my feelings for you (8)!!

Skivor och ipod är laddad!!!! Nu är det snart dags igen! Veli ska ta med sin dvd till lägenheten så nu har jag kung skivor som jag ska spela.. Sedan har Emma laddat ner kunglåtar som ska spelas i yunus sämsta högtalare........ 3 dagar kvar, jag tycker tiden har gått otroligt segt men Emma tycker den bara flyger fram haha. SOLEN!!! Den saknar jag, fan nu ska jag pressa.. SKulle ju sola solarium nu några gånger men självklart så har själva nyckel skiten gått sönder så jag kommer inte in, ¨så får åka ner som ett spöke med mitt svarta hår och mitt likbleka ansikte.


SÅNT E LIVEET...

Det som är ännu bättre är att yunus också är gone.. Tackar... Så nu kommer jag o veli bo helt ensam, fantastiskt bra. Emma å ja har planerat förfesterna vi ska ha å våra egna utekvällar. Som turister;) Kommer bli kung roligt, ska köpa med oss billig sprit från taxfreen i arlanda. Nu lyyyfte vi!!!! Skriver nog inge mer innan jag åker, en sak är klar iallafall.. Denna gång kommer kameran vara med överallt... kunggggggggggg. Roligt att matilda o henens kompis också ska med ner=) dom ska på mona lisa så de kommer bli roligt:) ska möta dem där på måndag kväll när vi kommer ner! jajaj byeyeyey thennnn suzsususuzz lan!!

Avicii & Sebastien Drums -My Feelings For You(8)... gammal låt?? ny för mig....

Hm

Trodde det skulle vara enklare än vad det var att ta hem veli.. Allt detta måste fixas:

Han ska fylla i allt om sin familj på ett papper

Mamma ska fylla i ett papper om en inbjudan

Veli måste fixa pass

Mamma måste ha personbevis

Veli måste ha en försäkring

Han måste ha ett utdrag ur den turkiska familjeboken

Ett foto på veli

Bevis om militär på Veli

Jaa... sedan måste vi åka till ankara och lämna in detta... åååå känner en stress..

Ohh

Haha var bara tvungen o gö samma sak som erica och carro å skicka ett sms till 118800.....svaret stämde inte alls, rosa hatar jag o pizza.... o the jonas brothers.. Jaha vilka är de? carros o erica stämde iaf lite in

"Emma är en vild ung dam som älskar allt i livet, framför allt sånt som är rosa! Allt som är rosa är bra helt enkelt, om hon hade fått välja så skulle hela världen varit rosa. The Jonas Brothers är förövrigt så Söta och sexiga att hon får ståpäls varje gång deras namn nämns. Annars gillar hon att äta pizza och sjunga kareoke med sig själv.Hennes förebilder är kisse och carolina gynning!"


Turkiet 30 augusti.. Kommer bli underbart att åka med Emmsan! Gud vad jag veli feyzi å emma ska ut på utflykter runt om i landet:D längtar ihjäl mig snart o roligt o träffa alla kära igen=)

Imorgon blire timråland med mina godbitar.. Kommer bli fantastiskt roligt, måste sova så man är på topp imorron!!!

RSS 2.0