Earth song!

Dessa två klänningar ska jag inhandla imorgon eller  fredag... Den där snygga med detaljerna ska få följa med ut i helgen.



Finare i verkligenheten.. Men det är väl allt..ELLE?

Helgen är planerad in i minsta detalj.

Jajjaaamensan!!!! Jobbar på lördag...Sen ska jag faktiskt ut... Länge sedan.. Vet inte vart men vägen visar mig mitt mål.. Idag jobbade jag som sagt... Men var alldeles dö trött... vettetusan.... Farmor hämtade mig vilket var underbart.. CEt hittade kunglåten :D 





Nu vill jag faktiskt åka till turkiet.. Är ledsen o less på detta timrå.. Vad fan finns här å hämta?? inte ett skit faktiskt...De bara hänger skit saker här :D Säger som Linn.. Fan va skönt att man inte varit med om något drama på skit länge, men lite snack hit o dit får man ju alltid höra men med näsan drar jag min kos.. att vissa inte ba kan tysta ner sig.

:D

Idag kom tågbiljetterna också:D haha beställde fan dom igår...Snabba leveranser:D

Jonna: Vi ska jämnföra skyltningen under julen i london å i sundsvall:P
Nadja: Självskrivet:D



Idag känns som en bra tag.. Har ju fått sovit ut.. Skönt som fasiken! Nu ska jag börja fixa mig och sedan åka till skolan. Igår kväll fick jag låna mormors bil och åkte in till sibell och mahmut o såg film å käka lite godis.. Gott :D Nej nu ska jag faktiskt börja fixa mig.. Adjöss.s...s.s.s.s..s.s

Inna-hot!!

Dagens låt.... är detta


Skolan var katt som vanligt. Hur i helvete kan man vara så jäkla skolless? detta kan ju inte vara sant.. Hahah fick även frånvaron idag.. Du, jag måste gå på skolan nu annars är de ig varningar på g tydligen... What to do.. Turkiet upplevelser har tagit över mig faktiskt å skulle göra allt för att få bo där i en månad eller  två.. Men det får bli en lång resa efter sommaren då man har jobbat ihop sig en kosing... De kommer bli en underbar.. upplevelse.. Ska dit, om de blir själv lr med en kompis.. Men det landet är bara för kung! Sen ska jag o Linn till london i höst:) Ska göra vårat projekt arbete där:D de kommer bli kung roligt. Men hejdå!

Lyssna på denna godbit och du kommer att falla ihop å bli kär.


do it like a truckis.

OOOHHH MY GOOD!! I WANT TO BE IN ALANYA RIGHT NOW WITH CARRÅÅÅÅ!!!!!! DRINKKKKING


Vi ska bara åka en vecka Jonna :'(!!!!


Nu såsar jag runt här å chipsar... Nu ska ja sticka.. ikväll e king programet på tven: SVENSKA HOLLYWOOD brudisar.

Looking back...Over my shoulder.

Fan alltså..Sömnen idag..Vaknade klockan 10 å tänkte åka på skolan men då berättade linnket att det var ingen ide..Så jag blev hemma.. Gick o la mig igen o kan säga att det var som om jag var sönder drogad..Vaknade o orkade inte ens öppna mina ögon,somnade om... vaknade igen å samma sak..Fan i helvete detta var hemskt..

Nu tänkte jag faktiskt gå å kika i tvättstugan... 2 veckor så ska ja o cet dra igång med solningen... Så man är brun i Alanya!!!!!!!!!!! å kanske några kilon mindre?elle? nja... detta vettetusan.Det  finns ju så mycket gott å äta.

Me and askim!!!

Var tvungen å ta bort lösenhetens lag för jag kan inte lägga upp bilder..De blir mongolojd....Här kommer lite piccturess som jag ahr prinat ur en filmet.. på the doors,.



Veli var sur för jag var för full för hans tillvaro så han ville inte pussa mig på munnen.....acceptabelt???? Cet var bra dragen denna kväll.Skulle vilja lägga ut denna video men de går tyvärr inte men kan säga lite om innehållet......Jag röker munblåss...kan inte tända ciggen så sado får hjälpa mig pga av fyllehet.. Både ja o cet sjunger  till GUNS N ROSES!! haha bra röst..

Earth song

Igår var det en trevlig kväll med Lelle och Carrå.. Sov över hos cet.. Fick ta en uppstigning väldigt tidigt.. Inte så roligt för man hade ju druckit ett par glas tidigare med carrå o lelle....Jobbet var jobbigt idag..Fan vad folk.... nu måste jag bajsa tillbaka snart.. o skriver mer



fem minuter senare...

Im back..Fan detta var skönt... iallafall så... Ja jobbet tog knäcken idag faktiskt. så jag fällde en tår på väg hem... Nu ska jag städa rummet och sedan färga mitt hår.. tänkte ju bli lite ljus MEN! De blir faktiskt brunt.. Sen ska jag faktiskt sova om inte älsklingen kommer in på msn.. Nej nu måste jag fixa detta så det är klart.. BYE then.. Jobbar 10-18.15 imorgon..

Only to burn me with the sun.

HEy! Länge sedan jag tog ett litet inlägg här.. Och varför jag gör de nu ska ni verkligen få veta.... Tror att ni redan har listat ut jag.... JAG ÄR FÖRBANNAD NÄMLIGEN! OVANLIGT?????

Ja nu är det så att den där jävla urinvägsinfektionen har ju inte försvunnit än...Titt på fan när jag ringer dom ja då ska ju mitt kiss gå igenom en labb för å få fram vilken bakteri de är så jag får rätt antibiotika..Tror ni soperna har gjort de? NEEE! så hon jag ringde blev ju ganska så chockad.. Haha jag säger bara detta!!!! SUNDSVALLS jävla sjukhus och vårdcentraler..Dom tar fan knäcken på en.. Ett jävla gäng amatörer bara. Fan jag har inte kunnat sovit på flera nätter för att de trycker som en jävla idiot på blåsan... O ska i helvete elle inte ha samma medicin som sist..Vad fan vad de för katt? Fan jag vill ha starka saker jag så man är garanterad att det försvinner ur min skala......
Helt jävla otroligt. Så nu ska jag kila iväg till praktiken sedan har jag fått tid där klockan 2.. Sen är det bara raka vägen tillbaka till birsta för att jobba.. Detta är inte ett fall.. Jobbar dessutom hela helgen.. Fick 11000 kr i lön.....Måttligt...Nej.

(8)

var hemma idag.. är helt slut.. Svenskan är inte klar men religonen drog jag några rader på i helgen.. Förkyld är jag.. Inte bra.. Och urinetinflammationen är fortfarande kvar så ja dricker citronvatten..Om den inte försvinner av detta så måste jag besöka idiot vårdcentralen igen.. Känner en irritation mot dem.. vad får man för skit medicin???? Är detta ur miljöaspekten? Ikke. Ska jobba vid fem men ska åka lite tidigare så jag kan ta ett snack med fittresia för vi har ju inte fått våra pengar än..ROligt. På fredag bokar vi resa. BYE SWEDEN!

Har fått en underbar ny låt... Tarkan - Hepsi senin mi!!!

Idag så flög skolan iväg...Handeln gick faktiskt underbart bra...En litet test som inte ens var något test tycker jag... Jaha en hel uppsats om Kristendomen skulle vara inlämnad imorgon. Finns orken på kartan?? NEj.. Har inte tid faktiskt. Svenskan ska jag göra klart imorgon på förmiddagen tänkte jag, har ju hål en timme imorgon.. Är det imorgon jag har gympa??? Inte så bra för jag har inte packat.. Fan när denna tisdag är över har jag faktiskt inga läxor som står på spel.. Justja.. Måste läsa ett handelskapitel ikväll... GOOD! NOO???? Ska se tv också och sörja för mitt avsked.

Ska jobba två dagar nu ........Kvällen så kanske inte skriver något förrens onsdag.

Vinet tog över min helg..

Helgen har varit trevlig faktiskt...Druckit vin hela helgen med cet..Igår blev ja en aning lite full..Men vad fan gör de? Jobbade på gina idag också..Ska försöka jobba i veckan o hela helgen ska jag jobba...:Roligt å va tillbaka på arbetet....... Nu ska jag lägga in turkbilder..Finns på facetbook om ni vill se.Inte så snyggt.

Tarkan - Simarik!!!

Den enda jag har att skriva är nu.,..............TURKIET I OKTOBER!!!!! Biljetter ska bokas om lite mer än två veckor..Denna gång kommer bli helt underbart...Vädret är inge sol väder men vi ska iallafall på fest....Igår var jag med C.et blev några vinglas och några turksamtal.. Roligt var det iallafall.. Somnade runt tre.....Underbart.........Snart ska jag iväg å hämta Håkan och Mammis på flygplatsen....De har anlänt från turkiet...: Ska dricka lite öl ikvälll EFES rättare sagt.

ASKIM?????? DURRRRRRRR!! GÜLE!

Idag var den värsta morgonen jag har varit med om... Skulle kliva upp o då märker jag att hela min mage vrider sig så jag fick gasa rakt in på toan sitta där ett bra tag sen vare bara o ligga ner hela morgonen annars skulle jag rent ut sagt ha skitit på mig..Inte så bra.. Nu värker det mest i magen bara.. Fan detta beror väl fortfarande på turkiets mat... Sen så höll jag mig skit länge för att kissa imorse för jag orkade inte kliva upp så nu äre nå mongo där igen...Urinet är väl inte borta, dom där katt tabletterna. jävla skit stod att man skulle ta 3 per dag också sista dagen då fanns det bara 2...FÅr väl avvakta annars får jag åka dit igen o ta med mig en underbar överraskning till dom om inte de är borta...fan då blire krig...Nu ska jag lägga mig ner igen.. ADjÖS:

Jag har gett upp livet med kläder

Fan handlar aldrig kläder mer... Får lite smått ångest, jag som alltid brukar handla som en dåre...Men vill hellre satsa mina pengar på äventyr nu! Känns som att roligheter och minnen varar mycket längre :D

Nu ska jag se idol..Sen ska jag ut med hundarna sen blir de sova för jag klarar inte av denna huvudvärk.. vad är det för fel på mig? ölkagge fansike!!

Getting over you..

Usch o blä vad irriterad jag var imorse... Fan alltså.. Hunderna sliter med mig överallt. Fan valpen är värst. Bajset och kisset hänger på väggar och fönster...Nemo skiter fan överallt...Kommer dö inom kort känns det som.. Nu har jag stängt ut dom ett tag så jag kan få vara själv en stund.. Nu är cet på Spraytan.....I WANt also..Men tror ja ska sola lite i solariumet förre nu till veckan när jag kommer hem till han.Sen ska jag dra några runder i  gymmet också få bort dom här korv armarna....Nu ringer pappa men jag känner att jag orkar fan i mig inte svara idag.. Har inte tiden..  NEE precis.

Tänkte göra klart svenskan och handeln i dag men eftersom mitt huvud värker sönder så får det bli imorgon... Har inte pratat något med velvet idag eftersom han har tydligen åkt till ankara fick jag veta av carrå. roligt att han sa något.. Nej det här blir inte acceptabelt. NU ska ja dra något gammalt över mig.


Kingremix på låten hide seek !!!

Linnket här kommer en king remix....

 

Låten härstammar från ingen mer än legenden YUNUS!!!!!!!!!!! king remix...

 

O jonna..fan en turk sa att ja va dålig o dom ör ju sämst så vad fan är jag då haha :P


Satan i gatan

Fan också.. Ville basta idag med cet... Och göra spraytan imorgon med henne.. fan ekonomin finns inte.. vad har hänt..Ska se hur de blir på henne sedan ska jag troligvist också göra det innan turkiet resan :D  Och ja..Jag har träffat en turk. fråga mig istället.. Kan inte bli värre än vissa här hemma iallfall..

Snackade med julia också idag, lillgumman blir 18 på lördag.... :D  Kul för henne. Sandra blirr 20 på söndag. Sen snackade jag med henne att fan vad skönt de är o vara borta med vinden..  Sen jaha du hade fått mitt lösen.. hur då som.. Jaha det var du som glappade.. MEN MEN!!! kanske ska byta löset soon elle??? ORKA inte byta kanske.!  pratade med veli också förut.. Nu vill jag åka... kanske lite långsökt o träffa en turk men så jävla skönt o träffa en ny människa som inte vet ett skit om en o man slipper höra massa jävla skit hela tiden.... Sen är detta ett kult äventyr..Falla för turkar går ju i släkten så.....De är roligt. Synd att min engelska inte hör hemma.

NU ska jag dra iväg o göra min middag. Har inte ätit något sedan skolan eftersom jag varit ute med hundarna å städat hela huset.. Jobbigt som ett as. Ska äta vårrullar och friterade strips.. Bra kompo?? EXAKT: Finns inget annat hemma å på mamma lät de som om hon hade köpt så mycket hem att äta... In my face.... Ikväll är det elin gummsan på idol!!!! SKa bli jätte roligt o kika på de. NU ska jag fixa min mat.

JA VILL BORT:.... till mitt lilla plan.

Sämsten i kuken i puppan. Nee jag drog ett skämt.....Jag vill vara en livsskådare.

TONIGHT::::::::::::

HAha igår... Var den dag jag aldrig kommer glömma. Mamma drog valsen med alla mina vänner på Norden..Inte så jävla roligt.........Haha jag orkar inte längre leva detta liv..Jag tar mitt pack och sticker. Underbart..I forumens lag.

Nu är jag på skolan.Har hål en timme men vad roligt?? KUl o ha hål sen en timme bara....KAKAKK! Men nu ska jag sticka..Dricker troccca cet sorry jag svek.. det sunda livet.


HOW ARE ??? YOU BABY??


Haha fick detta mms igår av mamma och håkan som befinner sig i turkiet...Med denna bild och text: Vi är på casablanca och dricker öl, mr dick.. haha jävla dårar.

Min snusdosa är ännu inte hittat.. sitter o snusar gamla nu.. inte för trevligt.

Dont let gooooo!!! UN AMMMOOOR!

Hej hopp..Nyss varit på en runda med dogsen..Morre ska alltid bajsa fan två gånger..Ändå äter inte karln något alls nästan. Och nemo är helt jävla sjuk..Helt uppe i varv hela tiden.. Håller på å bryta ihop..Han skuttar och flyger omkring mig vart än jag är...O båda två på en gång när ja öppnar kylskåpet då kommer dom flygandes i ett plan. MEN WHAT TO DO?

Igår satt jag uppe till halv fyra.. Men inte är jag trött för de elle..Imorron äre skolkort.. Trodde man skulle hinna dra en runda i solariumet eftersom utlandsfärgen is gone men inte då.. Är ju hundvakt...Absolut acceptabelt. Nu kom nemo..Orkar inte... Vill åka till turkland nu...Pratade med deturarna idag.. måste åka från arlanda...Men king för resan gick på morgonen så man kan supa på kvällen ;) Sen är detur ett stort jävla skämt..Hur kan man ha mage?????? DOm har slarvat bort våran ersättning från resan på 2314 kr... Jaha dom har slarvat bort den, sen tvingar dom oss och ringa runt o leta efter den...Är  detta tacken för att man åker en svindyr resa med dom??? Vilka svin....Vilka jävla svin....


Nu väntar jag på att det där brud programet på trean ska börja..... 20 min kvar... Har inte pratat med veli idag lite sad...Men han skulle ju inte komma in på 10 dagar pga av stresset mellan oss..IN MY FACE!!!! Han har säkert varit inne när jag varit inte inne på msn :( SAD:::::::::::::::MEN NU sticker jag.


Sen har jag tappat bort snusdosan???? VAD I HELVETE den var ny... Kan verkligen inte hålla koll på saker jag. Helt otroligt.

HAhha c

Carrå... haha vet du vad jag sa förut till morre när vi skulle gå ut och gå? han började gå och skulle jag säga till han o vänta då sa jahhhhh : WAITTTTTTTTTTT! hahah kommer nog prata engelska med alla inom kort.


DOoododod

Fyfan..igår kväll såg jag att hela jävla kroppen min har flagnat bort... helt sjukt.. har aldrig flagnat såhär mycket.....Nu är man tillbaka till den vanliga ljusa huden...

Gårdagen blev som det blev... Sjukt, i turkiet fick jag as sköna lugna fyllor... Här hemma då blir man psyket...Kastade mobilen så det är inte så snygg idag..:SÖNDER::::: Men men.. Skönt o bada tunna.... Nu vill jag bara åka till turkiet..

Har städat hela dagen...Eller sen jag kom hem från mormor..Nyss varit ute med dogsen..Denna vecka kommer bli king eftersom jag kommer röra på mig mycke....Underbart.. Kanske man sätter igång å vandra efter denna vecka.. Nu hörde jag att tvättmaskien var klar..Måste hängas.. Hoppas veli kommer in ikväll..Han lovade de... Hahha carrå... mamma o håkan hade ju gått förbi norden.. de ligger alldeles vid deras hotell.. Hahha också hade mamma sagt när dom gick förbi: men de här namnet känner jag igen......hm... haha de hade inte klickat för na..sen skrev jag ett sms o då insåg hon ju att de var NORDEN FFS!!! Dom kommer nog hänga där lika mycket som oss... MEn nu ska jag dricka mitt sista cola glas på en väldigt lång tid och göra något att äta.. Är hungrig igen.

Ni skäms inte men jag skäms åt er...Ok??? ?REALLY???

REALLY??? I DO IT LIKE A TRUCK!!!!!!!!!!!!!11 kätttt... varför ska jag måste gå igenom denna process...I såsen slag... blod i ...kuken.. Nej jag har blivit väldigt oseriös här...ÄLSKAR DET HÄR DÅ. Nää men vem fan bryr sig??? INTE JAHHHH!!!!!! / CET haha king video....Tjena..tjenare...

Nu vill jag ta en öl.. men kan inte göra de förrens ett bra tag....Ceet o ja ska besöka webcamen som en liten lyse.. såg att det fanns raki hemma..cet de blir som i turkiet då veli o yunus bjöd oss på lite raki....SHOOOT FOR FUCKING HELVEETE!

Lördag

Ikväll ska jag skjutsa mamma å håkan till planet som går vidare till turkland...Är så avundsjuk så det finns inte på kartan. Hade jag inte gått i skolan hade jag åkt direkt..... LÄZ: Haha igår var jag ju helt sjuk.. gick till sängs runt 12 o pluggade till halv två.. bra emma.. Men behövde göra klart allt ja missat på historian.. Nu äre bara svenskan ja måste välja en ful grej om och skriva om kristendomen.. Men har faktiskt inte tid.. Ikväll ska ja o cet dricka lite bärs här och ha allmänt trevligt.. de kommer bli en stund för dagen...Saknat öl..Drack en äckel cider igår..Inte på min sida av kartan.. Cider är för söt.tt.t..t.t. Nu är jag hundvakt en vecka framåt :) Mysigt med goo hundarna...NU ska jag sätta  på mig ansiktet tänkte jag så man inte ser ut som en hök.

I WILL DO YOU LIKE A TRUCK!!!!



king låt från turkiet också.. finns så många godbitar... den här är bra men inte en av de bästa....har inte hittat den riktiga king remixen än........

FY fan i helvete

Duschade nyss... och då såg jag det värsta i livet... fan kanske fick celluliter för 1 år sedan... inga alls nästan bara lite få men nu finns det fan överallt.. jag bryter ihop...............nu måste jag ut o röra på benen.. Hur fan kan ja har fått det? ölen som talar...less osmfan.. De är fan det fulaste av allt man kan ha... öl kagge är fan bättre.

DAMN GIRL:::SEXY BITCH

HOOO:::::::::HEJ TILL TURKIET PÅ HÖSTLOVET!!!! de kommer bli en möjlighetsfaktor att följa............................................................................................................................Nu sticker jag iväg och börjar på första ölen sen blir ölning o badtunna hemma.. imorgon sticker mamma till turkiet..................ge veli en puss från mig mamma.. kingish.

LOL ÄR MITT ORD

LOLOLOLOLOLOLOLOLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!efes bira tack.. nu väntar jag på big brother och skrattar åt er... patetiskt..... sleep tight. skojjj i skojjJISH

thats my name

OJA! Fan fattar inte vad det är för fel på mig.. Kul var det på jobbet iaf när tjejerna sa att man hade gått ner i vikt....Men nu äter jag hela tiden.. Är hungrig 24/7 ... vad ska jag göra? äter kakor hit och dit...Magen mår inte bra men det beror väl på medicinen.... Detta är inte mitt kall...... Ihelgen ska jag o cet dra i oss några bärs..........Hoppas att linnket vill joina.. annars blir jag less på den kärleksduvan... Ha inte tid.............Saknar veli också.. vad fan äre med mig??? detta är inte bra... träffades ju bara i två veckor men ändå.. sjukt att man kan bli så förtjust på så kort tid.... men vissa älskar ju andra efter 1 vecka så... men de e ett bra liv.... Nu ska jag dra något gammal över mig.. kanske min sko.från en annan mor.

Edward maya - stereo love

Rubikens låt har jag blivit besatt av.. Den lyssnas hela dagarna i mina öron....Turkiet resan flyger framför ögorna mina....... MISSSSSSS. Låten e king.. Ni kommer älska den.

Idag är jag ju ledig.. Men inte fan kunde jag sova ut. Vaknade 10.. det här är fan inte bra... cet..  de är ciggen som gör halsontet... mamma fick ont i halsen efter dom också.. inte bra... .men just därför ska jag ta en cigg nu.

Idag på min plan står inte det något alls..  ska jazzzzzzzzzzzzza baah då. Mamma fyller ju 45 så det blir godsaker här hemma.. nee... säkert inte got.t.... nu är hon fan kärring.. inte har man en ung mamma ele................whoooooooooooooooooooooooooooooo carrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeessssss?inte ja iaf..... hahhaha cet video... inte bra

hejdå

såset i sås

Skolan var en enda jävla lall idag.... Fan hur kan man ha så mkt i skolan efter bara 3 veckor.. detta kommer bli mitt öde... sista timmen vare gympa.. cet åkte buss med mig hem,.. hade tagit fel på tiden så vi satt o surra i kanske 45 min innan the bus kom....inte bra..... veli har ju skaffat telefon men jag måste fan ha skrivit fel nummer.. inte så bra där emma.. idag är jag faktiskt på bra humör... de e bra-........... för jag är ledig imorgon och fredag.. fisen i håle... nu ska jag såsa på tven och äta mammas nybakta äppelkaka.... nu gnäller morre för att han inte får något kaka.. men han kissade o basjade inne inatt.. hans mage var inte på topp.. mamma hade vaknat av något som lät också trodde hon att det var någon vattenledning som var trasig.. men inte då.. de var lilla morre som kissade på byrån i deras sovrum,...

fan i mig inte bra

hade urinet... fan vad jag mår dåligt nu.... ne vettu man ska va med om allt..... nu på eftermiddagen blev jag depp igen,... måste köpa triss så jag kan vinna en miljon o dra min kos..... de hade varit underbart... för jag orkar inte.. skolan imorgon börjar åtta.. vill inte ens gå som det känns nu...............................hoppas ja får ta sabbisen men vill inte dit ändå.. mår bara sämre å va där.

Igår var ingen bra dag,....hoppas denna blir bättre.

Igår var jag allm´änt less och ledsen.. inte bra emma.... trodde inte detta om mig själv faktiskt.

Nu ska jag snart till sjukan för att kolla för urininfektion..fick kissa i en liten burk hemma i morse.. inte fräscht......hoppas att de är det annars blir jag tokig.. orkar inte. då har man väl kladde o har haft de i flera månader.... eller så beror svidandet på att jag hedde sån där handsprit in i pupp.... kanske inte det bästa.. den friterades sönder...............men tänkte på allla bakterier.... inte smart emma... nee inte bra samtalsäämne... bye


I belong to you, you belong to me,


en sak e king iaf.. var skit sjuk när jag kom hem från utlandet... nu är jag som frisk... mitt immunförsvar e king o laga mig när jag är sjuk.......................

MMM precis

Imorgon blir det skola hela dagen sedan jobb till 20.15.... :) roligt och jobba igen

whatcanido?

Första kukdagen på skolan....Nu är ja less o sad,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,vill inte bo eller leva här. har verkligen insett det nu.. synd att man måste gå ut skolan. mår fna inte bra

DUR ASKIM

En sak ska jag säga först......Nä så klart ska man behöva höra saker så fort man kommit hem.....VAfan går folk runt o snackar om en sak som har hänt inom min familj inga allvarligt men jobbigt för den människan... fan äre här ett skämt...någon som jag har sagt detta till kan inte ha varit en sann.....Vafan går folk runt o snacka om att det har hänt en hemsk sak....................vad i helvete?????? bra att du sa de sanna..............


Sen så...Saknar jag veli!!! En kille som jag träffat i turkiet.. helt otroligt.. en turk.. så jävla bättre sjukt o roligt o prova på något annorlunda....o jag som har sagt::::::::::: inte turk..skit... jag tar tillbaka allt.. tror inte jag har träffat så underbara människor där nere förut.... Nu väntar jag på att vet kanske kommer in på msn.. men han jobbar ju på king Norden....Bästa stället....Det flög strawberry da... nåt.. Frysen drinkk.... happy hour... råkade beställa fel.. skulle ha 2 också fick jag 4 ... de var underbart....jag vill faktsikt tillbaka och jag ska ta en trip dit ner för att träffa baby under sportlovet... hoppas att cet vill följa md mig men hon gillade inte deras toalett..SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ kuken i arslet på mig... tror ja har fått urinet också...........kanhända av alla blötbadkläder...............................................................Haha fan denna resan har varit kung . kan inte beskriva med orden....på norden...

Sen vill jag säga...................Inna - Hot . Kingaste låten.... Akcent-thats my name..... kan det finns nå bättre låtar just nu?? ikket i pupp... ska bli kul att säga hej imorgon på skolan.. börjar 12..kanske kan bli kingare... nej ikkke.............................jag saknar alla på norden så jag dör faktiskt. det bästa var när jag skulle äta soppa när jag var lite full.. tänkte inte på vad jag gjorde också råkade jag spotta ut den rakt över bordet för den var så het... hahahhahahhahahahhhhahaha sen så när jag skulle bita en bit av en tomat så råkade jag skvätta tomatsaft över hela velis ansikte och deras gardiner.... bra där...

Sen när jag o veli sov... hahahahha då vaknar jag av att jag lägger av världens största brakare så jag väcker veli och han flyger bara upp... så pinsamt... hahahhahahahahha men fyfan att jag sket så jävla högt i sömnen ... kan detta vara möjligt? gjort av med 9000 kr i fickpengar även fast vi hade all inkluv.... fast vi var ju aldrig på hotellet så.. sov kanske där 2-3 dagar.....resten var man vaken hela nätterna och sov hela dagarna......sista dagen var jag vaken hela natten med veli.. inte så pigg.otroligt underbart 

alla där nere tyckte jag var sämst på engelska :(

...

Jag kan bara säga att denna resan har varit det bästa som har hänt mig och det roligaste... Cet och jag har inte bråkat någoting alls nästan,.,Supit i två veckors tiden..Solen fick inte så mycket tid för oss, hittat så himla trevliga vänner där..JAg ska tillbaka snarast...Vad fan ska jag hem och göra? har inget och hämta här.

tänk att det var som man hade förutspått.... men tyvärr så paniken kan lägga sig ... för vi är itne brun!

RSS 2.0