nu har jag handlat upp 1000 kr redan av fond-pengarna. Haha det bara flyger iväg tyvärr. Ska spara resten nu för det blir ju antagligen utomlandsresa i höst med brudarna och hoppas verkligen på det för det skulle bli det roligaste i hela mitt liv. OJ... Nej nu ska jag faktiskt lägga mig och sova eftersom det finns inte något annat att göra. Sleep tight..



Bulgarien 2007

Snart birsta

Ska snart tills birsta med mina vänner matilda linn och johanna är lite stressad kom nyss ur duschen och måste fixa mig nu. Skriver sedan...

Hej hopp gummi

Kom nyss hem. Har varit med matilda och johanna hela kvällen. Sett tv och varit ut på en lite rundtur. Imorgon då jag egentligen har sovmorgon ska jag börja klockan nio blir så jävla less på det. Jag behöver verkligen sova ut eftersom jag inte har sovit mycket på hela helgen plus igår. Blä för det, även att det känns som om denna vecka kommer gå oerhört segt men hoppas inte på det. Nej nu har jag faktiskt inget mer att säga utan ska lägga mig sen och sova som en stock. God natt!

:D Nog lyckligast på jorden

HAR FÅTT SOMMARJOBBBBBBB på oskarssurströmming i söråker... Fan vad glad jag är nu. Kommer bli roligt och lärorikt tror jag faktiskt. Sen lukten bryr jag mig faktiskt inte det minsta om. Utomlands i höst med tjejerna då!!!!! De kommer bli ett minne som aldrig kommer att glömmas. Nej nu ska jag sprida min lycka någon annanstarns.

Smärta så att jag bölar

Är man dum i huvudet så är man... .Men svider som bara attans för att jag har smörjt in mig med tigerbalsam hela ansiktet och ögonen. Fick det I ögat dessutom vilket inte vad skönt är alldeles röd i hela ansiktet.. Kom nyss hem från Johanna.. Berättar om våra bravader imorgon ska sova nu så jag är pigg till praktiken imorgon.

Är det här ett skämt elleh???

BULGARIEN 2008
Lördag


SOL SOMMAR SÅ JÄVLA VARMT

NU SÅ! ska jag åka iväg och sola på en stand med matilda och johanna de kommer ba falla....


HAHQHAHHAHHHAHAH åt dig:)(L)

En tidig lördag

Vaknade kanske halv nio imorse men inte av mig själv....... Igår så.. Vad kan man säga om gårdagen? Var med Matilda o Johanna hela dagen typ och nillan också. Gungade och hade allmänt roligt men ska verkligen inte gå in på vad vi gjorde här. Haha ganska så fula var vi. Sen spelade vi lite fotboll med lite tejp.Kom hem runt kvart över ett tror jag för jag var så jävla trött och trodde att jag kunde sova ut idag men ikket. Ska ut och sola sedan idag med tjejerna. Nu ska jag fortsätta surfa runt på internet.

image63



IKVÄLL KOMMER DET BARA HÄNGA FEST MED MINA PÄRON VÄNNER!<333333333333333333333 bästa


Vill berätta men tar det imorgon

Vill egentligen berätta om min roliga fredag dag/kväll men orkar inte nu för jag ska sova så vi får ta det imorgon. Denna vecka har varit mycket händelserik.. Tror inte jag har gjort så mycket som jag har gjort på denna vecka under veckodagar man går i skolan på väldigt länge.


EN sak till...... DU tror du kan säga så mycket och att inte folk ska höra men folk hör mer än vad du tror... Viska lite mer nästa gång va;)

Ordinary life

Hej hopp bloggen! Nu är jag klar med att städa mitt rum... Har gjort det sedan jag kom hem, var väl hemma runt halv två. Hade gympa sista timmen och GUD vad varmt det var ute. Fan vad jag älskar värme.. Äntligen börjar det likna SOMMAR!!!! Håller på och tvätta lite kläder också vilket behövdes för hade mycket smutstvätt. Skönt och har det gjort inför helgen. Ville egentligen sola med Johanna å Matilda idag men hann inte eftersom jag måste ner till tvättstugan snart. Ska väl vara med de dårarna ikväll. Vad som händer vet jag faktiskt inte än men det blir väl något kul. Imorgon är det cruising också som vi ska på, blir väl nå öl hit eller dit. Kanske man kommer där i en liten söt vit bubbla. I HOPE SO. Men inte alldeles för mycket förväntningar nu Emma! Nej nu måste jag kila ner i tvättstugan för att hänga tvätt.. Kanske skriver något mer under kvällen/natten. Hej!







En VÄLdigt VÄLdigt rolig torsdag

Idag har jag faktiskt haft jätte roligt! Började dagen med som jag skrev att jag blev väckt av Johanna klockan 11. Halv 12 kom hon och Matilda och hämtade mig. Vi åkte hem till Johanna för att hänga hennes tvätt.. När vi var klar med det åkte vi in till HL för att sola. Blev faktiskt max innan vilket satt som gyllen! Solade sedan ick vi stressa hem för klockan fyra skulle jag och Matilda på Arbetsinterjuv på We Call. Duschade sminkade och plattade håret sedan får jag ett samtal tjugo i fyra att vi var på G igen! Tankade och åkte till stan för att försöka hitta deras kontor. Johanna åkte iväg någon annanstarns medans vi var på Intrerjuven vilket inte visade sig vara en interjuv... Det var en production(fel stavning maybe) Jaha tänkte vi, skulle sitta där från 4 till 9 ikväll. När vi kom dit så var det 8 pers andra som också var där.. Fick börja med o skriva på en anställningslapp:S Fattade noll. Blir man anställd så där fort utan ens veta någon om en. Jaha tänkte vi. Sen kom dom in på lönen....(Även mer saker som inte lät helt 100)  Då vare inte lika roligt längre tydligen fick man betala så mycket men fick sålt. Haha, så skrev jag ett sms till matilda : Vi måste rymma!!!! hahah. Både satt där med kallsvett o panik och ångrade djupt att vi ens åkte dit, då blev "coachen" tvungen att avbryta i fem minuter och då tänkte jag att då har vi våran chans... Sa till att Matilda att vi måste ute o ta luft.. Matilda ba: Haha tänk om vi skulle sticka härifrån nu.... Ja ba: Men det är ju de vi ska:S hahah då när vi kom ut sprang vi för full liv åt två olika håll och möttes på andra sidan. Haha skrattade som aldrig förr.. Visst känns det dumt såhär i efterhand men det var ju sant om det där företaget om vad man hade hört.. tyvärr så det var lika bra. Ringde Johanna som kom skrattade åt oss hahaha.

Åkte hem till Johanna och solen tittade fram och det blev jätte jätte varmt. Vi satt o funderade och sen gick vi ut i Sörberge. Gick runt där och bara hade allmänt roligt och skrattade hahhaa. Skämde väl ut sig lite hit och dit också men det är alltid lika roligt. Sen ville Matilda äta INEZ............................... Haha och hon bjöd mig!! Skiiit snällt!!! Så två fetmåltider har man ätit idag och har ganska så jävla ångest över det. Sen gick vi hem till Johanna och åt det. Fan vad vi skrattade på där. Hahahah Satt på balkongen och var så jävla fula och fejkade lite som vanligt. Hahah sen testade vi och svälja kanel............hahahahha de ba hängde spya......... Sen såg vi tv tills nu ungefär och nu är klockan halv 12 och tok för mycket för mig som ska upp klockan kvart i sju imorgon. Har haft jätte ROLIGT idag!!!!! Hoppas på en jette rolig helg med detta väl roliga väl folk..


SEN SÅ VILL JAG BARA SÄGA EN  SAK TILL:::::::::::::::::::: För alla er som inte vet...(JOHANNA&ROBIN)   VÄL STAVAS VÄL! !! INTE VÄLL!!!!!!!!!!
Puss godnatt.

Trouble sleeping

Hej hopp alla glada och sura! Nu har jag nyss vaknat att Johannas samtal men tänkte mig inte för när hon ringde så gjorde att det blev upptagen ton för henne. Sorry! Men hon ringer väl upp snart antar jag, ska iväg om ett tag och sola med Henne och Matilda. Få lite färg så man inte är blek för det gillar inte jag, man ska vara brun och fin! Nej nu ska jag fixa lite saker för jag antar att vi åker snart.

Öppethus

Runt nio kom jag hem från öppethus på timrå gymnasium! Och jag som hade varit ute och gått innan för att bränna lite men de ba hängde massa godsaker från alla program. HR var nog bäst med riktig mat alltså inte godis eller något dom hade grillspätt o oliver o korv o massa saker. Jätte gott. Vårat program däremot bjöd på salta pinnar och lite plockgodis. Nu har jag bara sett massa tv först Grey's Anatomy och nu ser jag sex and the city. Har laddat hem en film som jag ska se, minns inte vad det heter får väl berätta om den imorgon.
 
Imorgon ska jag iväg och sola med Johanna och Matilda på dagen sen blir det staden med Mattan o Sabban. Nu har jag inte tiden måste se klart sex and the city Hejdå.

Hits for kids

Kom nyss innanför dörren. Idag så har jag först varit på skolan och fixat klart allt inför ikväll för vårat program. Sedan blev vi bjuden på fika vilket var jätte snällt men glömde och säga tack så får göra det ikväll! Sen åt jag med Matilda och Emma. Ganska så torr mat men vem har tiden att bry sig om det? Efter det bestämde vi oss för att åka till Johanna jag o mattan för att göra henne sällskap! Satt där och surra på tills klockan slog två för då skulle johanna på jobbinterjuv men vi satt kvar o väntade men blev lite rastlösa så vi gick över till Henke ett tag. Sen kom Johanna också dit, hon skulle börja jobba på tisdag! Roligt för henne:) Sen åkte vi hem runt fyra alla till dig. Och direkt när jag kom hem satt ja på mig lite joggingbyxer och gick ut o gick. Kom in nyss och väntar på mat. Sedan ska jag iväg till öppethus på skolan. Matilda tror jag skulle följa lite medis!!!
OCH NU ÄR JA SÅ JÄVLA LYCKLIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fick mina 5000 kr idag också från fonden.. De var allt för mig idag. Hejdå ÄR JÄTTE JÄTTE GLAD!

7 maj 2008

Vaknade av mitt mobilalarm för ungefär 15 minuter sedan. Låg i sängen och funderade på att göra en fuling dvs ställa om klockan o låsas att jag sov över till typ nio! Men kände att jag kunde inte gö det vill faktiskt inte ha mer frånvaro plus så ska jag ju kanske inte gå på skolan imorgon. Jag börjar tio över 8 så jag ska nog börja göra mig klar jag. Skriver mer när jag slutar ikväll.


Öppethus på Timrå Gymnasieskola Alla nior och föräldar är hjärtligt välkomma.
Och vi Handelselever ska stå där mer våra väldigt snygga tröjor med tryck och presentera våran linje!;)


Det kommer bara hänga pengar

Kollade på checkers hemsida nu angående körkortet. Fan vad dyrt allting är :S Sjukt.. Pappa ska väl ringa imorgon o försöka få tag i en tid för sån där kurs man måste gå innan man får köra privat. I November måste jag fan börja ta körlektioner :S fyller ju år 3 januari så det är lika bra men innan det har man väl hunnit kört upp sig med föräldrarna så hoppas på att man kan ta så lite körlektioner som möjligt för annars kommer det bara att hänga pengar............BLÄ! Längtar såå tills man får körkortet kommer känna sig så fri och roligt att äntligen få köra bil. Nej nú ska jag lägga mig ner i sängen o se tv hela kvällen, pussen då!

Vart tog solen vägen?

Ingen sol idag... Tråkigt som attans, jag som vill ha värme! Men ihelgen ska det tydligen bli kanon väder TJOOOOOOOOOOOHO! Skolan var jävligt jobbig idag om jag får säga det själv. På torsdag ska jag nog på jobbinterjuv med matilda o sabina! så kommer nog inte gå på torsdagen för vi funderar på att dra till stan o käka och kika runt lite överallt. Men nu mina bloggläsare ska jag ut och röra på fläsket innan det steks för mycket.

Swayze inställd på att dö

(U)!!!!!!!!! Han må vara den snyggaste karl i Dirty Dancing! Har sett filmen om och om igen för att han är så bra skådespelare och snygggggggggggggg!! Läste aftonbladet där rubriken som jag har på detta inlägg stod.. Tydligen är han inställd på att dö och har skrivit på testmentet:'(


image61
Patrick Swayze

Praktik IKEA

Kom nyss hem från praktiken. Jobbigt men roligt. Det är jobbigt att röra sig hit och dit och man får ganska så ont i fötterna. Det är det som är jobbigt plus att gå från 9 till 4.... Och ja... Jag vet, hur ska jag klara arbetslivet då? Jag tar allt som det kommer så det kommer inte bli nå problem! Nog om det. I alla fall så fick jag köra palllyft idag så det var faktiskt skit roligt även fast jag var sämst på att lyfta upp o ner och få in den i pallen haha. Men det kommer med tiden som mina handledare sa. Sen gick jag fynda också vilket var roligt det med så min dag har varit rolig och lärorik. Jag är även kär...................... I en kille på praktiken. Sanna vet vem det är men han är så jävla söt och snäll och gullig! Hur ska jag klara dölja mina känslor i tre år? :'(

Ikväll ska jag slappa framför tven eftersom jag är sååå slut i benen. Så idag ska jag inte röra på mig något. Men däremot ska jag försöka äta så lite kolhydrater som möjligt denna vecka, syrran håller på med GI metoden och det hade bara rasat vikt på henne. Hade väl inte så mycket mer att berätta idag faktiskt. Börjar halv 12 imorgon skönt med en sovmorgon men måste tanka moppen så får kliva upp lite tidigare. Får se om jag skriver något mer ikväll det är upp till bevis! Hejdå.


Get naked!

Snnaaaaaaart............ Ska jag på praktik vilket jag inte alls är sugen på vid det här laget men det är bara att härda! PUSS!

Äntligen hemma.

Kom nyss hem faktiskt. Har varit borta ett dygn nu typ. Igår så drog jag ner till matilda runt halv 5. Linn kom till mig lite tidigare så jag kunde önska henne trevlig resa och att hon ska ha roligt så hoppas hon steker åt mig också! Åkte ner till mattan där hon o nillan var sen klumpade johannis in. Vi fixade oss kanske i 3 timmar? haha kanske ganska så överdrivet. Sen så skulle vi först åka in med Mattias men vi orkade inte åka in så tidigt så vi väntade på Robin men då tog han sån tid så vi ringde jeppe o åkte in med han till Lungans inflyttningsfest. Mycket folk när vi kom dit iaf, inte nån som man kände typ förutom eddie o dennis o lungisen! Men hade väl trevligt. Sen gick vi ner mot stan ungefär vid 12. Alla andra skulle till krogen. Och jag fick nå psykbryt:S Var helt sjuk hahah. Gick själv till max och åt. Sen ringde sibban o ja va less på allt så hon o mamhut fick komma o hämta mig på max. Dom kom väl runt halv 2. Träffade sandra också nina sen så hon fick stå med mig o vänta. haah sen ska man ju alltid hålla på o få ångest dagen efter för saker man gjort eller sagt... Men sånt é livet!


Idag vaknade jag och mådde inte allt för bra. Ba hängde! Åt frukost med hela stora familjen sen satt jag ute och sola mest hela dagen. Ida och jag tog cyklarna ner till "centrumet i Indal" Ica indal dvs. och köpte varin glass. Har fan glömt bort hur roligt det är att cykla.. Måste göra det lite oftare men synd att man inte har någon cykel. Ååååh dessutom längtar jag sönder tills vi ska flytta. Älskar att vara bo i hus. Det är så mycket mysigare än lägenhet!

Kortfattat om helgen. Visst har det varit en bra helg. Som alla andra. Inget speciellt överdrivet roligt. Men hade fan roligare i fredags än lördags o då var jag även nykter i fredags, tänk så det kan vara....

    
                                                                              
                                                                              Linis,jonnis,matilda and me!


Ååååhhh är sååå less fortfarande för att jag har tappat bort mina nyyyyyyyyyyyyyyyaa skooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr o mitt älsklingslinneeeeeeee snopppdummamigsjälv.

Honey and the moon

Kom nyss hem faktiskt. Varit med Nillan johanna o mattan. först åkte jag o matilda till jonna för att hämta mina sista saker som var där. Är jätte ledsen för jag har tappat bort mina nyaste vagabond skor. Så om någon som var på söråkerfesten på sista april vet om de finns ett par skor så hör av er på 0705731101 sen har jag tappat bort ett svart linne från JC också! Fan vad less jag är på allt. Allt tappade jag bort på sista april, kan man bli så full så man tappar bort ett par skor? Sjukt isåfall. Pricken över iet är ju att 50 kronor är helt lost också! FAN sååå förbannad jag är. Jaja nu ska jag inte lägga detta på minnet så det förstör hela min kväll för ikväll ska jag till stan på inflyttningsfest med mina vänner! Nu är jag faktiskt lite stressad ska duscha o äta sedan ska jag ner till Matilda o fixa mig ... Kanske skriver någon rad inatt, brukar ju vara bra på det.

En rolig kväll på stan

Har haft roligt ikväll faktiskt. Började med att jag gick hem till Matilda runt 8 tror jag klockan var. Nillan var också där. Satt o surra på sedan kom Johanna o umgicks med oss. Satt hemma hos matilda tills klockan var 12 ungefär. Då bestämde vi oss för att åka till stan. Åkte runt o körde lite överallt hade faktiskt skit roligt. Övedrev som fan iallafall.Haha sen tog vi oss en liten lilla menyn som satt som ost i magen. Jävligt gott! Åkte vidare lite överallt, pratade lite med kex som hade sett våran lägenhet som vi sålde för ett tag sen på blocket där jag fanns med på bild... Hahaha fyfan! Sedan ringde robin så fick vi skjutsa hem han,brisland och friddis!! Haha fridde lika rolig som vanligt när han är full! Kom nyss hem och nu ska jag sova så jag är laddad för imorgon vilket jag tror komemr bli en trevlig kväll med lite alkohol, matilda jag nillissss o johanna o sandris!! Men då hörs vi då imorgon puööss!

My my my

Kom nyss hem från Johanna, umgicks lite med henne och Matilda. Ikväll blir det en lugn kväll och bara umgås med tjejerna. Imorgon blir det fest däremot.. Så det ska väl bli trevligt. Är fortfarande slut sen sista:S haah Sjukt.. Nu sitter ja o äter lite äcklig middag, pommis och hamburgare inte min bästa rätt om jag får säga det själv. Ska väl börja fixa mig lite senare. HEJdå=)


Hang on now

Du är så jävla dum så det är synd om dig:)


KLEV
nu upp. Skönt att få sova ut en dag iaf när man är ledig. Igår såg jag på massa tv o film. Och självklart efter jag såg the Eye så börjar ja inbilla mig skit. Haha lite såå fjantig är jag. Också igår så började ja knåpa på något sår i ansiktet som är jätte stort nu... Fan hatar sånt så fult ser det ut nu och lär ju inte gå bort med smink helle. Nu ska jag ta och äta lite lunch! hörs


Nu har jag ätit tzatziki 3 dagar i rad... Kan bara tänka hur det luktar ur munnen på mig. VITLÖK!!!!!!!

Vad ä det ni vill??

Nu sitter jag här framför dum datorn rakt upp å ner men inte sörjer jag för det? Blir en lugn kväll eftersom jag är så extremt trött efter helgen....Skrev jag haha, men det känns som helg men det är ju bara torsdag. Så är så trött efter onsdagens bravader. Väntar på att de bra tv-programen ska börja. Ihelgen? Vad är det som händer? Alla mina söta vänner ska ju ut på krogen förutom Matilda o Nillan då så vi kanske hittar på något tjejer? Vad sägs?  Nu väntar jag på att Ida(lillasyster) och jag ska äta chokladpudding! MUMS. Åt upp hennes inatt när jag kom hem. Lite ledsen vart hon stackarn! Haha det värsta var att jag blandade Chokladpudding och kaviar! Fy fan, kommer aldrig förstå vilka tokigheter man kan göra i onyktert tillstånd.

Klart Sabina! Tänker inte säga att jag glömde skriva ditt namn för de gjorde ja ej.. skulle göra det men då kom väl något annat upp i huvudet haha. Iallafall... Så har jag nyss sett massa filmer på datorn. Först 27 dresses. Snacka om att man blir kär i filmen! PUSS säger bara jag. Minns fan inte hure känns o va kär. Sedan såg jag The Eye, ganska så rädd var jag faktiskt. Lite si så där smått! Nu eftersom klockan är halv 1 så tänker jag sova. Men är jävligt sugen o se en till film men orkar inte ladda hem! Hejdå Sov gott allihopa!

Don't leave!

Tja. Nu är jag hemma och väntar på att jag ska få mat i min tomma mage. Är ganska så hungrig faktiskt. Har varit hemma hos Johanna idag, sedan åkte vi iväg till Jonnis för å hämta våra saker. Men har min locktång o skor kvar:P haha. Men får hämta dom någon annan dag när orken finns. Är helt slut i kroppen. Kanske inte är så smart att dricka så mycket och börja så tidigt. Jag som ville åka upp till Indal idag och sova över där men mamma jobbar kväll så det blev inte av. Vill göra lite mer slingor också, lite ljusare ska jag bara bli, annars vare ju fet onödigt att jag blev brunett. Men som sagt... Kan aldrig bestämma mig för vilken hårfärg jag vill ha. Nej nu ska jag gå och spela lite Guitar Hero!




Vilka jävla idioter till kompisar!!!!!!!!!!!

JAG älskar dig sååååååååååååååå!!!!!!!!ken-ulla

Hade skit roligt igår. Först så åkte jag med sandra och ann hem tills jonnis. vi åkte o handlade kött sen åkte vi tillbaka till jonna igen. Började väl dricka då runt 3 haha. och basta skit fin bastu hade dom ute på gården!!! Vi åt väl runt fem, vilken jävla surr det var runt bordet men det var skit roligt:D Jenny var också där som jag inte skrev förut så roligt roligt. Sen började ja o jonna fixa oss nere på hennes rum och var klar runt 6? Då  sjög man karaoke så jävla roligt var det:D har aldrig gjort de... Alla tjejer fick min autograf eftersom jag var sååå bra! sen så drack vi på, haha ann o sandra var väl fullast från början. Sen runt 10? hade fan inte koll på klockan igår. iaf så började vi surra vart vi alla ville, vissa till stan o vissa till söråker. Ja matilda linn carrå nillan o sabina åkte iaf till söråker.. När ja lämnade jonnas hus smällde de till totalt haha. fyfan det var verkligen inte roligt. de förstörde verkligen min kväll från att ha roligt. iaf kom vi fram till söråker... hade roligt där. mycke folk man inte kände. Men det är ju sånna gånger som är roliga, SEN VAR SÖT JENNIFER DÄR (klasskompis) sååå söt. kom runt ett eftersom klarade inte av var nog lite för full så ja åkte hem o dom andra till max. jhahahah, också nå killar som gick förbi mig :S vilka dårar:s smäll på hon sa dom :S hahaha kanske var 30+ :S  Vafan skulle dom slå mig för hahahha ja gick ba förbi. konstiga typer.

Sen börjar jag bli jävligt förbannad på en viss jävla grej :S Alla är så jävla puckad som inte fattar nått!  alltid ska man få all jävla skit stick o dö allihopa... (lite less)


MEN VA TREVLIG VALBORG!!!!!! Nu väntas mina kompisar kommande!

börjar bli jävligt less

PÅ det där fejkandet hela tin............. tur att man har vissa sanna kompisar...dom man inte trodde var det... jätte roliogt tkr jag att de är att man har insett det iaf puss lillavän

RSS 2.0