Valborg

Vaknade runt halv 10 idag. Tråkigt jag som skulle sova en timme till i alla fall, men inte kunde jag det elle. Igår så åkte ja ner till centrum o solade med matilda och nillan. Sedan satt vi oss i en busskur och väntade på Linn i ungefär en timme. Sen kom den katlan, nillan o matilda stack hem och vi åkte hem till carrå där vi såg tv hela kvällen. Kom hem runt 10 o då skulle jag ladda hem en film som jag tänkte se, what happends in vegas. Men sen när jag fick hem den så gick de inte :S jävla skit. Sen tänkte ja se 27 dresses som ja hade på datorn men då råkade jag he ut ljudet o då hade jag faktiskt inte orken till att bry mig om det längre så gick och la mig..

Idag så ska jag iväg runt 1 med tjejerna o köpa kött som vi ska grilla. Sedan drar vi väl hem till Jonna där vi ska basta och dricka och äta. Vi blir faktiskt ganska många brudar, nadja,sandra,johanna,linn,lina,jonna,carrå,matilda,sabina,ann,nillan,johanna,vicky .. Det är dom jag vet iaf=) ROLIGT. Men nu ska jag lägga mig i solen tills 11 sen måste jag skjuta in mig i duschen! Hush!


image58
Trevlig valborg allihopa!

You're so VAIN!

HEJSAN! Nu kom jag hem från fula skolan! Är så otroligt less på den nu så det ska verkligen sitta bra att vara ledig tills Söndag! Ska verkligen njuta av denna tid.  Också självklart kunde inte mamma och jag åka på birsta idag så det sket ju sig totalt med en ny outfit tills imorgon. Får ta på mig något sönder tvättat och fult. Och imorgon har jag verkligen inte tiden att göra det heller plus att mamma jobbar tills fyra. Imorgon har man ställt klockan på NIO! Ska upp så tidigt så man hinner med allt, ska sola på morgonen med mattan R! synd att inte solariumet på örnen fungerar, på tal om det..... När ska de fixa det???????? Börjar ta jävligt lång tid nu. Idag har jag inte så mycket planer. Ska bara ut och gå senare ikväll. Puss på munnen, Ha roligt på detta korta l0v alla. Och till er som går i skola eller jobbar, Ha roligt nu ni med!


EN sak till!!!!!!!!!! Tror mamma o håkan ska skrivit på huset i forsmon! I bergeforsen! så de blir väl nog att man bor där varanan vecka när dom flyttar hit, så länge sen jag bodde i hus. Hela fem år!! ska bli roligt och skönt.

You got me all wrong

Klev upp för 20 min sedan och stressen börjar öka sig. Ska vara på skolan klockan halv nio och skriva nationella... Otroligt tråkigt och jävligt sämst eftersom nu har skolan tagit min sovmorgon 2 ggr i rad!!!!!!!! Är jävligt förbannad över det, jaja. ´

Igår var jag ganska så trött, skulle försöka somna runt halv tio men då surras det på hemma som aldrig förr.. Alltid ska jag visa hänsyn men när de kommer till dom, då tror dom att man kan surra hur mycket som helst. Somnade iallafall runt 10 skulle jag tippa, fattar inte varför jag var så trött igår.  IDAG börjar ett litet kort lov vilket ska bli jätte skönt=) Och imorron har jag faktiskt längtat till, inte för att dricka eller för att det är sista utan jag tror att det kommer bli jätte roligt hemma hos Jonnis! Japp nu har jag sagt det si så där i kanske tre inlägg men tycker det ska bli roligt när man är flera! HÖRS HEJDÅ

Betapet Kungen = Myself!

» snyggemma: LEDA, BARON (5+216=221).


Finns det något mer att säga? Icket! Ja e ganska så duktig.... Nationella imorgon, måste kliva upp sju så jag hinner kanske på ica o köpa loka eller så skiter jag i det och tar med mig lite vatten o en frukt hemifrån istället. Måste sparas pengar eftersom man blev pank sen i helgen plus att man kommer bli efter sista tror jag.

Äntligen hemma efter en rolig men ont i fötterna dag på IKEA!

Kom hem från praktiken för ett tag sedan. Pratade med Johanna i över 40 min, de ba hängde surr. Haha men vi behövde planera lite inför sista.... med mat och allt. Blir tidigt hemma hos Jonna eftersom alla ska åka o handla mat samtidigt:) Måste hitta något nytt kanske till sista annars får jag ta något fult här hemma. Såg en jätt fin klänning på Monki som jag vill ha, men då funderade jag på att ha den på sista också sen på skolavslutningen. Fårse hur det blir med den saken..  Orkar inte gå ut och gå idag eftersom man rör sig som en tok på praktiken. Var faktiskt roligt idag, att kunna få lära sig mer och mer och hjälpa kunder mer. Funny!  Jaja. Nu ska jag vänta på MAT är hungrig... Åt faktiskt för fem timmar sedan.



Haha ful pappa är... "vi  ska nog flytta till detta hus" Skrev han på msn

http://www.ulflundin.se/common/capitex/misc/popup.aspx?Title=Lundins&ActivePage=/pages/bilder.ascx&OBJGUID=3H5T1EI4BCQMLUP2&OBJTYPE=CMVilla&typ=alla

Praktik, som vanligt.

Vaknade för en kvart sedan. Var dö trött, trodde inte att jag skulle ta mig upp precis. Men ja fick härda ut eftersom jag går bara två dagar denna vecka. Fattar inte, vissa skolor går inte på hela veckan. Varför måste jag göra det? Lessss! Somnade ganska sent igår för jag läste ur  boken det blev extremt intressant nu på slut ändan. Sedan såg jag filmen på trean........ Minns inte vad den hette men typ att en fotbollsstjärna åkte in i fängelse för en läggmatch, i fägelset fick han i uppdrag att göra ett lag som skulle möta vakterna på fängelset. Fångarna hette iaf mean machine tror jag, riktig bra film. Attans att jag inte minns vad den hette, nej nu ska jag skynda mig för praktiken ska jag vara på klockan nio. Bussen går halv från centrum! Hejdå!

Skönt och friskt väder ute

Kom nyss in från en promenad i det sköna vädret.. Men lite sol skulle inte ha sutte fel. Längtar tills sista också! Ska vara hemma hos Jonna och Nadja innan då och grilla, basta osv. Kommer bli jätte roligt och mysigt hoppas jag=) Sen får man se vart man tar vägen sedan. Någon som vet nått? Jaja, det är som sagt 3/4 dagar kvar.. Roligt att umgås med er(Jonna&nadja) som jag inte har umgåts med på länge! Ikväll blir det bara städa lite rummet och se på tv. Kan vara skönt de å eftersom helgen har varit i full fart.


è det såhär det känns att va lycklig?

Här finns ingeting att klaga på!



fest?


No air

Hej hopps! Klev upp nyss. Skönt att sova lite men ville sova mer men kände att då kommer jag aldrig kunna somna inatt. Gårdagen bestod av att jag var med Johanna hela dagen, åt hemma hos henne. Sen kom Matilda förbi och sen åkte ja hem för att duscha. Sedan stack ja ner till matilda där hon o nillan var. började dricka o höll på enda tills två då vi fick skjuts in till max. Gårdagen var inte på våran sida om jag får säga det själv. Kom fram till max, nillan åkte hem. Vi gick stå i en kö i en timme och då skämtar jag inte. Så jävla mycke folk vare. Trodde jag skulle bryta ihop. Sen kom de massa idioter också som ska trängas o hålla på. Tycker att man brukar stå stilla i en kö iallafall annars går det illa.Sen när man får max maten så tycker jag inte att den ska vara iskallL!!!!!!!!!!!! Sen så fick vi inte tag i någon skjuts hem så gick hem till timrå....................................................halva vägen hahaha. Sen kom gode och de var det bästa som kunde hända!!!!! Så jävla snällt! Men nu ska jag byta om och gå ut och gå. Hejdå=)


Ganska så snygg.

Det är dags att ställa om klockan

Känns som sommartider nu.... Ljust ute. Vaken hela natten. Klockan är nu 6 på morgonen och vad fan gör jag vaken? Kan bero på att jag kom just hem nu!!! MATILDA om du ser detta får du inte ringa före 3 om nyckeln ska fejksova hela dagen!! Hejdå alla onda och goda

SKIT ROLIGT

Att spela brännboll idag.. det ba hängde rolighet... Ganska mycket nära och kära vänner. Spelade fotboll också! Skriver mer om det imorra. Har nyss gått hem från sörberge. mådde inte så bra  i magen så gick hem fyfan vilka idioter det finns.. fyfan blev skit rädd när en bil med utlänningar stannade..... : ska du åkam ed oss? vart ska du ?...... tänkte nu sluter det som det gjorde för engla för mig..´fejkade efter det för trodde att dom stannade längre fram så ja låssades prata i tele. fyfan ska aldrig mer gå från sörberge hem. äckligaste på länge även nu när det händer så mkt skit överallt. imorgon åker ja nog upp till indal orkar inte med timrå mer är jävligt less på allt o alla..

I ran so far away

Nu är jag äntligen klar med nästan allt. Ska bara hämta tvätten som är på torkning om en halvtimme ungefär. Missade Johannas samtal också, skulle egentligen åkt med henne på Birsta. Sorry! Skönt väder var det ute, men jobbigt att gå upp för alla uppförbackar till örnen. Men det är ju som vanligt det så det spelar ingen roll. Ska slänga míg i duschen efter jag har hämtat tvätten också. Har nästan städat hela lägenheten som jag är väldigt nöjd över mig själv. Är helt slut nu i kroppen, har rört på mig ganska så mycket idag. Nyss slängt i mig lite lunch! Nej nu ska jag nog spela en Betapet match innan jag duschar och hämtar tvätten. Vad som händer för mig ikväll är fortfarande en gåta...Det får visa sig under dagen! Hejdå.


Blir så less att man får så lite pengar varje månad.. 1050 kr! Visst får man pengar hit och dit av föräldrarna men inte fan klarar man sig ändå. Vill ba grina. Jag vill köpa en jacka denna månad också nå fint till sista som man kan ha på sig men inte kommer jag ha råd med det heller. Vill köpa solglasögon också! :'( Blir väl någon billig jävla skit jacka istället för den jag hade tänkt vilket gör mig så himla less på allt. Ville verkligen ha den, sen lär den ju inte ens finnas kvar på HM heller. Bajs med livet då. Vill fan dricka idag o skita i allt känns det som nu.

Helgen är kommen!

Och ser ut som en lugn och fin helg. Var inte på skolan idag för att jag orkade inte plus att jag hann inte läsa ut svenska boken har cirka 60 sidor kvar. Haha men det var så jävla många sidor i boken hela 261 sidor. Inte fan hinner jag det på två veckor iallafall, har annat och göra också vettu. Men det var bra att jag var hemma faktiskt. För då har jag tid att tvätta kläder (hjälpa pappa lite), städa mitt rum, göra en nyttig frukost och gå ut och gå i solen! Skönt. Har faktiskt ingen ångest att jag är hemma för jag kan göra den muntliga redovisningen någon annan dag! Är man "sjuk" så är man och det finns inget att göra åt det! Nej nu ska jag göra mina sysslor! Hejdå=)



One last breath

Är lite ledsen nu faktiskt. Blev också hängd i en gran , johanna och linn hängde fast mig på granen efter isladan men det är inte därför jag är ledsen. För min mamma är en idiot.. Dö!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vill åka upp till indal och skrika åt alla idioter där. Synd att man går i skola annars hade jag dränkt mig i en liten drink faktiskt. Är grymt less. Iallafall så gick jag johanna och linn till sörberge och halva vägen tillbaka för då kom robin och hämtade oss. Dom åkte hem till sig och jag är hemma nu. Ska lägga mig o läsa men kommer inte hinna läsa ut boken som ska vara färdig läst imorgon. Har inte ens orken att bry mig om någoting längre faktiskt. Nu har du fått hört på mitt klagande bloggen. Hejdå!


image51

Take the fear, take it away

Har precis ätit middag som jag gjorde själv. Orkade inte vänta på pappa eftersom han skulle skjutsa brorsan till träning och då blir det så sent. Är fortfarande hungrig men som sagt. Ska man dra in så måste man! Ska väl gå ut och gå sedan. Börjar bli som en rutin nu.. Skönt. Hoppas orken håller i sig, men som sagt.. Det blir ju roligare när man har sällskap än att man går själv. Idag har jag inte gjort så mycket, varit på skolan. Så otroligt tråkigt. Och det var så jävla varmt.. Modevisningen som treorna hade var väl det roliga på hela dagen. Är trött konstigt nog, fan blir så less på det. Varför är jag trött:S Sover ju så mycket jag kan under natten. Ett mysterium! Mamma klippte ju lugg på mig i söndags vilket jag ångrar så mycket idag. Fan vad fult det blev och kan inte sätta upp den eller nåt för den är alldeles för kort............. Suuuuuuck! Nu ska jag lägga mig och vila kanske eller något annat som fördriver tiden. Puss och kram!

Kim Larsen - This is my life

Videon vet jag inte alls vad det är för skit. Men fanns bara det här då det inte var Live! Bra låt är det i alla fall!

Torsdag

Hej! Nu har jag nyss suttit ute och solat i en halvtimme. Vilket skönt väder det är ute. I love it! Klev upp halv 11 idag så jag skulle hinna sola. Börjar om ungefär en timme och 20 minuter. Igår såg jag bara på tv hela kvällen, skönt. Somnade snabbt. Fattar inte hur jag kan vara så trött varje kväll även fast jag sover så mycket. Somnade lite över 11 igår och vaknade halv 11. Så idag har jag sovit hyffsat med timmar och hoppas verkligen inte på att jag är trött ikväll. Idag ska jag ut och gå lite senare efter jag har slutat med Johanna Linn och Carrå. Så det ska bli skönt att röra på sig. Nu måste jag kila.. Hejdå!


                                    Sommaren 2007


This is my life

Kom nyss hem från en promenad med carrå och linn. Var iallafall och kollade på huset runt fem. Jätte fint, vill verkligen bo där. Också badtunnan det blir kanon det! Hopppas hoppaas! Vill bo i sörberge eller bergeforsen, inte fula söråker. Åt skrov efter vilket jag har stort ångest för nu. BLÄ och usch! Men tog faktiskt en loka istället för cola;) Och ingen mjukglass efter! Det rä ju mest stripsen som är fetti.. Men hoppas man förbrännde lite nu när man var ute och gick. Haha gick med Morre(mamma o håkans hund) genom sörberge......OCH självklart blev han tvungen att bajsa mitt i Sörberge där alla bilar åker förbi och jag hade inga påsar så jag kunde ta upp det... Fy skäms morre! Nu ska jag ta mig en kall dusch och sedan se tv. Sååå äckligt skönt med sovmorgon till tjugo i ett. Skulle kunna leva livet ikväll....

Oh vilken härlig dag

Åter igen sol! Tack för det underbara vädret. Satt ute i solen för ett tag sedan, så himla skönt. Hoppas det fortsätter såhär veckan ut för då ska jag sola hela helgen eftersom det blir en lugn helg... Det är ju som sagt sista april på onsdag så känns onödigt att dricka ihelgen då. Ska iväg runt fem och kika på ett hus med mamma och håkan i forsmon.. Roligt. Hoppas det är något som dom fastnar för, eftersom det var ett fint hus! Vill egentligen ut i solen nu men det suger ju där pappa bor eftersom det inte är någon sol kanske efter 12. Fan när mamma bodde på örnen hade vi iallafall sol tills 4. Plus att den balkongen var större så det kanske beror på det. BLÄ! Kan ju inte sätta mig rakt upp och ner ute heller så man ser ut som en idiot men funderar faktiskt på att slå upp en filt på baksidan. Vem har tiden till något annat? Nej nu blev det för mycket surr. Imorgon har jag sovmorgon till tjugo i ett så ska nog kliva upp tidigare om det är fint väder och sola lite. Puss puss hej!


;)

» snyggemma har utfört en rullning och får 50 poäng extra!!!
» snyggemma: RESONERA (86).

FÖRSTA gången ja gjort en rullning på betapet .. lite nöjd kanske dårå.




HHAHAHAHAHHHAHHA
1 minut senare gör jag det igen :

» snyggemma har utfört en rullning och får 50 poäng extra!!!
» snyggemma: EL, YRA, TRONSAL (2+9+66=77).

OJOJOJOJJJJ oj oj oj o j o oo jjj ....

Soliga, härliga, värme.

Kom nyss innanför dörren. Matilda och jag hade bestämmt oss för att gå till sörberge till bylla. Linn ville också med. Hon mötte oss vid ladan ungefär. Eddie lillgubben jobbade. Hade inte ätit någon middag så åt strips där och lite dressing...Kanske lite förfett.. Men hoppas att jag brännde en liten bit när jag gick iallafall. Sedan gick vi till sporthallen för att åka hem med mammis. matilda träffade på cassa så hon åkte med henne istället. Nu sitter jag bara och väntar på att tv-programen som jag ska se ska börja. Imorgon har jag bara handel,handel hela dagen eftersom vi ska förbereda inför öppet hus för alla nior och föräldrar. Ganska roligt kanske det kommer att bli. Nu ska jag lägga mig ner är faktiskt dö mätt av stripsen! Pösss på dig och dej.

Snart kommer sommareN!

Här kommer en liten vårbild.

Slitna och less på skolan skulle jag kalla detta...liv



Ska runt fem gå till sörberge och köpa glass på bylla med matilda o erica..kanske sabina också? Hm det ska bli en trevlig tur. Hörs

Börjar nog bli förkyld....

Mhh. Jobbigt. Men det kan nog bero på att jag åker moped i alldeles för kalla kläder, så jag får skylla mig själv. Klev upp för en kvart sedan och kom nyss ur duschen. Har inte så mycket träningsvärk som jag trodde jag skulle ha när ja linn och carrå gjorde haha ett träningspass i örnens uppförbacke. Börjar halv 12 idag, såå skönt  sitter och dricker lite fruktsås? haha närå men typ något drickbart som är lite sådär små pösigt. KRÄM!!!!!!!! nu kom jag på de. Fruktkräm från ica! Äter inte så mycket mer eftersom ska äta lite fisk på skolan. Är dö slut o trött eftersom jag har inte ätit något från sex igår och jag som brukar hinna med och äta hur många rostade mackor som helst. Too bad for me! Nej nu ska jag börja göra någon nytta Hej!

HAHAHHHA

Har aldrig skrattat så mycket som jag gjort ikväll med Linn och Carrå.... Här kommer vad vi har skrattat åt. Så roligt att knäppa sååå seriösa bilder

Det var en gång en jägare....Hos mig

Kom nyss innanför dörren. Var först på praktiken idag på ikea tills tolv. Då gick vi och käkade lite kina mat sedan iväg till skolan för att lyssna på något skit i två timmar. Inte så intressat enligt mig iallafall. Johanna hämtade mig och carrå eftersom hon skulle ha sin laddare som var hos mig. Ska ut och gå sedan iallafall, så jävla fint och skönt väder så jag vet inte vad jag ska ta mig till... Hittade även en mobil på marken idag på skolan och lämnade in den.... Stackars emil som hade tappat den! var lite nära att kliva på den. Imorgon har jag sovmorgon tills halv 12 och vad jag ska njuta av den! Sååå skönt.. Funderar på att plocka ihop lite på rummet för det ser förjävligt ut. Så vi hörs kanske sedan. Puss och Kram image43
Selånger för 2-3 år sedan! PUSS

Måndag, trött som aldrig förr..

Kom nyss hem från Indal, åkte upp dit igår runt 6. Grillade och var ute å hade det mysigt. Somnade tidigt eftersom jag var trött. men fick kliva upp halv sju så är inte precis så laddad för praktiken nu. Men som tur så går vi bara halva dagen. Ska äta lunch på birsta sedan ska vi tillbaka till skolan o lyssna på någoting som jag inte har en aning om vad det är. Nu ska jag väl börja klä på mig osv ska gå ner till bussen sedan. Hejdå

Hung up

Hej bloggen...... Glömde att skriva att i fredags så grillade jag sandra linn och johanna.. skit goood mat blev de! haha elden ba hängde. Igår så var jag med linn carrå matilda o johanna hela dagen, skulle ta ett första dopp i tjärn men det var is.. sen åkte alla hem oduschade sen stack vi till linn. började dricka lungan o dennis kom också förbi. sedan åkte vi  till scout sen åkte ja till henke o somnade där haha.. vaknade upp och gick till johanna där hon o matilda var. sen kom linn, gick o käka pizza svin gott .. åkte hem o nu är jag med the c... hejdå!!


Don't tell me to stop

Haha....Skrattar som aldrig förr hemma hos farfar jämt...

"är du sjuk?"
"inte sjukare än vanligt"


Haha...
Också till farmor : JÄVLA IDIOT JÄVEL

Speeding cars

Vaknade nyss... Konstigt att jag inte sov längre:S Men jag tänkte också att det var lika bra att kliva upp så jag har all tid i världen att fixa o dona innan jag ska åka in till farfar. Det är städning hos söt gubben idag. Gör det en gång varje månad och tjänar lite pengar. Kan inte hålla med om att jag gör mycket städning byter bara sänglakan typ sen får farmor göra resten. Lite lat av mig. Gårdagen var väl rolig. Var hemma hos Sandra till 12 med Henne, Matilda, Nilla, Johanna, Linn och Carrå(gick hem pga lite fullish) sedan åkte vi in till staden. Eller granloholm? Åkte med strittan, snäll kille... =) Kom hem runt 3 inatt och somnade nästan direkt. Trots allt så mår jag faktiskt inte så dåligt idag som jag trodde jag gjorde när jag vaknade upp, which is a good thing! Nu ska jag spela en betapet match tror jag(!)  Äre fest sen då ??? Det är väl nu festen börjar hoppas jag på.......


Bilddagboken :  www.Emahh.bilddagboken.se

Hoppas på en trevlig fredag med nära och kära

Kom nyss hem från Sandra. Hon fick dra lite slingor på mig eftersom jag höll på å få ett nervsammanbrott.(?) fel stavning? Har inte en aning men vem bryr sig. Iallafall så tidigare idag efter skolan drog jag till farmor och surrade sedan åkte vi på ikea eftersom jag skulle få en kjol av henne. Sen åkte vi på willys och köpte lite kött. Ska äta ikväll med Johanna Linn Sandra så vitt ja vet? Sedan kommer matilda o nillan? Roligt roligt.. Nu är jag faktiskt ganska så stressad väntar på att skölja ut färgen sedan ska jag till Sandra HEJ!

I know that you like my style

Hej! Har inte hunnit med att skriva så mycket idag, eller hunnit... Har inte suttit något vid datorn för jag har gjort massa annat. Först så åkte jag och Carrå hem på moppen runt 3 för att vi hade ingen lärare så vi såg ingen mening att sitta kvar o häcka. Carrå följde med mig hem, spelade gh osv.. Gjorde mat också är barnvakt ikväll/natt för pappa är borta i Indal på någon konferans. Så jag är barnvakt åt min söta lillasyster, tror hon ska sova med mig i sängen inatt go gumman, lite rädd utan pappa är närheten. Carrå stack hem runt sex och så kom Ida in och åt sedan åkte vi ner till timrå för att köpa lite gotta som vi fick pengar till=) Köpte grädde chokladpudding och chips o dricka, lät väl som en god blanding va? ;) Carrå kommer väl förbi sedan och umgås lite med mig o Ida. Ska gå ner och kolla i bastun om någon av mina nycklar passar dit, ska nämligen basta imorgon och dricka o äta med tjejerna hemma hos sandra tror jag att det blir=) Mys pyys! Hejdå!♥

OJ...

Ett gammalt kort sedan åttan.. En sak saknar jag mycket, my hair.

Kansas - Carry on my wayward son



Bästa låten på GUITAR HERO

Kanon väder igen!!!!!!!!!!

Jaaaaaaaaaaaaaa, vad glad jag blir. Älskar sooool och värme!!!!! Ska snart börja fixa mig, jobbigt. Plus nationella... Fan skulle nästan vilja fejka och vara sjuk. Men de kan jag inte. Kanske åker hem efter jag gjort det eftersom min nästa lektion börjar tjugo i ett. Fårse vad jag gör åt saken, kanske sitter ute och solar på skolan med mina vänner! Hejdå!


Nervös inför morgondagen

Mhhh!!! Nationella.... Kommer gå sämst. Blir väl ett IG där då. Är med Linn och Carrå nu, vi ser top model. Har nyss tagit en snabbdusch i pausen. Vi har bara spelat gh hela kvällen och sett meen in trees. Snart är det Sex and the City. Trevligt. Fan vad jobbigt att börja 8 imorgon istället för klockan tjugo i ett. TRAGISKT. Nu ska jag fortsätta o se tv med tjejerna. Skriver väl nå rader imorgon, Hejdå!

The spirit of yesterday

Hej hoo bloggis! Har nyss pratar lite med Johannis inför helgen! Lugn fredag....Party lördag..(tar tillbaka det där om att vara nykter till sista april) Låter som en trevlig helg det. Inväntar på att Linn ska komma till mig snarast. Skolan flöt på som vanligt satt mest ute och solade idag faktiskt, så himla varmt i solen var det. Hoppas på samma väder imorgon också. Och imorgon har jag nationella i engelska A :'( Är så ledsen eftersom det är så tråkigt plus att min sovmorgon till tjugo i ett går bort. Ska börja halv nio imorgon:( Jävla mörker säger bara jag. Men denna vecka har gått riktigt snabbt. Vi har planerat lite inför öppethus för nior och föräldrar den 7 maj! Vi ska nog ha snygga t-shirtar på oss:D Med egna tryck, vad det ska stå har vi inte bestämmt än. Kommer bli väldigt najs! Ikväll äre meen in trees och Grey's anatomy som är på tv!! Mina älsklingsprogram! Är lite trött nu känner jag. Ska lägga mig och läsa lite.


NEJ MEN TRO PÅ FAN!!!!!!!!!!!!!!!! Hockey jävla skit var istället för Grey's Anatomy...!!!!! SUPER DÅLIGT

Med mina kära närmaste kompisar

Är med Carrå och Linn nu. Har åkt lite moppe idag vilket var riktigt skojj. Sista året, nästa år har man ju garanterat körkort vid detta laget. FUNNY! Ser tv nue... Brothers and sisters ikväll också, vilket är jävligt bra. Har inte så mycket mer att skriva faktiskt. Ha en bra kväll allihopa!

Do you love me?

Kom väl hem för en halv timme sedan. Fick stå och vänta jätte länge innan mamma kom. Jobbigt.... Men hellre det än gå hem eftersom dumma pappa inte hade lämnat busspengar. Skolan flöt på som vanligt, inte så rolig... Men fick veta en jätte rolig sak som kommer inträffa 24 maj!=) Fan vad mysigt och roligt! Så nu har jag något att längta till. Imorgon börjar jag klockan åtta. Jobbigt som attan. Har dubbel timme i handel då också som inte känns så hyffsat roligt. Ikväll så kanske Linn skulle titta förbi med sin söta moped.. Så då lär jag väl umgås med henne om inte så ska jag se tv hela kvällen eftersom det är kanon program. Måste även se CSI klockan halv 12? de brukar börja då iaf, det var så spännande så jag måste. Nu ska jag spela lite gh!

My heart beats like a drum

GRATTIS MATILDA 17 ÅR IDAG!!! 1 år kvar till 18 då ;)







Vaknade för en halvtimme sedan. Kom ut ur duschen för ett tag sedan. Såg CSI inatt...... Fan dör eric:O Isf de trodde jag aldrig.... måste se fortsättningen idag också börjar ju desperata husfruar king ling!!! Nu ska jag börja fixa mig hörs!

Snart är det dags för sängen

Kom nyss hem från Carrå. Sett massa tv tillsammans med kvinnan och surrat på om livet. Nu ska jag lägga mig och läsa, tänkte även försöka se CSI Maimi! Börjar halv 12 imorgon som sagt, jobbigt med två timmar bild men det får gå. Orkade inte duscha idag så får kliva upp tidigare imorra. Haha pappa visade även kort på mig för 6 år sedan på en hans firmafest.. Fyfan vad man såg ut så... Önskar att man inte kunde gå upp i vikt... Brun var man också! Ska väl lägga upp dom korten imorgon när man får dem. Nu ska jag stänga av datorn, Puss och hejs!

Geee mig studiebidraget!

Har hittat en jätte fin jacka på HM.... "skinnjacka" Men det är ju självklart fejk... Den är lite kortare och brun!! Hoppas och hoppas att den finns kvar när jag får mina pengar! Kostar bara 500 dessutom! Sedan ska jag köpa pilotsolglasögon också! Fanns ingen bild på hemsidan på jackan tyvärr.....

If that's OK with you


Oj.....


Har nyss städat mitt rum. Somnade väl runt 1 idag också sov till fyra. Ska duscha lite senare efter jag har ätit och hjälpt mormor med hennes mobil. Ska snart gå över dit och kika. Tänk att jag visste att jag skulle få hjälpa henne med den... Alldeles för oteknisk för en sådan mobil, snyggare och bättre än min. =( Ikväll blir det tv hela kvällen, börjar halv 12 imorgon, skönt som aldrig förr. Har även ont i handen sen i lördags för då ramlade jag i trappen:( Bara gled ner för den........ Nu ska jag glida runt lite mer på internet hörs!

Måste bara tillägga... Fan vad jag vill åka till Thailand... Den riktiga värmen och maten!!! Det är min dröm! Tror jag ska börja köpa trisslotter varje vecka.. Kanske har turen med mig och drar hem 10 000 kr ? Vem vet!

Måndag, ny vecka... Nya tag?

Sjuka människa..

Kom nyss hem från Indal. Igår så hämtade mamma mig runt halv nio, åkte på shell och hyrde filmen Solstorm.
Ganska så konstig film, massa sekter:S Hm... Lite svårfattad från början men sen började man förstå. Sov i mammas säng inatt(känner mig som en treåring, men ibland måste man ju få vara mammakär också) Läste lite tidning sedan somnade jag ganska fort.. Glömde anne franks bok hemma så det var ja lite ledsen för. Vaknade 11 idag eftersom mamma började jobba halv 1. Fan de är tragiskt det där med Engla.. Hade det funnits längre straff här i Sverige så kanske den man hade suttit inne vid det här laget och då kanske det aldrig hade hänt. Sjukt samhälle vi lever i. Jaja, Johanna ringde mig... Fyfan är det enda jag har att säga. Idioter! Hoppas det löser sig iallafall Johanna. Nej nu ska jag ta en tupplur sedan ska jag duscha o städa rummet. God eftermiddag!


Mikael Persbrandt.
Finns det någon snyggare karl från Sverige?


Detta är verkligen inte roligt

Nej.................Mår inte på topp idag plus att min mobil inte fungerar för jag, sämst som jag är satt o fiffla med den igår och rätt som det var så vare pukkod som gäller och jag har slängt pappert med det på. SÅÅÅ tråkigt........ Hatar att vara utan mobil. jaja, gårdagen började med att farmor hämtade mig o skjutsade mig till Johanna. Fixade oss, skulle egentilgen förfesta hemma hos henne med Johanna och Linn men då åkte vi hem till totte istället som fyllde 20. Roligt var det där, förstörde ett glas som jag är verkligen ledsen över. Hunden var nog den sötaste jag ha sett. Vi åkte därifrån jadu har faktiskt ingen aning vad klockan var, åkte hem till marcus och var där resten av kvällen och umgicks också trevligt. Klockan fyra åkte jag och Johanna hem med danne. Somnade väl runt fem för ja höll på o leta efter papperet som de ska stå pukkod på men det var borta som natten. Nu ska jag gå o tycka synd om mig själv, imorgon är det IKEA får se om jag orkar.

Känns som att man blir nykter tills sista april.........I will try!

Syd Matters - To all of you


King låt som är med i O.C!

Who's that girl lallalalalalallal

Kom nyss inför dörren. Johanna hämtade upp mig klockan 12 för att göra något. Skjutsade Johanna till fotbollsmatch, hoppas ni vinner. Sedan åkte vi hem till Linn och spelade lite gh. Pappa hämtade mig nyss och väntar på mat bättre å äta nu har ej tiden sedan. Blir väl hemma hos johanna före sedan blir det lite festligheter. Nej nu ska jag spela lite betapet eftersom jag avbröt förra matchen så nu har jag jätte lite poäng:'(

Outta my head

Vaknade väldigt tidigt idag, redan halv 11. Blev lite små less men klev upp också ringer Johannis! Snackade på ett tag om ikväll osv. Roligt roligt. Ska väl ta något att äta snart, duscha lite också sen om några timmar ska väl jag bära iväg till sörberge för att bli full med mina vänner. Har inte så mycket mer att skriva faktiskt så ni alla få ha en trevlig grå? lördag.  


                                             
  Detta är mina söta klasskamrater. Bilden är så suddig så man ser inte ens personerna på fotot. Men ska berätta att kvinnan i den röda fina klänningen är Jennifer, Sedan har vi kvinnan legenden Sanna Söderberg efter det den lilla skrattiga LINN, sedan jag med fet fula mobilen, caroline därefter med lite hand i luften, sabina och anna.


Lite buzzkväll med kvinnorna mina

Jaoo. Det var vad det blev av min fredag kväll. Är otroligt slut i hela kroppen ska nog gå o lägga mig snart. Ikväll så var jag med Johanna, Carrå, Linn också kom andra johanna lite senare..(känns lite dumt o säga andra johanna:P) Vi åkte lite till stan o skjutsade Linns mamma till krogen. Åkte lite överallt och sedan hem för att spela mer buzz hemma hos Linn. Nu ska jag väl lägga mig o sova och invänta morgondagens roligheter. Om det finns några dvs.

♥←

Hm...... dåligt på rubrik idag

Kom nyss in för dörren. Skolan flöt på som vanligt idag, Johannis var o hälsade på oss också. Hon åkte o jobbade å vi gick till gympan. Kom nyss hem, jobbigt som vanligt o gå upp för örnen backarna, frös som en gris också om fötterna. Ikväll har ja inte en blekaste aning vad jag ska göra om Linn är ensam så ska vi iallafall spela Buzz där=) Johanna ringer väl om ett tag o då ska hon, ja o linn iväg på lite ärender. Ska duscha nu så jag har det klart. Hejdå         

ÉΜΜ∂♥


It's okay by me, it was a long time ago


uppda....

Nu är planerna för helg planerade. Idag blire lugn puck hemma hos Linn med lite spel osv. Imorgon ska vi dricka som aldrig förr (Johannas ord) haha. Trevligt, snart kommer Johanna o Linn till mig.

Fredag, skönt!

Äntligen helg så man får sova ut lite. Tror att jag fortfarande har kudden i ansiktet. Är så trött så det finns inte på ord. Somnade väl halv ett igår. Nu börjar boken bli intressantare å intressantare för varje sida. Anne frank läster jag btw. Nej nu ska jag försöka fixa till mitt hår som står åt alla håll som ett troll.

Hm... jag har vårjacka och tunna tunna strumpbyxor... Är det för kallt för det idag? Äh skit i samma jag hade faktiskt förvänta mig vår vid detta tillfälle men tydligen så äre rena rama vintern. Äh jag kan ju låsas att det är vår;) ska nog ta på mig solbrillerna också!!

Always here, always on time

En liten låt som Carrå skickade för ett tag sedan som har jag börjat gilla nu...
The killers - Tranquilize

Det blev att jag skrev ändå trots all lesshet. Efter jag ätit upp så begav jag mig över till 135 där Carrå bor. Vi såg lyxfällan (första gången antagligen sista också men det var ju för att det faktiskt var lite intressant denna gång btw Din bror johanna är ganska så snygg, lik pappa din som fan, om du läser detta;)) Efter det såg vi den nya serien som började på femman. Kom inte riktigt ihåg vad den hette, dirty sexy money? Hm...
Nu väntar jag bara på att Jackass ska börja så jag få se kanske den snyggaste killen på denna jord. Johnny knoxville mums! Imorgon börjar jag klockan åtta och slutar tjugo över ett. Ganska så skön dag har dubbel timme i svenska sedan engelska lunch o sist men inte minst gympa, vi ska ha teori så det är ju perfekt! Nej nu ska jag lägga mig och läsa lite innan programet börjar... PS Läser inte i vanliga fall utan gör det bara för att vi måste i Svenskan men ibland då jag väl hittar bra böcker så kan jag läsa förfullt. Nån som har något bra boktips? KOMMENTRA isf! Imorgon så ska jag också sola med Johanna runt halv fem! Fårse om det blir att vi dricker imorgon eller om vi bara tar det på lördag! Har ju så tråkiga kompisar som inte vill joina oss med våra roliga partyfyllda kvällar haha elle? Men då hörs vi kanske imorgon då om jag har tiden att skriva något men imorgon bitti förhoppningsvis skriver jag några fina rader.



ÉΜΜâ   ♥↔                                                                                                                                                                                        


My oh my

Nu sitter ja å äter min första måltid idag förutom frukosten då. Är grymt less på allt just nu. Men vad gör det om 100 år? Iallafall så kom jag nyss hem har varit på sjukhuset hos syster sedan jag slutade klockan fyra. Lillgumman, har utslag över hela ansiktet o på kroppen, nu får fan läkarna lista ut vad det är för skit på hennes lever. Amatörer om jag får säga det själv. nu orkar jag inte skriva nå mer så vi hörs väl imorgon. Hej

Skriver några rader

...Innan Sverige pussas o kramas. Nyss sett klart top model, slog på hockeyn lite då och då.. rätt åt fula hv71. Haha hör Kentas kommentar nu, ganska så grinig o sur haha fjanten. Pratade med Johanna för en stund också vad som händer inför helgen. Stackarn jag har fått henne till en varje helg festande person o hon har fått andra johanna till de, men den här helgen är det faktiskt johanna som mest vill dricka eftersom hon är ledig hela helgen! Så vi får väl se vad helgen har att erbjuda oss. Något förslag på något roligt somm finns att göra? Nej nu ska jag stänga av datorn å se tv. Hejdå pussis.

Damien rice - The blowers daughter

Så fin låt...------------------------->

And so it is
Just like you said it would be
Life goes easy on me
Most of the time
And so it is
The shorter story
No love, no glory
No hero in her skies

I can't take my eyes off of you
I can't take my eyes off you
I can't take my eyes off of you
I can't take my eyes off you
I can't take my eyes off you
I can't take my eyes...

And so it is
Just like you said it should be
We'll both forget the breeze
Most of the time
And so it is
The colder water
The blower's daughter
The pupil in denial

I can't take my eyes off of you
I can't take my eyes off you
I can't take my eyes off of you
I can't take my eyes off you
I can't take my eyes off you
I can't take my eyes...

Did I say that I loathe you?
Did I say that I want to
Leave it all behind?

I can't take my mind off of you
I can't take my mind off you...
I can't take my mind off of you
I can't take my mind off you
I can't take my mind off you
I can't take my mind...
My mind...my mind...
'Til I find somebody new

Efter en skön liten tupplur är man på g igen!

image30
Åh, jag vill verkligen ha sommar nu. Denna bild tog i sättna sommaren 07. Fan vad roligt det var där. Lite mycke mygg när man skulle sova i tält men det gick bra efter några groggar då var dom som borta.


Glömde bort att skriva en sak i förra inlägget... Vill bara länka min söta klasskamrat Jennifer Moberg som skrev en så söt kommentar i hennes blogg, PUSS PÅ DEJ OCKSÅ! http://jnnifer.blogg.se 

Sov som sagt förut skönt nu är man på topp igen... nästan... Innan jag gick o la mig skulle ja kolla så alla program som ska gå idag var på tv men fan heller lite less blev jag verkligen för Grey's anatomy går inte pga. hockeyn. TRÅKIGT. Får se Top Model isället som jag är sååååå inne i (not). Ska snart hoppa in i duschen eftersom inte betapet fungerar. Sen ska jag lägga mig i sängen orkar nog inte skriva nå mer idag så godnatt alla läsare och sov sött som socker.


Lite öppen måste man få vara

Hej hopp. Kom nyss hem från skolan. En ganska så skön dag om jag får säga det själv, hade ingen handel imorse så lirade lite betapet på skoldatorerna. Sedan hade vi samhälle men då gick jag sanna o carrå å åt istället med issa och jennie. Inte så god mat men det gick i, någon thaisoppa var det. Var inte sugen på pannkakor just då så det fick bli det andra som erbjöds. Men sen så när de andra gick o åt så tog ja o carrå en pannkaka hahah. Tjockisar är vad vi är när det gäller mat. Men älskar man det så gör man. Sedan hade vi dubbel timme i matte... Skit jobbigt, men pluggade kanske bara i 20 min sedan slappade ja carrå o linn. Lite sur min på carrå. För vi inte berättade en sak... Men så är det! Åkte hem med bussen kom väl hem för 10 min sedan, haha och jag är ganska dåre..... För det mesta när ja kommer hem så orkar jag inte ha på mig skolkläderna så går runt lite i trosisar... Haha också skulle ja slänga sopor, o inte fan bryr ja mig så går ut halvnaked... Fan om det skulle komma någon, det skulle vara ett litet pinsamt läge.. Men har bara en granne brevid sopnedkastet så vi får väl hoppas på det bästa. Nej nu ska jag ta min en liten tupplur tills det blir middag här hemma. På återseende! (SNART HELG, SKÖNT)

Kunde jag sova 4-5 timmar till skulle det vara drömmen.

Ja.. men så är det inte utan jag måste upp o gåå i skit skolan som är så tråkig. Och slutar tre idag också fan så jävla jävla sent.... De värsta är att vi har handel första två timmarna o sara är inte ens där så fattar inte poängen varför vi ska vara där då. Men det blir spela betapet mot Sanna sister! Haha. Nu ska jag fixa mig hejdåårå.

Holy virgin

du min enda kille i stan på festen ikväll en liten vals på kvellen ikväll.. lite dans (8) sjöng en liten truddilutt så blev tvungen att skriva ner den..


Kom nyss hem från Birsta med Carrå. Hon skulle in o köpa "viktiga" saker som var en bh hahah. Skolan flöt på som på is.  Tappat bort min miniräknare som är skolans, är ledsen för ja kommer nog få betala om jag inte hittar den... Fasiken! Ikväll är det bra program på tv? Elleee? Kanske inte är det..... Brothers and Sisters är det iaf. Rolig att en av strumpbyxorna ja köpt igår är trasig... Inte så otippat, vette fan vad jag gör när dom går sönder hela jävla tiden... Jävla skit piss. Nu ska jag kanske sova en stund.

Vi ses i sommar

(8) en gammal gobit till sång.. Älskade verkligen den för några år sedan!

Nu ska jag snart börja fixa mig. Antigen tar jag halv 12 bussen eller så ringer jag farmor. Haha skulle egentligen åka halv 11 bussen eftersom jag börjar halv 12 men orkade inte kliva upp kvart över nio så jag sket i de. Har dubbel timme i bild idag också inte ssååå roligt. Men nu börjar jag bli lite stressad så... Hejdå!

Welcome to the party

Kom nyss hem från praktiken.. Fick inte göra mycket men det ville jag inte heller eftersom jag hade inte orken idag till att springa runt å lalla. Hjäpte massa kunder iallafall och det var faktiskt roligt. Lunchen ville jag ha samma som alltid en god jävla sallad på charm men det ville inte Sanna och Linn så jag åt där själv. Sen gick jag iväg o köpte strumpbyxor eftersom dom enda jag hade förstörde jag med vilje i helgen för att folk skulle tycka synd om mig hahah. Fjanten! Lite bättre i knäet sen jag ramlade också men det är lite värkis... Synd om mig!!! Ikväll så är det ju synd att timrå skulle åka ut annars kanske man hade sett dom i finalen idag.. Hoppas inte att nåt av lagen vinner för dom är så fula. fult fult fult. Hhahaah jävligt snygga videosar på Linns mobil lite chokladsås bara hängde på en.. hahah har inte kollat på klänningen än men de ska tydligen vara skit mycke på den haha. Nej nu ska jag ringa pappa o fråga när ja får mat är faktiskt hungrig....Tror jag ska göra varma mackor ikväll till tven..... Mums blev sugen som ett asplöv igår när Linn sa att hon skulle göra varma mackor :D PUSS då bloggen.

mountain - mississippi queen


Imorgon är det praktik på Ikea igen...

Ja.. Visst är det de... Trevligt. Iallafall så ska jag lägga mig nu o se parlamentet sedan filmen som börjar efter det på fyran. Haha nu kommer lite tillbaka blickor från igår. Roligt roligt. Haha, och jag har så jävla ont i knäet sen ja ramlade igår.. skulle gå upp för ett dike... haha också hade jag ju på mig sommarskorna.(inte dom röda snygga som jag har slängt.....) kanske inte... haha nämen ett par ja kanske inte så smarta att gå i när man festar. Aja, nu ska jag lägga mig ner o käka lite popcorn. nu börjar det så vi hörs imorgon då!


Ganska så roligt var det

Kom nyss hem från Johanna, såg en film där med henne å Linn. Körde moppen hahha. ganska så kallt.. man känner sig liten när man åker runt påå en moped men vad ska man göra då man inte är 18?? jaja.. pappa kommer väl hem ikväll nån gång. Fan, varför blir jag aldrig sjuk? ja är ganska knäpp för ja vill bli sjuk :S haha. men har fan inte varit sjuk sen ja vet inte när.. måste ha mitt immunförsvar på toppen:S .  Nog om det, äter lite mat nu känner hur slut kroppen är av all alkohol. Men konstigt nog så mår ja inte lika dåligt som ja gjorde igår. kroppen vänjer sig vid att ha alkohol i sig haha. sjukt. nej nu kanske man ska ta en tupplur. hejdå

Lördagen

Ja... Först så skjutsade mamma hem oss från Johanna där vi umgicks lite med henne å två galningar haha:P. köpte hårfärg ja å linn o färgade håret hos mig. sedan kom erica o matilda runt sex. började väl dricka vid sju spelade buzz och gh.. Johanna var också med. sedan kom carrå o belle o jonas ett tag men sen stack dom. å vi åkte väl ut runt tolv... sen skulle dom på max matilda o erica som tur kom johanna då så då fick ja åka med dom hem, ramlade så har lite ont i knäet idag haha. smidigaste tjejen. Ångrar lite att jag åkte hem runt halv två. vad skulle ja hem o gö? :s haha. aja . vaknade nyss av att pappa ringde men ja som ville sova ut idag(U) .. ska göra nåt nu hejdå!

Va äre för fel på mig? :S går runt o är skit rastös.... har inget att göra vilken ja vill ha nåt att göra:S sen går ja runt å har ångest över något som jag inte vet av själv:S


Å kanske en liten liten drink?

Ikväll ska jag ta en liten drink hemma hos Johanna med henne å Johanna linkvist ooo lilla lilla linn.(nykterist) trevlans.. är så förbannad o less nu så det finns inte ord för det. hejdå

Inte så snygg

image29
lite öppet vid mun...nnen.

GRATTIS SANDRA!!!

TILL KÖRKORTET GUMMAN! så fin när du körde runt i pärlan;).. Nyss varit med johanna ner på ica o hon skulle handla lite.. jaja.. nu ska jag äta nått.. och snacka om träningsvärk jag kommer ha imorgon

Haha så roligt när han säger..... Och kanske en liten liten runk...................videon finns på carolinehej.blogg.se NAJS SUN.

HEJA TIMRÅ!!!!

Är hos carrå nu.. varit med johanna sedan jag slutade skolan, vi har käkat lite pizza jävligt gott om jag får säga det själv. nu måste ni vinna grabbar annars blir det många tårar ikväll!!!!!!!!!!! Imorgon äre fest.... lite drink.......är skit less över min samhälle uppgift eftersom jag orkade inte bry mig så kommer få så jävla dåligt så det finns inte på kartan men nu ska ja gå å se hockey med tjejerna HÖRSIS!

22.26............................................
här har man engagera sig hur mkt som helst vad är tacken för de? mår så jävla dåligt nu,.,.,.,......................men det är bra att ni kom såhär långt timrå(L)(L) det är bara fula livs fel ..... tyvärr..... annars ägde ni planen.. men nu vill jag inte skriva mer pga. jag är ledsen.

IKVÄLL MÅSTE NI VINNA

TIMRÅ IK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hoppas hoppas, annars kommer jag grina somfan. kommer bli så jävla less när dom har kommit så jävla långt. Smäll på ful hv71.. så jävla fula! Kärringar är vad dom är. Blir iallafall hockey hemma hos carrå. med henne och johanna, vet ej om linn kommer hon är ju lite sjuk lillgumms! Har nyss duschat å ska börja blåsa håre o fixa mig sedan blir det skola hejdå.

California dreamin


Ja och Jonna! Fan blir sugen att ta hål i näsan igen! Kanske dags att göra om det? Men har fortfarande lite infektion kvar tyvärr.. men man kanske ska chansa å köra?


Min kväll har jag tillbringat med Carrå. Rolig prick det där,=). Snackat lite med Johanna också om helgen! Lite drickande ska man väl klämma in där också. Ja o carrå såg tv hela kvällen, först blev det lite cops. Jag tycker att poliserna verkar mycket trevligare i USA.. Men jag kanske har fel? Efter det såg vi men in trees. JACK FÅR INTE DÖ! Någon som vet om han gör det eller ej? Hopppas inte på det iallafall. Efter det blev det grey's anatomy. Och sedan Svergie pussas och kramas? hette det så, hm.. Kom ej ihåg. Kom nyss hem från henne och jag ska se csi maimi snart det är roligt. Har sovmorgon till tjugo i ett imorgon, måste göra klart samhälls uppgiften också. Kommer få så jävla dåligt på den så ja vill spy. Nu blev jag less bara att tänka på det så hejdå.

Hade inte orken till skolan idag

Nej.. Så jag var hemma! Skönt. Vaknade nyss, ville sova längre men har inte tiden med det eftersom jag ska ut och gå sedan måste jag plugga. buuuu:'( Vi har en jätte storinlämning som vi kanske har haft på oss två månader och jag börjar med den idag, lite dåligt samvete. För den kommer bli sämst. Och jag vill verkligen få bara på denna, för då sa min lärare att jag kanske har chans till mvg;)(L)(L)(LITE SKRYT!) men... Så blir det nog inte. Får satsa på ett vg istället. Har drömt världens bästa drömmar. Njöt verkligen i drömmen;) haha. närå men det var skit bra drömmar. En gång var ja o mina vänner (nämner inga namn;)) i USA! Sedan så drömde jag kanske 2 drömmar till men dom minns jag inte nu haha. Jaja, nu ska jag göra något att äta sedan ska ja ut o gå i en timme. Hörs


14.06
Kom nyss in från en promenad. Fan inte så jävla roligt väder. Gick runt industiområdet iallafall, lite jobbigt kändes som om man hade haft en fotbollsträning:P haha. Men det var nog trapporna upp för örnen som tog mest. Haha också när jag går gång vägen upp till örnen ja då kommer en gammgubbe o kör bilen när :S haha snacka om helt lost. Man kan fan inte köra bil på gångvägen fick panik att han skulle köra uppåt mot mig för då hade jag fått slängt mig i diket men han åkte neråt istället och förhoppningsvis hittade ut till den normala vägen. Nej nu måste jag sätta igång med samhälle, på återseende!

Najs första april

Haha.... Janne å maggan drog lång aprilskämtet för mig o carrå....höll fan på o dö... gick på de!!!! haha de handlade om att poliser stod utanför dörren o ville prata med oss.hahahha
aja. nu ser jag brothers and sisters... sen så tkr ja inte att man ska skifta.... 0lo0l hörs

FAN VAD ROLIGT

HOOOOOOOOHOOHOO kom nyss in till carrå. vart ute o kört lite moppe:D haha. roligt somfan. fick kicka somfan svetten ba hängde... sen gick fula igång.. aja nu ska jag umgås med the P s. o carrå.

Deep down under you...

Nu var det länge sen denna skit sida fungerade. Trevligt att vara tillbaka o skriva några rader. Helgen var väl som alla andra helger. Lördagen satt jag, linn och johanna hemma hos johanna å drack. Trevligt men vad som var mindre trevligt var bilderna på mig:P haha.
Söndagen stack jag hem till carrå runt sju o såg hockkey... Otippat att de skulle förlora. Men såg inte så mycket av matchen, vi satt mest o surra. Och jag var lite ledsen för ja fyllde på min mobil i fredags o i lördagsnatt så hade ja typ 6 kr kvar.... Nu har jag bara en krona kvar. =( Men så gör jag alltid det är därför jag fyller på mobilen så sällan men måste fylla på den igen när jag får pengar eftersom jag redan har handlat upp mitt studiebidrag..... Så less blir jag på mig själv. Jaja.
 
Igår så? Ja då var jag på IkEA och jobbade, först så fick ja bära massa tyger. Men sen så då skulle jag göra kundmätning eller vad de hette. ja skulle byta om till vanliga kläder och göra en trevlig sak o följa efter kunden o finna "varma" och "kalla" ytor som dom kallar det. Gjorde det hela resten av dagen. På Lunchen åt jag å sanna en sallad på charm. Mums! Efter jag kom hem igår så gick jag direkt till carrå, såg hockey och självklart förlorade de igen. Johanna kom också å såg hockey med oss. Janne (carrås mammas man, legenden) bjöd på lite stekt banan o grädde å glass.. Gott.

Och idag! Då började vi som sagt halv 12. Åkte med Janne och Carrå till skolan hade ej orkat äta frukost så vi stress åt lite gamm fisk. Äckligt torr... Sedan blev de bild i två timmar. Slutade fyra. Fick träffa nya svenska läraren idag, haha söt. Det roligaste var när vi skulle berätta vad vi gör på fritiden typ. Hahha också ful carrååååå.... "jag spelar schack" hahahaha.. så jävla ful !!! också berättade jag om vad linn gör på fritiden eftersom hon inte var på skolan idag.... det blev saningen : Hon är med sin katt och städar sitt rum. hahaha garvade som fan hela svenska lektionen................ Fick nya scheman också, grinade en skvätt.... Går till fyra alla dagar utom 1!!! Då slutar jag tre istället fyfan sämsta jag varit med om.  Jaja, efter skolan gick jag o carrå till böleängen.. till hennes farmor. var där ett tag sedan gick vi till timrå. orkade inte gå upp för backarna så maggan fick komma, träffade jockis..o joel också men hann ej snacka för de var lite stress när snygg janne steg in i bilen! också kom ja hem nu................ Inte en jävla matbit någonstarns o jag har inte ätit sen halv 12 idag jävla bajs pappa som inte ens gör mat, han är inte ens hemma .., grinade lite.....då också! Men hejdå

Men äntligen

Haha det var på tiden att detta fungerar... Men får skriva mer sen ska fixa mig börjar skolan halv 12 idag! Fan vilket underbart väder.

RSS 2.0