Nä men jag sticker väl då???

Imorgon halv 6 åker jag mot Arlanda, SES Om en månad då!!! helt underbart känner jag! Jag som trodde ja skulle bo brevid malin nästan men veli hade fixat lägenhet.. På ett sätt äre bra iaf så man slipper oroa sig hela tiden och jag tkr inte om toaletten.. Ja är ju så nervös hela tiden o blyg .. men några dagar kommer vi nog sova hos velis mamma ... Vi ska bo nära mona lisa så de är ju bra iaf. ... Men malin ja kommer ändå ;);)); de kan du fethajja! syns imorgon gummsan eller tis;) Om vi kommer för sent imorgon...


HEJDÅÅÅÅÅ VI SYNS!!!

TOP OFFFF THE WORLD

Håller på å packa dårå, är så rädd att jag ska glömma något... Men vad gör derå,, Ähh. varit med bäbis matilda de senaste dagarna,..... skönt att hon funnits där när något skit hände.. som var falskt.. haha aja.. laddar ner lite låtar nu så man kan jäsa på planet..


Efter allt skit så känns det äntligen som att allt är kanon bra och att jag kan verkligen lita på dig!! älskar dig!!!!!!1 vi ses om 1 dag ;)

Helt sjukt

Såg en tjej som har styrketränat ner sig i vikt och fått sån jävla snygg vältränad kropp, fan de skulle man göra.. ja säger de. styrketräning är bäst.. vilken jävla grej!!!

Nu duschar mati och snart ja ska duscha sedan blire sprit ikväll..DE KAN GÅ UT FÖR.. länge sen man drog en spritfylla..

Helt jävla slut

alltså i morse när jag vaknade kunde jag inte lyfta ett finger, min kropp är helt jävla slut...Och nu ska jag iväg å jobba, tur att de är 3 timmar bara. Sedan får ja lite vila några dagar.. Mår skit över askmolnet.. börjar få panik nu, jag behöver verkligen mest av allt komma ner till Veli innan vi slår ihjäl varandra via telefon.

Vill du ligga med mig då???? Om sanningen ska fram......

Åååh.. snart ska Nemo få bo hos mig också.. så jag slipper vara så ensam!! lillgubben min, har inte sett honom på veckor. Saknar världens mysigaste hund..Finns ingen gosigare än honom, han kommer jämt och gnuggar in sitt huvud vid min hals.. Också lägger han sig på mig och myser..

Idag var den värsta dagen i mitt liv.. Helt slut, har haft butiken helt själv idag... Tappade bort min nyckel och ringde å grinade till cattis haha.. Kaos kan man väl säga då..

Nu ska jag se någon serie tänkte jag. är helt slut...... Jobb imorgon, men ett litet pass sen så är man ledig ett tag.. Vad jag tror iallafall??? Men hoppas på jobb å=) Nä nä .... nehe.. Jaja.. HEJ




Världens mysigaste hund!!!!!!!

:!

Jobb idag igen, och månad och tisdag.. Har då jobbat 6 dagar i rad.. De var länge sen och det känns helt underbart faktiskt!!!

Iallafall igår kom Matilda till mig, vi ska dra en liten supning på onsdag pga vi är så depppade. Vi bestämde de igår för vi båda är ledig då, sen i bilen kom jag.. Fan de är ju mösspåtagning för 92orna då.... Ähh.. vi drar en drink ändå.. Lika bra, ne fan vilken magknip ja fick nu.... Måste byta om till jobbet å¨! HÖRS HEY

Black is black..


Iam back

Helt slut

idag har varit en hektiskt dag... Tvättat min dunder påse med tvätt, städat lite och haft kanske 10 min med veli på msn... Har inte sett honom på en hel månad.. om inte mer??de känns sjukt..

Mitt skit papper hade ju inte kommit till turkiet men han fick komma 3 dagar senare ändå så de kändes ju helt underbart. Nej nu ska jag faktiskt göra lite mat och fixa upp tvätten till gardroben... Detta kommer bli en lugn vanlig helg.. skönt de tkr jag........Har varit nykter ett bra tag men när jag kommer ner till turkland blir de andra bullar.. ska sitta och sippa på mina favorit drinkar!!!

trött tjej

Jag hade velat sova ut idag men blev väckt av jobb, ska iväg o jobba ett litet pass i stan på 3 timmar.. Men de är helt perfekt att jag bor så nära nu, är nere på 3 min på jobbet.. helt underbart. Håller på å tvätta nu å, var alldeles för mycket. ska städa lite lätt också alltid skönt att ha städat på en fredag.

You break me down

YEAH.. Äntligen har jag tillbaka den hårfärg som jag trivs bäst i.... Äntligen känns de bra igen.


Jobbat idag iallafall, imorgon har jag tvätt tid så ska tvätta tidigt. Och sedan på kvällen blir det umgås med vänner hoppas jag??? annars blir jag upprörd... Jobb hela helgen... Livet är i vanlig ordning=)

lolad

Har klarat mig de senaste åren utan två stora feta egoister.. kan nog fortsätta på samma spår.. Hur kan man bete sig som ni två? bara bry sig om sig själv och inte någon annan i eran närhet???? skandal.




------

Jag ljög lite va?? kan nog inte sova tidigt, jag är verkligen en nattmänniska och inte en morgonmänniska.. Kan inte sluta lyssna på black eyed peas - the situation.. Beroende... Haha ganska fjantigt, lyssnar inte på musik på datorn utan i ipoden när jag sitter vid datorn just nu.. normal människa. Nej nu ska jag köra igång min favorit låt en sista gången innan mina ögonlock slår en john blund... i stans mörka gator.. får panikångest attack för alla bilar utanför som kör.. Plus det regnar!!!! Hatar sundsvall????..... Mörkaste stan.

The situation

Laddat ner lite nyare låtar till min ipod.. Fanns ju riktigt gamla låtar där som sommarpojkarna.. fronda.... o diverse.. Kände att lite nyare kan jag väl få lyssna på flyget. Är sugen på å börja packa snart.. 10 dagar kvar?? lite överdrivet kanske?? Men får endast ha 20 kilo.. Hur ska de kunna gå sig under en månadstid?? Med turkish airlines äre ju 30 kilo så då behöver man aldrig vara orolig..

Iallafall så imorgon om mitt lilla söta kommer till mig så ska jag fixa mitt hår mörkbrunt igen efter jobbet, finally.. Det var verkligen den färgen som jag älskade mest.. Också långt lockigt hår och solbränd kropp.. De kommer bli great..

Får panik att jag inte ha några fina klänningar alls, eller tighta.. Jag kör hellre på långkjol eller höga jeans shorts eller jeans.. ja är inte riktigt för den tajta klännigen för min korvkropp.. Önskar att ja kunde ha de.. Tråkigt..


Skulle vilja kunna ha skit snygga tajta klänningar å höga skor men har fel kroppsbyggnad och är för lång... Vill helst inte vara längre än veli. Nej jag tänkte faktiskt sova nu, har inte varit i sängen så här tidigt sen stan brann.. Helt otroligt..

Att världen går under om si så där 3 dagar kommer vara en tragedi om de är sant??? ja kan ju inte dö utan att veli!!!! Känns som om jag är den där tjejen som tjatar om min pojkvän hela tiden i bloggen men jag saknar han så otroligt mycket, de är så hemskt att vara utan honom.. Kunna ligga brevid han varje kväll och sova på hans armar.. Ni som har era pojkvänner hos er jämt ska vara lyckligt lottad.. Nån dag i livet hoppas jag också på de.



Cant wait until i get this hair again!!!! Tråkigt bara att jag sågade av min lugg så de kommer ta ett tag tills jag får den jämn lång igen.. Att man alltid ska vara så dum i skallen.

WHATS up

De kan nog hända att jag kommer att ha inflyttningsfest nästa lördag.. då hoppas jag verkligen att alla mina vänner kommer att komma.. annars kommer jag bli så besviken!!

....

Jag har kommit in i deppiga zonen igen... Mår bara skit hela tiden, deprimerad som satan...

We are who we are

Tisdag. Imorgon kommer lönespec... Min första hög av räkningar är inte så himla underbar. bredbandet gick på 600 spänn första månaden.. Underbart??? äckligt sugit. Less på livet just nu!

Nej nu ska jag åka iväg med mamma och simon, först ska de komma hit å dricka kaffe. Synd att jag inte fick upp kaffebryggaren, fick inte upp locket till filtret.. ???????? vad fan äre för lall??

hm..

sitter o funderar lite... Tänker på, alla pengar som har spenderats till turkiet och på mobilräkning... Om inte jag var i den situation som jag är nu skulle jag nog kunnat köpt mig en egen lägenhet, haft 12 st iphone, flera bärbara datorer och fixat håret på frisörn!!! Säger inte att jag har ångest att jag har spenderat mycket över 100 000 kr för turkiet och veli.. Men jag sitter bara och tänker om liksom.. Undra hur mitt liv skulle se ut då, skulle jag vara en brat som springer runt och visar min nya iphone 24/7?? ..

Själv så sitter jag här med en dator som är 4 år gammal och en mobil som kanske är 10??? .. men vi alla offrar oss för olika saker, jag spenderar hellre mina pengar på turkiet och mobilsamtal.. Kanske inte så smart i alla sammanhang, men ångra får man göra senare då kanske.. Men visst ibland önskar jag att jag kunde gå till frisören och sätta i löshår, ha en ny mobil och kunna ha en dator som är snabb som satan.. Kunna köpa alla saker jag vill till lägenheten.. Men mina pengar har gått till resor dit ner.. Sånt är livet, inte en enda lapp sparad på sparkontot längre... Fick dessutom mycket pengar för mitt ärr men dom flög jag ner till turkiet för i december o de sista pengarna gjorde vi av med när veli kom till sverige..

Jag säger bara det, livet är beroende av pengar.. utan pengar överlever man inte.. 

men kanske om några år, kanske jag kan vara den.. med sparkonto och ny mobil och ny dator.. Då veli kommer att bo här.. Då vi kan ha en gemensam ekonomi.. De skulle vara underbart. Men nu när jag kommer ner ska vi faktiskt leva på han!!.. De känns bra, haha. Men jag vet hur det kan sluta..

Jaja, detta är inget jag ångrar men ibland kan man ju önska att man haft pengar å kunnat köpa en ny telefon....... Hoppas att, om han får visum... att kanske en mobil kan komma i slutet av augusti!.. I hope... De var annat när man var yngre.. Då pappsen köpte den nyaste mobilen åt en.. men efter att ha köpt ett antal mobiler och jag förstörde dom på fyllan så tröttnade han på de... LESS..


Jag har iallafall kläder så de räcker o bli över.. jag får väl tacka för det då iallafall....

Taste of your lips

TOOOXIIC... gamm låten jag lyssnar på nu..


Nu är mina 4-dagars jobb över... Iallafall nån dag.. Skulle lätt kunna jobba imorgon å=) Gjorde skit god mat hemma idag, kycklig... sååås... strips.. Mumsigt.. Önskar att veli kunde varit här så han kunde fått smaka på denna utsökta måltid. Nu inväntar jag bb!! De sista två veckorna nu innan jag sticker måste jag verkligen dra ner på cola o skit saker.. Nu får de vara nog, vill inte rulla fram när jag intar stranden i en månadstid.. De skulle varit tragiskt... Jaja...  Hade väl inte så mycket mer att komma med. Hoppas på solish imorgon.. Då ska jag bränna lite på brännan innan man åker, ska nog ta någon tur ner till solariumet också.. Så man kan få lite färg..

Inköpslista

Höga jeansshorts
Snygg topp
Linne
Mascara
concealer från body shop
Ögonskugga
solskydd
solbrillor




If we ever meet again... De känns inte ens som om du var här med mig i tre månader.. Känns som gamla tiden igen, då vi sågs var tredje månad... Fan också, tur att man får en underbar månad med dig där nere. 

.... sverige vinner

Ja.. vi vinner nog i år.. lipstick verkar ju ganska populär.. värsta låten man har hört tycker jag själv.. Sedan har vi ju den kända gruppen från .... jaa.. england.. men jag tycker det är lite orättvist att ta med en sån grupp som är så jävla populär ändå.. de är som om vi skulle ta med abba.... tycker jag iallafall .


Iallafall så har jag jobbat , sista dagen imorgon sedan är man ledig 5 dagar=( vill inte.. hoppas på extra.. snart är det turkiet igen, fan tiden går så fort.. endast 2 helger kvar sen sticker jag iväg ett skönt tag.. kommer nog bo hos velis familj denna gång så de blir billigt. men de är bra de=) då har jag nära till att umgås med malin!! .. Ne du.. Men de kommer kännas nog lite ensamt ändå trots allt .. har ju alltid haft sado, eller åkt med en vän.. Nu är jag helt själv, också blir de ju lite jobbigare nu när man bor hos velis familj.. man kan ju inte bete sig och göra hur som helst. jaja.. vi får väl se, kanske blir något hotel nån vecka eller så.. nej nu ska jag se vidare på.... the song ..


OBS gammalt inlägg, från... i lördags som inte publicerades

Dance the night away

Uppe med tuppen idag, beror nog på att de håller på att renovera i väggen brevid så de väcker mig varje morgon klockan sju med hög volym på radion och slag.. Måttligt less, och lägenheten som de håller på med är inte klar på långa vägar..


iallafall då så tog jag mig en promenad ner på skatteverket och fixade papper. Sen blev jag jävligt upprörd, fan han fattar ju ingeting veli.. Vilken idiot... Iallafall så äre jobb fyra dagar nu.. Livet är en stress  eftersom snart är det dags för turkiet och massa av mina kläder är borta.. blir så jävla irriterad... min vita spetsbody/bhbody är också spårlöst försvunnen.  Vart fan tar mina kläder vägen??? Helt jävla otroligt.

Måste tillbaka för att söka om bostadsbidrag också, men jag tror nog inte att mina chanser finns att få de pga att jag tjänar för mycket pengar.. .Less

Denna SAKNAS


fullt upp med livet

Denna vecka har gått otroligt fort, fullt upp med allt.. DÄremot så söker jag en svart spetsklänning.. Kan mina kära vänner som jag har umgåts med leta efter den?? Det är en tid tillbaka jag hade den och såg ett kort igår.......Kommer lägga upp en bild så kanske någon känner igen den! hoppas!!! hejdå

Underbara Åldemo!

Sandra var så söt och bytte pass med mig imorgon, så nu kan jag flytta i lugn och ro imorgon!!!!!!!!!!!!!! äntligen får jag min lägenhet!!!! de känns likadant som när jag ska åka till turkiet varje gång.. samma lycka faktiskt!!! fantast.... Håller på å måla sänggaveln vit å, måste upp nio imorgon och lägga på en sista gång sen är den vit och frässch! Riktigt bra tror jag att detta blir... Jag kommer nog att ha fullt upp nu denna månad innan jag sticker...

Måste beställa de snygga highwaist shortsen, en fin blus, rosa bikini.......Sen får det nog vara bra?? man är fan inte miljonär.. .kanske dom röda shortsen också, dom är så snygg.. speciellt när man får brunbrända ben känner jag!! Nej jag måste sova nu, ska upp om ett tag.... Kroppen måste vara i tipp topp form imorgon.


Adjöken!! lovar massa bilder på lägenheten så fort jag får tillgång till internet.. Men kan ni tänka er???? 5 svarta sopsäckar med kläder plus en svart sopsäck till plus 3 ikea påsar med kläder... Jag har alldeles för mycket kläder... Min lägenhet kommer endast bestå av kläder.


Jag kommer att sakna min bästa vän i turkiet ... Sado!! Kommer verkligen inte skratta lika mycket som jag gör när jag spenderar mina dagar/kvällar på aladdin beach... .Saknar dig gubben!!!! Men du kommer klara armen great;)

Jag bjuder på lite gamla outfits och lite gamla bilder!! lite roligt sådär..


RSS 2.0