Förstår ni hur det känns läsare???

Helt tom, har varit med Veli 24/7 och nu är han inte här.. Jag bara sitter och väntar på att han ska ropa på mig i köket eller att han ska be mig göra toast.. Det är helt tomt.. Lättare är inte heller när jag kommer in genom dörren och möts av hans skor som han lämnat kvar... Känns som om han fortfarande är här med mig... Har grinat hela dagen, det har varit jätte jobbigt att jobba.. men kände såhär när jag skulle stänga, ja varför stressa... Jag är ändå ingen att komma hem till efter jobbet som väntar på mig.. Fy fan det här tär på mig så jävla mycket och jag hoppas, som veli säger att detta är sista gången någonsin detta kommer att ske.. 

Jag vill bara lämna att och bara sticka iväg ner till honom.. Vi har inte ens varit ifrån varenda ett dygn än och jag är helt förkrossad.. Hur ska detta gå??? 2 hela månader utan den person som jag älskar mest på denna jord. Men jag måste klara det, för jag har ju ett liv här också, och jag ska börja ett liv för oss här också och fixa i min lägenhet osv.

Men just nu... Alla vet hur det känns, man gråter.. man är alldels tom i kroppen... Orkar inte göra något.... Och sedan ska jag försöka ligga och sova där vi sov inatt? Jag ska sätta på mig alla hans vinterkläder som är kvar här och bara lukta.... och gråta..

Planer

Planer för framtiden kommer här...


I maj får jag min lägenhet i stan, ska bli så roligt att få inreda den och fixa till dén.. Känns så underbart att den är helt ny renoverad och endast jag som har bott där... dessutom läget är helt perfekt, ba ner på stan o ta en kall på svensson, hoppas bara att linn o ket kommer in mot staden så jag får lite vänner.... 
 

Turkiet i slutet av maj i 3 veckor förhoppningsvis... Beror på hur mycket pengar jag har och jobbet... Men ska nog bo hos Velis familj också kanske 1 vecka på något hotel för att iår kommer veli inte ha någon lägenhet för att han ska kunna spara pengar tills har får sitt visum!!

Sedan ska vi bo och ha ett normalt liv här till hösten!!

Underbart!



Velis stora syster cihan skrev till mig idag på fb, saknar dig... när kommer du hit igen??? så himla söt, har bara träffat henne 2 ggr för hon pluggar på högskola.. också skrev hon " i love you both, take care of veli" hon håller på att träna språk så hon försöker lära sig engelska.. min älsklingsfamilj!! Finns inge goare människor än turkiska familjer, dom är så givmild och så himla bra och söta och tar hand om varandra så himla mkt..


Nej nu ska jag sluta surra och spendera min sista vecka med älsklingen.. Hur ska vi kunna vara ifrån varandra i 2 månader?????

idag säger jag cat

i år kommer jag få betala tillbaka på skatten.. hur kunde jag lyckas.. måttligt less......... detta förstörde mitt liv hey då

Hm.. ibland undrar man!

Det är väl fullständigt normalt att inte heja om man inte känner denna person? Ne och sedan ska de snackas skit.. Fan, skaffa er ett riktigt liv.. Sånt här är patetiskt tycker jag! 



Idag fick jag komma in på ett litet extra pass och jag är jätte glad.... Trots att man har jobbat hela helgen men jag tackar och tar emot vad ska man annars göra med livet?? .. Älskar mitt jobb dessutom... 



Nej nu ska veli göra ägg åt mig... igår bakade jag o syrran bullar... !!!  gottt


Självklart..

Skulle den där jävla sopfjollan vinna.. vem fan är han???? DANNY var bäst .. men de är som vanligt varje år.. jag vill inte ens att den där ska vinna om han nu gör de:S kan fan inte heja på något liknade... jävla fjolla.........lessast... hahha läste linns blogg, ja älskade också oh my gooood.... eller karln som sjunger sen idol.. han var mitt fan då¨!!! när han sjöng kung coldplay låten!!! menmen ... ska grina en skvätt sen..

Idag har jag städat mammas hus iaf, så nu äre kliniskt.. städade igår också men dessa två hundar tar knäcken på en.. de ska vara upp i en hela tiden...


Malin?? såg att du skrev på facebook om msn är online nu för första gången på 20 år känns de som , kom online nu om du vill!!! men jag hittade inte igen dig:S du ligger ju på favoriter måste söka på ditt hotmail namn nu :S sökte på malin men då kom ingen upp?=??  vafan har hänt!

herreminjee.e.

Idag har varit skott och städ dag runt mammas hus... Ska snart iväg och handla för ikväll blire strips och kycklingfile BY EMMA.... precis.. veli får stå för salladen.. det är det enda han duger till... Ska tanka bilen å så de är gjort.. Ikväll ska vi äta räkor och mysa framför melodifesti.... SKa bli en intressant show synd att sara warga är så jävla dålig så jag vill spy.. men man chockeras aldrig längre över hur svenska folket röstar... kommer väl gå sämst i år igen. jaja, nu ska jag såsa iväg .. hörs heyyyii






Finns här Linn gummsan min!!! KRAMAR<333333333333333333333

!


Tänkte visa en 2 år gammal vår bild.. kanske 3 år till och med?? tjockis ansikte.... på mig


Vårnyheterna dyker in på gina och fan vad snygg de är.. Köpte ett par så sjukt snygga haremsbyxor idag!!!! Älskar mönstret sedan har jag köpt två tröjor också som ni ska få se här nedan... Byxorna har inte kommit upp än på hemsidan så jag kan tyvärr inte visa dem men dom är skit snygg.. Nu ska jag upp o mysa med veli.




hey

Oj... Fy fan vilken jävla jobbig sak att bli blond, säkert slängt ut 1000 kr på detta  och är inte ens nöjd... FUnderar på att bli brun igen också, trivs bättre men det beror väl på att jag aldrig får den färg som jag vill när jag ska bli ljus.. ska avvakta lite mer och se om jag vågar pröva färga igen lite ljusare annars blire brunt igen..


Iallafall så är vi hos mamma nu och har huset för oss själva över helgen, funderar på att ta en sup på lördag om de inte blir jobb för vad ska man göra då annars??? ...återstår att se om ja får jobba på lördag=) MEn imorr ÄRE jobb iaf fick komma in extra=) stängde igår själv och de gick bra! Nej nu ska vi ut med hundarna!

PUSS Å INTE KRAM

I LOVE THEM!!!!!!!!!1

MUST HAVE!!!

Så jävla snyga till sommar med ett par brun brända ben!

Coca cola varje dag??

Fan, nu sen veli har kommit hit så har jag bara ätit skit.. 2 veckor sen vägde jag 59 men nu väger jag säkert 10 kilo mer känns det som........När han åker hem igen så ska jag börja med promenader igen, jag som var så duktig.. gick varenda dag i minst 40 minuter.. vad hände med det???


Igår var vi på hockey ----- kung match!!! timrå vann!! helt underbart, jeffe o ante stod också med oss och förmodligen blire mys på fredag??? måste få i mig lite alkohol känner jag. NU ska vi nog in till syster o kika på film om veli kan sluta raka av sig skägget.... .


hejdå

RSS 2.0