!"

Igår var Andrea , en ny tjej på jobbet så hon fick sova över hos mig, skönt att vi har samma problem känner jag, eller inte samma samma men dessa jävla karlar... Senare kom matilda också, sov väl sådär 3 timmar inatt o har jobbat ett 9 timmars pass.. Ska gå å lägga mig nu, hoppas att inte bli väckt av idioten, men de blir man ju alltid.. Jag bliiirr såå upprrörddd.... Upp tidigt imorgon å, sen blire jobb därefter

PUSS Å HEJ!! SNART turkiet.. ska bli skönt med lite semester igen ;) fan ja ska dricka så mkt denna resa tror ja,, ja lkör på de ja.... SEN ÅÅ ... HElgen ska jag vara dyng på lördag , ja ska inte minnas någoting alls på söndag, ja ska ha en riktig sån där jävla ångest bakfylla.. DE ska bli så brahah

Min goda middag

Kanske inte ser så gott ut på bilderna och jag är inte så bra vacker va men den va skit god.... Älsklingssallad med citron, älskar den!!! Speicellt när velis mammis o veli gör den.. underbar, synd att inte min blir lika god.. också mitt favorit kött.. kebabish o pasti... mätt som fan nu, blev till å med 2 lunch lådor underbart!



!

Jag är ganska smart, eftersom jag jobbar 7 dagar i rad så tänkte jag idag då birsta stänger 6 att jag har tid till att städa och tvätta min monstertvätt för att nu till veckan då det är rekord på ledighet så kan jag verkligen njuta av den!!!!! Nu ska jag börja fixa upp i lägenheten och därefter göra något goooood middag!! MUMS!!!



HA

Veli hade fått njursten.. hejdå

The killers - sam's town (abbey road version)

Nobody ever had a dream round here,
but I don't really mind and
that it's starting to get to me
Nobody ever pulls the seams round here,
but I don't really mind and
that it's starting to get to me

I've got this energy beneath my feet
like something underground's gonna come up and carry me,
I've got this sentimental heart that beats
but I don't really mind (and) it's starting to get to me

Now.."Why do you waste my time?"
Is the answer to the question on your mind
And I'm sick of all my judges
so scared of what they'll find
But I know that I can make it
As long as somebody takes me home,
every now and then...

Oh, have you ever seen the lights?
Have you ever seen the lights?

I took the shuttle on a shock-wave ride,
where the people on the pen pull the trigger for accolade
I took a bullet, and I looked inside
Running through my veins
An American masquerade

I still remember Grandma Dixie's wake,
I never really known anybody to die before
Red white and blue upon a birthday cake,
My brother, he was born on the fourth of the July...and that's all

"So why do you waste my time?"
Is the answer to the question on your mind
And I'm sick of all my judges,
so scared of letting me shine
But I know that I can make it,
as long as somebody takes me home...


(You know) I see London, I see Sam's Town
holds my hand and let's my hair down
Rolls that world right off my shoulder
I see London, I see Sam's Town now



..

Det är inte själva grejen utan det är sveket och lögnerna som svider



Mitt liv består av jobb, gud ge mig utlandet snart tack.. Inte lång tid alls kvar

Hmsss

Idag äre bara jag o jess på jobbet, dessutom en till lön...Hur ska detta gå.... blev jobb 11-20.15 istället för 13-20.15.. imorgon har jag öppning ;)

magen är bra dålig nu

Min mage är bra jävla dålig nu......
Varit med matilda hela dagen, fixat arbetsförmedlingen med... Men de värsta... om vi hittar jobb i fjällen åt dig får du flytta dit :S men hallå där....
Skönt att ja ha dig matilda, kan verkligen berätta allt... även om vi är lite sådr att vi umgås ibland ... de är bra

Jag tror på friheten jag lever i

SOL VIND O VATTTEN....




Älskar mina burkar... Men hade helst haft en iskall norrland i handen!!!

pratat med matilda nu i en timme, blir stress imorgon bitti.. upp tidigt på arbetsförmedlingen o skriva in mig så jag kan få ut mina stämpelkort från a-kassan, sen måste jag fixa familjebevis.. sedan ut till timrå och förhoppningvis med bikinin på!

Detta ska jag beställa imorgon då lönen kommer=)




Fast inte denna färg på linnet, utan svart med silvertext!1 Skit snygg är det!


Sen måste jag handla presenter till velis familj å nu när jag ska åka...  De är så svårt vad man ska köpa liksom, inte till systrarna men till Velis mamma.. Sen måste jag hitta någon t-shirt åt appo, lovade ju han de å..


Trodde jag skulle kunna tvätta idag, eftersom imorgon har jag verkligen inte tid sen jobbar jag... Jaha, man kommer inte ha några rena kläder till jobbet... äckligt.

KÖPTE två burkcola idag!!! De ska bli sååå gott.

ja äääää så tröttt...

Imorgon ska jag verkligen sova ut, jag är dödsdömd idag på tröttsidan.... Jobb om 2 h... Ikväll när jag kommer hem ska jag mysa ner mig med godis o cola.. o en bra film i sängen å sova tidigt.. mysigt kände ja då

...

Jag har börjat dricka mycket kaffe, förhoppningsvis så kommer min mage att bli bättre, annars måste jag besöka läkaren, tänk att extra vaganza skulle förstöra min tarm........... uppröörd..


Har testar kläder, hör å häpna.. Första gången jag hittat något som sitter tajt and i like it!!! Lägger upp bilder ikväll på vad jag ska köpa=)

börjar faktiskt bli lite rädd nu, att alla jag träffar säger att jag bara går ner mer å mer i vikt.. vad äre för fel på mig??

dur dur dur

Ska man dra iväg å jobba långpasset, 9-18.15..... kör på långklänning och stickad tröja, frågan e bara den om man kommer koka bort inne i birsta huset.. Fan igår var man helt jävla fuktig, de är så jävla dålig luft där inne som man dör ju ibland... Skandal... Hörde hur ett par satt o prata igår om hur viktigt de är att man dricker vatten när de är sådan dålig luft, måste dra några vattenglas idag.... .coook issseeemeee... Lyssnar på kungturk låten, en bra start för dagen

Nu måste jag göra mig redo med påsansiktet och dra mig vidare.


man hade väl kunnat få vara så här brun/röd bränd nudå!!! istället för liket som man är.. de här var sista dagen innan johanna o carro åkte hem!!!

Denna resa som kommer kommer att bli så mysigt för dem ska åka igen också mamma o lillasyster!!!! Då blire  både hamam och båttur... För första gången, har skitit i denna båttur ett antal gånger.. Den enda båt ja har åkt  var någon minibåt jag å veli åkte 2010..

Favorite!

Ser på min favorit film som går på trean nu, gladiator!! kung filmen.. grinade somfan förr åt den...

Jobbat idag iallafall!!  började 12 istället för 1 idag å imorgon ska jag börja nio istället för tio!!

Haha, såg också de att.... Jag är endast ledig måndag, sedan jobbar jag 7 dagar i rad.. UNDERBART!! haha, hade bytt pass med cattis, men sen så får man bli ledig hela 3 dagar i rad.. De är ju rekord!! Nu måste jag gå på toa! HEJSVEJS, längtar tills lön! måste verkligen handla hem mat till lägggan..

Jag hatar norrland!!

Ingen sol idag elle...

still.....

Har fortfarande huvudvärk. Blir fasiken tokig.. Trodde man var frisk förkylningen. Imorgon är jag ledig!!! härligt, då ska jag bada! Fan vad tiden går snabbare då¨man är ledig mer än en dag i veckan! UnDERbart, snart juli månad slut.

Vilken huvudvärk!!

Har sån jävla huvudvärk, vet inte vad jag ska göra.. Varit slut i huvudet hela dagen.. Ska göra potatisbullar nu! MUMSI

Jobb Denna Vecka och Nästa

Vecka 29
Mån: LEDiG
Tis 13-19.15 i stan
ons 13-20.15
tors ledig
fre 13-20.15
lör 10-18.15
sön 11-18.15


vecka 30
Mån ledig
tis 13-20.15
ons 13-20.15
tors 9-17 ( WHOOO första öppningen på en vardag sen ja kom hem)!!!
fre 16-19
lör 10-18.15
sön 9-18.15




YEAH WORKKKKKKKKKKKKKK

Sen äre augusti som gällish!

Yesterday

Sementha, you did make my day so much better!



he said that he was missing you so much, and that you came to short that he wish you was there forever
2011-07-19
01:39:09
Sementha
Emma
because it was difficult because its far from eachother, and that i have to add you at facebook
2011-07-19
01:39:27
Sementha
Emma
and you was the best,

!!

Satan i helvete vad långt inlägg såg jag nu .. blir poetiskt på kvällen

!

Jag känner att jag vill förklara hur mitt och Velis förhållande är här i bloggen.. Men de skulle bli en hel bok.. Och jag kan tänka mig att vissa tänker liksom hur kan du vara med han, avståndet osv osv.. Svårt å förklara.. Det kan nog endast bero på att jag drömmer om vårat liv här och jag vet att allt skulle bli så himla annorlunda, för både han och mig.. Han blir tokig och känner sig så jävla instängd när psyk Emma Nordin är i farten.. Men det finns sina anledningar varför jag är ett psyk.. Det är bådas  fel, alla misstag som har skett.. "Alla" de låter som 100.. De handlar om ett. Men iallafall, det han gjorde var inte rätt, det jag gör mot honom är inte heller rätt.. Ne men nu börjar jag skriva.. Ni kommer aldrig kunna förstå vilket typ av liv vi har..

Vi har varit med om allt man kan gå igenom i ett förhållande.. Exakt allt.. De värsta och det bästa. Det roligaste av allt var efter jag träffade han.. Läste just en tjejs blogg som är tillsammans med turk, hur man skyddar dem och säger att de är annorlunda.. Jag var likadan, förut.. Sibel sa, Emma vänta bara och se så får du se.. Haha jag var rätt.. Är bra sugen och kommentera, för jag tycker det är hemskt men samtidigt, det är verkligen inte min ensak... Men man vill inte att andra ska gå igenom samma saker som mig, innan de blir försent. Men när veli kommer hit, som när han var här sist, Jag tror inte att under hela mitt liv att jag har varit så himla lycklig, vi hade det helt underbart.. Jag är fortfarande nykär i honom, jag skulle kunna dö för honom.. Det är helt sjukt trots allt.. Att man blir så himla blind och dum av kärleken, men är man kär så är man.. Ångra kan man göra senare, men just nu så känns de bra.. Eller bra, nu ljög jag, Det kommer bli bra.. Det har aldrig riktigt blivit bra sen oktober förra året, glömma och förlåta.. Men det är svårt.

Men sedan tänker jag såhär också... De finns många svin här i samhället, många man kan jämföra sig med, å då har jag fan de bra trots allt... Men man ska inte jämföra heller, huvudsaken är att jag är lycklig.. Trots de så har jag faktiskt inte varit lycklig sen Veli lämnade Sverige i slutet av mars, Gråtit hit och dit, vi har bråkat hit och dit.. April var bra, men slutet av april så drog de ut för.. Vi har haft det ett helvete de senaste månaderna, det har aldrig varit så dåligt mellan oss som de är nu, vi har tom gjort slut för första gången....I 2 dagar.............Sen insåg jag att jag kan skylla mig själv också.. Jag är så psykiskt störd, man måste sluta spekulera i allt och bara vara.

Jag vet inte hur jag ska kunna göra för att bli bra igen, hur vi ska kunna få det bra igen, men 2 år av mitt liv vill jag inte ge upp än, för jag vet.. Att här hemma, tillsammans skulle jag aldrig behöva vara ledsen för då har jag han 24/7.. Men det är ett helvete utan han.. Denna tillit som inte finns, som bör finnas för att vi ska kunna börja om från förra året.. Han är så oerhört besviken att jag har så svårt att glömma. Han började tom grina.. Detta förstör oss, jag måste verkligen börja om på nytt..Jag måste bli en ny Emma, som mamma sa.. Jag har aldrig sett dig mått så bra som du gjorde när Veli var här, bli den emma.. Men det är svårt, när han lever de livet han gör i Alanya, omringad av fruntimmer hela tiden, vi har 1000 mil ifrån varandra.. Men som jag sa igår till Matilda, eller vi.. De är upp till dem! Man kan inte göra något alls...


JAG vill bara få visumet.. Jag vill bara ha han här i den lägenheten som vi planerade, jag orkar inte nå mer bråk, vi har bråkat i 4 månaders tid nu och det förstör hela oss och det kommer sluta i att jag kommer bli sårad.. eller han.. vi är båda redan sårade nu.. Fan jag grinar som en idiot varenda dag, kommer snart stupa om jag fortsätter såhär.. Jag måste börja förstå att jag har valt detta, jag måste börja vara den dumma som inte fattar något ting, man mår fan bättre av det.. 


Så här långt har jag aldrig skrivit, haha.. Men blev lite känslosam nu när jag hörde en låt som jag hörde varenda dag på Mtv i turkiet.. Jag ångrar mina tre veckor där, jag skapade bara kaos.. Jag skämde ut veli inför hela sin resturang, jag bråkade på han varenda dag trots att han försökte vara världens bästa mot mig.. Han drack hela tiden för han orkade inte med vårat bråk..  Hela hans familj undrade vad det var med mig , ingen kände igen mig.. Jag förstår inte heller men jag tror det berodde mycket på våra tjaffs hela maj månad..  Jag trodde att maj resan skulle göra vårat  förhållande ännu bättre, att allt skulle växa. Eftersom sist vi sågs hade vi det underbart i Sverige. Och på tal om turkiet i December... De var bäst. För då visste jag att han älskade mig, han hade gjort sitt misstag och ångrade sig, bästa tiden i vårt förhållande, sen gick de utför i början av maj tills nu..  Vad är det för fel på mig? Han försöker o visa hur mycket han är ledsen och hur mycket han tycker om mig och jag fortsätter bara och bråka och styr honom...

Jag vet inte alls någoting längre, känns som ... jag vet inte.. En sak är klart iallafall, att han är den första jag varit så himla kär i, jag som aldrig skulle bli tillsammans med en turk, som sibel.. haha så löd mina ord när jag var yngre men när jag mötte turkiet med Carrå, sibel och mahmut 2009 förändrades allt och nu bygger hela mitt liv på veli.. Jag är hellre hemma och pratar med han än en ute kväll med mina kompisar, det är helt sjukt vad beroende man kan bli.. Jag har ingeting, alla mina pengar går åt till att ringa honom, jag äger ingeting.. Det är det som delvis håller mig kvar, jag har gett upp mitt liv på den här människan, sen att hans familj, att dem älskar mig, jag är den enda tjej från veli som de har träffats, annat äre med SADO.. the big brother.. haha Nä men.. Vi får se, jag drömmer mig bort till turkiet iallafall, i slutet av Augusti.. Och när han kommer hit, då börjar vi om på nytt.. Allt därimellan är the past då..

Dur dur dur dur dur

Bakma öyle bakma öyle

Çık damarımdan

Yok yok yok yok

Yapma böyle yapma böyle

Gitmem yanından

Från låten på Mtv;) gick in på turkiska google.. De gick ååå hitta lyrics!!!

 

 

Så detta är vårt liv, jag är inte dum.. Jag har full kontroll, kanske för mycket kontroll... Sanningen kommer allt frram.. våra beslut, våra val, ingen vet hur vi har det så inget kan bry sig eller tänka något förrens de är med om allt vi är med om och allt vi går igenom, det är inte lätt.. Jag hatar det och jag har blivit förstörd inombords, det är inte ett normalt förhållande.. Det  går inte att jämföra med det, därför är jag kvar, för jag längtar efter ett normalt förhållande.. Som när han var här..De varrrr sååså mysigt att mötas av en kram och puss och sin älskling varje gång man kom hem från jobbet.

 

 

 

veli målade mitt ansikte.. rolig människa..

 

min favorit.. jag själv som en svettig gris.. första gången jag såg familjen på en turkisk högtid.. ramadam var över..

Snygg,,, ung o dum... skulle inte tagit bort de där små födelsemärkerna... less... vill kunna lägga upp video.. men ja vet inte hur man gör..

 

hejdå


..

Jag mår inge bra alls.. lägger ner bloggen ett tag.. så less på livet så de finns inte på kartan

,

mår apdåligt men man måste ju jobba.. hej då

!

Nu tar jag å åker till mormor för att bli lite ompysslad och bjuden på fika o mat.. Mums! Har inte ätit någoting alls idag, har städat o tvättat hela dagen.. Mår så jävla dåligt, sjuk o är bara allmänt ledsen.. Vad äre för fel på mig? hoppas mormor får mig på bättre humör iallafall!!!



SEE jah



Värre idag

Idag mår jag skit, är skit sjuk.. På min lediga dag liksom, roligt liv. Dessutom vaknade jag nu, fan jag ville sova ut idag till 1-2. .. ska nog gå o lägga mig en stund till ..


hej

Monster disk!

Imorgon är jag ledig!!! De ska bli skönt, haha jag måste verkligen ha missat all kaos idag, översvämmningar i hela stan.. De blir så när man är inlåst hela dagen!! Fan vilken kaos de måste ha varit..

Nu måste jag ta tag i min monster disk iallafall!  BYE

nee ja börjar bli riktigt sjuk..

Fan i helvetes helvete... Börjar bli riktigt förkyld nu, drog en kaffekopp för tänkte att lite värme för halsen skulle ha varit bra.. Jag ljög i det förra inlägget, såg nu när jag kom till jobbet istan att jag jobbar en dag där å nästa vecka, men 2 dagars ledighet iallafall.. De är ju alltid något!

Iallafall så är jag så himla avundsjuk på Mahmut o Sibel som åkte till turkiet idag, jag vill också!!! Jag vill bo i det landet!!!! Fan vad avundsjuk jag är , men i slutet av augusti, om jag får ledigt av jobbet ska jag åka med mammis! Nej nu ska jag göra lite nudlar till middag, tänkte ta mig ut på en promenad eftersom vädret är underbart å jag känner mig instängd men ha inte tid! hörs HEY

tomorrow!1


Imorgon går jag in på det 6/6 arbetsdagar.. börjar bli förkyld å så idag känner jag mig himla hängig!! På onsdag är jag ledig, sedan jobb fyra dagar och veckan där på är det rekord.. för då är jag ledig hela 3 dagar:D hoppas på sol då man äntligen kan vara ledig, men så blir det väl aldrig.


Hoppas det finns alvedon på jobbet, har ingen hemma .. måste köpa hem, halsen är mongolid och hela jag känner mig stel som pinne.. går liksom som en zombieeee! nej nu måste jag byta om, långkjol och översize t-shirt it is!!

...

Åt upp ett helt bullpacket igår... lite ångest va

När man kommenterar..

När man kommenterar kan man väl använda sitt riktiga namn då istället för ett fejknamn:) Känns som dagis nivå.... Mitt liv, mina beslut.. Du har ingen aning om vårat liv, det kanske ser konstigt ut gentemot dig men du har ingen aning om någoting alls dessutom har vi haft ett uppehåll pga våra bråk.. Så där fick du ditt svar, vad han gjorde då skiter jag fullständigt i, öppet förhållande kallas det!


Jag hade för stora förväntingar angående gf.. Langosen var så jävla dålig, inge räkor eller lök... Jobb nu tills  tisdag sedan är man ledig en dag=)... Ska se lite serien och sedan gå och lägga mig, Snart åker syster å mahmut o besöker veli i alanya=) Hoppas de får det mysigt...


Allt som händer här emellan när vi inte är tillsammans kan jag inte göra något åt, när han kommer till sverige då börjar vi vårat liv, Hallå? vi är 1000000000 mil ifrån varandra.. Han älskar mig, och jag han... Även om vissa misstag sker.. Jag avgör hur jag hanterar detta, men kommer aldrig att förstå varför människor är så himla nyfiken om vårat liv, man har väl ett eget tänker jag...  Folk tror att man är dum i huvdet och inte vet någoting alls, att man är helt jävla blåst men jag vet mer än vad folk tror, å de beror också på att han berättar också... Sen därefter är det inte så svårt, han gör sina jävla val.. jag är inte hans mamma . ibland önskar man att man var dum som en idiot å inte fattade någoting , det skulle nog vara skönt .. " Det man inte vet mår man inte heller dåligt över"


Dröjer nog några dagar innan de dyker upp ett inlägg, har fullt upp....

HEy turkeyyy





Jag vill tillbaka till värmen!!!

Jag är såå taggad!!!

känns som att ikväll kommer bli dö rolig, men tror de beror på att jag aldrig gör något  här hemma och äntligen ska man ut å få träffa lite folk, ändrade planer blev det iallafall.. Först skulle alla Gina tjejer äta o sånt på stan men det blev så sent när de andra stänger butiken så vi ska äta hos Anna istället=) (chefen i stan) o sedan går vi ner.. Ska börja packa väskan nu o sedan gå ner på bolaget och därefter ska syster hämta upp mig så ska jag fixa mig hos henne


Malin kom 11 imorse, jätte mysigt.. Hon har verkligen blivit en av mina bästa vänner helt klart=) Hon vet allt om mig!1 Längtar tills både hon å ja har våra turkar hemma här i Sverige så vi kan ha ett normalt liv o åka till fjällen o göra mysiga saker!!!




Sundsvalls gatufest



Trött!

Nu är malin å Engla på g, och jag är lite små trött för att jag somnade runt tre igår, iallafall så ska jag springa iväg o köpa nå fika bröd innan de kommer... Har tomt på de, inte så ofta man får främmande...Sen måste jag ner på bolaget å!! berrrsssss

Trött!

Nu är malin å Engla på g, och jag är lite små trött för att jag somnade runt tre igår, iallafall så ska jag springa iväg o köpa nå fika bröd innan de kommer... Har tomt på de, inte så ofta man får främmande...Sen måste jag ner på bolaget å!! berrrsssss

!

Imorgon är jag ledig:) Först på förmiddagen kommer min vän Malin på besök och efter ska jag supa järnet på Sundsvalls gatufest!!! Ja ska bli så fulll!!!!! elle... Nja, börjar tveka om man ska dricka .. Men de är fan lika bra, lite roligt ska man väl få ha hemma i Sundsvall!

Pratade med Erica på tele nyss, sötast<3.. NU mår jag faktiskt bättre iallafall.. Hon flyttar ju till stan så de blir perfekt derå!

ryan adams - wonderwall

Today is gonna be the day
That they're gonna throw it back to you
By now you should've somehow
Realized what you gotta do
I don't believe that anybody
Feels the way I do about you now

Backbeat the word was on the street
That the fire in your heart is out
I'm sure you've heard it all before
But you never really had a doubt
I don't believe that anybody feels
The way I do about you now

And all the roads we have to walk along are winding
And all the lights that lead us there are blinding
There are many things that I would
Like to say to you
I don't know how

Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall

Today was gonna be the day?
But they'll never throw it back to you
By now you should've somehow
Realized what you're not to do
I don't believe that anybody
Feels the way I do
About you now

And all the roads that lead to you were winding
And all the lights that light the way are blinding
There are many things that I would like to say to you
I don't know how

I said maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall

I said maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after an
You're my wonderwall

Said maybe
You're gonna be the one that saves me
You're gonna be the one that saves me
You're gonna be the one that saves me




Min favorit sång!!!! från O.C och nu hörde jag den i 90210... När kellys o silvers mamma dog :( Sad face

Livet är kanon bra iallafall, jobbar på som bara attans.. Gatufesten på onsdag!!!! Fan va skojj! Köpte en skit snygg urringad klänning idag, svart.. med urringad menar jag i ryggen.. Skit snyggt!!



Min nya favorit gula topp, jeans shortsen som jag köpte i maj.. Favoriterna.. Synd att dom blivit lite uttöjd... fanns ingen mindre storlek.. de är de där med mina ben... att som ska vara så små.. fan man kan aldrig ha på sig ett par snygga jeans shorts, sitter bra i midjan men benen.... Sen klänningen som jag ska ha på onsdag.. Hela 49 kr på rean!!! sooo perfect!

RSS 2.0