Men modell..

Nu ska jag försöka plugga fula handeln.. Inte roligt, sedan tänkte jag försöka ta mig in till birran o kika läget lite. Fan igår vilken panik när jag körde bilen också var det igen dimmat överallt så såg inte en jävla bil bakifrån så råkade lägga mig alldeles bakom den jag kört om på motorvägen.. Inte bra.... På fredag blire till å laga åsa... så heter bilen min... Ska försöka hinna ombesikta den samma dag så man kan köra den klar å fin.. Måste ringa skroten också å få ett nytt tanklock eftersom dom snodde mammas när den stod ute på hennes jobb.. Vilka idioter det finns!!

Älska!!




Denna låt var med i gossip girls avnsitt o ville ha den och jag hade turen å fick höra den ihelgen hos johanna:D så de var king för denna låt är WONDERFULL!

Läxlärning

Ja nu har man lärt sig en sig en riktig läxa iaf... Jo blev stoppad av polisen och har bara haft körkort i nå dagar. Slapp böter... Varför jag blev stoppad var för att ja är inte van med min bil o tror ju att halvljus slår på automatiskt när man slår på bilen men icke, så jag råkade köra med dimljus. kommer upp från matilda påväg in i rondellen, kommer på det men är alldeles för sent för polisen är i rondellen och ser att jag kör med dimljus. var bara å fara in till kanten o förklara sig. Men poliser har ju rätt till allt dom.. Kände mig fan nertryckt, för de var fan inte meningen har ju nyss fått körkort ofta ja skulle köra med de för... joo ni får läsa längre ner vad dom trodde varför ja körde med dimljus......Slog ju på halvljus de är väl huvudsaken, hade ju bara kört någon meter. NE, då börjar den där polisen o trycker ner en med att säga: Nee, du försökte vara cool och köra med dimljus... Vadå cool? Tror han seriöst att jag försöker vara cool själv i bilen o köra med dimljus??????? Haha vad är det som är coolt o köra med fel ljus? Det är väl idiotiskt....Är så less att poliser får göra hur som helst, säga vad som helst. Men tur att man hade turen på sin sida å slapp böter.................Men är jäklgit less.

Adoollf!!

Nu är min lön snart slut :'( Men detta beror ju på att jag köpte en ny mobil idag o köpt massa kläder ååååå nya hörlurar sedan benis o mat också.. Dyrt å leva.. Utgång ikväll!! Pepp som fan!Funnyyy! Funderar starkt på å bli radar full.  Och jag har tappat bort min andra mobil nu också.. Städat bort den så nu har jag nytt nummer.......................... kan de inte så ni får fråga om ni är i behov>>>>!

KÖRKORT:D

WIOEEEE Klarade körkortet idag:D Har kört nu hela kvällen med Linkyy!!!



Denna jacka köpte ja idag!!! ---->








Måste Justin timberlake min göbbe alltid vara så snygg? här är en ny låt med han å Ciara.. börjar gilla den!

Nu mår jag inte bra

Kan inte påstå att jag mår bra just nu.....

Huvudvärk

Har en sådan huvudvärk nu.. Ska gå å lägga mig nu tror jag. Lika bra.... Skola imorgon..Funny? NOT! Har inte hunnit klart med handels heller. Men man skulle varit klar tills onsdag så får gö den imorgon när jag kommer hem från skolan, måste även in på BirstaCityyy o buy min snygga nya jacka ;););););mycke pengar men vill verkligen ha en sådan vindjacka:D lika bra å satsa stort.

MEN GREAT:S:S:S

JAHA jag fick 9100 kr före skatt av lönen :S:S:S:S vilken jävla skämt!!! över nio tusen!!! Fan också detta måste sparas men imorgon försvinner 1000 kr på en snygg jackis..Livet är kanoN!! Fick även ett brev hem med min inbjudan tills nadjas 20-årsfest idag.D hahaha.... Förslaget på utklädsel blir en funderare över.. Haha men nu längtar ja skit mycket tills dess:D Dååråråårar nadja.. på förslaget jag skulle vara men kung kul ;)

Sista

Nu ska jag snart fixa mig för att ha min allra sista körlektion!! Förhoppningsvis... Hoppas inte på kugg men känns som det. Missar engelska lektionerna men skit i samma, fan idioterna ändrar ju schemat mitt upp i allt så inte fan äre mitt fel. Måste ändå på skolan därefter för att göra klart fula handeln som skulle varit inne i fredags. WHOO Sol idag!!!! Kanske blir barväg till jag ska jag köra upp, hoppas verkligen det... Hatar snö och det är dubbelt så enkelt o köra på bart.. Hope so.!! God be with me!

Visste det

Visste att vi skulle få in typ likadana klänningar som Linn o matilda ha :D denna vill ja ha.. jäkligt lik deras o den är skit snygg!! Hoppas den kommer till butiksih!!

Och den här rosa liknar lite dom där dyra klänningarna som finns i Stockholm som bland annat blondinen bellish har ganska många av

Så någon av dessa två ska jag ha ihelgen!!! Hoppas dom har kommit!


Ace of base - cruel summer & Ace of base - Beautiful life



Love this song!

Men älskar denna mer!

bak..iosss

hade köng fun.. kväll igår.. var med dårarnas dår guyys. gick på ollan!1 oleerr.yystt.t.yy.. jobbade 1-1815 .. äter kebabnue fick ett hårstrå och en gammal feffiironi.. va i helvete... nu ska jag ringa ner till kebaben o säg kom hit med ett till strå.. eller en sax så man kan klippa av hårjävlet..... o fixa skålarna fan vill inte ha gamm mat.


Sen säger jag... vart e vargen.... bra låt jonk

Kingglá!!

Kung är allt.........!!!!


Igår så gick jag runt o log hela dagen!!! Bara uppkörningen kvar men den kommer gå åt pipsvängen men det är iallafall jävligt skönt å ha teorin klar!!!! Love.. Också slapp pappa betala 1000 kr till den där nya utbildningen om alkohol.. De va bra. Igår när jag kom hem från praktiken så pluggade jag. Vafan har hänt med mig.. På en fredag???? Dåre. Men insåg efter en timmes tid att det var verkligen ett skämt så började städa mitt rum. Johanna ringde och vi bestämde oss för att umgås. Började gå mot sörberge och hon mötte mig. Haha gick hem till henne och satt vi datorn i kanske fem timmar. Efter det skjutsade hon hem mig, snäll tjej!!!! Längtar tills man får körkortet så man får en chans å skjutsa henne också. Så hon slipper köra bil!!! Stackarn som har fått gjort de i dom senaste åren!!! Nu har jag nyss städat hos farfar. SKa snart iväg å köra lite i stadstrafiken. Det måste tränas på. Så problem med alla körfält.. Vilket ska man välja... Jobbigt i stan. Hoppas jag inte gör en tabbe o kuggar på att köra mot enkelriktat eller köra mot rött på uppkörningen...... Eller vad säger du linn?? HAHAH 5 gånger.

TEORIPROVET AVKLARAT:D

HAPPYY!!! Trodde aldrig i hela helvete att jag skulle klara teoriprovet men det gick ju galant:D 58/65 :D  Skit bra resultat ju.. Faktiskt inte ens nära på kuggning. Trodde jag skulle få 48 kanske :S Haha. Så är överlycklig faktiskt:D

tingiling

Fyfan vad skön han är henrik.... inte bara i parlamentet utan även med sin låt... tingiling





Haha även att ja har tänkt såhär.. aldrig att det skulle vara någon av mina föräldrar som skaffar facebook,.... Jaha.. Jag loggade in nu å då har mammis skickat vänförfrågan.. Detta hade jag aldrig kunnat anat. c:Et blir hennes första ven.

How do you do?

Helt körd nu.. Nu får det fan vara nog Som linky sa. Varit skit sprallig förut o så jävla uttråkad.. Skulle gå ut på promenad men johanna o linn men linn skulle tvätta och ledin måste nog ta han om fåååård.. Som är full... Men de e luggish. Måste ändå va hemma o plugga... Haha

GE MIG SOMMAR

Jag vill ha sommar... Sommarkvällar med promenader med vännerna, dagarna vid stranden med en ÖL i handen...... Gatufesten. Äntligen kan man vara inne i tältet iår. Fast det har man ju nästan varit varje år... Men känns skönt nu att nu finns de ju inge skvallrare som kan skvallra. Ge migg soommammmarr värme ååå fest. ååå åsol! Kubb på solhemsbaksidan hahahahahah...

Good there!

Bra kämpat......Är måttligt less på denna teori nu... Men man måste ju!!! Annars inget körkort får.

Ville bara visa..Tyckte jag gjorde de bra att få 70/70 på repetitionen. Haha testet jag gjorde innan fick jag 60/70.. Så de gjorde jag bra... Men jobbigt för fan detta test vare bara nya frågor på  :S

Its gonna be the one!!!

Nu håller jag seriöst på å få ett nervsammanbrott... Fyfan!!!!!!!!! Nu gäller det att rå.... Hela dagen lång!

Självklart Sanna; )

Perfekt där Sanna...


Solen skiner tredje dagen i rad!! WHOO.....Men kallt äre.,,

Jaha.. Det var dessa saker man skulle köpa

Snyggingen finns inte bara på film utan även som docka och tröjtryck ;););) Kanske man ska införskaffa tröjan eller vad säger du Sannky?




Vad i helvete.....

Skit på tv ikväll... Vad fan ska jag göra innan det blir bedtime? Det blir å ladda hem massa brothers and sister då....

Ledsen i ögat :'(

Såg säsongsavsnittet på the city nu på mtv.com.. Först dumpade jay whitney o nu hon han:'( Fan han kom ju tillbaka å sa att han älskade henne...Fyfan.. Också Olivia, vilken jävla idiot:S Det var ju Whitney som valde ut locken för Elle. Så hoppas verkligen hon berättar de i säsong två.


Jay i The city.. Så jävla snygg, nästan hetare än Justin bobby i the hills ;)

Jay å Whit!

JÄVLAR VAD FÖRBANNAD IDAG

jaha.. var skit glad när ja kom hem idag från linn jaha tänkte jag.........hade fått ett nytt simkort jaha.. de fungerar inte å ringa ifrån eller skicka sms. Helvetes jävla skit. också harom liksom tagit pengar från kortet för att ja beställde ett nytt också fungerar de inte. roligt. Inte nog med den så blev jag så jävla förbannad på engelskan idag så jag bara gick därifrån. Kände förjävla skönt, gick iväg till tallnäs och umgicks med linn. Satt med teorin o surra på.. Nu är linn på g med körkortet också så king de! Men vafan stressa för.. alla tar körkoret i sin tur och huvudsaken är väl förfan att man får körkortet inte ur lång tid de tar eller så!  Alla tar det i sin egen tur!  tar det för att slippa gå!!! Haha. och för skönhetensskull å kunna bara köra till birsta eller vart man vill... Man kommer känna sig fri!

hej fulskall cet.

COME INSIDE JAJAJJAJJJJ(8)

Vilket underbart solväder. Nu blir det solbrillorna på, hade helst velat haft min jeansjacka också. Men tror 5 plus är lite för kallt ändå.

Slut för Timrå Ik

Nu äre slut för timrå.. Säsongen är över... Jävligt less och tråkigt,.............Helvete vad förbannad jag är.

Wont you stay the night?

Satt o läste igenom lite gamla blogg inlägg. Haha fick även veta då att jag har skrivit i denna blogg i ett år. Normalt.... Känns lite fjantigt å hålla på o skriva blogg tycker jag, så funderar på å sluta. Men om jag gör det, så har jag ingeting nästan å gö vid datorn. Och om jag inte sitter vid datorn då har jag ganska meningslöst liv. Eller rättare sagt så har jag fått de nu för satt å läste gamla inlägg.. Full fart medvetslös vare då. Sjukt vad saker å ting kan förändras. Nu är man en slö jäkla hagga som är ute på helger å super å vardagarna blir det hemma dagar som man sover bort.. Jaja så e livet. man ska inte klaga. Har mig själv å skylla för orkar fan inte gö något längre.. Har blivit helt knäckt av ja?? av vad?? de vettegreven! Hade inget å gö så läste lite gamla inlägg. Nu funderar jag på å slå igen denna dator och stänga mina ögon så jag orkar upp imorgon. Är lite psyk men haha ja är så jävla van å ha telefonen bredvid mig när jag sover så mår fan dåligt nu.. kan inte ställa alarm eller något alls.. Hur fan ska jag kunna kliva upp imorgon?

Hope & Glory!!!!!

Nu sitter jag åå lyssnar igenom hela melodifestivalens bidrag.. Tyckte visste va så bra så blev tvungen å ladda hem. Väntar på att något bra ska visas på tv också. Funderar på å se sanningens ögonblick. Men de blir nog parlamentet nu...

Jaha det var ett skämt

Igår så umgicks jag med syster i min bakisdag hela dagen. Såg melodifestivalen, jaha det var ett skämt..................... Visst hon som vann var väl ok. De var väl inge fel på hon och visst hade hon en jävla sjuk röst men ville att EMD eller Alcazar skulle vinna ja. Alcazar-stay the night tyckte jag va king ja!! Sundsvall hade bäst röster iaf! Gick hem runt 11 och slog på filmen Valkyria. Trodde den verkligen skulle vara mer gripande och bättre. Den var väl helt ok men trodde den fan skulle va dubbelt så mycke bättre.. Fan på reklamen såg den ju skit bra ut. Efter det slog ja på någon b film som ja såg klart sedan somnade jag. Vaknade runt 12 idag, kanske blir ut och övningsköra idag eller inte. För nu börjar de fan att riktigt dra ihop sig.. Inte många dagar kvar nu och jag vill verkligen inte misslyckas.....


Mobilen är verkligen stulen(U) Fan mår skit å va utan mobil, sedan hade man så många bilder sen kanske 3 år tillbaka på mobilen också. Är skit less. Jävla idioter det finns.... Och vafan ska jag ha för mobil nurå??????? Har fan ingen, tänker inte lägga ut pengar på en ny heller. Bara om någon i familjen ställer upp å betalar hälften annars kommer jag fan ha någon gammskrutt 3310 eller något.  

Ja det märktes att det var fredagen den 13e igåår

Pank och utan mobil... Ja det blev man igår. Blir så jävla less hur fan kunde jag tappa bort mobil helevte, men jag tippar på att den är snodd eftersom den är avstängd nu. Fan mår skit dåligt över minneskortet som var i och mitt simkort med över 100 kr på. Är helt lost utan å ha en mobil. FAN.. Försöker få tag i Sanna också så hon kan kolla med Johanna om mobilen ligger i hennes bil om inte, så är den ju stulen eller sista utvägen att någon har lämnat in den på oskar. LESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSsss


Iallafall så var det en rolig kväll så länge det varade. Först skjutsade pappa mig till billmans där linkan va, därefter kom sanna och jennie. Vi förfestade å sedan drog vi till oskars. Roligt vare väl där. Men tjejerna bara dansade o de tkr ja inte om så jag fick underhålla mig själv men tur att det fanns folk man kände=) Helt ok kväll faktiskt som slutade med en king kebabtallrik på....KEBAB city bästa kebaben.

Skulle inte tro de va

Har nyss kört lite bil.. Gick bra. Hatar bara motorvägen, tycker de är så jäkla hemskt och dra på farten o köra om en bil. haha. Sen känner jag en jävla irritation av en bil som ligger å slicka arslet på min bil, jaha tänk om de skulle komma något framför mig mitt i vägen så ja måste tokbromsa, jaha då kör du rätt in i mig............BRA man undrar ju ibland hur folk kan ha fått körkort... Hallååå?? en bra ide är att köra 3 SEKUNDERSreglern, de har ja fått lära mig iaf. Men men.. Nu ska jag vänta på mat sedan blir det Hockeytime.

Varm...choklad

Sitter å dricker lite varmchoklad nu hos farmor... magen har inte gett nå besvär än så länge. Hoppas inte pappa läser detta inlägg, för vi kör ju på en diet hemma å i den ingår verkligen inte hotchoklad... Nu inväntas det är övningsköra lite, fint väder ute och största delen av vägarna i sundsvall är bara så de ska bli great:D tro fan inte ja har kört på barväg någon gång.......Tragiskt men sant. Och man kan verkligen säga att de är skillnad och köra på vinterväglag o barväg... HUA! Less att jag fyller år på vintern. Såååå mycke mer man behöver tänka på då, denna jävla halka.........


Ta bort pupppp CAR^¨å

ÄR SÅ JÄVLA STRESSAD ÖVER MITT LIV.....................Fannnn känner sån jävla stress inför teorin.... LESS:. För får fan inte kugga o inte fan ska man de heller när man kan ha 52 av 70 fan då ska man fan inte kugga.....Håll tumm för mig. Kände mig oerhört rastlös så farmor fick komma o hämta mig så jag hade lite sällskap, känner mig någorlunda better now. Kanske bara var en nattincident.. HOPE SO! För jag e pepp för imorgon å se sanky ragga lite boys.inte perkAAA utan andra kills... .Hoppas ni inte dragit er ur bruds.. SPECIELLT inte lank................Du behöver denna utekväll i mumindalen.. Nu kom åsa, ut ur duschen med en frilla utöver dess LIKE, ska färga håret på  na... Lite blondi3.. Med lock. Sitter och poppar lite,,,,,,Kanye weest amaaziing i farmors otroligt otroliga dåliga högtalare fan det ekar bara.


Magsjuka

Ja, nu har lillasyrran smittat mig med magsjuka. Tänk att jag visste att ja skulle få de bara för att jag ha kramat henne osv...LESS. Vaknade 2 inatt o mådde skit, nu på morgonen känns det lite bättre men vi får se hur det blir under dagen. Känns inte som om jag missat så mycke i skolan heller, de där med cvet den kan man ju skriva under en kväll bara man får lite extra hjälp i början. Så de är bra att ja är hemma så kanske om jag orkar så ska jag plugga lite teori. Men hoppas man blir  frisk till helgen för skulle ju ut på fredag med perka jenkan o linnkan! Så de får vi hoppas!

Hockey

Svar till jonnis : hahahah kanske lite bara(A)!!!!!



Nu ser jag hockey med paps...Två amatörer men det var ju inte så oväntat, hynning å jonsson...Men tur att hynning gjorde ett mål efter missat där man verkligen ska sätta den.... KÄNNER EN JÄVLigt irritation över de... Skönt som fan o va hemma idag, kände att de behövdes o plugga teorin gick kung, slutestet o extra avklarade sedan gjorde jag om fas a o b och de blev ja godkänd på på engång även fast de var ett antal veckor sedan jag gjorde dom så de gick galant:D Snart där o jag känner mig stressad som en idiot. Imorgon blir det till å köra lite hemma också innan hockeyn. Imorgon blire ingen praktik tråkig nog, ville in ja och jobba kul tycker jag.. Menmen de ville inte linn o sanna....... Så de blir en heldag på skolan istället. Booring. Något hivtjafs vare också.. Nej nu ska jag återvända till hockeyn..................tredje perioden hoppas på  ett eller flera mål så man slipper förlängning.

Blååå top!

Denna blåa top från ginatricots hemsida var väldigt fin--->




Haha också hände det en skit grej igår kväll också. Låg och läste också tyckte jag att lampan var för ljus så de vart för jobbigt för ögorna så jag bestämde mig för att lägga över en av mina nyaste kofta. Efter ett tag tänkte jag ta bort den från lampan men då märker jag en konstig lukt så skyndar mig å ta bort koftan. JAAAAAAAAAA vafan har hänt dårå??? JOOO ett stort jävla brännmärke på koftan. Fan vad less jag är. Försvinner inte kläder så förstör jag dom.

Uttråkad

Vet att jag har skrivit detta förut men skriver det igen....Fan vad uttråkad man blir när man är hemma en hel jävla dag... Sitter bara å inväntar the hockey time. Hoppas på en vinst ikväll det skulle va KANON

Det var detta som var normalt alltså....

Jaha. mobilalarmet ringde inte imorse så jag vaknade nu. Jaha, jag har missat en hel skoldag. Det var ju jätte,jäättee bra här då. Jaja skit i samma. Nu ska jag plugga teori eftersom har bara ett fåtal dagar kvar å träna men först ska jag kika om nya the city kommit ut!!!! Eller kanske gossip eller greys??? Fan vart har avsnittet försvunnit?


MEN GUD vad hemskt, skrev det ovan för kanske en minut sedan, trodde allvarligt när jag skrev det att det var tisdag idag... Men de är ju förfan onsdag o då äre ju självskrivet att the city kommit ut.. Men fan vad hemskt att jag trodde de var tisdag................

Promise

Jag lovade för någon vecka sedan å lägga upp bilder på systers hund så nu kommer dom.



Hon är så jäkla sööööt......Världens busigaste å gulligaste... Finaste ledsna hundögorna.


Denna ben&jerry's åt jag för nå veckor sedan. Visst var den god men det vart lite mycke med dom stora browniesarna som tog upp halva skiten så man fick inte så mycke av den goda glass smaken.

Haha

Haha det roligaste var på desperate housewives nyss när Orson började fet snarka. hahahahhahahah

Imorgon

Imorgon är det slutspel igen :D Längtar fan, torsdag med...... Kung kul. Så nu blir fan bänkad framför tven i två dagar efter skolan, great...........Nu ska jag se lite rosing åååå desperate housewives.

"I Wish my family were here" Hahha sug engelskan idag......hatateea de

We running up that hill....

Idag efter skolan skjutsade tompan gubben mig till centrum där jag matilda å sabina kom också åkte vi in till birsta å kikade lite... Gjorde av med mina pengar på lite godis och hamburgare även fast ekonomin inte hade råd till det. Surrade på med farmor om stockholm till våren också, men vill ha med mig en kompis....Ja o Matilda surrade ju om de över julen men det blev inte av men kanske vi kan dra ner efter du fyllt år elle???.. Annars får jag åka med Ås....... Men hon ville till malmö... Å de skulle ju varit skojj för de är ju så stort där. Men fårse först om ja får med mig Matilda eller någon... För känns lite roligare med en kompis.

Efter birsta blev det, lite övningskörning, var lite svårt idag pga av alla snöhögar som skymde varenda korsning. Men annars gick de bra, älskar fan att parkera:S Tycker de är skit roligt jag.. Haha Nu ska jag ääta


^ÅÅÅ nu får det för i helvetees...helevete vara nog!!ELLE?

Det var en jävla tur

De var en jävla tur att du satte sista målet styf för dina tappar under dagens match!!! 2-1 till timrå nu i matcher... Haha det roligaste var kommentaren på timrå.ik hemsidan " Äntligen har challe fått tillbaka sin slutspels finne på näsan, då vinner vi"  Hahah denna kommentar la dom pga hans stora finne under dagens match... Folk är bra elaka.. Men visst vare roligt.

Hands in the air

Ny kommen ur duschen, kan säga att detta hår var 100 ggr jobbigare att blåsa än de förra, men det beror ju som sagt på att de är dubbelt så mycket. haha helt slut nu. Suttit i över en halvtimme o blåst de.. Men de måste ju tvättas. Ikväll blir det hockey och hoppas på att Nate har hälsat min kommentar så dom spelar bättre idag;) haha. Inte bra...

Helt jäkla slut

Gud vad skönt jag sovit inatt, gick o la mig klockan halv nio igår pga bakfyllan var kvar o tror fan inte jag varit så där bakis på ganska så länge. Nu sitter kudden framför ögonen, måste tvätta ansiktet å försöka få bort den :D Ny vecka, snart äre nära.. Nu gäller det att ligga i som ett djur... Såg filmen Changeling igår, kungfilm!!


=D=D=D

Jää... Har nyss bestämt att det blir Thailand i December efter julafton med familjen=D Fan va kanon! Skulle varit roligt å ha med en friend också.. Men får se om någon är sugen......Annars har jag ju broder med mig!! De blir o rida elefant o kolla på krokodil shower mm :D haah skit roligt ska de bli men de är ju bara si så där 9 månader kvar.


Tillbaka,....

Nu är  jag tillbaka från mitt blogg uppehåll........................


Igår blev det krogen med bellee o c:Et. Först svensson.. Där de var skit mycke folk men har jätte skojjish!!!! Haha träffade även på en lite timrå ik player, nate, haha och sa att dom var förjävla dåliga igår.. Men han är ju skadad så kan förstå att  han satt där själv å sörjde... Stackarn. Nä men igår va skojj, kom hem runt 4-5.. Skulle egentligen på efter fest men cet hade inte kraften att gå enda dit så vi gick halva vägen......

Ett skämt förfan

Fan vilket tråkigt liv jag har nu förtiden :S de är fan sjukt.

Nu ska jag sluta skriva blog...............ska ta ett uppehåll.. inte roligt längre..TAr upp för mycket av min dyrbara tid som jag har som ska spenderas

Twilight

Läste ems blogg och beslöt mig för att se twilight.. Laddade hem den kanske för 2 månader sen men då vare ju sämst kvalite.. Men nu fanns det en kanon faktiskt. Och jag trodde alla överdrev med denna film och killen som är så snygg som är med men jag blev förvånad!!! FÖR filmen var den bästa jag sett på länge och killen var ju hur snygg som helst, filmen gjorde han så jävla het åå sex...i  King film ,visst skulle de komma ut en tvåa va??? HOPE SO...


Kanye West.... Kan man säga nåå mer? King karln! King låtååt

FrAY taag

Jobbet gick bra, lite däckad imorse bara....Kliva upp klockan tjugo över sju är inte min grej och därefter sätta sig på en buss...Tappade bort min halsduk på jobbet.. Hoppas den är återfunnen så inte någon trodde det var ett klädesplagg o körde ut den i butiken så den är såld dååå blir jag jätte ledsen, Fan den är helt ny och jag älskar den... Nu ska jag se film eftersom det finns inte mycke annat ååå gö.

Sliten

Fan vad sliten jag var igår.....Oj oj oj, de kom runt tre snåret då mådde jag skit ända tills nio igår när jag gick å la mig.SÅ sorry Linn och Johanna för att jag lovat att sola med er men gjorde de ej, orkade helt enkelt inte helt slut. Timrå tog hem sin första siger i kvarten också! KANON

Köng kväll ;)

Haha, som jag skrev i inlägget förut så hann jag inte med utgång men gjorde faktiskt det ändå :D Ringde emelie, fixade skjuts in till stan, mitt i all stress så höll vi på å krocka också påväg in till stan. Mötte emelie vid stadshuset där vi var ochdrack och kvällen slutade på olearys. Mycke kulare på dessa ställen än bk.. Men det är nog därför det är åldersgräns också.....Hade faktiskt grymt skojj, slutade att vi båda blev kanonrak. Haha, fyfan, åt nå skit på shell som var skit gott, nå taco grejs. Gick upp tills ems och la oss å sov. Vaknade väl vid 11, då kände ja ba fan va sjukt att ja inte var bakis pga allt drickade igår o hur full man blev men det kommer senare.Efter vi åt en måltid i stan då kom de så ja mår fan inte bra nu. Menmne, nu tag imorgon, jobbar från nio till fem...Pengar, pengar!!! Trodde att detta lov skulle bli ett lugnt och sansat men det blev något helt annat ;) Fast bättre å få tjäna ihop pengar!

Men tackar emsi för en rolig kväll, nu har något roligt hänt över  lovet iaf men de är lite synd att oftast så innehåller de roliga....ALKOhol...

KLAR

Äntligen är jag en bra bit på teorien och nu blir det till att boka......uppkörning o prov......Äntligen börjar man nå slutmålet.. Men det har varit en lång bit dit.... MEN är skit less, för vill ju ut idag med Emelies......::!:!:: Och nu är det säkert försent... LESS

Länge sen,? I alla fall två dagar.


Bild sedan i helgen,Däckad som vanligt runt ögorna. fick kopiera från Nadjas bdb.....NU får du skicka bilderna.


Nu ska jag snart börja fixa mig så jag kan åka iväg på jobbet. Jobbar från tio till. Five. Skulle egentligen ut efter med emelie, va skit pepp igår men idag så eller inatt insåg jag att jag kan inte. Pga massa saker som ska göras. Hade verkligen velat gått ut eftersom jag inte gjort något roligt alls på detta lov, fan förr i tiden hittade man på saker:S Nu sitter man fan bara hemma, kan bero lite på att jag har jobbat men ändå.. Förr var det full fart hela veckan, kanske börjar bli gammal.

Ha,

hade lovat mig själv att aldrig bli med eller vara med på kort på krogen... men vafan gör man när man ä full å dum? Blir så less.... Fjjjossskiittt..... Haha, inte roligt. Jobbat idag, fick fin fint. Äntligen ska jag få vara ledig en hel vecka utan att ha något alls inplanerat. ska bli så skönt, var år å dag sedan.

RSS 2.0