Nej tyvääärrr

Nu kom den ett sådant tillfälle som man tar i akt att blogga.... Har inte ett skit och göra. Vet att jag skrev att jag inte har tiden att blogga eller lusten men vad gör man när man har läst alla bloggar som man tycker om att läsa och inte har något att göra på internet utan sippar runt på sider bara? Jo då skriver jag lite blogg för att fördriva tiden. Helgen har varit bra faktiskt=) Nykter och lugn. Fredagen var jag bara hemma och såg Idol, äntligen åkte Johan UT!!!!!!!!!!!!!! Jippi.........Haha också den där tjejen som var Johans Fan som fick gå upp på scenen .... Haha vilken tok. Sedan svimmande hon läste jag i expressen. Hmm...


Lördagen åkte jag o Matilda in på birsta. Köpte inget men hittade en skit snygg mössa på monki, en sån där lappmössa eller vad dom kallas...Fan ville ha den men nu är det så att jag har beställt en mössa från gina redan som kommer på tisdag så det kändes onödigt att köpa den. Efter birsta blev det lite mat på kebaben och sedan for vi hem till Dennis. Spelade lite spel sedan kom Johanna o Ida och vi gick vidare till billmans. Det var väl en trevlig kväll som slutade hemma hos Jeffe=).

Fan, kan inte sova ut längre jag.... Vaknade klockan 11 även fast jag la mig 2 igår. Ville sova längreee men det gick inte med sig... Läser världens bästa bok med Emma Vall iaf.... Vänskaps pakt. Skit bra då. Nu ska jag iväg med mamma in på stan tänkte vi. Ha det bra!


KINDERGRADEN säger jag om er!!!! Kokar varje gångggggggggg

R.I.P FIXA

Nu har det skett.... det som man aldrig trodde skulle hända.... Fixa(Jannes Hund) har dött......Hon blev påkörd tidigt denna kväll.... Jag säger med tårarna i halsen Fixa,vila i frid.... Kommer alltid finnas här och jag ska kolla till Alva åt dig..... (W)





Åker inte Johan palm ut idag...........dååå vettefan vad det är för skämt... Idol är 100 ggr så mycke bättre iår speciellt med dom som sitter i juryn tro inte man kan hitta några bättre.... kingarna...Fan man kan väl inte tro att idolerna kommer bli bättre om man ger kritik hela tiden som den gamla juryn gjorde... fan också då förlorar man ju självförtroende oa allt..... Men synd att svenska folket har röstat på dom sämsta.... eller alla är väl bra som är kvar utom Johan men skulle gärna vilja ha sett robin, lou lou o lars i finaleN


Känns som om bloggningen håller på att falla isär

Som ni ser på rubriken så stämmer faktiskt det... Har inte haft tid eller ork att skriva i min blogg... Kanske man ska skaffa sig en liten dagbok som man kan skriva innan man går och lägger sig varje dag? Iallafall så var pratiken roligt, men det var tur att Lotta var där ;) Så ja hade lite sällskap! Nu grinar mamma också... För att jag sa att hon skulle sticka ifrån när jag satt vid datorn och inte vara så nyfiken. "jag skulle aldrig säga sådär mot min mamma" *SNYFT* Amen fasiken också det var ett skämt. Sedan har jag sett att fasiken börjar bli populärt...Kanske man ska säga de mer............

 Nej lägger nog ner detta ett tag, alltså bloggen. Nu ska jag äta lite middag och sedan äta en godis tänkte jag för det är jag faktiskt värd... Har levt på vatten o bröd dom senaste dagarna......Inga kolhydrater alls........Sen ska man vara nykter nu ända tills nyår och inge max eller något!!!!!!!!!!!! De måste jag hålla....:ANNNARS!!!!

36 dagar tills min 18-årsdag!!! Skönt att kunna köpa snus iaf.....och körkort...Det är väl det man längtar till. Också kanske en liten krogrunda då.
Men det är väl uttjatat med krogen man är ju så liten........lill91a.....Inte roligt.
 
Med det tackar jag för mig!


Onsdag

SNART HELG;))))))

Sitter och gruvar mig för att äta frukost....Är inte alt för sugen.

Stick från hemmet

Kom nyss hem från skolan, är på örnen nu och ska packa ner alla mina kläder och alla saker i en kappsäck.....Nej det räcker inte måste nog ha femton! Som tur kommer Håkan att hämta mig så jag slapp gå med si sådär femhundraåttitvå kappsäckar....Ska nämligen ta med mig allt och då menar jag allt till mamma förutom den lilla katten som finns i mitt rum...Den ska finnas kvar...Då tänker jag på Mira och Tess...Väldigt bra Alternativ.... MEN NU är det dags att börja packa....Körlektionen gick susen i snus......Imorgon igen!!! Fuck it... Ska träna på lite villaområden ikväll för det behöves en förbättring... Sen hatar jag nog allt i livet just nu det är därför jag just nu lyssnar på det är över nu ( vi har tagit studenten) Känns som om jag har gjort de nu faktiskt :S MENNNNNNNNNNN så är det inte för vi 91or har nämligen ett  och halvt år kvar... SÅåååååå såsen hinner faktiskt koka så den blir varm...


här kommer en som säger : ALDRIG MERA REGN!!!!!

Storm

Idag har jag hört att det ska bli oväder... En storm.. Nu måste jag stressa iväg till skolan fast jag är jätte trött och vill vara hemma.... Men, PASSA så du inte blåser bort


Nu jävlar!

Fan vad jag längtar tills på tisdag :D då jäklar ska de hända roliga hemlisar:P haha! Första körlektionen imorgon........OMG! Hemskt. Idag har jag varit med Matilda o Ante roligt roligt! Nu ska jag till forsmon. Hejdå


Jäkligt förbannadnu.......Eller vad säger du sanna????? ?för i helvete... Det hjälper faktiskt att skriva ut lite ilska på bloggen ska bli lika roligt som varje måndag på skolan :D

Söndag?

Ja nu är det söndag... Har umgåts med bästa vännerna hela kvällen haha snacka om diskutioner vi har haft... Nu äter jag mina nudlar och ska sova=) imorgon blir det julskyltning och max haha :D hejdå!

Jaha....

Jag fick publisera inlägget jag skrev igår kväll nu för det blev något fel på blogg.se ............


Inatt som jag som en stock. Vaknade klockan 11 då alarmet ringde för då skulle jag upp och städa hos farfar. Fan hade verkligen behövt sova läääängre. Nu har jag nyss ätit en kebabtallrik som jag och farmor tog med oss hem. Mätt ska nog inte äta något mer idag för mår fan illa för att jag åt så mycket. Nej snart ska jag ut och övningsköra. Första körlektionen på måndag hos körskolan GRUVAR MIG. För är så jävla nervös och stressad när jag kör bil så det kommer väl gå åt helvete..

Dear Mr. President,
You'd never take a walk with me.
Would you? (8)

It's true

Helt jäkla totalt slut idag. Ska gå och lägga mig nu och läsa lite bok men lär ju somna innan jag ens har öppnat den. Orkade verkligen inte göra något alls idag så var med familjen istället. Hyrde två filmer en skit verkligen bra,bra!!!! Med hon som är med i brothers and sisters Sanna ;) Kitty va? Jag tror hon heter så i serien:D Iallafall så va den filmen skit bra..MInns inte namet så det var lite tråkigt. Sedan slog vi på The mist som Stephen king har gjort men det var ju så jäkla overklig så det fanns inte, plus att det kändes som om jag hade sett en likadan film som handlade om samma sak :S Att dom blir instängd på ett köpcentrum för att de är någon slags varelse utanför. Jaja. Ska upp väldigt tidigt imorgon så jag ska väl gå och sova nu.


Rasta hunden - Mina polare (8)

Mina polare dom sa en fylla ska vi........Snodde sprit av farsan och en fylla det fick jag........
Mina polar dom sa att droger det är bra.  
Mina polare dom sa att självmord ska man ta och en överdos hårt vi tog och vi dog.

Fan

Kan inte du bara hålla käften ett tag för fan i hela jävla helevetes helvete?

Poker face

En dag på praktiken avklarad=) Fick med mig strumpbyxor,kjol och en fin stickad t-shirst tröja eller vad man ska kalla den..... Rolig dag iallafall. Åt lite kebabtallrik på lunchen och det var väldigt väldigt gott. Nu är det full rulla hemma, håller på å tvätta,ståda rummet och ska hinna äta också. Sedan ska jag ner till Matilda och umgås med henne och lellan. Efterlängtad helg imorgon. Ingen praktik imorgon för vi har någon "Don't drink and drive" aktivitet på skolan eller vad man ska kalla det...............Har ingen aning just nu iallafall. Nej nu ska jag öka pressen och fixa lite mer saker här hemma. Hörs imorgon då kanske.



På tal om ingenting så fick jag höra den där "vem var det som cyklade och cyklade men inte kom fram?" Svar: Engla....

Hur i hela jävla helvete kan en människa komma på något sådant? Skrattade för att det var så jäkla sjukt... FY fan.. Även om det var ett skämt så var det fan inte ett roligt.

Ångesten och sorgen finns i våra hjärtan

Fan vad ont i huvudet jag har...Vill gå o sova men det är ju lite bra program som börjar snart så jag kan inte. Idag har jag övningskört, lite hemskt nu när det är snö och allt men det gick väl bra. Köpte äntligen ett par nya hörlurar till ipoden också. Thanks dad! Nej nu ska jag lägga mig ner och hoppas på att huvudvärken försvinner.

There is no running that can hind u

Blev hemma idag för säkerhetsskull... Sitter och äter lite nu och hoppas på fan inte att jag börjar tok må illa efter det. Fan är nästan hemma varje måndag! Det får bli skärpning men denna dag känns så jäkla onödig.. Igår var ja med ante lelle o matilda. roligt som vanligt... Ante o lelle ska ju upp till Vemdalen över nyår... Och dom vill ju ha med oss upp men de är skjutsen som vi måste fixa isf... Hoppas,skulle vara riktigt sköjj!


Kanske jag ska börja läsa min engelskabok som skulle varit klarläst idag och jag har cirka sådär 140 sider kvar....... Bra....bra emma!

Kanske det är magsjuka påväg?

Har mått illa nu sedan i lördags eftermiddag.....hm... kanske det är på g...en magsjuka... jag vill inte ha!

I will find you....

Helgen har varit ok=) Fredagen blev det drickbart hemma hos Ante med massa trevligt folk, roligt ända tills jag blev för trött och gick hem. Vaknade ganska tidigt igår... Klev upp, satt lite vid datorn sedan åkte jag till mamma. Matilda kom kort efter. Vi gick till cosmos för att äta en ännu kebabtallrik med hår i... Pungråttor äre vad dom är. Det var sista gången ja åt där iallafall.. Bussen gick lite senare så vi gick förbi hos lungan, fin lya! Åkte buss hem till mig då ante och lelle kom runt 10 =) såg massa bert och sunes jul och bara hade det skit trevligt=) var faktiskt en lyckad lördag. De gick väl hem runt halv fyra och matilda halv fem kanske?=P haha. Vaknade typ nyss.. Mått illa ända sedan jag åt kebaben igår.... Fan känns som om man drack igår och har världens bakfylla....MEN.... Längtar tills jag fyller 18 också!! satt o diskutera om de igår vilka man vill ska kommma o inte! Trevligt... För man lär ju ska ha en liten förfest då..  Blir dom sannaste! Punkt slut!! Hejjjddåådååd...

Torsdag

Praktiken gick bra dag och var rolig=) Ska även Jobba under juldagarna där så det var verkligen kul att höra:D Ska snart in till stan o klippa till håret lite och sova över där. Syrran och ja åker till Birsta klockan åtta imorgon men då tänker jag sluta tre också=)  Nej nu måste jag packa ihop för bussen går snart.


Drömklänningarna finns på Gina tricot nu..Exakt vad man vill ha på nyår. Finns en skit lång svart tupklänning med något guldgrej som sitter fast över brösten..VILL ha den så himla mycket till nyår.....Också sånna där volagklänningar finns det en rosa och en svart... så jäkla finaaaaaaaaaaaaaa,,,,,,,,,,,,,,,,men får leta nyårklänning i stockholm efter jul med matilda. Men vill väldigt gärna ha den. Finns den kvar då jag får studiebidraget blir det nog köpet av den långa till nyår.. Hooppppas på då att man inte hittar nå finare i stockholm då men den där klänningen var verkligen the dreammm........

You can't say no to me

"Tiger lou - you cant say no to me" Hittade jag på mammas dator. Väldigt bra låt. Gillar ju musik som coldplay,placebo,oasis,death cab, damien rice mm... Älskar deras röster!!!!!Och texterna är väldigt bra. Nej nu ska jag lägga mig ner och se en skräckis.. Imorgon efter praktiken ska jag nog in till syster som ska klippa lite av hårförlägnigen och sätta i en slinga som var glömd... Nu låter morre gubben bakom mig så jag ska fråga vad han vill=)

If i were a boy....



Är på skolan nu. Handelsprovet gick skit och jag kommer verkligen bli besviken om jag bara får ett g..Sad face blir det då. Småföretagande låg man på Vg.. det är väl okej... MEN frågan är om man ska satsa allt på sista inlämningen innan jul? Hm.. Orken kommer nog inte att finnas. Nu ska jag hem till forsmon där jag har spenderat mina senaste dagar... Imorgon är det praktik också. Roligt. Men tror jag börjar 10 imorgon och slutar fem. Nej nu ska vi ha redaktionsmöte.


Vilken jäkla röst kvinnan har....

http://www.youtube.com/watch?v=4eRApNHSRRk
Får inte upp så man kan lyssna direkt så ni får klicka på länken.


Måndag....

Nu är det början på en ny vecka.... Gud så roligt? eller? Aldirg...... Har massa att plugga till som inte finns på kartan. Sitter på skolan nu och snart ska jag åka hem och sova av en stund av mina ögon... De blir forsmon. Sedan ikväll blir det hem till syrran sedan ska jag åka buss hem själv ganska sent... känns ganska hemskt.. Hatar att vara på navet. Aja=) Nu ska jag gå och surra med mina kompisar.



Det är synd att allt blev som det blev... Man hade ju roligt.

Im feeling sick.....

Fan.. La nyss av en kräka, vet inte om det beror på att ja nu har blivit smittat av magsjuka eller om jag är så bakfull så jag spydde.. Vilket som mår jag skit dåligt idag, ska nog besöka toaletet en gång till......Blir nog inte mycket till uppdatering idag pga av detta så ni får ha en bra dag.


Too drunk,.....

Imorgon kommer ångesten... Vafan ska jag med pengar på mobilen? Ringa och skicka massa onödliga sms som jag kommer ångra i morgon... för då är jag verkligen mer nykter än vad jag är i detta tillstånd... Åtminstonnde så engagerar jag mig otroligt mycket med stavningen osv... Varför överdriva? Bara för att man är full måste man väl kunna ha förnuftet kvar att kunna stava rätt..... Sååå det jag vill komma fram till alla onödiga och oseriösa samtal/sms, ta ej detta på seriös its just my drunkness who is talking....

Blue Ray feat. Jimmy Somerville - You & Me

En liten Gina låt som jag gillar......


Mina fötter hurts...

Kom nyss hem från en lång dag på praktiken...Var nämligen där från åtta till fem idag:D roligt var det. Först så var ja inne i birsta till ungefär klockan 1 sedan fick jag åka in till stan och hjälpa till med lagret där=) Roligt roligt... Kom nyss hem därifrån fick skjuts av pappa till syrran.. Ska blir kvar här eftersom håret ska i tidigt imorgon. Ska väl äta lite senare och sedan blir de en lugn kväll framför tven... Kanske det blir lite glögg... mums.

Första dagen på Gina tricot

Hej hopp!!! Sitter hos syrran som sitter och glo med fet ögorna vad jag skriver om. Gina var kanon great idag:D verkligen glad över att få vara där :D skit kul... Köpte lite nya kläder också. Imorgon blire en snyggklänning som de flesta ska ha på gina!!=)))) Happy face... Ser på EMA nu... Fan de är så jävla sjukt. de flesta som man hör sjönga är skit bra när de sjunger in själva låten men sen live vettu sämsta jag varit med om.. MENNNN Beyonce där kan man snacka om röst fan grinade nästan snacka om att kunna sjunga..Nej nu ska ja gå och skölja ut min hårfärg hejdå :D

Onsdag....

Hejsan mina kära läsare.....Idag har Linn fisit igen och denna gång jag skriver detta så ska ingen tro att detta är ett skämt för denna gång är det verkligen inte det. Mitt i bibloteket på skolan,OBSERVERA att det inte var någon där förutom Jag, Sanna, Linn och Nillan... Det luktade ja...Ska nog inte gå in på det.

Snart ska pappa hämta mig på skolan och då blir det inskrivning på körskolan. Hm... Det kommer att bli mycket teori plugg de två sista månaderna nu. Men sånt e livet(8)! Efter det ska jag hem och fixa lite kläder och dra iväg till Skönsmon och sova hos syster ikväll=) Det är nämligen min första praktik dag imorgon på Gina Tricot. Det ska bli en spännande dag och svettig hoppas jag. Nu ska jag fortsätta surfa vidare så hörs vi kanske på fredag eller imorgon, beror på om jag kanske stannar kvar i Skönsmon. Ha en god och trevlig eftermiddag.

skolan suxxs..

Varför gå på skolan idag? Känner suget att vara hemma.... Hmmm , funderingarna finns fortfarande. Fårse vart morgonen slutar, skolan eller sängen?;)

Helt galen?

Fan, nu äre Grey's anatomy som är skit bra också. Förutom the hills också då. Har sett massor med Grey's anatomy nu och längtar tills nästa avsnitt kommer ut så jag kan ladda ner det=)) Lite tråkigt bara att man inte har något att se på onsdagskvällarna då.. Menmen..... På lördag ska jag sätta i mitt löshår också=) Längtar faktiskt myyycket.... Nennn nu måste jag sova, klockan är redan 12.


SSEEX on fire

2 månader kvar idag!!=)))) 18årsdagen

Första skoldagen

Idag är det första skoldagen och ska verkligen inte berätta vad ja gjorde:D Hahahah så jäkla sjuk kan man vara ibland... Nuu ska jag plugga och skriva en debatt.. Help me plzzz..

why

why ....

VARFÖR???

Varför publiceras inte mina inlägg ii bloggvärlden????

The man who can't be moved.... IS it YOU!!!

Hej goyys... Hallowen är över..... Skönt med småa mellanrum.... två rum... Fredagen blev jag förfull och kvällen slutade klockan 11 med spyor... FRESCH??? Nej.. Igår... Bakis som aset själv, blev det Inez..käk... 150skrov plus meny ggr 100. Sen supning igen som också slutade med spyor.. fan kan man inte supa normalt längre:S lessast. SLutade med att ja o ante fick gå enda hem och det tog två timmar. skakade hela kroppen när ja låg i sängen, som en istapp.. fan inte så konstigt gick ju med tunna tunna lackleggis... fan snart kommer väl urinen och förkylningen..... Bajsar blått också, från carrås bål... lite färg.... haha..


Imorgon är det exakt...............................2 mån....kvar tills min dag... 18 äntligen, måste skriva in mig på körskolan NUEE!! fan :S: sjukt, tänk att man ska skaffa körkort:S fan detta måste vara ett skemt.. är man verkligen så pass gammaLLL så man får vara ute på väGen??? HAPPY FACE its trruee.... najs  :D ja ska ha en hund i artonårspresse... Antigen en colliiee.. eller en golden!!/(LL)L)L)

RSS 2.0