HEY you

Nu ska jag iväg o arbeta i sex timmar..... Sedan är jag ledig första söndagen på välidgt,väldigt länge:D Tror det var en månad sedan jag var ledig en söndag!=) Ska faktiskt bli lite skönt, men visst hade jag kunnat jobba å ;) fast i denna.... För det blir lite fart ikväll.. Men är inte speciellt ledig ändå, ska upp tidigt imorgon å städa hos farfar. Sedan får jag se hur mycke jag jobbar under sportlovet. Nej, nu ska jag åka iväg på Jobbet.

Grymt nöjd till 1000000!

Efter jobbet idag åkte jag till emelie också fixade hon mitt hår:D Lottis kom också förbi...Är så jävla nööjd med håret.. Så hilma SNYGGG!!!!TTTTTTT! Förra gången blev kanon men denna gång blev fan alla tiders!!! dubbelt så tjockt också två olika färger i löshåret... TAck ems:D King!!!! Kom nyss hem och ska käka min middag nu.. Sedan ska jag duscha och sova, jobbar imorgon, ledig söndag!!!


Nu börjar pappa bli lite halvdragen.....SItter och informerar mig om massa gammal musik som jag inte har en aning om och skryter om att spootiefight (fel stavning säkert.....) är så jävla kung att ha... helt klart värt 99 kr i månaden... Jaha det var nu jag skulle börja anteckna,

But always you

Vad i helvete är detta? Varför köpte jag inte solbrillorna igår???? Det är ju självklart sol idag...................l........l..o.


När jag har tiden ska jag berätta alla otursgrejer som har hänt mig denna vecka. Det måste ha varit någon som ha bett till gud något ont om mig... Eller att gud ska föra mig otur.. För denna veckan har fan varit sjuk....

haah roligaste på länge

Haha nu ska jag berätta något roligt som hände för en timme eller två när jag satt på busshållplatsen i birsta och vänta på bussen. Det hela började med att jag o hanna var klar med stängningen klockan kvar över åtta och bussen går inte förrens kvart i nio. Så jag beslöt mig för att gå till willys och köpa lite pistagenötter. Efter att jag har köpt det går jag tillbaka till busshållplatsen. Sätter  mig ner och käkar dom lite, telen ringer... Ska försöka öppna en nöt med ena handen bara eftersom andra håller jag i mobilen med................OBS det sitter en kille bredvid mig åt höger.... Jaaa, vad händer??? Nöten bara sprätter iväg över hela hans ansikte och kropp..... HAHAHAH dåligt skämmigt.... Aldrig fan varit med om något pinsammare.. fan han måste ju ha trott att man var största idioten.

The sun is...gone

Vilket piss väder, men tur att detta väder inte va igår. För då hade det inte varit roligt att köra halkbana.. Tur att Issa var med så man hade någon man kände:P Haha för henne gick de jätte bra men ja:S Hahha ja var fan sämst:S slirade som en idiot hit och dit. Haha skit hemskt tyckte jag de var. Jaja, Nu ska jag in till stan och köpa hårlim sedan blir det börja jobba .... klockan 12 till kvart över åtta.. Sluuut som en idiot.  Så vi hörs om 12 timmar alltså ,fan va länge.. helt jäkla sjukt att .. ja ska va borta så länge,kommer vara helt slut ikväll.


Halkbana

Fan nu är jag nervös så jag mår illa... Vettefan varför, men är nervös när det gäller allt.. En sån där jävla jobbig jävla ångest som man brukar få efter man druckit i sommras.. Så känns det, fast denna gång är det ju nervositeten. Nej nu ska jag fixa mig så jag hinner hämta ut löshåret också.  Puss!!!! Wish me Happy times!

Lite dyrt

Slängde ut några hundralappar på serum till håret och sånt skydd när man plattar det... Men köpte på frissan, så klart de är dyrt.. Men i längden är de ju värt de så man har kvar nå hår på huvudet när man är över 20......



Denna köpte jag, blev tipsad av emsii... att den skulle va kanon för mitt löshår.. så den blev det också --->

Denna för skyddande av plattång hårfön.. osv.

Coldplay

Varföröö...Jagvill se dom i Sverige...........


Fick lönebeskedet nu :D chockad somfan......Haha happy iaf:D Längtar tills mars lön ;)

Fettiiisdag!

Ja det äre idag, fick veta det av reklamen på blogg.se Tack vänner.. För att ni påminde mig att jag får äta  broccoli. Inga semlor för mig...Sad face, men gillar ändå inte mandelmassaN. Idag har mitt löshår kommit. Tog endast två dagar:D hur kanon som helst. Synd bara att lönen kommer imorgon annars hade jag kutat och hämtat det och åkt in till stan för att köpa limm..Sedan hade det suttit där det ska sitta.. För mår verkligen skit dåligt.. Över detta hår. Fick beklaga mig lite hos Johanna igår så det kändes lite bättre. Också hos Linn nu imorse.... Men ledsenheten finnskvar... Lång in... I mitt hjärta... Poet??? .... Ja... Imorgon är det halkbana.....Så jävla nervöst.....Kommer vara sämst av alla... bra inställning, just därför kommer jag vara sämst, för jag har inge självförtroende alls när det kommer till körning.. Tycker hela tiden att jag är dålig.... Fast pelle säger att ja är bra.... Men... Jag tycker att jag är urusel!  Oj vilken Tragiskt inlägg det blev.......Men så går det när man mår dålig...t.

Har inte berättat detta tidigare så det får bli nu.

Har världens bästa dröm i fredagsnatt;) Det enda jag kan berätta är: Chuck Bass, jag och en Volvo;) Best dream ever!!!!

Hms

Klippte mig nyss, håret är kortare än aldrig förr. Men det behövdes om det skulle palla å ha i löshåret en gång till. Klippte lugg också, har aldrig riktigt vänt mig och ha de så ska se hur länge det håller nu. Men nu är mitt hår frisk och kan växa ut igen, var väl ett hår sedan jag klippte mig. Inte bra. Tur att johanna o link följde med..Men lite pinsamt, för tårarna var nära eftersom håre blev så kort men de blir till att ha det uppsatt till hårförlägningen.

Pojken.............Nu har det börjat. Jag börjar på mÅndag.. Nu ska jag fan klara mer en två veckor. Fan annars märker man ju inget. Ska jobba på onsdag efter halk...En tjänst till Emelie...Sedan ska hon sätta i mitt löshår på fredag om inte syster kan!!!! KANON!!!! Måste ha de isatt innan vi går ut på lördag annars blir ja fan hemma. kan inte gå ut som en pojk i ansiktet.katt Nu laddar jag hem filmen Revolutionary Road hoppan den är king..Skådespelarna var ju kung tillsammans, leonardo.....dekap.. och kate w...


Fanann vad leess jag är över håååret....Vill bara grina... Vill fan inte ens gå ut och visa mig. Detta är varför jag aldrig klipper mig.För att man ska måste må psykiskt dåligt.helevetes jävla skit

Nu mår man lite dåligt

Jaha.. Nu har jag tagit ur löshåret. Inga problem alls att ta ut det själv. Bara en slinga som satt som sten....Men den gav med sig till slut. Nu är håret kort som aldrig förr och sneklippt såg jag... Jätte bra..NEE.. Men ska väl sätta in de så fort jag har fått mitt nya löshår som jag beställt, vill ha tjockare så har beställt lite mer. Men har iaf nyss färga mitt hår eftersom rödfärgen försvann ganska så fort. Detta har jag hållt på med sedan sju när jag kom hem från jobbet. Nu ska jag blåsa håret tänkte jag. Sedan blir det bedtime... Pappas ord som han alltid sa när man va lite mindre... "Nu är det bedtime"

Jaha det var detta som var normalt.

Haha var ute och övningskörde nyss, jaha...Man blev stannad och blev tvungen att blåsa för polisen...Lite nervöst, har aldrig blivit stannad förut. Men det gick bra, trevlig pollis...Inte bra.

Jag ska.......Hela natten! SOVA

Varit borta ett litet tag, beror på att jag har sovit hos syrran i två dagar. Hon och idioten har skaffat världens finaste hundvalp....Älskar den! En blandras av afriokansk lejon hund och bordercollie, en bordercollie har mamma och håkan. Hundvalpen är så jäkla söööt... Helt kär i henne, det är en tjej btw. Ska bli kul när det blir parning om si så där 10 månader då ska jag ha en av valparna...Måste para den med morre....Annars blir jag less! Skulle bli skit fina valpar. Ska lägga upp bilderna på na imorgon har massa söta. Verkligen ledsna hundögon har na med...Gumman!!!

Har jobbat kvällen idag, jobbar lördag och söndag också. Kom nästan nyss hem, har hunnit äta iaf. helt slut. Nu ska jag slå på filmen Patrik 1 5 kanonen.Sedan ska jag kika om Greys nya avsnitt ha kommit ut.


Haha


Jag och carrå
Haha stjärnskotten på gympan!!!! Perfekt dag för skidåkning.....

Onsdag

Sorry brudar för att jag dissar er på friluftsdag då vi skulle spela curling å allt......MEN!!! Det beror på en sak.........Jaja, inte nog med det, skkaaa jobba ikväll från fem till åtta också.. Vem stänger jag med då kan man ju undra. Nej nu ska jag se The City............Drama,,!


Justja, såg den där jävla dokumentären på femman troja de var. Om gravida mammor som födde sina barn hemma utan sjukhushjälp... Fan är dom inte riktigt friska????????? Om det finns hjälp att få varför ska man utsätta både barnet och en själv sådär under förlossning utan hjälp, fan tänk om de blir något fel???? Fan någon av dem kan ju döö...Hur jävla dum är man i huvudet, också fick man se när dom födde barnet, höll fan på å spy, hur fan ska jag kunna föda??? FInns inte på kartan efter jag såg detta igår....

Stackare

Finns här Peter Forsberg.. Jag ska stötta dig och din fot.. Nä men seriöst. Tycker synd om han, verkligen vilja spela också har han den där foten... NEJ nu börjar sista perioden.

Fan

Men vad roligt, vaknade nu....... Hur fan ska jag kunna sova ikväll efter att ha sovit så många timmar+??????


Sitter och funderar nu, vart ska man åka i höst? Ääärr jätte sugen på Thailand... Skulle helt klart vara värt att åka dit men.....Då är det pengarna för resan som blir ganska höga. Visst kan jag åka till turkiet igen för den otroliga värmen.. Sen lär det va dubbelt så mycke bättre med ett bättre hotell,  bulgarien är jag inte sugen på iaf, tkr inte om när de är skiftade väder och solen kommer upp efter 1 man vill ju kunna ligga på stranden klockan nio o då är ju inge roligt när den kommer så sent som ett, för ja åker ju utomlands för att sola och det var inte mycke sol när jag åkte, vet inte hur det är på hösten men läste att de var kallare då..  kanske mallis då?Eller cypern? men där är det dyrt...  Usa skulle varit det bästa.. Man får väl se hur mycke pengar man slutar med=) Hoppas på helgjobb på Gina också under sommaren kanske, surströmmingen ska jag ju jobba på o de är ju kung för man får ju mycke pengar=) Med cet igen.. Bra där.. Håller tummarna för Link och Jonky. =D Nej nu ska jag läsa teori.

Gina tricot

Nu har det kommit in nya kläder på Gina tricots hemsida.. Me like!! Nya tryck t-shirtar.. Ganska så fräsiga...Nu ska jag kika vidare efter något intressant.

Hot on top

Tju. Mässan var as tråkig, igår gick jag ju ner till Matilda o sov där. Somnade ganska sent:S kanske halv 1..... Lite trött imorse men det gick bra, men som vanligt får man vänta på bussen i över tjugo minuter. Åkte in till mässan vid nio, åt mat sen var det hemgång. Eller egentligen gick bussen klockan halv tre men kändes ganska så meningslöst att va kvar så jag o linn gick till bussen, också trodde linn att de va fanns en genväg genom djupsnön!!! Men där hade hon fel.. Visste om den andra vägen men trodde på LINN... att den skulle gå snabbare... men det gjorde den inte. Iallafall just när vi var vid busshållsplatsen så ringde anki och hon kom och hämtade oss, sköönt så jag slapp örnenbackarna. Kom hem, har nyss solat. Jaha,dom hade inte fixat andra solariumet än. Måste köpa en solnyckel, men 200 spänn??? fan va dyrt. Jaja men det måste jag. Skönt och ha en egen o slippa springa fram å tillbaka till Mormor. Nej nu ska jag ta en Sovlur.


I dont even think that anybody cares.

Just denna dag, önskar jag att jag var rik... För det är nämligen korvstroganoff och ris som serveras hemma. Det tycker jag inte om.. Det kan gå bra på skolan men inte hemma... Så jag önskar att jag var rik så jag kunde gå ut och äta sånna dagar som denna, då maten hemma inte är god och man vill fälla en tår.  För det är oftast då man verkligen är sugen på något gott, ja då får man motsatsen. Sad & cry face.

Varje måndag=HEMMA....Inte bra

Har varit hemma två måndagar i rad... Plus att det är enda dagen i veckan vi har svenska också, ligger nog ganska efter där. Äääh.. Kände att jag som har jobbat hela helgen behövde va hemma. Ska det vara så att jag har missat mycke får jag fråga stankan o be om att få hemmajobb. Nu ska jag läsa lite och sedan måste jag ner till banken i detta tråkiga väder............Inte roligt. Ha en bra måndag. Dessutom sååååå försvinner min sovmorgon  till ett imorgon för att vi ska på någon jäkla mässa i nordichallen......SSSSUck. Fan ska ta ut löshåret snart också, gruvar mig bara för att jag har haft de så länge.. Kanske får något utbrott och tar ut det nu? Vem vet... Eller blir det ihelgen, för jag ska beställa nytt också så det blir tjockaaareee.. Också ska emkan klippa mig så jag får någon frisyr för en gångskull.

Jaha man ska måsta ha en irritation hela dagen...

Gårdagen blev kort. Kom hem åt mat, gick över till mormor och umgicks med syster och Mamhut, åt Brownies .. First time.... Lovar de:S :S:S  Säg förfan inge annat matilda..... Gick hem, såg greys somnade runt halv 12. Skönnt.. Så jag var totalt utvilad idag, åkte på jobbet med pappa. Dagen gick jädras segt... Såg lite på Alice från Idol. Skit snygg byxdress hade na. Want one! Kom nyss hem, stressar som vanligt, har nyss duscha kanske varit hemma i 20 min. Fan stressar jämt, snart komma detta sluta illa... Känner att kroppen håller på att dö ut snart av stress.. Ska käka och sedan tänkte jag lägga mig ner och köra lite faser.. Haru tappat lusten matilda???? de blir kämpa denna vecka med va??? Nej nu ska jag äta.

JJAA just ja... Fick ett skit bra ansiktstvål när jag fyllde år för över 200 spänn av mamma, ja också komme rjag hem ... vafan har inte idiot simon gjort då???? JOO han har lekt med den i duschen och öppnat korken och fyllt den med vatten.. Fan det var över halva kvar. Så nu ska han fan få pynta. KÄNNER MIG JÄVLIGT LESS: Fan inte första gången har gör så med mina saker. IDIOT: Ska man inte kunna ha saker i badrummet utan att han ska leka med dom i duschen fan idioten är ju förfan snart 17.... .. .

Hjjä-ääärtans dag????

Jaha det var den piss dagen idag.... Skönt att jobba iaf.... Hade ingen keps idag, lite ångest över igår.. fan att man aldrig kan hålla i igen kakelhålet... Jäkligt less... För då kommer denna ångest som vanligt. Alla hjärtans dag i dag också, skönt att va ensam..???? haha. Just nu känns det så för att denna dag är så överskattad..... Ska nu gåååå och se tv... Kommer säkert visas massa kärleksfilmer så man ska må psykiskt dåligt. När ska singeldagen komma då? Kanske dags å skaffa en sådan tradition också.


Chockad

Vaknade av mig själv klockan nio idag, jag mår faktiskt prima!

Du måste för fasiken fixa det här.

Prakkan snart, Efter det ska jag åka hem till Linn där vi kommer vara ett bra gäng och fira henne :P Sedan blir det utgång men tidig hemgång för mig. Förfesten kommer vara GreaT!


Clubbed to death


Vafan.. denna låt är ju tydligen med i Matrix filmerna, MEN! Känner igen den från något annat också. Är det kanske Hockeyn som C.et säger?

All the fashion hurts my eyes.....

Kom nyss hem. Hungrig som en gris, längtar tills utgång imorgon. Synd bara att man jobbar dagen efter så att man inte kan leva fullt ut. Menmen pengar är viktigare än livet nu för tiden. Jaja. Efter denna fredag ska jag fokusera helt på körkort, blir inge supning eller roliga grejer.. Det enda som också tillkommer, det är jobb!! ... Blir lite knivigt med jobba och försöka övningsköra med paps på sidan om.. Men men... Jag får få det att funka. Nu ska jag snart duscha och Se hockey hoppas jag på. Ska även tvätta mitt löshår. INTE roligt. Klänningen från Gina var faktiskt finare än visats! Så de blev jag glad över.


Clubbed to death

Urtrött idag........... Också har jag dubbellektion i körskolan också, troligen den sista.....Motorväg och repetera lite landis.. Nej nu måste jag skynda mig så jag hinner fixa mig till praktiken.

FAS B AVKLARAD

Klar med fas b....Sjukt ändå att jag blivit klar med två faser på så kort tid.. Men har verkligen gått in för det. Nu ska fas c bli avklarad imorgon och sedan fas f på lördag........Sedan måste jag läsa ut boken bara och göra repetetionsfaserna så att allt sitter.......KANonken

JAAAG älskar inte dig

Haha emma lillgumman....finns här.. men snart ere din tur.

haha blir så förbannad på pappa... vilken idiot,,,, Vem fan skriver "haha ägd" när man är 42;S haha också den där jävla "haha" gubben han skickar hela tiden.----->




Jaja nog om dettis. Kom nyss hem från skolan. Ska snart ner på körskolan med matilda. Men tänkte först.....Städa rummet som inte har gjort på länge. BTW så var det skit roligt att åka skidor på gympan idag ;D haha en upplevelse som var länge sedan jag upplev.

Baby Kiss

Hay! Kom nyss hem från checkers. Ja och matilda har suttit där sedan halv sex...OCH VET NI VAD??? både jag o matilda är klar med fas A ;:):):):): WHHWOOO! Fan va skönt. Vi har lagt upp en planering så imorgon ska man va klar med b... Sedan blir det sitta o fet plugg i helgen. haha. Förutom fredag då link=fesi.=krog. Jaja. Vi åkte in på birsta också, köpa en ny brunkräm... behövdes för tålde inte min fläck.. jaja.



Jag blir den första till att gratta Linn och det gör jag här!!! Tyvärr gumman så kommer jag sova klockan 12...SÅååÅÅ GRATTIS I FÖRSKOTT PÅ 18årsdagen!! STORTJEJ:: II pup.

Fina väder!

Strålade sol ut.. På med solbrillorna. Nu kan man ju bara längta mer efter sommar och sol. Utlandet.....Blää vill utomlands. Jaja.

Nu ska jag strax dra iväg till skolan, tror kanske åker på birsta och kikar läget efter.

Hoopppppas


Nuuu har jeans kommit på hemsidan som jag vill ha....Ginas hemsida alltså...HOOPPPAS dom kommer till butik!!!!!!!! Dååå ska jag köpa dom om som sitter bra på!!

Forever 21

Hittade ett par as snygga skor på hemsidan forever21.com. Dessutom en lång väst? haha vet inte vad man ska kalla den. Skit snygg var den också. Men vågar fan inte beställa där ifrån, är lite rädd att tullavgiften kommer vara otroligt hög. Någon som vet?
 
Här är bilden på västen, tycker den är riktigt snygg. Tror den gick på lite över 100a lappen
 Skorna is tooo die for!!!!!!!!!!!!!!!!! Tycker dom är skit snygga, fanns även i bruna. Dom var lika snygg.

Helt galen

Är helt jäkla galen i Lipstick jungle nu... Ska lägga mig ner och tok kolla ppååååå dee nuuuu och hela kvällen...................Nu i veckan blir det fetplugga teori både hemma också blir det körskolan med matilda. För nu vill jag verkligen ha mitt körkort. Blir nykter efter denna helg också, blir bara utgång på fredag för då är ju linki 18... kanon, Sedan blir det lugnt några helger fram, för det är fan inge roligt att gå ut också är man inte helt pepp till jobbet the day after.

Osmart

Fan vad less jag är på mig själv nu. Är hos farmor nu.. Hade ju som sagt körlektion idag, efter så tyckte min lärare att det var dags att boka halkbana. Ja..Bra emma. den 25 feb fick ja, men mår skit ... hade kunnat fått tidigare om jag har pluggat mer teori. Hur fan kan ja va så dum o skita iden, då hade allt varit packat och klart. Bara halkbana sedan hade ja säkert kunnat boka tid för prov idag , jävla skit bajs. De kokar fan i mig nu. DUm ÄR MAN!!!!!!!!

Heart of glass

Jaha. Man var fortfarande trött. Igår blev det först jobba med litet betongblock på huvudet, men det gick bra. Sedan for vi och köpa kebab jag och pappa(andra gången den dagen, åt det till lunch också).. Sedan gick jag ner till Matilda och umgicks med henne,fia och erkan. Kom hem runt halv ett. Fick springa upp för örnenbackarna. Fan man ska alltid vara så jävla rädd. Sprang så jag mådde illa o höll fan på o spy, dåligt kondis..Fan vettu. Nej nu måste jag fixa mig,ska snart iväg. Sedan blir det lipstick jungle när jag kommer hem och SOLA ikväll elle??????.....

Söndag

Fy fan vad dåligt jag har mått idag.. Trodde jag skulle spy när jag fick upp för örnenbackarna nyss. Nej nu ska jag se lipstick jungle. Ingen skola imorgon, skönt..Men har dock köris klockan halv två. God natt.

you always miss a best friend

Nu har jag verkligen insett att jag saknar min bästa vän Matilda! Som jag kan berätta allt för.
'Saknar dig gummsan!


Drömskorna

Åhh. Var inne och kikade på Monkis vårkollektion. Och dom finaste skona som dom ska få in fanns med på hemsidan. Ur snygga är dom, vill verkligen ha dom:




SÅ snygga.

Read my lips!

Haha.. Fan vad less jag är. Vaknade klockan tio idag occh la mig fyra igår. Inte många timmars sömn. Jag som ville sova ut en dag på denna helg iaf men så blev det inte. 

Igår var jag hemma och såg lipstick jungle från 9 på kvällen till fyra på natten. Haha är helt besatt nu. Såg klart hela säsong 1 också tre avsnitt på säsong två. Det första jag tänkte på imorse var att jag skulle ladda ner mer avsnitt. Är helt besatt haha.


Ikväll blir det fest på hemmaplan.......Sibell ville att jag skulle in och dricka med dom och sedan ner på krogen. Det lockar faktiskt för att jag har aldrig varit ut med dom. Men.. Det blir hemmis.....

Ganska så less

Nu är det så att jag har beställt en klänning från ginas hemsida med mönster zebra också är det baljetter i mönstret. Ska ha den nästa fredag när vi ska ut men nu har det hänt en jätte tråkigt sak.. less som fan. Tror ni inte på fan att det kommit in två ännu snyggare klänningar på hemsidan idag och jag beställde den igår... Är måttligt less just nu. Här är iaf bild på zebraklänningen:


Och här på dom två som jag verkligen vill ha nästa fredag:::::: LESS

Är jätte ledsen.. Och jag som dessutom älskar tubklänningar... FAN OCKSÅ.

Kännaden

Hej. Har varit en jäklarns lång dag idag... Helt jäkla slut. Har nyss kommit hem och fått i mig lite mat. Strips till lunch och middag inte bra.. Haha Pappas favorit mat=STRIPS!!! FRITERADE

Jaja. Kvällen ja? hur ser den ut.. inte ett skit. Saknar kvällarna framför tv med chips cola o dipp också massa surr.. Menmen.. Blir väl ba hemma idag jag. Ska städa rummet och försöka vädra bort fritöslukten..Hur fan kan man göra friterat å låta min dörr stå öppen så all lukt kommer in???????

Blev erbjuden o åka in till stan med syrran men ska köra imorgon så det blev inte av. Nej nu, tillbaka till städning.

....

Hooj..Praktiken gick bra idag.Kom hem med en kavaj o ett par jenas.

Haha känns fan tomt å inte ha körlektion har inte haft på en dag bara men känns så konstigt eftersom ja nästan har åkt in dit varje dag. . Sitter i stan nu hos dom, har nyss prata lite med sicklinkan. Hon låg o sov, inte bra. helgen ser ut på så sätt att jag jobbar på söndag också ska jag kanske va med linnky på lördag sedan skulle vi få in en filmkväll också. Ska beställa klänningen som ska användas nästa helg. Längtar faktiskt, ska bli roligt att en av kompisarna mina som är 91or har också blivit 18...and life... haha. Nej nu ska jag hjälpa syrran men håret eftersom jag förstörde det igår.. stackarn,Sedan blir det väl lite fas.... på datan,. inte bra.. haha måste försöka plugga till så man blir godkänd... fortfarande a kvar.. inte bra alls............Jaja nu äre nog om detta... MEN. ROLIG: Vill egentligen kika runt på lite bloggisar men nu ropar syster... får bli datorn imorgon. tills dess.....Hare kanon!

tjenaren,,tjenare...

johanniss..har inte hört mobilen ringt.. om du ser detta. nu ska jag beställa lite kläderrr..

FISK.

Nu har det hänt ganska mycke sedan jag kom hem från skolan. Försökt ringt Lidin hela dagen både jag åå link eftersom vi skulle ju göra nått.... Men hon svarade INTE!!! Sovtuta kanske? Jaja. Har i alla fall hunnit med att städa mitt rum, tvättat... men tvätten hinner inte bli torr eftersom jag ska åka med halv fem bussen hem till syrran. Bjuder in mig själv där i två dagar tänkte jag. Orkar nog inte åka hem imorgon. Så det blir skönt att va kvar där. Helgen kanske innehåller en plan;) Haha såg att Nadja hade skrivit om jag skulle ut i helgen...MEN tror de blir en liten.. hemmaplan o lugnt elle??? För nästa helg blir det ju jätte trevligt med brudar och sedan utgång för linns firrris födelsedag. Kul. Men tråkigt att inte alla kan följa med men de är snart deras tur........Jaja. Nu ska jag hämta tvätten sen ska jag trippa ner till TIMRÅ TILL BUS.


Fan nu kom ett utbrott och rev ut hela gardroben och missade bussen. Men vad i helvete också. En tröja är ju helt borta men hoppas att den ligger i bilen annars kokar det fan också. Kläderna är fan överallt
blir så less. Har massa kvar hos mamma som ja vill ha också. Less på livet. Ska ringa na nu så de blir ordning på saken. Känns fan inte roligt o ha kläder överallt.. Fan man vill ju ha dom på ett ställe.


Fira.Fixa.Alva.Tess.Mira.Pax.Molly.Povel.Heffaklumpen.Ford.Lasse.Frasse.........Fula namn. Haha

Haha.. Snacka om tråkigt jag har som skrev en sån rubrik på inlägget. Ingen pluggning har det blivit av heller, tog en dusch och har nyss sett klart Gossip Girl och tänkte lägga mig ner och ta en jonblund. Fan ville se The city men det hade inte kommit ut:'( Eftershowen av avsnittet hade kommit men inte själva avsnittet.. Sad face. Nej nu väntar sängen. Imorgon kväll blir det the stad..Hos syster för att helpa henne med hennes hår..Inte snyggt, Krullet...Slitet... Grått....

Känner en jävla irri över dig människa.. Sk.......v....al...

Kom nyss hem. Körlektion gick bra även om jag var rätt så död imorse. Haha. Skolan sög totalt. Saknar gamm klassen i nian!!! Haha, Lite roligare iaf.. Men tur att man går med sanky o link.. som fördriver bästa handelslektionerna ;) haha. Gick till mammas jobb men kom på efter en stund att ica lockade så gick dit o sedan till mammis. Nu ska jag plugga...har prov imorgon, vill helst av allt bara lägga mig och sova bort dagen och se massa bra tv-program men det går inte:'( Funderar starkt på att skriva o plugga.


Märkte att orken för pluggen la jag ner totalt. Antigen blir jag hemma imorgon eller så får ja gå på skolan och få IG! Perfekt.

Nu har jag kommit under funn med vad som ska prioteras först nu i mitt liv.......

* Körkortet
*Skolan
*Jobba



Sedan när körkortet är fixat och klart då kommer så klart träningen läggas in på listan. Men känns som om det blir för mycket att göra om  träning också skulle varit med.. Känns som att jag hellre priotera att jobba först då istället. Egentligen ligger allt på samma rad... Men la upp det lite snyggt....Men mest av allt äre väl körkort och jobba ;D SKOLAN hatar jag och är otroligt less på.

Trött.

Ibland är man bra galen, har egentligen sovmorgon till klockan tjugo i ett idag men ska in till stan på körlektion kvart i tio... Trött som ett jävla åsna... Och idag måste jag plugga till handelsprovet. Men vet inte om ja går på onsdag för har mycke mer ont i halsen idag än igår... Säkert en förkylning på g. Alla har ju redan varit förkyld i familjen så nu kommer väl jag.


Vill ha helg och sova ut!! längtar mkt till helgen eftersom det ska bli en lugn helg...

Det värsta som finns

Det värsta som finns är när man har gjort klart två mackor för att äta också ska man gå vidare dit man ska äta dom men tappar en på vägen dit...............DET har jag gjort flera gånger och idag gjorde jag det.........Fan det kokar i en.
Kom iaf nyss hem från stan, fick sällskap både dit å hem så de var najs och trevligt ;D  Nu ska jag plugga lite handel...ELler? tror nog inte att det kommer bli så. Sedan ska jag nog ut och hitta på något.

Hide and Seek


Tror nog att detta är den bästa låten jag vet. Och detta är ett klipp av de sorligaste stunderna i O.C med kung låten...

Fånga en ängel

Vaknade för en timme sedan ungefär. Skit fint väder ute i dag kan man säga. Igår skulle jag egentligen va med Jonna men var helt slut..Sorry att jag inte hörde av mig gumms! Idag blir det nog en promenad ut.. Sedan får jag se vad kvällen har att erbjuda. Hejdå!

RSS 2.0