Värdelöst

Så här är det alltid.. När något börjar lösa sig och bli riktigt bra så blir det ändå bara skit i slutändan.. fan vad otroligt less jag är på mitt liv.. Bara motgångar.. När fan ska det vända?

:(

Värsta jag har gjort i hela mitt liv.. smärtan och allt.. men är så himla glad att det gick så snabbt och bra.. men alltså, fyfan ... aldrig varit med om något värre.. nu måste jag lägga mig ner o vila, känner mig så jävla svimmfärdig hela tiden

SÅ JÄVLA DÅLIGT

Är så jävla irriterad och förbannad så måste berätta om denna händelse.

Igår så var min kära broder på studentfest på oskar, han och en polare sitter i baren.. Simon råkade av misstag spilla ut sin kompis drink(vem fan gör inte de?????? de klarar vem som helst av till och med en nykter person, simon var inte ens packad vid detta tillfälle).. Bartendern blir tokig och skriker till simon: fan är du helt jävla dum i huvudet och kliver ur baren och rycker tag i honom... Simon säger : men gud, de är min kompis drink, jag ska köpa han en ny och ge mig en trasa så kan jag torka upp det. Han får en trasa sedan är det inge mer med det.. Nu kommer det värsta av allt...

Simon bestämmer sig för att gå ut för att ta ut pengar så han kan köpa en ny drink, han kommer tillbaka och ska gå in... då säger vakterna: VA FAN HÅLLER  DU PÅ MED???? du kommer fan inte in här elle.. du har gjort 3 misstag.. simon ba: men nu måste ni liksom ha tagit fel person jag har inte gjort något.. vakten fortsätter o säger glöm det.

Simon försöker att komma in för att hämta sin jacka och meddela sin kompis, vakten ser detta och drar tag i simon och slänger runt honom som en jävla leksak och trycker upp han mot väggen och ringer polisen.. därefter fyllecell.. Simon frågar i bilen polisen vad i helvete han har gjort för jävla fel???? inte ett jävla svar för att de har dom inget att komma med för han har inte gjort ett skit, spillt ut ett jävla glas som 1000000 andra människor gör...


HUR JÄVLA SJUKT ÄR INTE DETTA???+ DE ÄR FÖR DE FÖRSTA MISSHANDEL SEDAN ATT SIMON INTE HADE GJORT ETT JÄVLA SKIT OCH VAKTERNA STÅR OCH HITTAR PÅ MASSA JÄVLA SKIT SOM HAN INTE HA GJORT SEDAN SLÄNGER RUNT HAN SOM EN LEKSAK RUNT FLERA 100 PERSONER SOM STÅR I KÖ OCH SEDAN SKICKA HAN TILL FYLLE CELL SÅ ATT HANS KOMPISAR ÄR SÅ JÄVLA OROLIG SÅ DOM RINGER HELA JÄVLA FAMILJEN O GÖR OSS PANIKSLAGEN ATT SIMONS MOBIL ÄR BORTA OCH ATT INGEN VET VART HAN ÄR..

är detta normal???? detta var de sjukaste ja varit med om, simon är idag alldels röd runt ögat och skit ont i benet... vad i helvete tror vakterna att de är för några? helt utan jävla anledning trycka ner en person så här dessutom kränkning.. Jag sa till simon att anmäla detta direkt för så här får de fan inte vara, och kan jag fan kontaka de på oskars så kommer jag fan gö de också för detta är helt sjukt.. Dessutom fick han dela fyllecell med en kille, fick se på när de båda kissade på golvet och sedan sova i det rummet, hur jävla sjukt är de? svinkallt var det också så de både kunde inte ens sova. Jag trodde man åkte in i fyllecell för att man var så jävla full och inte kunde bete sig och inte för att man spiller ut en glas av misstag? SÅ JÄVLA SJUKT

Dessutom, vilka jävla underbara kompisar simon har.. Jag har också jätte bra kompisar men man vet ju själv hur man är om tex jag skulle försvinna då tänker man ju om mig jamen hon stack hem liksom för full men simons kompisar ringde runt till hela våran familj och sa att han var borta, killar dessutom.. så jävla gulliga kompisar!!! helt otroligt...


Blir så upprörd så kan inte ens skriva om detta..


Dagen med jobb har iallafall varit bra, imorron fick jag saras pass så ska jobba 9-18.15.. bra där med pengar.. kommer vara trött för har varit vaken för tok förlänge idag, syrran hade ju fest så hela jobbet o alla var där.. önskade att jag kunde följa med ut men tyvärr så kan jag inte pga vissa saker och idag har jag varit jätte ledsen pga detta.. mår verkligen psysk dåligt.. men detta var inte rätt tidpunkt i livet och idag tror jag var den jobbigaste gången, sedan på måndag blire smärtigaste gången... smärtigaste?? mitt egna ord.. Hahha också när jag skulle parkera idag hemma... jag vettu.. sämsta parkerar människan... fick ringa matilda o be hon hjälpa mig att parkera om, hade parkerat så jävla nära en bil så jag kom inte ens ut:S iallafall jag.. matilda gick de galant för... amatören jag............

nej nu måste jag läsa ett papper och sedan sova..

SÅ jävla besviken!!

Dagen har varit mysig med linnis.. hade ju planerat en utång imorgon med tjejerna på jobbet , alla skule med ut så de skulle ju ha varit kung roligt nä men inte fan går de heller, ska åka o ta en jävla tablettjävel och inte fan vågar jag dricka alkohol på den heller, jaha den va så också......inte rolig dag alls i dag på förmiddagen, nej nu ska jag fira sibel med smörgårdstårta och tårta.. mUMSSSSSSSSS sen läggdags tidigt för att sedan jobba imorgon men måste ju iväg inann 12 imorgon till de där skiten, är så jävla irriterad.

Cross the floooor.

haha ... sitter o sås lyssnar på september.. fantastiskt band.


Ska snart hämta upp linnket för att sedan dra vidare, o birsta för att ta en liten shopprunda.. Trött som ett as, brukar ALDRIG vakna denna tid... måste verkligen ställa om dygnet.. Amen vi hörs då HEY


coooler than me......

igår skulle ju jag på birsta med linkan men då ringde jobbet så det blev jobb istället=) Idag skulle jag egentligen börja fem men fick börja ett. happy.. Denna månad blev inte så dålig ändå på pengafroten som jag trodde.. Happy for that.

Ni ska få se någon dag i veckan också hur håret blev om ni är nyfikna dvs.

Mår illa som vanligt idag, men ska dit på fredag så de blir kanon! Vill bara få detta överstökat.. tack så mycket..

Nej nu måste jag faktiskt jobba, ska visa senare kanske vad jag shoppade igår.


Oktober 2009


Augusti 2009


Brunhårig

är äntligen brunhårig igen, tålde inte det tigerfärgade blonda... aldrig ska jag bli blond igen.

Är hos syster nu, ska snart hem o då ska jag ringa malin gummsan! Mådde inte så bra igår men idag äre bättre.. de kommer ju i vågor.. när detta är överstökat ska jag börja träna iaf, vill inte göra det före detta är borta ... nu ska jag åka hem snart i kaoset heyy

Aldrig varit så här sliten i hela mitt liv

Är så himla sjukt trött, har jobbat 9-18.15 idag.. men det kan ju bero på att jag inte somnade före klockan 1 igår kväll... dödens trötthet kommer över mig. Jobbet var roligt, äntligen lite fart!! Mycket folk=)

Imorgon äre jobb igen så jag ska ba vila idag för jag är så himla slut.. Hoppas du fåre roligt ikväll linnkayy;)) sup åt mig å..

Slutet av den har månaden bestämmer jag mig.. När schemat är klart så återstår de o se om jag har något att vara kvar för annars flyttar jag ner till älsklingen, blev ju lite knas så vet inte om jag har råd med lägenhet o så för att få ta hem veli så då åker jag ner dit ett tag annars, kommer ju ändå inte att bli ensam för majjsan, "maliN" haha finns ju där:) Också sado såklart, sedan kan jag då äntligen få koppla av och ha ett "riktigt" liv med veli, utan stress pga hans jobb och sena nätter. DÅ kan vi istället bara va och leva=) Jag ska gå på stranden på dagen o mysa på och inte behöva känna stress eller orohet.. Det skulle vara underbart faktiskt.

Vi får allt se vart mitt liv tar vägen. Nu ska jag väl kika vad som erbjuds på tven och sedan sussa, men Veli kommer väl på msn om ett tag också..

Älskar att vi har så kung musik på jobbet!!!!

Middag med birsta city huset i våras tror jag?? Åldemo du är bra poppis du;)

Hungrig som ett djur

Nu ska jag snart äta något gott innan jag ska iväg och jobba, lycklig.. skulle egentligen bara jobba helgen denna vecka men fick två extra pass nu under veckan:D fantastiskt bra..


Nu går funderingarna runt i huvudet, funderar på en flytt ner till turkiet i några månader pga omständigheterna som kommer att ske snart.. Sedan komma tillbaka när det lyser upp igen. Detta är något jag alltid ha velat, att kunna prova på att bo där nere med honom så jag kände efter detta att det var liksom de enda som höll mig kvar här, så varför inte prova??

Hungrig som ett djur

Nu ska jag snart äta något gott innan jag ska iväg och jobba, lycklig.. skulle egentligen bara jobba helgen denna vecka men fick två extra pass nu under veckan:D fantastiskt bra..


Nu går funderingarna runt i huvudet, funderar på en flytt ner till turkiet i några månader pga omständigheterna som kommer att ske snart.. Sedan komma tillbaka när det lyser upp igen. Detta är något jag alltid ha velat, att kunna prova på att bo där nere med honom så jag kände efter detta att det var liksom de enda som höll mig kvar här, så varför inte prova??

Segaste människan i stan

Skulle ju börja med att ordna och fixa saker denna vecka, vad tror ni dagen började med?? en lång sovmorgon.. jätte bra där emma, nä men en dag tänkte jag njuta av att vara ledig och bara slöa sedan imorgon tar jag tag i livet.  Prommis med hundarna nyss var skönt, men iskallt om mina öron.. Nyss åt jag frukost men är hungrig igen?? normalt?? de där hårdbrödmackorna blir man aldrig mätt på... hm

Bilder

Lite bilde.r..... har fått tillbaka ölkaggen , lr ???



haha fyfan måste verkligen  göra ren spegeln.. fan vad vidrigt!! iallafall, tunikan jag fick!! BONNIEEE FINNS PÅ GINA TRICOT I OLIKA FÄRGER!!! KÖPPPPP!!!

Roligt!

Det finns en tjej som skriver allt om gina tricot!! Mycket roligt! Här är hennes blogg : http://ginatricotnews.blogg.se

hoppas mest i livet!!

en kompis till mahmut har förhoppningsvist en lägenhet åt mig på gång!! en två mitt ovanför victoria i stan:D pricken över iet är  att det är en vindsvåning!! Han som bor här måste ba hitta en ny sedan äre packat o klart:D hopppas verkligen!!! verkligen drömlägenheten!!!!!!

Skit håla?

Fan också, nu äre jävla skit bayram nere i turkiet och det är röda dagar i en veckas tid och då går papper ut... Dessa visum papper gäller bara i 3 månader och dum som vi var så skrev vi datum, så nu måste jag skicka om allt och yttligare 3 papper. Men det kanske är lika bra ändå. Inte denna vecka men nästa åker Veli ner till ankara, en vecka senare får vi besked så i slutet av november får vi veta och jag hoppas verkligen!!! Det skulle vara så himla otroligt att ta hem honom hit, fan vad roligt det skulle vara!!

Haha jag syster sibel veli och mahmut.. vilka stjärnor med parmiddag och grejer.. Också bulent så klart i ett hörn!!! CANT WAIT:D

Planering

Idag blir det jobb 16-20.15... Fick komma in en timme tidigare och det är jag glad för eftersom det är så enormt lite  tider i november.. 

Planering:
Fixa en tandläkartid innan betalningen finns där
Promenad med Linnky imorgon
Vara hos mormor nu i två dagar, är ju ledig tills söndag! Skönt
Leta lägenhet..
Fixa papper till veli som ska skickas ner för visumet så han kan åka till ankara.
Mysa med mammsen imorgon kanske om man är ledig?

Detta måste fixas och göras nu när jag är ledig, är trött på att bara ligga och jäsa hemma.. Måste göra något med livet istället för att grina varanan minut för att jag inte är med veli.. Så sjukt jobbigt är det här så det finns inte på kartan.. Hatar dessutom pengar, gö mig till miljonär?? Skulle aldrig klaga på något då! Får väl köpa en triss idag och hoppas.

BORING LIFe IN TiMRÅ

nee.. Jag klarar inte av Sundsvall... DE Ä R SÅÅÅ TRÅKIGT::

Tänkte göra pannkakor men insåg ganska snabbt att mina matkunskaper kommer nog inte ens klara av de.... klarar inte ens av att göra pulvermos så... Ne avstår nog det.

Jobbet

Jobbet var mysigt och lugnt idag.. Har aldrig varit med om så lite folk på birsta city.. Antar att ingen vill ge sig ut i dessa snöoplogade vägar.. Helt otroligt, bilen bara drog åt alla håll..Var LIVRÄDD som åldemo skulle ha sagt..

Nyss pratat på msn i över 2 timmar med älsklingen.. Vilken sötnöt.. Imorgon ska jag ringa om lägenhet..Snälla ge mig en lägenhet, trodde aldrig jag skulle be om detta men Veli kommer ju snart och jag vill att vi ska kunna ha en mysig lya tillsammans. Fantastiskt.. Men nu ska jag se paradise och greys!! Längtar tills nya gossip nästa vecka!

Ska försöka ta en outfit bild imorgon också med sponsror kläderna som vi fick idag från jobbet:D


ombyte är bra men kanske inte så där överdrivet att skifta?

Snö

JAG HATAR SNÖ




Jag känner för värme och kyla ner sig i kalla drinkar

Det jobbigaste...

... Är att vara ifrån dig.. Gråten i halsen varje dag.. Saknar dig enormt mycket älskling!

En outfit dag förra veckan

Så här ser jag ut idag efter bantingen

Tröja: Gina Tricot
Linne: Gina Tricot
Skinnleggings: Gina Tricot
Sockar: Gina Tricot
Rum: Mammas
Korg: Mammas

Förr i tiden, hur man såg ut.. Tänkte att det kunde vara kul o se faktiskt, har inte kollat själv så detta var intressant.
Bilderna är mer än 1 år gamla!
Känns väl lite bättre idag då, hoppas att kunna hålla detta!

Turkiet oktober 2010!

Minns förra året då jag också åkte till turkiet.. Då regnade det varje dag nästan men denna gång sken solen varje dag.. Helt otroligt.. Haha fast jag orkade aldrig va ute i solen, var inne o mööss hela dagen istället.. Knäppte inte alls så mkt bilder denna gång, glömde kameran varenda jävla gång.. Inte en enda bild på Sado eller ute kvällarna... Tråkigt!! Men nu kommer lite bilder:



Resten kommer upp på FB! I LOVE MY BOYFRIEND.. ska köpa en sån t-shirt.. Fantasiskt.

Turkiet höst 2010




Detta är det bästa i mitt liv!! Varje gång jag kliver av planet i Antalya är jag lika lycklig som en nybliven miljonär!

Tusen gånger om!

Nu tänkte jag faktiskt börja blogga på riktigt! Bilder å grejer ska in och om någon är sugen o fixa till min blogg så är det öppet för förslag.. Ska även skriva lite med min dåliga engelska så Veli kan läsa också;) Men börjar om några dagar då orken finns och tiden...

Imorgon är det jobb 12-20.15


Emelie svarar på frågan imorgon!

Detta var intressant

Jag som aldrig skriver blogg har ändå fått en fråga om min viktminskning.. Det var intressant..

Det började väl med att jag började röra på mig mer och mer sedan träffade jag ju Veli i turkiet för lite mer en 1 år sedan och slutade med supande och fyllekäket så de började redan där.. Sedan nu i våras, eller om det var innan så började jag gå ut och röra på mig men tyckte att det gick så segt så jag gick under 20 dagar på shake drinkar.. Då förlorade jag väl ungefär 10 kilo?? Vet faktiskt inte, har inte vägt och hållt koll haha. Men allt som allt är de väl runt 15 kilo skulle jag tro? Känns så himla mkt haha och känns som om man var en stor korv innan men de var man ju inte heller.. Sedan har jag bara fortsatt gått ner i vikt och vet verkligen inte varför.. Fortsatte å gick ut o gick så därför gick jag väl inte upp men nu har jag skitet i allt men inget har hänt än men det kommer väl som en ond ande.. GI körde jag också lite på när jag slutade med shakarna och jag hade en gotta dag i veckan.. Fast visst fuskade jag å.. Det är väl ungefär så det gick till..

Snabbast gick ju när jag använde mig av shakarna och då syndes det redan efter några dagar, jag trodde själv aldrig att jag skulle klara 20 dagar men det gjorde jag.. Det var verkligen värt det, och jag vet att folk säger att man går upp allting efter men faktiskt, det har inte jag gjort så jag tror det beror på person till person. Men även promenaderna ökade ju min förbränning så jag tror de var de som gjorde att jag inte gick upp i vikt efter dietens gång också. Men idag har jag ju slutat med det men går ändå inte upp men som sagt de kan ju smälla men då borde det redan ha gjort det, med tanke på hur mkt jag äter.. Alla bangar shake diet och säger att det är skit men jag tycker det är grymt för jag har äntligen fått bort min dubbelhaka:D Man behöver ju inte byta ut alla måltider utan man kan ju börja sakta och kanske bara byta ut middag. Sedan kommer du att se resultat ganska fort=)


Ääärrr grymt sugen på en söt liten bäbis.. Vad mysigt det skulle vara..MEn tänker, en annan kan väl inte bli gravid.. Bilda inte några falska saker nu utan de är bara en tanke som alla har någon gång i livet.. Man är steril.. Haha Inte för att jag tror att jag är det men ibland känns det som de.....

Imorgon ska jag faktiskt ta min första långprommis på över en månad=) Kan inte leva detta fetto liv igen för då smäller de.

Fula jävla plattansikte..

Nu tyckte du säkert att de va jätte bra att jag skrev din nyfikna jävel.. alltså, fan kan du bara sticka här ifrån o ge fan i mitt liv??? du har aldrig känt mig och jag har aldrig gillat dig så lägg ner för fan!! stick härifrån...


Fick höra lite saker idag, hoppas det löser sig ändå trots allt som har hänt så bryr man sig ändå.. Hoppas verkligen att inte detta svin drar ner dig i skiten för dig tål jag fan inte..


turkiet va besstt... hahaha sado med hitler möööhhshshen.. de vare roligaste jag sett på länge .. haha också när veli skulle laga fisk... de va bra... haha körde en liten dans med fiskhuvuderna.. kort kommer att komma... också när veli skulle städa,, på alla fyra.. också jag " du missade där, å där åå.. " haha de var roligt.. Sen va jag nog fullast på hamen sista kvällen å söt yunus betalade min taxi!! men han fick en tröja av mig å som inte var veli style.. utan yunuss... haha. Sen fick vi se yunus skit fina lägenhet också.. där ska vi bo nästa år.. paradiset var de iaf.. skit fint...  Nee nu ska jag invänta paradisee hotellll.. o skratt alitt.

RSS 2.0